- 7 Mart 2012
- 1.143
- 326
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #25.721
günaydın biz geldik tatilden kızçemleeebugün şeker ölçümümüz olacak bizimde , hill canım kızçen hayırlı olsun zaten %100 demiyorlar hiç banada 3 kere bakıldı hep %90 kızım
Canlarım hepinize merhaba, :119::119::119::119: çok uzun zaman oldu, özledim sizleri. arada bir girip bakıyorum ama yazamıyordum, nerdeyse tüm gelişmelerden haberdarım yakın zamanda.
hillm kızın hayırlı uğurlu olur inşallah canım.
adoşum deniz maşallah çok tatlı olmuş
perim abine allah şifa versin canım. inşallah oğluşun herkese moral olacak
asosum senin yerinde olmak istiyorum bir an önce, ben çok sabırsızım
aybikem seni çok merak ediyordum canım, çok geçmiş olsun, allah bir daha hastalık göstermesin.
Bu arada benim cumartesi kontrolüm vardı. herşey yolunda çok şükür.
2014 Ocak başında KIZIM dünyaya gelecek inşallah :)))))))))) bana yüzde vermedi, ultrasonda herşey netti ayıptır söylemesi
adoş bu nası bir baldır maşallah
irem kızınla aran nasıl vuruyomu karnına zilliiii zeybek kızın :)
Perdoşummmmmmmmmmmm canım beniiiiiiiiiiiiiiiimm çok özlemiştim seniiiiiiCanlarım hepinize merhaba, :119::119::119::119: çok uzun zaman oldu, özledim sizleri. arada bir girip bakıyorum ama yazamıyordum, nerdeyse tüm gelişmelerden haberdarım yakın zamanda.
hillm kızın hayırlı uğurlu olur inşallah canım.
adoşum deniz maşallah çok tatlı olmuş
perim abine allah şifa versin canım. inşallah oğluşun herkese moral olacak
asosum senin yerinde olmak istiyorum bir an önce, ben çok sabırsızım
aybikem seni çok merak ediyordum canım, çok geçmiş olsun, allah bir daha hastalık göstermesin.
Bu arada benim cumartesi kontrolüm vardı. herşey yolunda çok şükür.
2014 Ocak başında KIZIM dünyaya gelecek inşallah :)))))))))) bana yüzde vermedi, ultrasonda herşey netti ayıptır söylemesi
Saol mesoşum canım benimmmm. Sen nasılsınnn oğluş napıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrselaaammm...
aybikem nooldu sanaa ben bişi anlamadımmmm :44::44:..nolduysa geçmiş gitmiş olsunn ve son olsun...
perim geçmiş olsun abin inş. daha iyi olur, bebek gerçekten hepinize moral olacaktır..
hll ciimmm kızmıymışşş maşallaah onaaaikili testte güzel çıkacak inş..
bana hep % 100 dediler :) zaten amniyosentezden sonra kesin sonuç erkek çıkmıştı..
iremciimmm umarım iyi çıkar şeker sonucun.. ben hep dikkat ettim ailede olduğu için çok şükür 50 likte çok bir artış göstermedi. ama çok midem yandı benim içtikten sonra glikozu ıyyyykkk...
perdoşumuuzzz maşallaahhh kızınaaaa...kız sayısı artışta son dönemde. baştakilerin ki zaten kocaman oldu maşallah hepsine..zamanında sağlıkla gelsinler be perdoğanıımmm. bu zamanlar için bile çok bekledik.
çok güzel zamanda doğacak bence senin kızçen...yeni yıl yeni bebek yeni bir hayat....
bizde 100 ün altına düştük. 98 günümüz kaldı kısmetse.
iyi bir hafta olsuunnn..öpüldünüzzz...
Paybişim canım benimmm sen hep iyi olll herşeyden önemlisi morallll. Allah dermansız dert vermesin kuzummmm bununla geçmiş olsun inşallahhhhh artık önünde çok güzel günler varrr ben inanıyorum tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmcanlarım hepinize tşk ederim.iim şükür şimdi dinleniyorum öyle işte 2013 ii gelmedi bana.
perim batunun odasını merakla bekliyorum.
messs kuzum yaaa kocam olmuştur he senin de göbiş. asosum selimhanın fotosu yokmu göremdim sanki topikte.
bebişlerinin fotolarını atan hatunlar bebişlerinize maşaallahçok datlular.adoşun zillisi çok fena olmuş haaa karabiberim benim
ve topiğin iki kızı daha oluyor sanırım
Hoşgeldin kuzucummm gözlerim seni arıyorduuuuu. Çok sevindim sonucun iyi çıkmasını maşallah onaaaaaa kızçeni de seni de öperim kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnngünaydın kuzular ve annişleri , biz dün şeker testimizi yaptırdık sonuç için doktorumla konuşmadım bugün arıycam ama netten baktım iyi çıkmış olarak gördüm 50 gr. yüklemesiydi 124 çıkmış 140 altı yanikızçemde iyiydi günüyle uyumlu 900 gr ve 32 cm olmuş sıpam benim
Eki Görüntüle 762524 Eki Görüntüle 762528 Eki Görüntüle 762527 Eki Görüntüle 762529
Günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrr
Sabah erkenden uyandııııkkkkkk, hemen sizlerle odamızı paylaşmak istediiiikkkkkYavaş yavaş yerleştiriyoruzzz o zaman daha detaylı çekerim ama şimdilik böyleee oğluşumun odası canımlarrrrrrrrrrrrrrrrr Ben gidip gelip seviyorummm. İnşallah teyzoşları da beğenirrrr. Daha iyileri sizlere olsun canlarımmmmm öperim kocaman hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. 12:30 da da kontrolümüz varrrr
HooşgeldinSaol cnm.Valla %90 dedi ama gayet emin gibiydi.Neyse bi sonraki kontrolde tam belli olur heralde.İkili testin kan tahlil sonucunuda ctesi alsam hayırlısıyla.
benimki de kızzzz, arkadaş olurlar ne güselHill hayırlısıyla güzel gelecek sonuçların hiç stres etme , maşallah kızçeler çoğalıyo kızıma arkadaşlar geliyo
yaa evet bazen eski yazdıklarıma bakıyorum da, regl olmuşum üzülmüşün filan, halvet haftası olmuş, test yapmışım, silik mi değil m, kan sonucu beklemişiz birinin, trend topic olmuşuz o günselaaammm...
aybikem nooldu sanaa ben bişi anlamadımmmm :44::44:..nolduysa geçmiş gitmiş olsunn ve son olsun...
perim geçmiş olsun abin inş. daha iyi olur, bebek gerçekten hepinize moral olacaktır..
hll ciimmm kızmıymışşş maşallaah onaaaikili testte güzel çıkacak inş..
bana hep % 100 dediler :) zaten amniyosentezden sonra kesin sonuç erkek çıkmıştı..
iremciimmm umarım iyi çıkar şeker sonucun.. ben hep dikkat ettim ailede olduğu için çok şükür 50 likte çok bir artış göstermedi. ama çok midem yandı benim içtikten sonra glikozu ıyyyykkk...
perdoşumuuzzz maşallaahhh kızınaaaa...kız sayısı artışta son dönemde. baştakilerin ki zaten kocaman oldu maşallah hepsine..zamanında sağlıkla gelsinler be perdoğanıımmm. bu zamanlar için bile çok bekledik.
çok güzel zamanda doğacak bence senin kızçen...yeni yıl yeni bebek yeni bir hayat....
bizde 100 ün altına düştük. 98 günümüz kaldı kısmetse.
iyi bir hafta olsuunnn..öpüldünüzzz...
paybişim kendine iyi bak lütfen, seni çok seviyoruzcanlarım hepinize tşk ederim.iim şükür şimdi dinleniyorum öyle işte 2013 ii gelmedi bana.
perim batunun odasını merakla bekliyorum.
messs kuzum yaaa kocam olmuştur he senin de göbiş. asosum selimhanın fotosu yokmu göremdim sanki topikte.
bebişlerinin fotolarını atan hatunlar bebişlerinize maşaallahçok datlular.adoşun zillisi çok fena olmuş haaa karabiberim benim
ve topiğin iki kızı daha oluyor sanırım
maşallah sıpana senin,günaydın kuzular ve annişleri , biz dün şeker testimizi yaptırdık sonuç için doktorumla konuşmadım bugün arıycam ama netten baktım iyi çıkmış olarak gördüm 50 gr. yüklemesiydi 124 çıkmış 140 altı yanikızçemde iyiydi günüyle uyumlu 900 gr ve 32 cm olmuş sıpam benim
Eki Görüntüle 762524 Eki Görüntüle 762528 Eki Görüntüle 762527 Eki Görüntüle 762529
Günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrr
Sabah erkenden uyandııııkkkkkk, hemen sizlerle odamızı paylaşmak istediiiikkkkkYavaş yavaş yerleştiriyoruzzz o zaman daha detaylı çekerim ama şimdilik böyleee oğluşumun odası canımlarrrrrrrrrrrrrrrrr Ben gidip gelip seviyorummm. İnşallah teyzoşları da beğenirrrr. Daha iyileri sizlere olsun canlarımmmmm öperim kocaman hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. 12:30 da da kontrolümüz varrrr
Perdoşummmmmmmmmmmm canım beniiiiiiiiiiiiiiiimm çok özlemiştim seniiiiiiAyyy prensesimiz geliyor demekkkk canım benimmmm. Allah nazarlardan saklasın seni ve prensesiniii sık sık gir yaz bebekom merakta bırakmaaaa. Yaa ne güzel yeni yıl bebilkiiiiiiiiiiiiii uğur şans getirsin ailesine inşallahhhhh
Saol mesoşum canım benimmmm. Sen nasılsınnn oğluş napıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrİsmi belli miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii prensiminnnnnn
Paybişim canım benimmm sen hep iyi olll herşeyden önemlisi morallll. Allah dermansız dert vermesin kuzummmm bununla geçmiş olsun inşallahhhhh artık önünde çok güzel günler varrr ben inanıyorum tatlımmmmmmmmmmmmmmmmm
Hoşgeldin kuzucummm gözlerim seni arıyorduuuuu. Çok sevindim sonucun iyi çıkmasını maşallah onaaaaaa kızçeni de seni de öperim kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
benimki de kızzzz, arkadaş olurlar ne güsel
Maşallah sıpana senin,Benimki de 120 gram... Dün sarımsak aldım marketten, 100 gramdı, aha dedim bundan çok hafif daha ağır
canımmm, bayıldım batunun odasına, o oda hep huzur versin ona da mışıl mışıl uyusun
doğuma az kalmış, allahım ne heyecan....:18::18::18::18:
ya kızlar birşey söylicem, şu doğum hikayelerinizi şöyle güzel güzel, uzun uzun anlatsanıza yaa, ben merak ediyorum.
korkuyorum sanırım ben yaaa, nasıl çıkcek bu çocuk burdan
kızın olacağını okuyunca dedim zaten kızçeler çoğaldı diye biliyorum hayırlı olsun tatlım, bende akşam eşime diyorum 2 makarna paketi kadar yok cetvel kadar bir kızın var diye eşim gülüyo
(korkuyorum sanırım ben yaaa, nasıl çıkcek bu çocuk burdan)Koptum ya
Bu arada benimki senin sarımsaktan bile hafif
periimmmmm çok güzeel odanıızzz...senden kötü bişi çıkmaz
huzurla, sağlıkla büyütün canımcım...artık doğumlardan sonra bi oğlanlar partisi yaparız ank. da...
benim oğluşumun ismi belli değil malesef babamız olmadığı için herşeyde zorlanıyorum. beğensin beğenmesin bikaç isim var aklımda. bayramda inş. gelicek artık o zaman karar veririz inş. büyük alışverişlere başlarız filan...
genel olarak iyiyiz şikayetimiz yok, oğluşum az hareketli buaralar..keyfi yerine gelirse bir dürtüyor...
idilişkomuz nasıl acabaağğğ? gelse de menü verse hasret kaldık....
iroşum maşallah iyi çıkmış şekerin..kabusumdu valla şeker yüklemesi. bunu da atlattık aferin bize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?