Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

ayy insalahhhhh cnmm yaaaaa
biraz daha hamis olmazsammmm doktor olucammm site okuma kadin dogum doktoruuu :)))))))))))))))))))

allahimm bize sabir verr

yaa şuraya bionline konuşabilme olayı getirseler yaa...cevap yazma, okuma saatler alıyo...

Son düzenleme:
hoşgeldiinnnn aramızaa...en kısa zamanda güzel haberini alırız ve halayını çekeriz senin de inşallaahh.........

çook teşekkürlerr canım hoşbuldumm inşallah gerçekten hoş ve muylu olurum aranızda meleğim gelirde sizlerinde inşallahh gelsin artık şu bebişlerr dolsun artık bu göbişlerr amaaa

hoşgeldiinnnn aramızaa...en kısa zamanda güzel haberini alırız ve halayını çekeriz senin de inşallaahh.........

çook teşekkürlerr canım hoşbuldumm inşallah gerçekten hoş ve muylu olurum aranızda meleğim gelirde sizlerinde inşallahh gelsin artık şu bebişlerr dolsun artık bu göbişlerr amaaa

evett cnmmm ya gecenn gun aynisini bende yazdimmmm bunun direk konusulani olsaa superr olucakkk:)))
bide sayfa yenilemeye ugrasmasii ayri bi angaryaaaa
direk bas konuss:)))
siteye istegimizi belirtelimmm bariiii :)))))))))

çooook teşekkürederimm canım hoşbuldumm gerçekten hoş ve mutlu olurum inşallah aranızda bu ay meleğim gelirse hepimizn inşallahh gelsinnnnnn artık şu melekler dolsun artıkk şu göbişlerrr amaaaaaa

evett cnmmm ya gecenn gun aynisini bende yazdimmmm bunun direk konusulani olsaa superr olucakkk:)))
bide sayfa yenilemeye ugrasmasii ayri bi angaryaaaa
direk bas konuss:)))
siteye istegimizi belirtelimmm bariiii :)))))))))

yani nasıl bir sistem olabilir bilmiyorum ama bu kadar kullanıcısı olan biyerde daha kolay biyolu olabiliiirrr...
sayfa yenilemeye sinir oluyorum valla ne diimm...

nereye diicez ki..sevgili modlar zaten görüyordur yazılanları...

kızlar birşey sormak istiyorum soğan kürü ile ilgibi bir bilginiz varmı yada tanınızığınız yapan biri???

Onceeeee hepinize kocaman kocaman opucukler:)) su bahsettiginiz" P" olayina bayildim:)) cok guldum cok) bu ay bende tutacak gibi gorunmuyor bu teziniz cunku her regl oncesi oldugu gibi basim feci agriyor. Neyse onumuzdeki maclara bakariz bizde:) bu ay 107-309-650-9olsaydi gerci daha mutlu olurdum cunku 13 mayis dogum gunum ve artik 30'a 1 kaldi( bebisle girerdim yeni yasima. Dedigim gibi onumuzde daha cok mac var:))) tekrar opuyorum hepinizi...

Onceeeee hepinize kocaman kocaman opucukler:)) su bahsettiginiz" P" olayina bayildim:)) cok guldum cok) bu ay bende tutacak gibi gorunmuyor bu teziniz cunku her regl oncesi oldugu gibi basim feci agriyor. Neyse onumuzdeki maclara bakariz bizde:) bu ay olsaydi gerci daha mutlu olurdum cunku 13 mayis dogum gunum ve artik 30'a 1 kaldi( bebisle girerdim yeni yasima. Dedigim gibi onumuzde daha cok mac var:))) tekrar opuyorum hepinizi...

günaydınnn kızlarrrr..herkes uyuyo sanırım dahaa..
hadi uyanınnnn.. :))) erken kalkan yol alırrr
bol hamişli günlerrr olsunnn inşallahhhh..bugun
hamişlik haberimiz yok ama sanırımm,var mı test yapacak olannn :)))

:82::82::82::82::82:
günaydınnnnnnnn ben geldimmm kaç gün aradan sonra

nabersin canım görüşmeyeli.naptın ne ettin

aaa canım beklerım teyzem gelsınbıze o daha eskı canakkalelı bılır heryerı rotary parkın orda ev yakın galıba sıze cokkkk

SEWWALIM canimm benimmm artikk hamisss olalimmmmmmmmmmmmmmmmm

4 kisi bulusalimm hatta 6 :))))))))

banada duaaa ettt cokcokcockockcokkk muckssssssssssss

amın canım ınsallah bakalım bız bu ay sonu esımı sırket ıstanbula gonderıyor uc gunlugune bende gıdecegım doktorumla gorusmeye muhtemelen doktor degıstırecegım tup bebekte tanıdık ıyı doktor tanvsıye edecek varmı bende arastırmadayım bakalım cıft embrıyo transfer yapan yer bulmaya calısıyoruz

nabersin canım görüşmeyeli.naptın ne ettin

günaydınnn tatlımm nerelerdesinn yaaa..özlettin kendiniii :))
ben nobat günümü bekliyorum inşallahh kırmızıcıklar gelmezde,
hemen test yapıp hamiş haberimizi veririz birbirimizee :))
allahımm duy sesimizi yarabbimm..sen neler yaptın canmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…