Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
seyzoşumuz doğurdu mu acabaaa???? Allah yardımcısı olsuuuuunnn...belki de kucağındadır ahmet efesiii....

günaydın kızlar benim şükür kolum öyle çok ağrıma şişme yapmadı , ebem bir hafta şişten ağrıdan beni uyutmadı deyince korktum açıkçası benim kide koluma dokununca azıcık şiş var birde vurulan kısım sanki daha sert bir kas olmuş gibi hamlarsın hareket etsen etin ağrır ya aynı öyle oldu kolumu sert yada hızlı hareket ettirsem sızlıyo ama dayanılmayacak değil, işin aksi tarafı beni dürtmeyen adam dünden beri hep aşılı tarafıma gelip dürtüyo ya

seyzennnnnnnn şimdi kucağında mı ahmet efemiz

haber gelmemiiişşş :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

ancak toparlar kendini gerçi...

iroşummm geçmş olsun atlattın. ben yaptırmadım. inş.sıkıntı olmaz...ateşte yapabilirmiş.

hllcımmm az kaldı. geçmesine az kaldı. hava sıcak ondan da etkilrniyorsundur....

biz iyiyizz iştahım çok açık kendimi durduramıyorum sonra da karnım patlicak gibi oluyor. uzun yürüyüşte yapamıyorum belim ağrıyor...ama çok şükür halimize....

evet cnm kesinlikle şükürler olsun haimize.Çook daha kötü geçirenler var bu dönemleri.

sezeryan tarihimizin 24 haziran olmasinda kararli dr umuz hayirlisi artik insallah sag salim gelir evladim

günaydın kızlarrr
ben atlattım tatlım bana ebe 19 u doldur gel demişti o yüzden seni geçtim galiba şükür bir sıkıntım olmadı azıcık sızım var ama üstüne bile yatabiliyorum düşün sola alışınca sağ tarafa yatamadım gece sağ tarafta başlıyorum sabah solda uyanıyom baktım olmuyo bugün sola yattım bişey olmadı şükür , inş. seninde öyle olur ben kendimi bayağı şanslı hissediyorum bu hamilelikte oda korkutuyo bu kız beni doğunca mı dört döndürcek diye canım bende yürüyüşe başlamalıyım bacaklardan kilo alıyorum oda iyice hantallaştırdı resmen yerimden kalkamıyorum ama nerde yürüycem işte bizim oralardada park alanı yok yol boyu yapmalıyım tekte yol boyu yapmak hiç canım istemiyo bakalım önümüzde ramazan bayağı vakit kaybetmiş olcam ama sana tavsiye yürüsen bile uzun yürüme henüz yeni yolu yarıladık normalde 6. aydan sonra başlatıyo doktorlar diye biliyorum

sezeryan tarihimizin 24 haziran olmasinda kararli dr umuz hayirlisi artik insallah sag salim gelir evladim

hayırlı olsun canım gelecek pazartesi büyük gün gelecek hafta bugünler paşa kollarında belki evinde olcan ne güzelll bizde yarın görcez bakalım kızım gerçekten kız mı yoksa bir yerlerini saklamış mı

günaydın kızlar.....
Ben dün izin aldım başım dönüyordu evde dinlenmek istedim.çok iyi geldi valla.tüm gün tembel tembel yattım :)))

geçmiş olsun canım şeker tansiyon bişey olmasın yanında meyve suyu şekerli bişeyler yada yiyecek olsun şekerin falan düştüyse iyi gelir

mrb kizlar
pazartesi sabahi saat 8 de spinal anestezi ile alicam yavrumu kucagima insallah darisi geride kalanlara dualariniizi esirgemeyin.. hepinizide kocaman öptük

asos canım Allah yardımcın olsun

bize gelinceeeeeee
17 haziran pazartesi 19.30 da geldi Ahmet Efe'miz...
süreç benim için çok zor geçti... maaalesef normal doğum yapamadım... suni sancıyla da açılmam olmadı... çok üzüldüm çektiğim onca ağrı boşa gitti. ve dr a yalvardım beni sezaryene al diyeee spinal sezaryen ise mükemmel geçti. dr çok başarılı bir küçük kesi attı bana zaten küçük bi bebek doğuracağımı biliyordu dikiş yerimle ilgili tek sorunum ödem oluşması :44: başka hiç bir ağrım sancım olmadı... spinali tavsiye ederim. baş ağrısı kas ağrısı hiç bişey olmadı kendim kalktım yürüdüm falan.. göbeğim şimdilik hala var ama oldukça küçüldü.
gelelim kurbişimeeee
çok uslu bi bebek gerçekten... gazı tuzu yok hafif yani. uykuya dalması problemsiz yemesi içmesi yerinde ama kızlar şu emzirme işi çok zor. ben en çok bu konuda zorlanıyorum. ama teknoloji çözüyor işimi pompayı iyi ki almışım. çok kullanışlı. en azından oğluşum aç kalmıyor ve mama yemiyor yine anne sütü içiyor memeyi yeterince ememezse kalanı sağıp veriyorum.
annem yanımda ev işi yapmıyorum o yüzden çok yorgun diilim çok şükür.
eşim ise mükemmel bi baba oldu bu kadarını beklemiyordum gerçekten... benim çabuk iyileşmem ve oğlunun rahat etmesi için herşeyi yapıyor. benim canım kocam baba haline daha çok aşık oldum valllaaaa.
tabii bu lousalık durumu çok ilginç ota buta ağlıyorum sürekli iki gözüm iki çeşme modu
kısaca herşey yolunda kızlar çok şükür.
Allah herkese yaşatsın bu duyguyu. çok başka çoook
hayatınızda; sevecek düşünecek ve endişelenecek daha önemli hiç bir şey olmadığını farkediyorsunuz... evlat gibi olamaz hiç birşey...
bu arada kandiliniz de mübarek olsun. Allah yenilerini görmeyi nasip etsin.
öpüldünüüüüüüüz...

maşallah Allah nazarlardan saklasın çok güzel bir bebeğin var artık darısı bizim başımıza bende doğum iznine ayrıldım doktorum uygun görmedi çalışmamı bende izindeyim yazdıklarını okudum canım çok zor olmuş hem doğum sancısı cekip şimdide sezeryan ağrısı çekmek benimde biraz problem var vajina girişinde varis olmuş o yüzden normal yapamazsın dedi son haftalardaki duruma bakacak hayırlısı ne ise o olsun diyorum tekrardan maşallah allah analı babalı büyütmek nasip etsin ömrüne ömür katsın

Günaydın kızlar......

Asos Allah yardımcın olsun,sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah.

Seyzen oğluşunada sanada maşallah.Allah nazarlardan saklasın.Çok tatlı bişiy

Bizde ctesi günü 2.doktor kontrolümüzdeydik.Çok şükür herşey yolunda.Kalp atışları,suyu,haftası ile uyumu hepsi normal dedi doktorumuz. Mercimeklikten fasulyeliğe terfi etmiş :) bizdende haberler bukadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…