- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #25.661
ayyy iremmmmm hepsi çok güzellll...güle güle sağlıkla giysin hepsiniiiii
üşenmemiş koymuş bide hepsiniçok uyguna almışsın..iyi etmişsinn...
Benim oğlumun hediye gelen bihastane çıkışıyla 2 tulumu var.. Geçen annem de 3 lü patik aldı açılışı öyle yaptık...
Bebitofu genelde öneriyorlar...eline sağlık canımmm
sağol tatlım daha güzelleri sizlerin olsunFikir olsun netten alışveriş düşünüyorsanız diye koydum fiyat fiyat Valla ben cimriyimdir Araştırdım biraz , düşün o başta indirimli bebe diye bahsettiğim ürünlerin hepsi 150 tuttu ki bende bir liste vardı ilk zaman lazım olacaklar için çoğunu hallettim şuan birazda örgü olursa geri iş zamanla biter inşallah Kendim kaldım geceliğim yok ayol ne giycem doğumda
Hunaydiiinnnnn gunaydiiiiiiiiinnnnnnbebislerimizle superrrrr bir gun olsunnnnnnn
valla güzel şeyler...zaten hemen büyüyolarmış...
Gecelik takımları epey pahalı 2 tane gecelik lazım sanırım birde pijama olsa iyi olur gibi..
Benim her yerim o listeler2 hafta sonra başlıyorum kısmetse kendim almaya....
evet çok pahalı %50 indirimim var diyen yere girdim sabahlığı 65 liraya bana yapıyomuş yani daha fazla dedim kalsınEğer normal yaparsak pijama takımı belki olabilirde sezeryan olmak zorunda kalırsak gecelik kesin şart bende butik bebede indirimdeydi m beden sabahlık aldım ama olmaz diye korkuyom çok kalıplı yapıyolar onları,olsa süper olacak fiyatıda 30 liracık
pijama dnyas
böyle biyer var..ama görmedim ne pijamasını ne geceliğini..kaliteli mi bilmiyorum yani..biaraştır istersen...
tıpış tıpış bebek mağazaları - anne ve bebek giyimi
bide burayı okudum kaliteliymiş kumaşları bu markanın...biraz pahalı takımlar ama emzirme yerleri filan varmış hep zaten lohusa takımı adı üstünde olucaktır elbet herhalde sanırımçünkü henüz gözümle bilohusa geceliği görmedim
Allaammmm cokk cahiliimmm..
Mess sen ankaradaydın demi canım san bir yer sorsam hamamönü pasajı nerde biliyon mu çıkrıkçılarda mıydı orda toprak bebe varmış çok uygun fiyatları aklında olsun ....
evet ank da oturuyorum. Oralara arabayla gidilmez. Park yeri sorun...beni biyere götürmüyorlar zaten yoruluyorum belim ağrıyor. Bide saatli bomba gözüyle bakıyorlar bişi oluacak diye
Sağol canım bulunsun biköşede artık gezmem ve almam lazım..biçıkarsam o pijama dünyasına bakıcam ank.da yerleri..tabii buarada birde tatile gidicez falan filan...
Kısa kollu ya da dirsekte alın dediler bana da.....yoksa eylülü beklicektim yeni ve biraz kalın ürünler gelir belki diye ama gerek yok. Hırka mırka sabahlık idare edicez..çok üşürüm de ben...
Mess sen ankaradaydın demi canım san bir yer sorsam hamamönü pasajı nerde biliyon mu çıkrıkçılarda mıydı orda toprak bebe varmış çok uygun fiyatları aklında olsun ....
ya bebekler hala yükselmediler ya benim en büyük sıkıntım wcUzun süre dışarı çıkmaya korkuyom dışarda su içmeye korkuyom Ben ankarada bir gün durcam alışverişe vaktim olmazda kızılaya yakın falan gidilecek bir yer olursa belki pijama dünyası nerde peki ...
bir gün bunu yazacagimi düsünmek bile kocaman bir hayaldi benim icin.. cok sükürki rabbime aldim yavrumu kucagima saglikli bir sekilde.. spinal anestezi ile oldu dogum hanede biir sürü fotografimiz var yaavrumla.. selimhanimi ilk yasladiklarinda yanagima allaahim dedim benim bebegim bu sicacik yanagi yumusacikti cennet kokulumun.. rabbim isteyen dileyen herkese hakkinda hayirlisi ile nasip etsin insallah
bir gün bunu yazacagimi düsünmek bile kocaman bir hayaldi benim icin.. cok sükürki rabbime aldim yavrumu kucagima saglikli bir sekilde.. spinal anestezi ile oldu dogum hanede biir sürü fotografimiz var yaavrumla.. selimhanimi ilk yasladiklarinda yanagima allaahim dedim benim bebegim bu sicacik yanagi yumusacikti cennet kokulumun.. rabbim isteyen dileyen herkese hakkinda hayirlisi ile nasip etsin insallah
şükür canım allah analı babalı büyütsün darısı bana inşallah çarşamba gidiyorum hasteneye artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?