- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #25.641
asos canım Allah yardımcın olsun
bize gelinceeeeeee
17 haziran pazartesi 19.30 da geldi Ahmet Efe'miz...
süreç benim için çok zor geçti... maaalesef normal doğum yapamadım... suni sancıyla da açılmam olmadı... çok üzüldüm çektiğim onca ağrı boşa gitti. ve dr a yalvardım beni sezaryene al diyeeespinal sezaryen ise mükemmel geçti. dr çok başarılı bir küçük kesi attı bana zaten küçük bi bebek doğuracağımı biliyordu dikiş yerimle ilgili tek sorunum ödem oluşması :44: başka hiç bir ağrım sancım olmadı... spinali tavsiye ederim. baş ağrısı kas ağrısı hiç bişey olmadı kendim kalktım yürüdüm falan.. göbeğim şimdilik hala var ama oldukça küçüldü.
gelelim kurbişimeeee
çok uslu bi bebek gerçekten... gazı tuzu yok hafif yani. uykuya dalması problemsiz yemesi içmesi yerinde ama kızlar şu emzirme işi çok zor. ben en çok bu konuda zorlanıyorum. ama teknoloji çözüyor işimi pompayı iyi ki almışım. çok kullanışlı. en azından oğluşum aç kalmıyor ve mama yemiyor yine anne sütü içiyor memeyi yeterince ememezse kalanı sağıp veriyorum.
annem yanımda ev işi yapmıyorum o yüzden çok yorgun diilim çok şükür.
eşim ise mükemmel bi baba oldu bu kadarını beklemiyordum gerçekten... benim çabuk iyileşmem ve oğlunun rahat etmesi için herşeyi yapıyor. benim canım kocambaba haline daha çok aşık oldum valllaaaa.
tabii bu lousalık durumu çok ilginç ota butaağlıyorum sürekli iki gözüm iki çeşme modu
kısaca herşey yolunda kızlar çok şükür.
Allah herkese yaşatsın bu duyguyu. çok başka çoook
hayatınızda; sevecek düşünecek ve endişelenecek daha önemli hiç bir şey olmadığını farkediyorsunuz... evlat gibi olamaz hiç birşey...
bu arada kandiliniz de mübarek olsun. Allah yenilerini görmeyi nasip etsin.
öpüldünüüüüüüüz...
allah yardımcısı olsun, bu saatlerde kucağındadır herhalde yavrusu asosumun :))))))))))))))) maşallah, allah sağlıklı, başarılı, mutlu, upuzuuun bir ömür versin ikisine de :))))))))mrb kizlar
pazartesi sabahi saat 8 de spinal anestezi ile alicam yavrumu kucagima insallah darisi geride kalanlara dualariniizi esirgemeyin.. hepinizide kocaman öptük
asos canım Allah yardımcın olsun
bize gelinceeeeeee
17 haziran pazartesi 19.30 da geldi Ahmet Efe'miz...
süreç benim için çok zor geçti... maaalesef normal doğum yapamadım... suni sancıyla da açılmam olmadı... çok üzüldüm çektiğim onca ağrı boşa gitti. ve dr a yalvardım beni sezaryene al diyeeespinal sezaryen ise mükemmel geçti. dr çok başarılı bir küçük kesi attı bana zaten küçük bi bebek doğuracağımı biliyordu dikiş yerimle ilgili tek sorunum ödem oluşması :44: başka hiç bir ağrım sancım olmadı... spinali tavsiye ederim. baş ağrısı kas ağrısı hiç bişey olmadı kendim kalktım yürüdüm falan.. göbeğim şimdilik hala var ama oldukça küçüldü.
gelelim kurbişimeeee
çok uslu bi bebek gerçekten... gazı tuzu yok hafif yani. uykuya dalması problemsiz yemesi içmesi yerinde ama kızlar şu emzirme işi çok zor. ben en çok bu konuda zorlanıyorum. ama teknoloji çözüyor işimi pompayı iyi ki almışım. çok kullanışlı. en azından oğluşum aç kalmıyor ve mama yemiyor yine anne sütü içiyor memeyi yeterince ememezse kalanı sağıp veriyorum.
annem yanımda ev işi yapmıyorum o yüzden çok yorgun diilim çok şükür.
eşim ise mükemmel bi baba oldu bu kadarını beklemiyordum gerçekten... benim çabuk iyileşmem ve oğlunun rahat etmesi için herşeyi yapıyor. benim canım kocambaba haline daha çok aşık oldum valllaaaa.
tabii bu lousalık durumu çok ilginç ota butaağlıyorum sürekli iki gözüm iki çeşme modu
kısaca herşey yolunda kızlar çok şükür.
Allah herkese yaşatsın bu duyguyu. çok başka çoook
hayatınızda; sevecek düşünecek ve endişelenecek daha önemli hiç bir şey olmadığını farkediyorsunuz... evlat gibi olamaz hiç birşey...
bu arada kandiliniz de mübarek olsun. Allah yenilerini görmeyi nasip etsin.
öpüldünüüüüüüüz...
hayırlı olsun canım maşallah bebeşi de sana da alah hayırlı evlat eylesin
canım sen ne durumdasın? son günlerin sanırım...inş.hayırlı haberle gel sende...
canım teteikte bekliyorum ben de daha sancım falan hiç yok arada adet olacak gibi oluyorum :) ama son zamanlar çok sıkıcı geçmek bilmiyo hayırlısıyla bi alsaydık bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?