- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #2.581
benim de geçen ay öyle oldu...belki yımırtaların çok iyi gelişmiştir. daha önce böyle olmadıysa kürler, ilaç filan neden olmuştur...
ben birşey kullanmadığım halde bazen öyle batmalar oluyo..artık iyi mi kötü mü bilmiyorum canımcım...
inşallaahhh bebeğin sana geliyorduurrr idilgaaammmm...dikkat et kendine sen..noolur noolmaazz....
hoşgeldiinnnn aramızaa...en kısa zamanda güzel haberini alırız ve halayını çekeriz senin de inşallaahh.........
hoşgeldiinnnn aramızaa...en kısa zamanda güzel haberini alırız ve halayını çekeriz senin de inşallaahh.........
evett cnmmm ya gecenn gun aynisini bende yazdimmmm bunun direk konusulani olsaa superr olucakkk:)))
bide sayfa yenilemeye ugrasmasii ayri bi angaryaaaa
direk bas konuss:)))
siteye istegimizi belirtelimmm bariiii :)))))))))
yani nasıl bir sistem olabilir bilmiyorum ama bu kadar kullanıcısı olan biyerde daha kolay biyolu olabiliiirrr...
sayfa yenilemeye sinir oluyorum valla ne diimm...
nereye diicez ki..sevgili modlar zaten görüyordur yazılanları...
günaydınnn kızlarrrr..herkes uyuyo sanırım dahaa..
hadi uyanınnnn.. :))) erken kalkan yol alırrr
bol hamişli günlerrr olsunnn inşallahhhh..bugun
hamişlik haberimiz yok ama sanırımm,var mı test yapacak olannn :)))
CNMCMMM nasilsinnn bakalim bugun bi gorundunn bi kayboldunnn ????
durumlar nasilll cnmmm
bu arada AYBIKE HATUN da yok ortalardaa kislzarr artik alistik birbirimize biyerlere giderkenn haberr verinn yahuuu yoksa yoklamada yok yazilirsinizz bakkk devamsizlikkkkk yapmayinizzz:))))))))))))))))
mucksssssssssss
burda bugun hep yagmur yagdi gecti ama hava serinn canakkale guzelmis heraldeee annem oyle soylediii senden bahsettim anneme:))) cok sasirdi ortak tanidiklarimiza:)))) dedim ben gelmeden bulusun barii diyeee komsunmuuussss dedimmm :))
SEWWALIM canimm benimmm artikk hamisss olalimmmmmmmmmmmmmmmmm
4 kisi bulusalimm hatta 6 :))))))))
banada duaaa ettt cokcokcockockcokkk muckssssssssssss
nabersin canım görüşmeyeli.naptın ne ettin
günaydınnn sevvalcimm..allah hakkında hayırlısını versin inşallahh,
herseyy gönlünce olurr..dualarım seninle..
günaydın canım olur mu saa. 7.30da işe geldim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?