- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #25.621
haber gelmemiiişşş :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
ancak toparlar kendini gerçi...
iroşummm geçmş olsun atlattın. ben yaptırmadım. inş.sıkıntı olmaz...ateşte yapabilirmiş.
hllcımmm az kaldı. geçmesine az kaldı. hava sıcak ondan da etkilrniyorsundur....
biz iyiyizz iştahım çok açık kendimi durduramıyorum sonra da karnım patlicak gibi oluyor. uzun yürüyüşte yapamıyorum belim ağrıyor...ama çok şükür halimize....
haber gelmemiiişşş :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
ancak toparlar kendini gerçi...
iroşummm geçmş olsun atlattın. ben yaptırmadım. inş.sıkıntı olmaz...ateşte yapabilirmiş.
hllcımmm az kaldı. geçmesine az kaldı. hava sıcak ondan da etkilrniyorsundur....
biz iyiyizz iştahım çok açık kendimi durduramıyorum sonra da karnım patlicak gibi oluyor. uzun yürüyüşte yapamıyorum belim ağrıyor...ama çok şükür halimize....
sezeryan tarihimizin 24 haziran olmasinda kararli dr umuz hayirlisi artik insallah sag salim gelir evladim
günaydın kızlar.....
Ben dün izin aldım başım dönüyordu evde dinlenmek istedim.çok iyi geldi valla.tüm gün tembel tembel yattım :)))
geçmiş olsun canım şeker tansiyon bişey olmasın yanında meyve suyu şekerli bişeyler yada yiyecek olsun şekerin falan düştüyse iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?