Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
peri yüklüyorum resmini canım sana faceden mesaj atmıştım galiba görmedin görürsen ekle beni canım denizin fotosu var profilde tanırsın ordan bizi

vitooooooooooooooo iyiyim canım ne olsun oruç bi yandan deniz bi yandan sallanıp yuvarnaıyorum bayramdan sonra işe başlaycagım biraz onun stresi var denize annem bakacak o yönden içim rahat çok şükür zeyno nasıl zeynooo yerim onu yerime onu canım.Eki Görüntüle 757452 işete benim son halim teyzoşlarrrrrrr

Selam herkese.

pericim 33 hafta olmuşsun ya maşallah.Allah nazarlardan korusun.

Valla benimde içimden kız geçiyo ama etrafında erkek diyenlerin sayısı daha fazla.Kısmet.Hayırlısı ne ise o olsun hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah.bizde bu ctesi ikilitest yapılacak.Allah izin verirse kalp atışının sesini ilk kez duyucaz.Fazla bi şikayetim yok bu hafta daha iyiyim.Biraz mide yanmam var ama idare ediyoruz.Birde sivilcelerim Çok şükür bu halime.Yakınımda bi kaç hamile daha var.çok kötü durumdalar.Onları gördükçe şükrediyorum.Bizde durumlar böyle.

adoşşş gülüşünüü yeriiimmmm. koca kız olmuş buuuu

dimi çok bekledik bu günleri. çok şükrediyorum...umut olabilir dediğin gibi listeye girsin...

perimmm iyiyimm arada ses et özledik bizde maşallah sana da az kaldı

vitommmm aşkolsun biz uğruyoruz aradaa...

hll gerçekten cinsiyet belli olabilir artık % de verir en azından...kalp içinde ben 5.hafta da duymuştum vajinadan kontrolde tabii...

iroşum tatilde galiba....

öpüldünüüzzzz...

Anoyyy mesaj değilde arkadaşlık isteğini gördüm şimdi Adoşummmmm hiii ne tatlısın sennnnn ya gamzelere bakkkkk hiç böyle hayal etmemiştim seniiiiii manken gibisin ya yavrummmm ben daha topluca esmer hayal etmiştim hahahah çok hüzelsin maşallah sana bebişimmmm oooleyyyy denizimi bolca görebilcem artık öaşallah kuzuma nası büyümüş yaaaaaa yeriiim yerrrrrrrr

Hll canım valla nası geçti bende anlamadım kuzumm çok şükür az kaldıııı inş sonu da hayırlı olurrr bana kz gibi gelio kuzum hayılrısıııı olsunnnnnnn

Mesoşummmmm canm benim koşturma olmadıkça hep bakıyorumvakt bulunca hemen yazıyorummm hep aklım sizde canım benim az kaldı senin de inanamıyorum rüya gibi yaaa ne yollardan geçtik geldik bu günlere Allah hepimizi nazarlardan saklasın

Vitoooooooommm napıosun kuzucum Allahtan face ar yoksa göremicem seni zeynomu arada yaz zeynomu öp ye yerime maşallah çok tatlı çoook

selam kızlaaaaaaarrrrrrrrrrr nasılsınız?özledim hepinizi eski günlerimizi

seyzenim asosum deragunum saglıkla almışsınız meleklerinizi kucagınıza cok sukur Rabbim saglıkla buyutmeyı nasıp etsin insallah.darısı bekleyenlerin başına...
alyama çok uzuldum Allahım sabır versin en kısa zamanda doldursun kucagını inşallah...
perimle pidilimin dogumları yaklaşmış.saglıkla gelsin kuzular
adoşummm maşallah prensese kocaman olmuş ya yerim ben onu
iremnevam,hllegendim,mesimm,vitomm sizler nasılsınız?kuzular nasıl?

gelelim bizeeeee...
doğamla biz çok iyiyiz 4,5 aylık olduk.gulucukler atıyor kuzum tatlı tatlı sesi yankılanıyor evimizde Rabbime şükürler olsun...
bu arada aklıma gelmişken yazayım geçen ay sütüm azaldı doktorumuz ESELA BİTKİSEL MACUN önerdi çok faydasını gördüm.belki ihtiyacınız olur aklınızda bulunsun.foto ekleyemiyorum bilgisayarda yok ama eşimin telinden yollamaya çalışcam...

çok şey paylaştık kızlar hep aklımdasınız,1 sene önceye gidiyorum da neler neler yaşadık...çok duygulanıyorum...

Son düzenleme:

canım ışılım ne çok özlemiştim seni ne iyi ettin de yazdın bebişkom doğuma az kaldı dediğin gibi heyecanla ekliyorum bitanemi Gerçekten geriye dönüp bakınca ne çok şey paylaştık burda hüzün sevinç heyecanlı bekleyiişşş çok çok güzel günlerdiiii...

Doğamı çok merak ediyorum eminim annesi gibi çok güzeldir maşallah kocaman olmuşşşşş Allahım nazarladan saklasınnnnnnn.macunu not ettim bitanem ihtiyaç omaz inşallah ama bulunsun . Sık sık gel yaz canımmmm özletme kendiniii öpüyorum seni ve Doğamıııı

Günaydın canlaaaarrr sabahın köründe çok afilli tekmelerle uyandıkkk Allahıma şükürler olsunnnn tarifi imkansız bi duygu bu... Allah isteyen herkese nasip etsiiiiinnn!

Cuöartesi oğlumun odası gelicez perde felan da gelince çekio paylaşıcam sizle çok heyecanlıyım çoookkkk

Evt canlansın topişimiiizzzzzzzzzz benmfırsat buldukça yazıyorum artık daha sık yazıcam annemler burdaydı döndüler abimin sağlık sorunları var ameliyat olucak felan aklım pek başımda değil gene anlicanız hayırlısı hakkımızdaaa çok özlemişim buraya bişeyler yasmayıııı

Ya ben hafzoşu fidden merak ediyorum evde net yoktu ondan giremio heralde teli de yokkk

Gelmiş olsun canım.

herkese mrblarrrrrrr.nabersiniz hatunlarr.

pojummm bebm yaaa çok üzüldümmm.rabbim tekrar nasip edr inş.alyammm puff tekrarmı yaşadın rabbim yardımcın olsun...

ve doğum yapanlar tebrik edrim kızlar..bebişlerinizi

ve benn çok ağır günler geçirdim.buyuk imtihanlardan geçtim.sağlıkla ilgili ciddi anlamda zor günler geçirdim.neyseki atlattım .toparlanmaya çalıyorum bedenen ve pisikolojik olarak listenin sonunda tek kalmışım .o tek kalmışlığıma çok şükrettim şimdi.hamile kalsaydım hem ben hem bebeğim hayati tehlikede olacaktık.önüme bakıyorum ve sağlığım için çok dua ediyorum....hepinizi özledim.zaten pek uğranmamış topiğe takip etmem kolay oldu.çoğu gelişmeden haberdarım.

perimm ve pidilimm doğumunuz az kalmışş.hayırlısıyla kucağınıza alısınız inş..

perimmmm bitanem benim ben de çok özledim,batuhanımın odasını merakla bekliyorum annesi neler almıştır kimbilir
abine çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin,öpüyorum sizi

aybikemmm daha dün aklımdan geçtin göremeyince merak etmiştim seni bitanem neler oldu anlat canım.çok şükür şimdi iyiymişsin,dualarım seninle

paybişiiim canım beim çok özlemiştim seniiiii! Okuyunca çook üzüldüm canımmmmm çok çok geçmiş olsunnnnn. Allahun sevgili kuluyuşsun demekkiiiii.... Canım yaaaaa şimdi iyisin dimiiiiii? Paylaşmak isterden her zaman dinlerimmmm. Kıyamam ben sana Allah görmemişe döndersin bian önce atlatmanı diliyorum güzel arkadaşımmmmmm

Herkese Günaydın.....
CAnım çok geçmiş olsun.

bizde 28 gunluk olduk ya teyzeleriii uykusuz hergece modundayiz cok sükür rabbime..
herkesler ugramis yerim ben deniz kizimiziii
perim abine rabbim sifa versin canim
aybikem cok gecmis olsun kuzum
herkesi cok ozledim isyerindeyken sayfalari ne okumaya nede yazmaya yetisebilirdim cok sessiz kaldi hakkaten topicimiz ama azicik canlanmis sanirim

hepinizide kocaman optuk

merhaba herkese.Dün ikili testimizi yaptırdık.ultrason görüntülerinde herşey yolunda çok şükür.kan testinin sonucunuda ctesi alıp doktora göstericez.Doktor %90 kız dedi cinsiyet için.Sanırım kız annesi olucam bende :)))

Günaydın minişler cicişleeeer oğluşun mobilyalarıncumartesi gelmedi bugün getireceklermişşşş çok heyecanlandııımmmmmmmmmm. Odasını gördükçe huzur dolucammmmm fotoları sizinle paylaşıcam canlarımmmmmmm

Asosum senin küçük prens aynı babaya benziyor maşallah onaaaa Allah nazardan saklasınn

Hll canikooommmm testlerin iyi çıkmasına sevindimmm tatlımmmmm prensesimiz geliyor demekkkkk csnım benim sağlıkla gelsinnnnnnnnn

Paybişim tekrar yazmadın merak ettim csnım seni yaaaaa

Herkese musmutlu bi hafta diliyorum canlarrr yarın da kontrolümüz vaaaarrrr çok heyecanlıyımmmm

günaydın biz geldik tatilden kızçemleee bugün şeker ölçümümüz olacak bizimde , hill canım kızçen hayırlı olsun zaten %100 demiyorlar hiç banada 3 kere bakıldı hep %90 kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…