Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Seyzoşcum sana bişey sorsam , bana arkadaşım dedi ki onda annesi demiş gece mama veriyorum ama gece 12 ye doğru altını değiştirdikten sonra sabah 6 lardan sonra değiştiriyorum alt değiştirmeye alışıp gece uyanmasın diye dedi, benim aklıma pişik konusu geldi ama olmuyomuş şuan için pişik , sen nasıl yapıyon o işi söyle bakalım güzel deneyimlerinden

Günaydın herkese.....
teyzleri kızımızı gördük ctesi günü.Çok şükür herşey yolunda.KEyfi yerinde.Kız olduğu kesinleşti.
Elini kafasının altına koymuş dizlerinide karnına çekmiş keyif yapıyosu :)
Sizde keyifler nasıl?

maşallah kızçene canım benim kızımda aynen öyle her gittiğimde el ensede keyif peşindeydi doktor hatta hiç bu kadar keyifli kız görmedim demişti halada devam ediyo kolay kolay kıpır kıpır hareket etmez ne zaman etek yada pantolonun lastiği az rahatsız ediyo o zaman arka arkaya tepiniyo rahatım bozuldu diye şimdi tekme atmaya üşeniyo inş. doğuncada ağlamaya üşenir

GArip bi duygu valla.Heralde saatlerce izleyebilirdim doktor izin verse
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasib eder inşalllah.İsteyenlere biran önce nasib etsin Allah.
Folikasiti bırakıp demir hapı ve kalsiyumla Dvitamini hapına başladık.

SAnmam doğunca ağlamaya hiç üşenmiyolar

İsim düşündünmü bu arada?

Son düzenleme:
Kizlar biz memlekete tasindik artik rizedeyiz netim yok uzun zaman oldu cok ozlefim sizi hafsa ve ben iyiyiz kardesimin telinfen giriyorum eve nrt alicaz uzunca yazicam size
oh yaaaaa çok şükür iyi olduğunuzu öğrendik hafzoşuum
teyzelerim diş partisi yaptık 2 tane dişim çıktıııııııııııııııııııııııııııııı
kııııız yasinler senin totişiniii diş de çıkarmış aman yarabbiii. Allah sağlık versin adoşum kızına da sana da

canım bende sabaha kadar almıyorum hiç bişeycik olmuyoo zaten metabolizması değişiyor zamanla gece çok fazla çiş yapmıyo kaka yı da yatmadan önce yapmışsa sabaha kadar tık yok. ben de uyumadan önce mama veriyorum.
pişik için size tavsiyem pişik olmadan pişik kremi kullanmanız canım her alt değiştirmede sürüyorum ben ince bir tabaka pişik kremi özellikle bezin lastikli kısımlarının değdiği yerlere. ya da bebek yağı sürüyorum. haa bir de iyice kuruluyorum sildikten sonra ütülü küçük havluları var alt kurulama için zaten pişik sıvı ile temastan ve cildin hava almamasından kaynaklanıyor. ayrıca prima diyorum herzaman 1 numara. en az 1 ay ılık su ve pamuk kullanın altını temizlemek için canım. büyük marketlerde satılıyor bebek pamukları. ciltleri çok hassas bu meleklerin iyi bakmak lazım

ah canım çok seviniyorum güzel haberlerinize.
doğduktan sonrada işi gücü bırakıp uzun uzun seyredeceksiniz bebişlerinizi.
seyzen demişti dersiniz

SAol canım.İnşallah doğsunda seğrederiz :)))
Verdiğin bilgilerde baya faydalı saolasın.

Çok yoğun bi şekilde oturup düşünmedim ama bizdede durum aynı.Ben masal diyorum eşim pek istemiy azra diyo bende onu istemiyorum.Bİlmiyorum valla Neyseki daha vakit var

Bizde ilk dusunmeye basladigimizda aynen boyle demistik daha cok var daha bir ilerleme kaydedemedik bastan idda ya girmeliydim kizsa ben rrkekse srn koy adini diye dusunemedim

slm kızlar nasılsınız?
perim pidilimin dogumları yaklasmıs sağlıkla gelsin melekleriniz insallahhhh
cok sukur hafsamızdan da guzel haberi aldık darısı bekleyenlerin basına...

biz de durumlar iyi cok sukur dogamla buyuyoruz yeni seyler kesfediyoruz
cok guzel bi duygu...Allahım isteyen herkese yaşatsın...
cok opuyorum sizi kendinize ve meleklerinize iyi bakın

kızlar bişiy sorucam size.Benim göğüs ucum hafif acıyo.Sıcaktan sütyen falan çok rahatsız ediyo ondan olduğunu düşünüyorum.
Siz göğüsleriniz için bişiy kullanıyomusunuz???Krem veya ne biliyim özel bi bakım falan bişiy?

teşekkürler canım , pamukla temizlemeyi duymuştumda özel pamukları olduğunu bilmiyodum bu mucizelerin herşeyleri ayrı canım sana birde biberon olayını sorayım almışmıydın sen ben aventin yenidoğan setini almıştım daha doğuma vakit olunca doğum yapmış bir arkadaşıma verdim mama veriyodu o, şimdi tekrar alacam ama naturel seti yenidoğan seti gibi set şeklinde değil acaba naturalin emzik başlığı diğerine oluyo mu ki fikrin var mı :44::44::44:

canım ben henüz göbeğime bile bişey kullanmıyorum , acıyo derken sıcaktan tahriş falan mı oluyo , kiminde süt erken geliyomuş bende yoğun değil ama 4. aydan sonra bişeyler gelmeye başladı ama sadece çamaşırıma geçiyo öyle çok bir akıntı yok kimisi çok olunca göğüs pedini erken kullanmaya başlıyo diye biliyom belki tahrişse senin ki o işede yarayabilir .....

Sanırım sıcaktan tahriş oldu.Süt gelmiyo henüz.bende birtek banyodan sonra bebek yağı sürüyorum ki onu çook uzun yıllardır yaparım.
Sıcaklar geçene kadar idare edicez heralde bir şekilde .

herkese merhabaaa hepinizi çok özledim..i nşallah herkes iyidir şöyle bir geçmişe bakayım neler olmus hepinizide kocaman sevioruuzz

sanırım sıcaktan tahriş oldu.süt gelmiyo henüz.bende birtek banyodan sonra bebek yağı sürüyorum ki onu çook uzun yıllardır yaparım.
Sıcaklar geçene kadar idare edicez heralde bir şekilde .

bazı iç çamaşırları teri almıyo ona dikkat et , peçete koysan falan fayda etmez miki .............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…