Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
oğlunun çeyizinimi dizdinhayırlı olsun balımmm.çok güzelmiş bayıldım.güle güle kullanın

iroşşşş ya ben seni sezyenle karıştırdım nasıl olduysa analamdım:26:diyorumki bu kız doğum yapmıştı oğlu olmuştu falan ayyy özürr vallla ya bide avatarlarını değiştirmişsin ondanda olabilir.hadi bakalım canım hayırlısıyla pırtlatırsın inşş

perdoğanımmm bende özlemişim yau ....kondurmuşsun kelebeği

önemli değil tatlım , bana değil asosa sordun gibi hatırlıyom yazdıysanda görmedim zaten tatilden yeni gelince herşeyi detaylı okuyamadım , avatarımı kızçeme göre ayarladım , kızçem olacak teyzesi yolu yeni yarıladık daha Darısı hayırlısıyla en kısa zamanda sana tatlımmm

Oğluiumun odasını beğenmenize çoooooookkkkk sevindimmmm sizin düşünceleriniz çok önemliydiiiiiiiii

Bnim de çom içime sindiiii çok şükürrrr yaaş yaaş yerleştiriyorum canımlarrrrr

Eşn havası değişti gidip gelip seviyorum odasını. Rüya gibi geliyorrr. Her ay hüsrandan sonra... Sürekli Allahıma şükrediyorum. İsteyen herkese nasip olsun bu eşsiz duygu canlarımmmm

Perdoşum hakkaten az kaldı doğumaaaa inşallah normal doğum istiyorum şuan için bi engel gözükmüyor ama bakalımmm

Dün doktora gittik tryzoşlarrr erşey yolunda şükürrrrr fındık gibi bi oğlannnn tombik yanaklııı ayaklarını sğzı a sokuyodu sığammm bide ağzını açıp kapatıodu emmek istiyo heralde küçük aşkımmmmmmmmmmmmm

Dünyanın en güzel duygusunu yaşamaya hoşgeldin o zaman arkadaşımmmm. İnşallah hayırlısıyla bekletmeden gelir meleğiniz... Öncelikle stres yapma ve yumurlama günlerini değerlendirmeye bak. Mesela 28 günde bir adet oluyorsan tam adetin 14. Günü genelde yumurtlama günüdür. Yumurta akı kıvamında akıntın olabilir ordan da anlayabilirsin. Bu günün bikaç günöncesi ve sonrasında çalışmaları hızlandır

Sigarayagelince elbette içese daha iyi ama şuan çok baskı yapıp strese sokma stres spermleri çok etkiliyor. Sonuçta beim eşim ağzına sigara koymamış bi insan fakat varikosel sebebiyle 1 sene denedikten sonra tedaviyle hamile kalabildim. Yani sen kafana bişi takma rahat ol yeter. İnş hüzel haberlerle gelirsin

Günaydın canlarım. Elleri kolları göbüşleri bebişli annişler

Kızlar abimi ameliyata aldılar tiroidinde kist vardı onları alacaklar Dualarınızı eksik etmeyin öperim canlar

Son düzenleme:
hem geçmiş olsun hem rabbim sifa versin güzel haberler alacaksınız inşallah

Geçmiş olsun pericim.Allah şifa versin inşallah.

Canlarım saolu nnnnnnn abimin emeiyatı ii geçti çok şükür tirod bezindeki kistler alındıııı biraz ağrısı vardı kolay diil ama daha iyi çok saolun canlarımmmmmm

Biz erkenden uyandıkkkkk doğum sonasına hazırlık yapıyoruz

Ayyy çok az kaldı kızlarrrr benim doktor normal doğumuda 38. Haftada alıyoooor. 2cm açıklık olduysa suni sancıyla beeğin dahagazla güyümesini beklemeden epidural normal doğumla doğurtuyooor 5 haftan aldı dedi kontroldeeeee

günaydın
suni sancı almaya gerek var mı ya, açıklığın varsa zaten açılacaktır bence :44::44::44: hakkında hayırlısı tatlım

Günaydıınnn....
Hakkında hayırlısı canım.bi avazda inşallah :)) İnşallah hepimiz kolay doğururuz :)

kondurdum canımmm, inşallah hayırlısıyla sen de konduracaksın bebeğim,

perimmm abine çok geçmiş olsun canım, iyi olmasına çok sevindim, allah iyilik, sağlık, afiyet versin heppp

ya ben de başlamak istiyorum hazırlıklara, çok sabırsızım ama 1 hafta bile çok zor geçiyor. Hemen doğsun da kokusunu içime çekeyim istiyorum. en azından içimde bi kıpırdasın, onu hissedeyim o bile yeter ((

umarım benim de bir aksilik çıkmaz da ben de normal doğum yaparım, hem korkuyorum hem de normal istiyorum.
perim bu konuları ne zaman konuşmaya başlıyoruz, yani doktora şimdiden desem mi ben normal doğum istiyorum desem, en azından normal yaptırmıyorsa, sezeryancıysa doktoru değiştiririm filan. :44::44::44: ma doktoru da seviyorum ama nasıl olacak bilmiyorum

allahımmmmm 5 hafta çok güzelllllllll inşallah kolaycacık bir doğum olur yaa, hani derler ya "YAĞ GİBİ"

merhabaaa...

iremcim benim de kan değerim 11 li bişe çıktı dr. biraz düşük dedi ama 2 ye çıkarmadı demiri.. ben üzüm ve pekmez yemeye çalışıyorum buara. tek şikayetim biraz ayakta uzun kalınca bel ağrılarım. yine de çok şükür halimize.

perim geçmiş olsun abine tekrar. umarım kısa sürede toparlar. zor iş sağlık işi :18::18:

5 hafta nedir ki cidden bitti say sen.. sizden sonra biz varız yaauu. bikaç hafta erken olunca kolay doğuyor bebek arkadaşım öyle 45 dk. da pırtlattı bebeği. ama suni sancı almadıydı o. bişekilde sağlıkla gelsin bebelerimiz...

iyi tatiller...

günaydın

suni sancı almaya gerek var mı ya, açıklığın varsa zaten açılacaktır bence :44::44::44: hakkında hayırlısı tatlım
Günaydın İroşum. 2cmlik açılma çok az yai o kadarcık yetiyor suni sancı verebilmek için. Kendi haline bırakınca 40 haftaya kadar uzayabiliyor bebek büyüyor normal doğum zorlaşıyor. Biçok kişi de bu yüzden normal doğum yapamıyor zaten. Bu yurtdışında felan da kullanılan bi yöntrmmiş elektif doğum mu ne adı. Genelde doktorlar uğraşmak istemedikleri içinkullanmıyorlar. Ama benim doktorum normal doğumcu o yüzden elinden geleni yapıyorr. İşte böyle bebişkoom
Canımmm çok teşekkür ederiim. Kuzum yavaş yavaş bakmaya başla son ana bırakmaaaa zaman nası geçio anlamıyosun zaten. Ben 3. Syda başladım anca bitti Canım bende normal istiyorum hiiiç korkucak bişi yok inan epidural normal doğum öyle rahatmışki yapan herkes önerio. Tıbbi bi erellilik olmadıkça benm doktorum da kesinlikle normal doğumcu. Direk mormale yönlendiriyor. Sen Ankaradaydın bi git istersen kuzum Aydan Biri. O kadar memnunum ki. Geçen srkadaşımı doğurttu sabah 8 de gitti kız açılması azdı akşam 9 da doğdu benek ama doktorum öyle özveri gösterdi öyle ilgilendi ki başkası olsa eminim çoktan sezeryana alırdı. İnşallah hepimiz için en hayırlısı olur canlarımmm

Mesoşummmm çok teşekkürler kuzummm erçekten sağlıktanönemli hiiiçbişe yokkkk. Evettt çok az kaldııı bütün bece doğum aptığımı gördüüüm. Yaklaştıkça heyecan basıyor beniii. Çok şükür bu günlerimizeeeee. Sni sancıyı yeerli açılma olmayınca verio bebişim inş hepimizzzzz kolaycaaaa doğurabiliriiiz Gözümüzü kapatıp bebişlerimizi düşünelimmm gerisi çokkoöay olucak benceee

günaydın kuzusunu sevdiklerimi ben 2 günlük yorucu iftar davetlerimden sonra karşınızdayım davet işi biter mi bilmem artık benim için mesoş canım ben pekmezi hiç sevmiyorum birde şeker ölçümü olacak diye kara üzüm yemiştim sadece ama kar etmedi mecbur bende pekmeze başlıycam galiba , o bel ağrısı bende de oluyo belediye otobüsü gibi dur kalk iş yapıyorum artık o derece , ayaklarda şişmeye başladı çalışınca ayaklar tuzlu yemesemde şişti valla

hayırlısı hakkında tatlım sen yürüyüşe ağırlık ver açılman daha fazla olacak benim arkadaşta günü doldu açılması yoktu bir gecde 4 cm açılmayla hastaneye gitti inşallah herşeyiyle doğal bir doğum olur senin için ben kendim için korkmaya başladım ya , bu bebekler hangi haftada nihai pozisyonlarını alıyorlar sanki benim kızçe alttan alttan atıyo tekmeleri , kesilcem mi nedir :18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…