- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #25.701
selam kızlaaaaaaarrrrrrrrrrr nasılsınız?özledim hepinizi eski günlerimizi
seyzenim asosum deragunum saglıkla almışsınız meleklerinizi kucagınıza cok sukur Rabbim saglıkla buyutmeyı nasıp etsin insallah.darısı bekleyenlerin başına...
alyama çok uzuldum Allahım sabır versin en kısa zamanda doldursun kucagını inşallah...
perimle pidilimin dogumları yaklaşmış.saglıkla gelsin kuzular
adoşummm maşallah prensese kocaman olmuş ya yerim ben onu
iremnevam,hllegendim,mesimm,vitomm sizler nasılsınız?kuzular nasıl?
gelelim bizeeeee...
doğamla biz çok iyiyiz 4,5 aylık olduk.gulucukler atıyor kuzum tatlı tatlı sesi yankılanıyor evimizde Rabbime şükürler olsun...
bu arada aklıma gelmişken yazayım geçen ay sütüm azaldı doktorumuz ESELA BİTKİSEL MACUN önerdi çok faydasını gördüm.belki ihtiyacınız olur aklınızda bulunsun.foto ekleyemiyorum bilgisayarda yok ama eşimin telinden yollamaya çalışcam...
çok şey paylaştık kızlar hep aklımdasınız,1 sene önceye gidiyorum da neler neler yaşadık...çok duygulanıyorum...
Evt canlansın topişimiiizzzzzzzzzz benmfırsat buldukça yazıyorum artık daha sık yazıcam annemler burdaydı döndüler abimin sağlık sorunları var ameliyat olucak felan aklım pek başımda değil gene anlicanız hayırlısı hakkımızdaaa çok özlemişim buraya bişeyler yasmayıııı
Ya ben hafzoşu fidden merak ediyorum evde net yoktu ondan giremio heralde teli de yokkk
perimmmm bitanem benim ben de çok özledim,batuhanımın odasını merakla bekliyorum annesi neler almıştır kimbilirEvt canlansın topişimiiizzzzzzzzzz benmfırsat buldukça yazıyorum artık daha sık yazıcam annemler burdaydı döndüler abimin sağlık sorunları var ameliyat olucak felan aklım pek başımda değil gene anlicanız hayırlısı hakkımızdaaa çok özlemişim buraya bişeyler yasmayıııı
Ya ben hafzoşu fidden merak ediyorum evde net yoktu ondan giremio heralde teli de yokkk
herkese mrblarrrrrrr.nabersiniz hatunlarr.
pojummm bebm yaaa çok üzüldümmm.rabbim tekrar nasip edr inş.alyammm puff tekrarmı yaşadın rabbim yardımcın olsun...
ve doğum yapanlar tebrik edrim kızlar..bebişlerinizi
ve benn çok ağır günler geçirdim.buyuk imtihanlardan geçtim.sağlıkla ilgili ciddi anlamda zor günler geçirdim.neyseki atlattım .toparlanmaya çalıyorum bedenen ve pisikolojik olaraklistenin sonunda tek kalmışım .o tek kalmışlığıma çok şükrettim şimdi.hamile kalsaydım hem ben hem bebeğim hayati tehlikede olacaktık.önüme bakıyorum ve sağlığım için çok dua ediyorum....hepinizi özledim.zaten pek uğranmamış topiğe takip etmem kolay oldu.çoğu gelişmeden haberdarım.
perimm ve pidilimm doğumunuz az kalmışş.hayırlısıyla kucağınıza alısınız inş..
pojummm bebm yaaa çok üzüldümmm.rabbim tekrar nasip edr inş.alyammm puff tekrarmı yaşadın rabbim yardımcın olsun...
ve benn çok ağır günler geçirdim.buyuk imtihanlardan geçtim.sağlıkla ilgili ciddi anlamda zor günler geçirdim.neyseki atlattım .toparlanmaya çalıyorum bedenen ve pisikolojik olaraklistenin sonunda tek kalmışım .o tek kalmışlığıma çok şükrettim şimdi.hamile kalsaydım hem ben hem bebeğim hayati tehlikede olacaktık.önüme bakıyorum ve sağlığım için çok dua ediyorum....hepinizi özledim.zaten pek uğranmamış topiğe takip etmem kolay oldu.çoğu gelişmeden haberdarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?