Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

canım biberon seçimi çok önemli. ben sana üç tane tavsiye edebilirim, bebeğin anne memesini bırakmadan kullanabileceği... tecrübe ettim hepsini emin ol
1- nuby anne göğsü formlu biberon. (benim favorim)
2- dr. brawn doğal akışlı gaz önleyici sistem
3- medela calma (bebek çekmezse süt gelmiyor)

ben üçünü de kullanıyorum. ve emişmeye de devam edebiliyoruz. hatta benim oğlum medela calma sayesinde çekince süt geleceğini öğrendi bence
zaten artık mamayı günde üç kere veriyorum. inşallah bu ay bırakırız onu da :18:
bunların dışında chicco ve avent te kullandım canım ama bunlardan memnunum.
başlıklarla ilgili fikrim yok hiç set almadım.
inşallah biberon kullanmaya ihtiyacınız olmaz sorunsuz bi şekilde emzirirsiniz. çok zor oluyoo mama vermek. biberonları kaynat mama suyunun sıcaklığı iyi mi... emzirmek hem pratik hem hijyenik

asos, ışılımm iyi olmanıza sevindiimmm...maşallah kuzucuklarınıza daa..

seyzoşuummmm yine süper oldu bu öneriler..dr. browns cam alim diyorum bende 240 lık büyük mü olur?

biz de 30 haftalık olduk çook şükür...ekim anneleri şimdiden panik halindeler okuyunca kasılıyorum okumayınca merak ediyorum :44::44::44::44::44::44:

hll ciimmm ben banyodan sonra zeytinyağlı pamuk koyuyorum 15 dk. filan iyi geliyor..benim de tahriş oluyor kuruyor. henüz tespit ettiğim bir akıntım olmadı..3-4 hafta kala göğüs kremine başlicam....

mesoş tatlım krem ne alcan ben lasinoh mudur nedir ondan almayı düşünüyom

kızlar biberonları büyük almayın boşuna çocuk o kadar çok içemiyor biz daha 90 ml den fazla içmedik. başlarda 30 ml i bile bitiremiyo yavrucaklar zaten. messim cam sağlıklı ewt ama plastikler de özel biliyorsun bakteri üretmiyorlar. kullanımı daha kolay oluyo haliyle

krem lansinoh diyorum bende

evet ondan alıcam çok tavsiye ediliyo neymiş bakalım..bide o marka pompa düşünüyorum..

Göğüs kremi bunu da çok duydum

earth mama angel baby natural nipple butter - 30 ml - earth mama - nurturia

hazırlıklar nasıl gidiyo tatlım , benim bu biberon küvet tek kullanımlık alt açma birde bu krem türü kaldı pişik kremi sebamed düşünüyom mesela sen ne alcan , hatta seyzoşşş ne kullanıyon kız , bunlarıda e-bebek sitesinden alacaktım indirimle indirim veren program tatile girmiş gelecek ay başlayınca alcam nede olsa daha 10 haftamız var bizim

benim plastik takıntım var canım plastik saklama kabı bile kullanmam. tabii mecbur emzikti biberondu alınacak.. küçük alim o zaman..

hiç sorma durdu yine alışveriş:44::44::44:

kalanlar küvet, yatak, yatak içi, nevresim 1 takım lazım, biberon, emzik, pompa, kendime gecelik, pijama, 1 tane emzirme atleti, şampuan (mustela alıcam losyon ve şampuanını)

aldıklarım kılık kıyafet, bebek bakım tarak seti (mothercare), pişik kremi, alt açmalar, ağız bezleri, 2-3 tane pazen battaniye ve bebek arabası...aklıma gelenler...

benim doğum yerim hala belli değil o yüzden yatak alamadım gitti...10 hafta diyorsunda az kaldı yauu ekim başında doğuracaklar erken doğum riskiyle hergün hastaneye gidiyorlar...allahım zamanında gelsin tosunum yaaaa..

benim yorgan işini annem yapacak kıyafet türünü bitirdim şampuan ve deterjan dalin aldım bende bebek arabasına hiç girmeyim bir işe kalkıştım inş. Kazıklanmam 40 kere böyle deyip kazıklancam galiba ama Kız bana uzun geliyo ilk 3 ay gibi zor geçiyo şuan arada ki 3 ay nası geçti anlamadım şimdi yine durdu zaman sanki ...

Ay siz böyle yazınca ne kadar çok şey var alınacak yapılacak.Ben daha erken diye bişiy almadım.Allah izin verirse 6 aylıkken falan hepsini almaya başlarım heralde.Çokmu geç olur ?

ay siz böyle yazınca ne kadar çok şey var alınacak yapılacak.ben daha erken diye bişiy almadım.allah izin verirse 6 aylıkken falan hepsini almaya başlarım heralde.çokmu geç olur ?

toplu alma gücün varsa niye geç olsun , ben taksitle aldım beşiğini falan doğuma kadar bir kısmı ödenmiş olur diye acele ettim açıkçası ....................

iremm valla bana süper hızlı geçiyo zamannnn.. demek ki alınacak şeyler ve yapılacaklar olduğu için yetişmicek gibi geliyor...

Ay siz böyle yazınca ne kadar çok şey var alınacak yapılacak.Ben daha erken diye bişiy almadım.Allah izin verirse 6 aylıkken falan hepsini almaya başlarım heralde.Çokmu geç olur ?

yok yok geç olmaz canım bak ireme zaman geçmiyomuş. inan seninde en rahat olduğun zamanlar olacak...listeni yap sen şimdiden...markalarıyla yaz araştır zamanı gelince alırsın..benim alacaklarım belli parayı da hazırladım. 2- 3 hafta sonra tamamlarım sanırım...

benimde başka sıkıntım var evde odalar değişecek ve tadilat olacak inş. O işler yetişir evim tertemiz giderim doğuma :18::18::18::18: Perdelerim kirden görünmeyecek oldular ama el mecbur bekliyom valla

benimde başka sıkıntım var evde odalar değişecek ve tadilat olacak inş. O işler yetişir evim tertemiz giderim doğuma :18::18::18::18: Perdelerim kirden görünmeyecek oldular ama el mecbur bekliyom valla

oyy o işte zor iş..kendini çok yorma izne ne zmaan ayrılacaksın? ev bitsin yavaş yavaş halledersin perdeleri...biz bebeği bizim oda da yatırcaz çünkü kuzuma yer yok

ya evet işte bende çalışırken kenara para koyup toptan alırım diye düşünüyorum.
Ama yavaş yavaş liste yapmak mantıklı doğru diyosun.Ne alacağını bilince herşey daha kolay olur.

oyy o işte zor iş..kendini çok yorma izne ne zmaan ayrılacaksın? Ev bitsin yavaş yavaş halledersin perdeleri...biz bebeği bizim oda da yatırcaz çünkü kuzuma yer yok

bende ayrı oda yapmıycam ama şimdiki yatak odam küçük beşik olmaz oraya odalar değişecek o yüzden büyük odaya geçcem hemde daha güneş görüyo diğer odam , esas doğalgaz gelecek kısmetse eğer bir aya gelirse tesisat varda petek falanda takılacak azıcık tadilat olacak o yüzden bekliyoruz perde işim kolay görümcem arkadaşlarım falan yardım eder ama ona gelemedim işte perdeleri gördükçe sinirlenip toz kokuyo gibi geliyolar artık ki kokuyolardırda yaz günü camlar açık

Izne ayrılmama 7 hafta kaldı bayramdan önceki hafta izin alcam 5 hafta evde bekliycem kızçemi tabi o beni bekletmek isterse

anamm büyük işler varmış sende de..alışverişe vakit bile kalmazmış bıraksan...benim bir temizlik var dolap üstleri filan..
zamanında gelsinler temiz temiz sağlıkla inş....

anamm büyük işler varmış sende de..alışverişe vakit bile kalmazmış bıraksan...benim bir temizlik var dolap üstleri filan..
Zamanında gelsinler temiz temiz sağlıkla inş....

ben niye herşeyi hazırladım sayılır sanıyon Yapılacak kıvama gelseler çabuk hallolacaklarda kesinleşmedi doğalgaz bir ay daha beklerim ondan sonra mecbur odalar değişir diğer işlerde zamanla olur napıyım ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…