- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #25.821
maşallah kızçene canımGünaydın herkese.....
teyzleri kızımızı gördük ctesi günü.Çok şükür herşey yolunda.KEyfi yerinde.Kız olduğu kesinleşti.
Elini kafasının altına koymuş dizlerinide karnına çekmiş keyif yapıyosu :)
Sizde keyifler nasıl?
maşallah kızçene canımbenim kızımda aynen öyle her gittiğimde el ensede keyif peşindeydi doktor hatta hiç bu kadar keyifli kız görmedim demişti halada devam ediyo kolay kolay kıpır kıpır hareket etmez ne zaman etek yada pantolonun lastiği az rahatsız ediyo o zaman arka arkaya tepiniyo rahatım bozuldu diye şimdi tekme atmaya üşeniyo inş. doğuncada ağlamaya üşenir
düşünüyozda karar veremiyoz ben beğeniyom eşim hayır diyo o beğeniyo ben beğenmiyom falan , şuan en iyi ihtimal asude olabilir ....sanmam doğunca ağlamaya hiç üşenmiyolar
Isim düşündünmü bu arada?
oh yaaaaa çok şükür iyi olduğunuzu öğrendik hafzoşuumKizlar biz memlekete tasindik artik rizedeyiz netim yok uzun zaman oldu cok ozlefim sizi hafsa ve ben iyiyiz kardesimin telinfen giriyorum eve nrt alicaz uzunca yazicam size
kııııız yasinler senin totişiniii diş de çıkarmış aman yarabbiii.teyzelerim diş partisi yaptık 2 tane dişim çıktıııııııııııııııııııııııııııııı
Seyzoşcum sana bişey sorsam , bana arkadaşım dedi ki onda annesi demiş gece mama veriyorum ama gece 12 ye doğru altını değiştirdikten sonra sabah 6 lardan sonra değiştiriyorum alt değiştirmeye alışıp gece uyanmasın diye dedi, benim aklıma pişik konusu geldi ama olmuyomuş şuan için pişik , sen nasıl yapıyon o işi söyle bakalım güzel deneyimlerinden
Günaydın herkese.....
teyzleri kızımızı gördük ctesi günü.Çok şükür herşey yolunda.KEyfi yerinde.Kız olduğu kesinleşti.
Elini kafasının altına koymuş dizlerinide karnına çekmiş keyif yapıyosu :)
Sizde keyifler nasıl?
oh yaaaaa çok şükür iyi olduğunuzu öğrendik hafzoşuum
kııııız yasinler senin totişiniii diş de çıkarmış aman yarabbiii.Allah sağlık versin adoşum kızına da sana da
canım bende sabaha kadar almıyorum hiç bişeycik olmuyoo zaten metabolizması değişiyor zamanla gece çok fazla çiş yapmıyo kaka yı da yatmadan önce yapmışsa sabaha kadar tık yok. ben de uyumadan önce mama veriyorum.
pişik için size tavsiyem pişik olmadan pişik kremi kullanmanız canımher alt değiştirmede sürüyorum ben ince bir tabaka pişik kremi özellikle bezin lastikli kısımlarının değdiği yerlere. ya da bebek yağı sürüyorum. haa bir de iyice kuruluyorum sildikten sonra ütülü küçük havluları var alt kurulama için zaten pişik sıvı ile temastan ve cildin hava almamasından kaynaklanıyor. ayrıca prima diyorum herzaman 1 numara. en az 1 ay ılık su ve pamuk kullanın altını temizlemek için canım. büyük marketlerde satılıyor bebek pamukları. ciltleri çok hassas bu meleklerin iyi bakmak lazım
ah canım çok seviniyorum güzel haberlerinize.
doğduktan sonrada işi gücü bırakıp uzun uzun seyredeceksiniz bebişlerinizi.
seyzen demişti dersiniz
düşünüyozda karar veremiyoz ben beğeniyom eşim hayır diyo o beğeniyo ben beğenmiyom falan , şuan en iyi ihtimal asude olabilir ....
Çok yoğun bi şekilde oturup düşünmedim ama bizdede durum aynı.Ben masal diyorum eşim pek istemiyazra diyo bende onu istemiyorum.Bİlmiyorum valla Neyseki daha vakit var
canım bende sabaha kadar almıyorum hiç bişeycik olmuyoo zaten metabolizması değişiyor zamanla gece çok fazla çiş yapmıyo kaka yı da yatmadan önce yapmışsa sabaha kadar tık yok. ben de uyumadan önce mama veriyorum.
pişik için size tavsiyem pişik olmadan pişik kremi kullanmanız canımher alt değiştirmede sürüyorum ben ince bir tabaka pişik kremi özellikle bezin lastikli kısımlarının değdiği yerlere. ya da bebek yağı sürüyorum. haa bir de iyice kuruluyorum sildikten sonra ütülü küçük havluları var alt kurulama için zaten pişik sıvı ile temastan ve cildin hava almamasından kaynaklanıyor. ayrıca prima diyorum herzaman 1 numara. en az 1 ay ılık su ve pamuk kullanın altını temizlemek için canım. büyük marketlerde satılıyor bebek pamukları. ciltleri çok hassas bu meleklerin iyi bakmak lazım
kızlar bişiy sorucam size.Benim göğüs ucum hafif acıyo.Sıcaktan sütyen falan çok rahatsız ediyo ondan olduğunu düşünüyorum.
Siz göğüsleriniz için bişiy kullanıyomusunuz???Krem veya ne biliyim özel bi bakım falan bişiy?
canım ben henüz göbeğime bile bişey kullanmıyorum , acıyo derken sıcaktan tahriş falan mı oluyo , kiminde süt erken geliyomuş bende yoğun değil ama 4. aydan sonra bişeyler gelmeye başladı ama sadece çamaşırıma geçiyo öyle çok bir akıntı yok kimisi çok olunca göğüs pedini erken kullanmaya başlıyo diye biliyom belki tahrişse senin ki o işede yarayabilir .....
herkese merhabaaa hepinizi çok özledim..i nşallah herkes iyidir şöyle bir geçmişe bakayım neler olmus hepinizide kocaman sevioruuzz
sanırım sıcaktan tahriş oldu.süt gelmiyo henüz.bende birtek banyodan sonra bebek yağı sürüyorum ki onu çook uzun yıllardır yaparım.
Sıcaklar geçene kadar idare edicez heralde bir şekilde .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?