- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #25.601
Sağol canım benimmm, ayy o tablo nasıl yapılıyor ki şöyle şık bi tablomuz olsaaaaBilen yapsın
Hoşgelsin canımmmm aman gitme sakınnnnnn, bize lazım kafadarlarrrrr, adet olmamışsın test yaptın mı canımmm, bebiş vardır belki bebişşşşş
sinirden ağlıycam şimdi kızlar yaaa , doğum izni sadece bir hafta arttırılmış
dalga geçer gibi neymiş onun yerine yarı zamanlıymış tekrar bakıcı aradıktan sonra ne anladım ki
slm kızlar temmuzda tüp bebek yaptıracam öncesinde ne önerirsiniz????
oğluşuum halaa göbeğimde çok sevdi orayı galiba
dün dr daydık. açılma var mı diey bakıldı tık yokçok üzüldüm tabiii... çatı muayenesini çok rahat yapıyor dr um ben de hiiiiiç acı hissetmiyorum. dün bayaa zorladı hatta rahim ağzını uyarmak için ama ben hiç rahatsız olmadım. dr da çok kolay doğum yaparsın diyor ama açılma olması lazım :44:
bügün-yarın bi değişiklik olmazsa pazartesi günü sabah suni sancı verilecek sonuç alamazsak sezaryen olacak. oğlumun suyu azalmış buralar da çok sıcak riske atmak istemiyoruz 4-5 gün bekleyerek... yani en geç pzartesi kavuşuyorum mis kokulumaaa.
bana dua edin cancağızlarım. normal doğumu çok istiyorum hiç korkmuyorum ama açılma olmazsa... mecbuuuuur
ne guzel seyzenim drun en azindan riske atmiyor seni benimki neyi bekliyor anlamadim suu zaten azdi oglumun simdi daha da azalmis 1 cep suyu kalmis bebegiminazicikmis borbreklerinnin 2 side 7 mm buyumus carsamba bakacak suyunda azalma varsa yine alacakmis.. allah'm sen yavrularimiizi sag salim bagisla bizi bu su mevzusu cok korkutuyor beni
keyfi yerinde demek ki anasının sıcak karnında. hadi bakalımmm canım bekliyoruz güzel haberi...saatler kaldı...
buyume oglumun bobreklerinde bende bisey yok izin isinide hallettik canim heyet raporu ile geldik 32. haftaya kadar sonrasi zaten dogum izniydi..
buyume oglumun bobreklerinde bende bisey yok izin isinide hallettik canim heyet raporu ile geldik 32. haftaya kadar sonrasi zaten dogum izniydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?