Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar, seyzencim maşallah paşana gün gün ne kadar farkediyolar 3 aylık bebeği olan bir arkadaşım var her gittiğimde yeni bir hareketiyle karşılaşıyorum artık sıpa dirayetsiz olsada biberonunu kendi tutuyo gördükçe şaşıyorum tipleride şekilleniyo tiplerini yediğim , senin paşanda çok yakışıklı maşallah verdiğin bilgiler içinde çok sağol en çok müslin bezi bilmiyordum o dikkatimi çekti arkadaşım büyük olanlarını agız kusma bezi olarak kullanıyo galiba bende ilk fırsatta edincem dün baktım battaniyeleri bile var

Selam ya kızlar size bişiy sorucam.Bi tanıdığım varda hamileliğin son haftalrında şuan.sadece2 kilo aldığını söylüyor.
Mümkünmü böyle bişiy?Yani tehlikeli değilmi 2 kilo.

Canım maşallaaaahhhhhhhhhh ne tatlı olmuş yaaaaa kuzum beimmmmmm bayıldııımmmmm küçük adammmmm. Çokta sağlıklı görünüyor maşallaaahhhh Allah nazarlardan saklasın seyzoşummmmm. Verdiğin bilgiler çok açıklayıcı olmuş gerçekten hepsi çok önemliiii. Bnim de b arkadaşım suni ssncı aldı geçende 12 saat sancı çekti doğurdu doğurmasına da ömründen ömür gitti kızın. Gene kestiler vajinayı oturamadı b süre sancısı oldu. Her türlü kolay değiil ama dediğin gibi baktınki olmuyor sezeryan mis gibi. Yapanlarda çok memnun
Canım mesoşum özledim seniiii nasılsın beişko nasıııl maşallah kocaman olmuuuş. Arabayla gittim canım 36 haftadan sonra raporda olsa izin verilmiyor uçağa. Ben en son (5 aylıkken bindim uçağa rahatsız olmadm kuzucum
kızzzzzz eylemsevcooooşşşş bu oğlan hık demiş kocanın burnundan düşmüşşşş maşallahhhhçok tatlııı çokkkkkkkkkk. Darısı başımızaaaa
Selam ya kızlar size bişiy sorucam.Bi tanıdığım varda hamileliğin son haftalrında şuan.sadece2 kilo aldığını söylüyor.
Mümkünmü böyle bişiy?Yani tehlikeli değilmi 2 kilo.
Canım selaaaammm. Bu ancak şöyle mümkündür hamişliğin başında tartılmıştır atıyorum 60 kg. Ama hamişlik sürecünde mesela ilk aylarda kilo vermiştir. Sonunda da 2kg aldım diyordur. Benm doktorum anlattı geçende çok kilolu i hastasına diyet uygulamış ve hasta hamişliğe başladığıkilodan 2 kilo eksik doğuma gitmiş Yoksa pek mümkün değil sağlıklı da değil

Kuzuşlar biz dündoktra gittikkkçok şükür herşey yolundaaaaa. Artık her an gelebilir dedi doktorumuzzzz. 36 haftadan sonraki doğumlar erken kabul edilmiyor beiş tamamen gelişmiş oluyor dedi. Ama büyük ihtimal 38. Hfta gibi oluyor dedi. Normal doğum beklicez. Korkuyorum ya anlamazsam diye doğumun başladığını ya da birden gelirse felan diyeeeeee :18: Hayırlısı olsunnnnn çok heyecanlıyımmmmmm azcık kaldııı

bende sordum hamileliğin başındamı kilo verdin diye ama yok dedi hiç kilo vermedim.Biraz kilolu bi bayan heralde onla alakalı bi durum diye düşünüyorum artık.Çünkü bebek şuan 2 küsür kiloda.Neyse hayırlısıyla sağlıklı b şekilde doğurur inşallah diyelim :))

bende 4 kilo aldım sanırım hızlı gittim biraz.İlk başlarda çok sık yedim yemek yemediğimde midem bulanıyodu.şimdi 2-3 haftadır
normale döndüm insan gibi yiyorum enazından

Ay çok heyecanlı ya :)) Korkma canım anlarsın ya hemen pırt diye çıkmaz heralde:)
Hastane evine yakınmı?

günaydıınnn...

periim arabayla iyi gitmişsin maşallah sana bu havada oralara.. normal normal de gelicek inş. oğluşta evet kesiden sonra sıkıntı çekende çok.. herkesin hikayesi başka işte..

hll cim perinin anlattığı gibi olabilir ancak kilo alımı..2 kilo çok az baştan vermeden alınmışsa. ebru şallı bile 7 kilo aldı diye ortalık yıkıldı..

bende 10. kilodayım öhömm öhöömmm bayram bilançosu 2 kilo.. umarım toplamda 15 i geçmem

Geçmezsin :) benim bayram bilançosuda 1 kilo:)Neyse bebişler sağlıklıolsunda kilolar verilir.Benim arkadaşım 18 kilo aldı.Şimdi bi deri bi kemik kaldı.hamilelikten önceki kilosunda hatta bekarlık kilosuna düştü.51 kilo şuan. Teyzem iki hamileliğindede 20 nin üzerinde kilo aldı.Oda şuan bi deri bi kemik :)

inş. vericez canım. bitek sezeryandan sonra göbek kalırsa endişem var o kadar. onu da düşünmüyorum şimdilik kalırsa düşünürüz..

yarın aşılarımız vaaar. çok korkuyorum ateşlenir diyee :18:

öncelikle hepinize teşekkür ederiz teyzeler. sağlıklı olsunlar da büyüyorlar valla...
darısı sizlerin başına. daha öncede dedim. evlat çok çok farklı bişii. dünyada hiç bişey tarif etmeye yetmez bu duyguyu. hele sizin bizim gibi zor kavuşanlar için daha bi kıymetli mi oluyor ne hepiniz sağlıla kavuşursunuz yavrularınıza inşallah.
pericim senden güzel bi normal doğum bekliyorum canım. yakışır sana ama olmazsa dediğim gibi hiç dert etme sezaryen ol. güzel haberlerini bekliyorum heyecanla...

mesoşum çok iyi kilo almışsın. gayet makul. ben işi bırakınca çok hızlı kilo aldım 18 le girdim doğuma ama 10 kilo 1 hafta içinde gitti 2 aydır da iki kilo vermişim kaldı 6 kilom. dr um spor yasak dedi. e emzirmeden dolayı diyet zaten yok. bol bol su içiyorum hem süt olsun hem kilo vermeye yardımcı olsun diye. bakalım 6 ay sonra durum ne olacak.

kızlar unutmadan ekliyim bu bebişler düzeni çok seviyo herşeyleri vaktinde olsun rutin olsun gıkları çıkmıyo. aklınızda olsun mümkün olduğunca hergün aynı saatte aynı şeyleri yapmaya özen gösterin.

yine bir seyzenden tavsiyeler köşemizde görüşmek üzere öpüldünüz teteler

güzel bihaftasonu olsyn sıcaklar biraz azalabilir yanii mümkünse

takipçinizzz, hayranıyız köşeniiinnn seyzoşuummm... bişicik olmicak inş.aşıda her cocuk oluyor bişekilde...
biraz ağlar sanırım onu da atlatır kuzucuk.. uslu bebek demekki seyzoşum düzende olsa huysuz bebekler biliyorum. maşallah maşallaahhhh

Kizlar biz memlekete tasindik artik rizedeyiz netim yok uzun zaman oldu cok ozlefim sizi hafsa ve ben iyiyiz kardesimin telinfen giriyorum eve nrt alicaz uzunca yazicam size

Kizlar biz memlekete tasindik artik rizedeyiz netim yok uzun zaman oldu cok ozlefim sizi hafsa ve ben iyiyiz kardesimin telinfen giriyorum eve nrt alicaz uzunca yazicam size

hafzooşşşş canım meraklarda bıraktın...iyi olmanıza sevindim... bekliyoruz doğum hikayen ve minik hafzoşuu...

günaydın kızlar ..............

teyzelerim diş partisi yaptık 2 tane dişim çıktıııııııııııııııııııııııııııııı
yerler seni etipuffff maşallah sana pembiş pembiş pek bir datlusun

merak ettik sizi neyse azıcık sesin geldi , devamı için dayanırız ama biz doğurmadan yaz belki bizde sırra kadem basarız belli mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…