- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #25.861
kolay gelsin irem senin baya işin varmış gerçekten.allah kolaylık versin.tadilat falan olurkende kendine dikkat et fazla yorma ya.
g:13:ünaydiiiiiiiiiin
Krosum bufun benim de kontrolum var bakalim neler olcakkkkkkk gelsin artik oglusumm hayirlisiylaaaaaAllahim sukurler ilsu bu gunlere hala inanamiyorummmmmmmmm
ya evet işte bende çalışırken kenara para koyup toptan alırım diye düşünüyorum.
Ama yavaş yavaş liste yapmak mantıklı doğru diyosun.Ne alacağını bilince herşey daha kolay olur.
hayırlı haberlerle gelin kontrolden insallah canlarımmmm
seyzenim bu arada sana kocaman
ne güzel buraya da vakit ayırabiliyorsun,benim kuzu uyudu ben de iş yapmak yerine buraya yazayım dedim hemen.
cok faydalı bilgiler veriyorsun taze annelere...
Kıslarrr doktor kontrolümüz iyi geçti çok şükür tospammmm eylül 1de gelio sanırsam inşallahhhhhhhhh Bu arada bugün tw da izledim sizinle paylaşmak istedim doğum öncesi ve emzirirken meme ucu çatlağı için 1ELMA kabuğuyla yıkanıp 170 derecede 15/20dakika fırına konuyo sonra çıjartılıp içi pişmiş olan elmaya 1kaşık zeytinyağı konup bulamaç yapılıyo ve meme uçlarına konuyo bu sorun geçinceye kadar yapılıyomuş ben denicem. Bu arada karın ve memişleri yağlamayı ihmal etmeyin badem yağı susam zeytinyağğı ben ilk zamanlar karıştırıp kullandım son 3ayds badem yağı ama maşallah çatlak olmadı. Yine geldi bilmişlik yaptıı diceksiniz valla :)
günaydınnnnnnn
Nasılsınız kayifler nasıl ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?