- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #25.801
bebişler bal oluyorlar yaaaaaaaaaaaaaaaaa
buda benimkiler kızım ve oğlummmmmmmm
maşallaahhhhh büyütmüşsüünnn ki seennnnn.. darısı bizim başımızaa...
Canım maşallaaaahhhhhhhhhh ne tatlı olmuş yaaaaa kuzum beimmmmmm bayıldııımmmmm küçük adammmmm. Çokta sağlıklı görünüyor maşallaaahhhh Allah nazarlardan saklasın seyzoşummmmm. Verdiğin bilgiler çok açıklayıcı olmuş gerçekten hepsi çok önemliiii. Bnim de b arkadaşım suni ssncı aldı geçende 12 saat sancı çekti doğurdu doğurmasına da ömründen ömür gitti kızın. Gene kestiler vajinayı oturamadı b süre sancısı oldu. Her türlü kolay değiil ama dediğin gibi baktınki olmuyor sezeryan mis gibi. Yapanlarda çok memnunbij geldiiik
cumartesi günü 2. ayımız bitiyor. mamayı azalttık bayaaa. artık anne sütünü daha bol içiyoruz. gece uykularımızda uzadı.karnımdayken de hiç üzmedi şimdide hiç üzmüyor beni pamuğum
bakın bakalım büyümüş müyüz
Eki Görüntüle 778106 Eki Görüntüle 778107 Eki Görüntüle 778108
Canım mesoşum özledim seniiii nasılsın beişko nasıııl maşallah kocaman olmuuuş. Arabayla gittim canım 36 haftadan sonra raporda olsa izin verilmiyor uçağa. Ben en son (5 aylıkken bindim uçağa rahatsız olmadm kuzucumselammmm uzun zamandır gelemedim...bayram telaşı, koca telaşı, bebek telaşı...
herkesler iyiymiş ..maşallah maşallaahh...
aybikem bna da yaz bi 50 tane..bu hafta biraz sakinleşecek hayatımız :13::13
idilgam özledik kiii...dorukhan diyorum bennnn..zira benim listemde doruk var
perim uçakla mı gittin? rapor aldın sanırım. rahatsız oldun mu uçaktan?
ve bizzzz dün gittik dr.a tosunum benim 1510 gr. olmuş 38 cm.karnım taş gibi oluyor bazen korkutuyor. tipi aynı benim babam ve tosunumun adı BARKIN olacak teyzeleri, bir değişiklik olmazsa. durduk durduk 1 günde isim çıkardık....ismiyle sağlıkla gelsin kuzum birde zamanında gelsin....en büyük duam bu. yoksa kurban bayramına denk gelecek....
ahhh seyzoşum ne güzel anlatmışsın maşallah küçük adama. son fotoya bayıldıımmmm
iyi oldu verdiğin bilgiler. suni sancı istemeyi düşünmüyorum ama nolucak bakalım. henüz bebek bakımını çalışmadım buaralar kaytarıorum ben bu işlerden yaa.. allahım nasıl olacak acabaaa....:44::44::44::44::44::44::44:
kızzzzzz eylemsevcooooşşşş bu oğlan hık demiş kocanın burnundan düşmüşşşş maşallahhhhçok tatlııı çokkkkkkkkkk. Darısı başımızaaaabebişler bal oluyorlar yaaaaaaaaaaaaaaaaa
buda benimkiler kızım ve oğlummmmmmmm
Eki Görüntüle 778566 Eki Görüntüle 778565 Eki Görüntüle 778567 Eki Görüntüle 778568 Eki Görüntüle 778569 Eki Görüntüle 778570
Canım selaaaammm. Bu ancak şöyle mümkündür hamişliğin başında tartılmıştır atıyorum 60 kg. Ama hamişlik sürecünde mesela ilk aylarda kilo vermiştir. Sonunda da 2kg aldım diyordur. Benm doktorum anlattı geçende çok kilolu i hastasına diyet uygulamış ve hasta hamişliğe başladığıkilodan 2 kilo eksik doğuma gitmişSelam ya kızlar size bişiy sorucam.Bi tanıdığım varda hamileliğin son haftalrında şuan.sadece2 kilo aldığını söylüyor.
Mümkünmü böyle bişiy?Yani tehlikeli değilmi 2 kilo.
Kuzuşlar biz dündoktra gittikkkçok şükür herşey yolundaaaaa. Artık her an gelebilir dedi doktorumuzzzz. 36 haftadan sonraki doğumlar erken kabul edilmiyor beiş tamamen gelişmiş oluyor dedi. Ama büyük ihtimal 38. Hfta gibi oluyor dedi. Normal doğum beklicez. Korkuyorum ya anlamazsam diye doğumun başladığını ya da birden gelirse felan diyeeeeee :18: Hayırlısı olsunnnnn çok heyecanlıyımmmmmm azcık kaldııı
günaydıınnn...
periim arabayla iyi gitmişsin maşallah sana bu havada oralara..normal normal de gelicek inş. oğluşta evet kesiden sonra sıkıntı çekende çok.. herkesin hikayesi başka işte..
hll cim perinin anlattığı gibi olabilir ancak kilo alımı..2 kilo çok az baştan vermeden alınmışsa. ebru şallı bile 7 kilo aldı diye ortalık yıkıldı..
bende 10. kilodayım öhömm öhöömmm bayram bilançosu 2 kilo..umarım toplamda 15 i geçmem
Geçmezsin :) benim bayram bilançosuda 1 kilo:)Neyse bebişler sağlıklıolsunda kilolar verilir.Benim arkadaşım 18 kilo aldı.Şimdi bi deri bi kemik kaldı.hamilelikten önceki kilosunda hatta bekarlık kilosuna düştü.51 kilo şuan. Teyzem iki hamileliğindede 20 nin üzerinde kilo aldı.Oda şuan bi deri bi kemik :)
yarın aşılarımız vaaar. çok korkuyorum ateşlenir diyee :18:
öncelikle hepinize teşekkür ederiz teyzeler. sağlıklı olsunlar da büyüyorlar valla...
darısı sizlerin başına. daha öncede dedim. evlat çok çok farklı bişii. dünyada hiç bişey tarif etmeye yetmez bu duyguyu. hele sizin bizim gibi zor kavuşanlar için daha bi kıymetli mi oluyor nehepiniz sağlıla kavuşursunuz yavrularınıza inşallah.
pericim senden güzel bi normal doğum bekliyorum canım. yakışır sanaama olmazsa dediğim gibi hiç dert etme sezaryen ol. güzel haberlerini bekliyorum heyecanla...
mesoşum çok iyi kilo almışsın. gayet makul. ben işi bırakınca çok hızlı kilo aldım 18 le girdim doğuma ama 10 kilo 1 hafta içinde gitti 2 aydır da iki kilo vermişim kaldı 6 kilom. dr um spor yasak dedi. e emzirmeden dolayı diyet zaten yok. bol bol su içiyorum hem süt olsun hem kilo vermeye yardımcı olsun diye. bakalım 6 ay sonra durum ne olacak.
kızlar unutmadan ekliyim bu bebişler düzeni çok seviyo herşeyleri vaktinde olsun rutin olsun gıkları çıkmıyo. aklınızda olsun mümkün olduğunca hergün aynı saatte aynı şeyleri yapmaya özen gösterin.
yine bir seyzenden tavsiyeler köşemizde görüşmek üzereöpüldünüz teteler
teyzelerim diş partisi yaptık 2 tane dişim çıktıııııııııııııııııııııııııııııı
Kizlar biz memlekete tasindik artik rizedeyiz netim yok uzun zaman oldu cok ozlefim sizi hafsa ve ben iyiyiz kardesimin telinfen giriyorum eve nrt alicaz uzunca yazicam size
yerler seni etipuffffteyzelerim diş partisi yaptık 2 tane dişim çıktıııııııııııııııııııııııııııııı
Kizlar biz memlekete tasindik artik rizedeyiz netim yok uzun zaman oldu cok ozlefim sizi hafsa ve ben iyiyiz kardesimin telinfen giriyorum eve nrt alicaz uzunca yazicam size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?