Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

allaahıııımmmm çok şüküüürrrrr...şimdi bebeğinlesin ya seyzenimmm gerisi iyileşir geçer...çok sevindim valla kimsenin numarası da yok...

minik adam da yorulmuş belli size kocamaan bİr MAŞALLAHH...

seyzoşum valla ağlattın beni de hormonlar tavan....

eşinle bebeğinle çok mutlu sağlıklı bir ömür diliyorummmmm

darısı bize inş....

mrb kizlar
pazartesi sabahi saat 8 de spinal anestezi ile alicam yavrumu kucagima insallah darisi geride kalanlara dualariniizi esirgemeyin.. hepinizide kocaman öptük
allah yardımcısı olsun, bu saatlerde kucağındadır herhalde yavrusu asosumun :))))))))))))))) maşallah, allah sağlıklı, başarılı, mutlu, upuzuuun bir ömür versin ikisine de :))))))))

seyzenim bu olmuş da çıkmış :)))))))))))) maşallah hiç yeni doğmuş gibi değil nasıl da cin gibi bakıyor, allah sağlıklı başarılı mutlu upuzuuun bir ömür versin Ahmet Efe beye ve sana :)))))))))))

yeni anne babalarımızı çok tebrik ediyoruz :))))))))))) darısı bizlere diyoruuuuuzzzzzzz :))))))) amin

bizde de herşey yolunda çok şükür... normalde 11+4 haftalık olması gerekirken ölçümlere göre 12+4 çıktı miniğim... tahmini doğum tarihi 31.12.2013 :))))))) 2014'ün ilk bebeği diye tv ye çıkarsak şaşırmayın
herşey iyi gidiyor çok şükür, bulantılarım da iyice hafifledi, sadece akşamları oluyor, gün içinde rahatım...
tek problem sıcaklar, bakalım nasıl geçireceğiz...

hepinizi öptüm :)))))))))))))))

hayırlı olsun canım maşallah bebeşi de sana da alah hayırlı evlat eylesin

canım sen ne durumdasın? son günlerin sanırım...inş.hayırlı haberle gel sende...

canım teteikte bekliyorum ben de daha sancım falan hiç yok arada adet olacak gibi oluyorum :) ama son zamanlar çok sıkıcı geçmek bilmiyo hayırlısıyla bi alsaydık bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla inşallah

oyyyyyyyyyyyyy Ahmet Efeme bak sennnn41 kere masallahhhhh dogmus kocaman adam olmus buuuuu asker cagina gelmis ay yerim yaaaa cok duygulaniyorummmm dun gibi hamis kalma cabalarimizzzzz. Gozunuz aydin canim saglikli uzun omrunuz olsun birlikteee... Uslu bebis gibisi varmi yassa canim benim darisi basimizaas

az kaldı sabreettt... bugün yarın alacaksın sende kucağına hayırlısıyla..

günaydın teyzoşlar ve kuzuları

asosssssssss sendende küçük prensinin resmini bekliyorum maşallah şimdiden ya bana noluyosa şimdiden heyecan sardı siz doğum yaptıkçaaa

günaydın.. yaz zamanı oluyo böyle...

doğuranların da sayısı arttı tabi zaman kalmıyordur...alya sanırım tatilde face te öyle gördüm dü...

hafzoş hiç uğrayamadı....bide asos naaptıı iyilerdir inş...

kızımın teyzoşları günaydın hepinize bunlar kızçemin cicileri kasım annelerinde fikir olsun diye fiyatlı yazmıştım burayada öyle kopyalıyım kızıma avent pes biberonundan aldım resim koymuyorum 87 liraya almıştım onu akakçe sitesinden en uygun fiyatı alıp birde kraftın göğüs pedini aldım ...

Eki Görüntüle 743954 yatağımız pierre cardin ilke bebeden 317 lira taksitli olunca yoksa peşin 288 di sitesinde yatağını e bebekten almıştım ama çok güzel değildi resmi yok şuan ...

gelelim dün gelen cicilerimize indirimli bebe diye bir siteden aldık kocaeli de bir mağazaymış orda olanlar gidip mağazanın kendini de görebilir çok uygun fiyatları...
Eki Görüntüle 743967 Eki Görüntüle 743968 Eki Görüntüle 743969 bebitof markası gerçekten yerini beğendim 49.50 hastane çıkışımız kücücükler ya doğduklarında el kadarlar resmen kurban olduklarım
Eki Görüntüle 743970 buda bebitoftan banyo havlumuz 17,90,
Eki Görüntüle 743974 şapkalı tulumumuz 10 lira
Eki Görüntüle 743975 Eki Görüntüle 743977 Eki Görüntüle 743979 takımlarımız pembe olan 5,90, yeşil olan şapkalı 7,90 ve kollar eldivenli , turuncu olan 3,90 sadece pembe olanı beğenmedim resimden anlarsınız ,sert kumaşı 5 li takım o şapka eldiven önlük var ama geri vermedim yıkanınca belki giyilir 6 lira için iade yapmadım yani ..

Eki Görüntüle 743976 Eki Görüntüle 743978 üst mavi 5,90 ve zıbın 3,90

Eki Görüntüle 743980 Eki Görüntüle 743983 pembe altımız 4,90
Eki Görüntüle 743981 Eki Görüntüle 743984 gri alt 4,90
Eki Görüntüle 743982 patikli alt 4,90,

Eki Görüntüle 743972 Eki Görüntüle 743973 Eki Görüntüle 743971 ben yinede iç zıbın aldım kimisi gerek yok desede kış bebeği olacağı için 7,50, ağız bezi altılı 4,90, çoraplarımız 3,90, şapkamız 1,50 eldivenler gri 1 lira kırmızı 1,50 bantlarımız 2,50-3,00 , ev patiğimiz 5,90,

bunlarıda e-bebekten almıştım site resimlerini yüklemiştim

Eki Görüntüle 743965 14,99 Eki Görüntüle 743964 3 lü 17,90 ben %40 indirimli almıştım park yatağı ve emzirme yastığıda almıştım ...

bunları butik bebeden 5,50 liraya Eki Görüntüle 743963

bunlarıda a-101 den 2. ay içinde almıştım indirimliydi

Eki Görüntüle 743962 Eki Görüntüle 743961 Eki Görüntüle 743966 battaniye alez ve akkabısı çorap pazardan , a-101 e hepsine 18 lira verdim diye hatırlıyom başka bişey aldımmıydı hatırlıyamadım ama battaniye 8 lira gibi bişeydi yine indirim olsun diye bekliyom erken diye küvet almamıştım küvetler çok güzeldi

bunların fiyatını hatırlamıyorum buda elbiseleri ,

ayyy iremmmmm hepsi çok güzellll...güle güle sağlıkla giysin hepsiniiiii

üşenmemiş koymuş bide hepsini çok uyguna almışsın..iyi etmişsinn...

benim oğlumun hediye gelen bihastane çıkışıyla 2 tulumu var.. geçen annem de 3 lü patik aldı açılışı öyle yaptık...

bebitofu genelde öneriyorlar...eline sağlık canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…