- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #25.681
Eki Görüntüle 754503Eki Görüntüle 754504 Eki Görüntüle 754505
25 günümüz bitti 26. gündeyiz biraz büyüdük sanırım.
25 güne iki hastane macerası sığdırmayı başardık tabiii.
maalum diyarbakır ın sıcakları başladı benim miniğime de anne sütü yetmedi zaten tam tutamıyordu benim memenin başı olmadığı için. veee tabii beslenemedi su kaybı yaşadı ve ateşlendi. bir gece hastahanede kaldık. serum bağladılar küçücük eline oğluşumun. öncesinde de ateşi çıkmıştı ama dr önemli bişey yok dedi eve gönderdi. 10 gün sonra hastahanelik olduk işte.
şimdi durumumuz iyi mama yiyoruz maalesef memeyi tutmakta halaa zorlanıyor aventin meme ucuyla biraz tutuyor ama doymuyor. sağıyorum veriyorum. emzirme hayallerim pek gerçekleşmedi ama olsun oğluşlumun canı sağolsun. sağlıklı olsunda varsın mama çocuğu olsun. o benim küçük aşkım....
oyy sert bakışlım benimmmm....
çok yakışıklı olacak seyzoşummm maşallaaahhhhh
yaz bebesi olmakta kolay değil hamilesi olmakta. çok geçmiş olsun. belki biraz büyüyünce memeyi tutar alışır o da..olmuyosa da dediğin gibi sağlıklı olsun küçük aşkın yeter....
yine iyi hafta bir hafta olsunn dileklerimi gönderiimmm...
sorma messim yaz olayı çok zor gerçekten. ama canımız sağolsun oğlum iyi olsun yeter.
iyi dileklerin için teşekkür ederizAllah sana da kolaylıklar versin canım
sizde 25. haftaya gelmişsinizmaaşallah mesoşum. oğluşunla aranız nasıl tepikler falaan ayyy özlüyor insan o günleri yaw hele uyumayıı bilgisayarın başında pineklemeyiii... ama oğlumu kucağıma alınca bana gözlerini dikip bi bakışı var tarifsiz duygular yaşatıyor...
eeee mesoşum isim düşündün mü oğluna? doğumu nasıl yapacaksın? anlat biraz durumunuzu...
oğluşum uyanacak şimdi kaçıyorum. öpüldünüüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?