- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #25.761
ve bir hafta daha başlaarr...
gözün aydınnn..maşallah sizee...hep böyle güzel haberler alasın veresiin...
Günaydııınnnn kuzuşlaaarrrv
Sabah 6 dan beri ayaktayıııızzzzsÇok güzl tekmeler yiyoruzzzz Allahıma bin şüküüürr
Sizler nasılsınızzzzzz doğum yapan anacıklar arada yazın yahu o kaar emeğimiz geçti biririmizeeee
Öperiiimmmm
Günaydııınnnn kuzuşlaaarrrv
Sabah 6 dan beri ayaktayıııızzzzsÇok güzl tekmeler yiyoruzzzz Allahıma bin şüküüürr
Sizler nasılsınızzzzzz doğum yapan anacıklar arada yazın yahu o kaar emeğimiz geçti biririmizeeee
Öperiiimmmm
Günaydın kızlar.Benim moral bozuk bugün.Dün akşam eve bi gittim hırsız girmeye çalışmış evime.kapı kilitlerinin göbeğini sökmüş ama kiliti tam açamadan üst kat komşum evden çıkıyomuş onun sesini duyunca kaçmışlar heralde.Hiç keyfim yok valla.Kapıyı o halde görmek bile yetti bide içeri girseler ne yapardım acaba.
Aklınızda olsun arkadaşlar kapı kilitlerinizin üzerinde vidalar varsa çok rahat açıyolar.Zırhlı göbek ve çelik kilit olmasına dikkat edin ve mutlaka kapınızı kilitleyin iyice.Açmak istedikten sonra hertürlü açıyolar ama ne kadar zor açarlarsa kurtulma şansı okadr çok.Şans birazda.Komşum 5-10 dk geç çıksa kapıya içeri girerlermiş.Aman dikkat edin valla.kim evde değil,kimler çalışıyo takip ediyo bu pislikler.
mrblar kızlarr nasılsınız?
hll geçmiş olsun yaa.dikkat et canım.
kızlar dua bölümüne yeni topik açtım 72000 fatiha okumaya başladım .yardım etmek isteyen olursa 5-10 farketmez bildiriseniz sevinirim.seviyorum siziidiloştan naber
kızlar gözbüşleri merak ediyorum atıverin biir iki foto
72000 fatiha (aybikeye destekkkkkk topiği)
mrblar kızlarr nasılsınız?
hll geçmiş olsun yaa.dikkat et canım.
kızlar dua bölümüne yeni topik açtım 72000 fatiha okumaya başladım .yardım etmek isteyen olursa 5-10 farketmez bildiriseniz sevinirim.seviyorum siziidiloştan naber
kızlar gözbüşleri merak ediyorum atıverin biir iki foto
72000 fatiha (aybikeye destekkkkkk topiği)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?