Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
iroşşşş n etatlı göbüşün olmuş öylee yaa cicilerde çok şekermişrabbim kolay doğum nasip etsin inş

merhaba 72000 fatiha bebek içinmi okuyorsunuz bir süresi varmı

nasılsınız anne adaylarıııı
topikte in cin top aynuyor bu ne yaaaa
nazarmı değdikineeeeeeeeee......................

herkese şekertadında tümm dileklerinin gerçekleştiği bir bayram diliyorummmm
hergelen günümüz dünden güzel olsunnn inşalahhhhhhh mucuxxx

bu arada isim konusunda halaaa karar veremedik çükütay a devam :)))

MURATHAN
DORUKHAN

arasında gidip geliyoruz

han kocişten gelio Murat da benim adımdan arzu-murat

kararsızızzzz

mucxucxx

Günaydın canlaaaaaarrrrrrrr

Bayram tatilinde annneannemin yanına gittimmmm tüm aile orda toplandık yayla evinde. Bişi olcak diye korktum çünkü hastane felan yoktu neyseki kazasız belasız doğurmadan geldik evimize

Yarın kontrolümüz var teyzoşlar baya büyüdük biz maşallahhhhhh İnanamıyorum hala korkuyla karışık heyecan var çokcaaaaa

Göbüşümü eklicem bende bilgisayardsn girnceeee bekleyin anacımmmm

Miskoşummmm benden 50 yaz csnım benim Allah kabul etsiiin inşşş. Doğumda da dua edecem sana canım benimmmm

günaydın herkesee
pericim evet bir göbekresmi istiyoruz

ben dün bütün gün baş ağrısı çektim valla.Eve gittim hemen uyudum.Eşim yemek hazırlayınca uyandırdı saolsun.
Tansiyonumu ölçtük 8/5 lerdeydi.Tuzlu ayran yaptı eşim içtim.Biraz kendime geldim ama yatana kadar gene ağrıdı başım.Ayrandan yarım saat sonra tansiyon normale dönmüştü.Baş ağrısı fena oluyo gerçekten.Sıcaklardan heralde.Çok bunaltıyo beni bu sıcaklar.7-8 aylık hamilelerin Allah daha çok yardımcısı olsun bu sıcaklarda gerçekten zor.Çoooooook dikkat edin canlar. Haftasonu kontrolümüz var bizimde uzun bi aradan sonra :)))

geçmiş olsun canım bende dışarı çıktığımda anlıyorum sıcağın tansiyona etkisini şişmeyim diye tuzu azaltıyoz bu sefer de tansiyon için tekrar tuzlu kısır döngü gibi mübarek Sıcaklar ayrı dert ben yazın bile bunaldığımı bilmem üstüm açık yatıyorum resmen hem yanıyom hem korkuyom farkında olmadan üşütcem diye vucudum soğuk ama içten yangın var

neyseki düşük olması yüksek olmasından daha iyiymiş.Aynen dediğin gibi tuzlu yememek için uğraşıyoruz sonrada tuzlu ayran içiyoruz :))
Ben normaldede fazla sıcağa gelemem o yüzden şimdi çok etkiliyo heralde.işten eve zor atıyorum kendimi :)neyse bebişler sağlıklı olsun,bi sorun olmasında biz zorluklarla boğuşuruz dert değil :)

he valla öyle şimdi doğursak ta zordu diyorum iyi kışa geliyo sıcaktan bunalan çocukta zor olur ben trabzondayım nemde var hiç bişey kar etmiyo sanki...

bij geldiiik
cumartesi günü 2. ayımız bitiyor. mamayı azalttık bayaaa. artık anne sütünü daha bol içiyoruz. gece uykularımızda uzadı. karnımdayken de hiç üzmedi şimdide hiç üzmüyor beni pamuğum
bakın bakalım büyümüş müyüz

ara ara girip okuyorum ama yazmaya fırsat olmuyor gerçekten. yanımda kimse yok ev işleriyle de uğreşıyorum. oğlumun gündüz uykuları çok azaldı artık. babası ilgilenmese aç kalırız valla. bu arada geçmiş bayramınız da mübarek olsun
periim pidiloşuum kurban bayramında sevgilileriniz kucağınızda olacak haa zaman ne çabuk geçiyor Allah ım sen sağlık ver hepimize. hayırlı güzel doğumlarınız olur inşallah...
kızlar size -daha yolun başındayım ama- nacizane tavsiyelerim olacak:
sakın ama sakın suni sancı almayın. hele 2-3 saat sakın almayın. doğal olanı bekleyin son anda gerekirse bağlatın. sancınız açılmanız olmuyor mu gidin paşa paşa olun sezaryeninizi. şimdi tıp ilerlemiş bandaj yok pansuman yok dikiş yok ben hemen duşumu aldım ne ağrı ne sızı 2-3 gün hareketleriniz kısıtlanıyor o kadar. hatta kanamam bile olmadı doğru düzgün 10 gün hafif akıntı gibi günlük pedlerle geçiştirdim...yani sezaryenin de artıları varmış. şimdi ki aklım olsa asla ama asla sancı almazdım. haa normal doğum oluyorsa doğal yolla çok iyi tabiii. inşallah kolay kolay doğuruverirsiniz hepiniz
bebek bakımı ve emzirme konularına çok çalışın. bi şekilde yaparım olur hallederim diil. donanımlı olun. doğumdan çıkınca insan şaşkaloz oluyor biraz. bebek bakımıyla ilgili seminerler oluyor hastahenelerde kaçırmayın sakın katılın. ya da internetten bol bol araştırma yapın.
normal doğum veya spinal sezaryen olmuşsanız bebeğinizi hemen emzirin ve 2 saatte bir tekrar tekrar emzirin 2 saati sakın geçirmeyin. her iki göğsü de 15-20 dk.. sütüm yok emmiyor tutamıyor demeyin. silin bunları kafanızdan. hep sütüm var olacak diye düşünün. inanın işe yarıyor. ben ahmet i emzirirken onun süt şelalesinin altında ağzını açmış süt içtiğini hayal ediyordum şimdi şelale gibi sütüm var
bol bol bol su için hamileyken de doğumdan sonra da... lifli gıdalar tüketin (kabızlık için) kefir incir bulgur komposto bende işe yaradı süt için tavsiye ederim...
mutlaka uzaktan ya da kulaktan ölçen bi ateşölçer alın.
penye örtüler battaniyeler çok çabuk kirleniyor haberiniz olsun yedek 4-5 tane bulundurun. ben şu müslin bezlerden aldım çok amaçlı gaz çıkar üstüne yatır ört alt değiştir yüzünü ört sar v.s. her işe yarıyor.
alt değiştirme örtüsü kumaş almayın küçük kazalar sık sık oluyor çünkü. şuu 10 lu 12 li kullan at paketlerden stok yapın. bez konusuna gelelim 1 numara bez 4 paket bitirdik 2 numaranın da 4. sü bitmek üzere. sanırımo bitince 3 e geçeriz totomuz büyüdü çünkü. ıslak mendil bol bol alıp stok yapın 2 günde bir pakaet bitiyor bir ay ılık su ve pamukla temizledim. şimdi sabunsuz ıslak mendillerle siliyorum her alt değişiminde ütülü küçük bir havluyla kurulayıp bebek yağı sürüyorum. ya da pişik kremi veee o kadar sıcak olmasına rağmen hiiç pişiğimiz olmadı. bilginize. dalin ürünlerini kullanıyorum memnunun bi sorun yok. bez ve ıslak mendiller prima premium...
şimdilik bu kadar canlarım sormak istediğiz bişii varsa yazın mutlaka cevaplarım. aklıma başka bişii gelmiyor. Allah hepinize ve bebişlerinize sağlık versin. tüüüm dileklerinizi gerçekleştirsin inşallah...

selammmm uzun zamandır gelemedim...bayram telaşı, koca telaşı, bebek telaşı...

herkesler iyiymiş ..maşallah maşallaahh...

aybikem bna da yaz bi 50 tane..bu hafta biraz sakinleşecek hayatımız :13::13

idilgam özledik kiii...dorukhan diyorum bennnn..zira benim listemde doruk var

perim uçakla mı gittin? rapor aldın sanırım. rahatsız oldun mu uçaktan?

ve bizzzz dün gittik dr.a tosunum benim 1510 gr. olmuş 38 cm. karnım taş gibi oluyor bazen korkutuyor. tipi aynı benim babam ve tosunumun adı BARKIN olacak teyzeleri, bir değişiklik olmazsa. durduk durduk 1 günde isim çıkardık....ismiyle sağlıkla gelsin kuzum birde zamanında gelsin....en büyük duam bu. yoksa kurban bayramına denk gelecek....

ahhh seyzoşum ne güzel anlatmışsın maşallah küçük adama. son fotoya bayıldıımmmm

iyi oldu verdiğin bilgiler. suni sancı istemeyi düşünmüyorum ama nolucak bakalım. henüz bebek bakımını çalışmadım buaralar kaytarıorum ben bu işlerden yaa.. allahım nasıl olacak acabaaa....:44::44::44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…