Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
umarım herşey yolundadırrrrrrrrrr
peri kızzz doğumuna az kaldıııııııııı hazırmısınnnnnnn????????

selam anneler napıyorsunuz nasısılsınız
bebişler kucaklara alınmış allah analı babalı saglıkla büyütsün inş.
sıra da zamanı gelenler var onlarında ne kadar heyecanlı olduklarını biliyorum.sizlere allah kolaylık versin

öpüldünüz

inan ne desek boş ,alyacım rabbim sabrını bol versin en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin ve kucağına al inşallah ,

selam..

alyam dicek bişey bulamıyorum ben de..bu sefer olur gibiydi... ara ver ama neden olduğunu araştırmayı bırakma canım. zaman herşeyin ilacı ve çok hızlı geçiyor. kendine iyi bak eşine selamlar...

iyi bir hafta olsun hepimiz için...

kızlar çokkkk heyecanlı ve tedırgınım yarın sabah doğuma gıdıyorum,bu benım ilk ve en özel ameliyatım olucak meleğime yarın bu saatlerde kavuşmuş olucam Allah nasıb ederse.dualarınızı esirgemeyın lütfen Rabbım hepimizin yardımcısı olsun...

asos geçmiş olsun canım Allah ikinize de sağlık versin oğluşunun bahtı güzel olsun inşallah
deragün sanada kızınla sağlıklı uzun bir ömür dilerim canım sana da geçmiş olsun.
alyam için ne söylenir bende bilmiyorum. içim yandı resmen okuyunca Allah sabır versin canım. tekrar aynı acıları yaşatmasın inşallah...

25 günümüz bitti 26. gündeyiz biraz büyüdük sanırım.
25 güne iki hastane macerası sığdırmayı başardık tabiii.
maalum diyarbakır ın sıcakları başladı benim miniğime de anne sütü yetmedi zaten tam tutamıyordu benim memenin başı olmadığı için. veee tabii beslenemedi su kaybı yaşadı ve ateşlendi. bir gece hastahanede kaldık. serum bağladılar küçücük eline oğluşumun. öncesinde de ateşi çıkmıştı ama dr önemli bişey yok dedi eve gönderdi. 10 gün sonra hastahanelik olduk işte.
şimdi durumumuz iyi mama yiyoruz maalesef memeyi tutmakta halaa zorlanıyor aventin meme ucuyla biraz tutuyor ama doymuyor. sağıyorum veriyorum. emzirme hayallerim pek gerçekleşmedi ama olsun oğluşlumun canı sağolsun. sağlıklı olsunda varsın mama çocuğu olsun. o benim küçük aşkım....

oyy sert bakışlım benimmmm....

çok yakışıklı olacak seyzoşummm maşallaaahhhhh

yaz bebesi olmakta kolay değil hamilesi olmakta. çok geçmiş olsun. belki biraz büyüyünce memeyi tutar alışır o da..olmuyosa da dediğin gibi sağlıklı olsun küçük aşkın yeter....

yine iyi hafta bir hafta olsunn dileklerimi gönderiimmm...

sorma messim yaz olayı çok zor gerçekten. ama canımız sağolsun oğlum iyi olsun yeter.
iyi dileklerin için teşekkür ederiz Allah sana da kolaylıklar versin canım

sizde 25. haftaya gelmişsiniz maaşallah mesoşum. oğluşunla aranız nasıl tepikler falaan ayyy özlüyor insan o günleri yaw hele uyumayıı bilgisayarın başında pineklemeyiii... ama oğlumu kucağıma alınca bana gözlerini dikip bi bakışı var tarifsiz duygular yaşatıyor...
eeee mesoşum isim düşündün mü oğluna? doğumu nasıl yapacaksın? anlat biraz durumunuzu...

oğluşum uyanacak şimdi kaçıyorum. öpüldünüüz

sağol canım. sağlıkla alalım bizde kucağımıza...

oğlum iyi teyzesi. geçen hafta dr. a gittim. gelişimi normal gidiyo şükür. 6,5 - 7 kilo aldım. tansiyonum şekerim iyi çıktı..ne biçim bişimiş glikoz yaa..onun yerine dayasalar çikolatayı
günler bazen yavaş bazen çabuk geçiyor...alışverişe de başladım ufaktan ama sıcaktan mı nedir çıkasım gelmiyor. bir tembellik ki sorma...ve herşeyde bikararsızlık yaşıyorum...isim de olduğu gibi benim beğendiklerimi kocam beğenmiyo tabii bende onunkileri..
kararsızlık nereye kadar bakalım..:44::44::44::44::44: sonunda ben koyacam hastanede öyle olacak herkes soruyor artık..

oğluşumla konuşuyorum bol bol. öyle mozart filan dinlemiyorum uykum geliyor. tekmeleri de bazen çok iyi hissediyorum bazen bütün gün hissettirmiyor kararsız anne babanın kararsız oğlu 2 kitabım var okunacak birini beğenmedim bıraktım. birinide netten indirdim bekliyor.

henüz sıkılmadım hamilelikten ilk aylar zor geçti ama şimdi sağlığımda keyfimde yerinde allah bozmasın sağlıkla zamanında gelsin oğluşum acelem yok...

öptük biz de...

sessiz topigimizde kimseler yok çok üzücü

alya rabbim sabır versin cnm inş.en kısa zamnda tekrar ikizlere hamile kalırsın canım dualarımdasın

seyzen çok tatlı küçük adam yaaaaaaaaaa maşallah paşaya yerime onu

mess az kaldı cnm ogluşuna kavuşmana isim için sen bu yolda çok bekledin çok umut ettin çok sabrettin ben UMUT ve ÜMİT ismini çok sewerim bi düşün istersen sonuçta umudumuzu hiç kaybetmedik bu yolda inş.umuduna saglıkcakla kavuşursun canım

deragun kızının gül yüzünü göster bizlere oyyyy zillii dogdu bileee

hill cinsiyet belli mi senin bebişin benim içimden erkek geçiyoo ama hayırlısı yazarsın buraya cnm öptüm seni ve ogluşunu :)

irem kızınla aran nasıl vuruyomu karnına zilliiii zeybek kızın :)

hafsak nasıl acep hafsa nasıl hiç bilgi yok dimi

peri,idilga,vito herkes gittii

Son düzenleme:
selam canımlarrrr girip bakıyorum sık sık sma sayfalar haliyle eskisi gibi ilerlemiyor artık hepimiz çoluk çocuğa karıştık normal

Alyam ne desem bilemiyorum çok çok üzüldüm okurken kalbim dualarım seninle...umarm bundan sonra hiç üzülmezsin...

Asoscum Alah analı babalı büyütsün facede gördüm çok tatlı maşallahhh

Deroşummmmmmmm gözümüz aydın canım hanerlerini bekliyoruz minnoşun

Seyzoşum çok grçmiş olsunnnn olmuş bileeee baksana nası cin cin bakıooooo yerim onu yaaaa Allahın yarattığıııııı... Mucize bunlar yaaaaa

Mesoşum naılsın kuzum nası geçiooooo özledimmmm

Hll minnoşumuz kızçe gibi geldi banada

Biz büyüdük maşallah ağırlaştık baya ama çok mutluyuz heyecan basıo zaman geçtikçeeeee

Adoşummmmmm kızçenin güzel yüzünü özledim foto bekliorum bebeğiim

Perdoşum merdoşum nerdesiniz ayol arada yazın aşkitolar merakta bırakmayınnn

adoşum naberr nasılsın valla ben arada girip yazmaya calsııyorum zeyno durmadıgı içinde pek vakit bulamıyorum.ama yazdıklarımada artık kimse cvp vermediği i,çin sadece takipte kalıyorum napalım.herkes cok yogun :)
nasıl deniz hanım iyimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…