Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
saol cnm.VAlla sabah bulantım vardı.o yüzden evde biraz atıştırdım.Sonra iş yerinde simit falan yedim.Bugün pek bi şikayetim yok.Bulanmıyo midem.Herşey yolundamı acaba diye düşünmeden duramıyorum şimdide.Hayırlısıyla sağ salim kucağa alana kadarda geçmiyo sanırım bütün endişeler...

cnm bende yeni kürtaj oldum ikiz bebeklerim vardı karnımda ölmüşler doktor almamız lazım dedi şimdide hemen geri hamile kalmak istiyorum doktorlar pek anlamıyor bu sorunu rahmimde egrilik varmış ebe düzeltince hamile kaldım o ay şimdi sizin yaptıgınız karışmı merak ettim bende yapmak istiyorum yardımcı olurmusunuz

oğluşuum halaa göbeğimde çok sevdi orayı galiba
dün dr daydık. açılma var mı diey bakıldı tık yok çok üzüldüm tabiii... çatı muayenesini çok rahat yapıyor dr um ben de hiiiiiç acı hissetmiyorum. dün bayaa zorladı hatta rahim ağzını uyarmak için ama ben hiç rahatsız olmadım. dr da çok kolay doğum yaparsın diyor ama açılma olması lazım :44:
bügün-yarın bi değişiklik olmazsa pazartesi günü sabah suni sancı verilecek sonuç alamazsak sezaryen olacak. oğlumun suyu azalmış buralar da çok sıcak riske atmak istemiyoruz 4-5 gün bekleyerek... yani en geç pzartesi kavuşuyorum mis kokulumaaa.
bana dua edin cancağızlarım. normal doğumu çok istiyorum hiç korkmuyorum ama açılma olmazsa... mecbuuuuur

keyfi yerinde demek ki anasının sıcak karnında. hadi bakalımmm canım bekliyoruz güzel haberi...saatler kaldı...

ne guzel seyzenim drun en azindan riske atmiyor seni benimki neyi bekliyor anlamadim suu zaten azdi oglumun simdi daha da azalmis 1 cep suyu kalmis bebegimin azicikmis borbreklerinnin 2 side 7 mm buyumus carsamba bakacak suyunda azalma varsa yine alacakmis.. allah'm sen yavrularimiizi sag salim bagisla bizi bu su mevzusu cok korkutuyor beni

bebeğinin böbreklerinde mi büyüme sende mi canım :44: gerçekten neyi bekliyor o zaman. ama sakın stres yapma canım stres herşeyden daha çok zarar veriyor oğluşlarımıza. bak bitirdik sayılır artık yarın öbür gün alıcaz kucağımıza yavrularımızı Allah ın da izniyle hep dua edelim bol bol su içelim bekleyelim yapacak başka bişey yok...
senin izin işlemlerinde sıkıntı vardı galibaaa naaaptınız ???

keyfi yerinde demek ki anasının sıcak karnında. hadi bakalımmm canım bekliyoruz güzel haberi...saatler kaldı...

ewt saatler kaldı messim... eşimde bende sabahın 7 sinde dikildik ayağa heyecan bastı. Allah sana da nasip etsin bu günleri görmeyi.

buyume oglumun bobreklerinde bende bisey yok izin isinide hallettik canim heyet raporu ile geldik 32. haftaya kadar sonrasi zaten dogum izniydi..

buyume oglumun bobreklerinde bende bisey yok izin isinide hallettik canim heyet raporu ile geldik 32. haftaya kadar sonrasi zaten dogum izniydi..

asoşum korkma canım kaanında tek böbreğinde vardı büyüme ama doğduğunda hiçbirşey kalmamıştı seninkide kalmaz bak gör allahın izniyle hiç moralini bozma genelde erkek bebeklerde görülen birşeymiş doğumla kayboluyormuş genelde

selam kizlar su ara,arulkede olan,ar malesef cok moralimi bozuyor surekli nasi bi ulkeye cocuk doguracagimi dusunuyorum... Allah sinumuzu hayir etsin... Neyse burdan bu kadar

Seyzosum yarin dogum mu var simdi gelio mu oglumuz inanamiyorum ya canim benim Allah bi seste kurtarsin hayirlisiyla sag salim kucagina alll. Ne cabuk geciyor zaman...

Umarim herkes iyidir hicbiseyin eski tadi yok biz iyiyiz oglumla sukur. Masallah iyi kerata 3 hafta onden gidiyor bende cok kilo aldim :) hayirlisi vericez insallah

Hepinizi opuyorum

günaydın kuzularrrrrr ve annişleri hepinizi öpüyorum

seyzencim eğer ahmet efe gelmediyseeeee yolda demi rabbim sağlıkla almanı nasip etsin kucağına bizim içinde çek içine o mis kokuları , ben bir iki haftadır hiisediyordum bebişimi ama artık bayağı şiddetlendirdi resmen uykumdan uyandırıyo sabah anneeeee ben açım diyeeee o bile nası heyecanlandırıyo ki son haftalar günler olsam nasıl olurum bilemiyorum

biz birazdan ebemizi arayıp öğleden sonra cıs olmaya gitcez kimisinde ateş ve ağrı yapabiliyomuş inş. onlardan olmam :18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…