- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #25.741
iroşşşş ya ben seni sezyenle karıştırdım nasıl olduysa analamdım:26:diyorumki bu kız doğum yapmıştı oğlu olmuştu falan ayyy özürr vallla ya bide avatarlarını değiştirmişsin ondanda olabilir.hadi bakalım canım hayırlısıyla pırtlatırsın inşş
perdoğanımmm bende özlemişim yau ....kondurmuşsun kelebeği
Selam kızlar bende hamile kalmak istiyorum anne olmak istiyorum daha yeniyim hiç bir tecrübem yok bu konularda benide bilgi sahibi ederseniz çok mutlu olurum yaşım 21 eşimde 27 yaşında ben sigara kullanmıyorum ama eşim kullamıyor sigara içtiği için olumsuz şeyler duyuyorum etraftan sperm kalitesini ve sayısını bozuyormuş çok üzgünüm çok
günaydın canlarım. Elleri kolları göbüşleri bebişli annişler
kızlar abimi ameliyata aldılar tiroidinde kist vardı onları alacaklarDualarınızı eksik etmeyin öperim canlar
hem geçmiş olsun hem rabbim sifa versin güzel haberler alacaksınız inşallah
Geçmiş olsun pericim.Allah şifa versin inşallah.
Canlarım saolu nnnnnnn abimin emeiyatı ii geçti çok şükür tirod bezindeki kistler alındıııı biraz ağrısı vardı kolay diil ama daha iyi çok saolun canlarımmmmmm
Biz erkenden uyandıkkkkk doğum sonasına hazırlık yapıyoruz
Ayyy çok az kaldı kızlarrrr benim doktor normal doğumuda 38. Haftada alıyoooor. 2cm açıklık olduysa suni sancıyla beeğin dahagazla güyümesini beklemeden epidural normal doğumla doğurtuyooor5 haftan aldı dedi kontroldeeeee
Canlarım saolu nnnnnnn abimin emeiyatı ii geçti çok şükür tirod bezindeki kistler alındıııı biraz ağrısı vardı kolay diil ama daha iyi çok saolun canlarımmmmmm
Ayyy çok az kaldı kızlarrrr benim doktor normal doğumuda 38. Haftada alıyoooor. 2cm açıklık olduysa suni sancıyla beeğin dahagazla güyümesini beklemeden epidural normal doğumla doğurtuyooor5 haftan aldı dedi kontroldeeeee
kondurdum canımmm, inşallah hayırlısıyla sen de konduracaksın bebeğim,iroşşşş ya ben seni sezyenle karıştırdım nasıl olduysa analamdım:26:diyorumki bu kız doğum yapmıştı oğlu olmuştu falan ayyy özürr vallla ya bide avatarlarını değiştirmişsin ondanda olabilir.hadi bakalım canım hayırlısıyla pırtlatırsın inşş
perdoğanımmm bende özlemişim yau ....kondurmuşsun kelebeği
perimmm abine çok geçmiş olsun canım, iyi olmasına çok sevindim, allah iyilik, sağlık, afiyet versin hepppCanlarım saolu nnnnnnn abimin emeiyatı ii geçti çok şükür tirod bezindeki kistler alındıııı biraz ağrısı vardı kolay diil ama daha iyi çok saolun canlarımmmmmm
Günaydın İroşum. 2cmlik açılma çok az yai o kadarcık yetiyor suni sancı verebilmek için. Kendi haline bırakınca 40 haftaya kadar uzayabiliyor bebek büyüyor normal doğum zorlaşıyor. Biçok kişi de bu yüzden normal doğum yapamıyor zaten. Bu yurtdışında felan da kullanılan bi yöntrmmiş elektif doğum mu ne adı. Genelde doktorlar uğraşmak istemedikleri içinkullanmıyorlar. Ama benim doktorum normal doğumcu o yüzden elinden geleni yapıyorr. İşte böyle bebişkoomgünaydın
suni sancı almaya gerek var mı ya, açıklığın varsa zaten açılacaktır bence :44::44::44: hakkında hayırlısı tatlım
Canımmm çok teşekkür ederiim. Kuzum yavaş yavaş bakmaya başla son ana bırakmaaaa zaman nası geçio anlamıyosun zaten. Ben 3. Syda başladım anca bittikondurdum canımmm, inşallah hayırlısıyla sen de konduracaksın bebeğim,
perimmm abine çok geçmiş olsun canım, iyi olmasına çok sevindim, allah iyilik, sağlık, afiyet versin heppp
ya ben de başlamak istiyorum hazırlıklara, çok sabırsızım ama 1 hafta bile çok zor geçiyor. Hemen doğsun da kokusunu içime çekeyim istiyorum. en azından içimde bi kıpırdasın, onu hissedeyim o bile yeter((
umarım benim de bir aksilik çıkmaz da ben de normal doğum yaparım, hem korkuyorum hem de normal istiyorum.
perim bu konuları ne zaman konuşmaya başlıyoruz, yani doktora şimdiden desem mi ben normal doğum istiyorum desem, en azından normal yaptırmıyorsa, sezeryancıysa doktoru değiştiririm filan. :44::44::44: ma doktoru da seviyorum ama nasıl olacak bilmiyorum
allahımmmmm 5 hafta çok güzelllllllllinşallah kolaycacık bir doğum olur yaa, hani derler ya "YAĞ GİBİ"
merhabaaa...
iremcim benim de kan değerim 11 li bişe çıktı dr. biraz düşük dedi ama 2 ye çıkarmadı demiri.. ben üzüm ve pekmez yemeye çalışıyorum buara. tek şikayetim biraz ayakta uzun kalınca bel ağrılarım. yine de çok şükür halimize.
perim geçmiş olsun abine tekrar. umarım kısa sürede toparlar. zor iş sağlık işi :18::18:
5 hafta nedir ki cidden bitti say sen.. sizden sonra biz varız yaauu. bikaç hafta erken olunca kolay doğuyor bebek arkadaşım öyle 45 dk. da pırtlattı bebeği. ama suni sancı almadıydı o. bişekilde sağlıkla gelsin bebelerimiz...
iyi tatiller...
mesoş canım ben pekmezi hiç sevmiyorum birde şeker ölçümü olacak diye kara üzüm yemiştim sadece ama kar etmedi mecbur bende pekmeze başlıycam galiba , o bel ağrısı bende de oluyo belediye otobüsü gibi dur kalk iş yapıyorum artık o derece , ayaklarda şişmeye başladı çalışınca ayaklar tuzlu yemesemde şişti vallamerhabaaa...
iremcim benim de kan değerim 11 li bişe çıktı dr. biraz düşük dedi ama 2 ye çıkarmadı demiri.. ben üzüm ve pekmez yemeye çalışıyorum buara. tek şikayetim biraz ayakta uzun kalınca bel ağrılarım. yine de çok şükür halimize.
perim geçmiş olsun abine tekrar. umarım kısa sürede toparlar. zor iş sağlık işi :18::18:
5 hafta nedir ki cidden bitti say sen.. sizden sonra biz varız yaauu. bikaç hafta erken olunca kolay doğuyor bebek arkadaşım öyle 45 dk. da pırtlattı bebeği. ama suni sancı almadıydı o. bişekilde sağlıkla gelsin bebelerimiz...
iyi tatiller...
Günaydın İroşum. 2cmlik açılma çok az yai o kadarcık yetiyor suni sancı verebilmek için. Kendi haline bırakınca 40 haftaya kadar uzayabiliyor bebek büyüyor normal doğum zorlaşıyor. Biçok kişi de bu yüzden normal doğum yapamıyor zaten. Bu yurtdışında felan da kullanılan bi yöntrmmiş elektif doğum mu ne adı. Genelde doktorlar uğraşmak istemedikleri içinkullanmıyorlar. Ama benim doktorum normal doğumcu o yüzden elinden geleni yapıyorr. İşte böyle bebişkoom
Herkese günaydınnn....Nasılsınız??
İkili testimizin sonucu temiz çıktı çok şükür.Şimdi bi sonraki kontrolü yani 17 agustosu beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?