- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #25.901
inanamiyorum nasil gectibitti bu seruven! Yarin resmen anne olacagim Allahin izniyle.. Saka gibi suanda inanmak cok zor. Dun muayeneye gittim 3cm acikligim vardi doktorum dogum baslamis dedi. Sancim var suan. Yarin sabah yatisim yapilacak. Insallah su iye gerek kalmadan acilmam tamamlanmis olur ve bianonce dogum gerceklesir rahat bi sekilde... Dualarinizi bekliyorum canlarim. Hepinizi cok seviyorum.
off çok duygulandım yaaaa..son aşama artık..bitti..
sağsalim kavuşacaksınız inş. oğluşunla periimmmm....
idilişkoya da az kaldıııgeçen sene bu zamanlar nasıl ümitsizdik ama hep umutlu olduk, inandık....olamayacağina değil olacağına....duygusala bağladım ühühühüüüüüüü.....
kolay doğumlar diliyorum ikinize de....:13::13:
seyzoşummm stok yapmiim diyorum ben de ..2 paketle başlayalim bakalım 1 numaradan...
başka soru soriimm silikon emzik mi iyi, kauçuk emzik mi? silikon aldım ama kauçukta aliim mi ki?
hll cimm benim de fazla çekmedim kabızlıktan..bana süt iyi geliyor. meyvelerden yeşil üzüm, siyah erik, incir iyi bu aralar..
bol su tüket, balıkta çalıştırır...et hazımsızlık yapıyor bana mesela...
birde bir düzenin olsun yapmasan da hergün aynı saatte biraz otur wc ye..sabahları..birde çok ıkınma zorlama kendini aman diimmm...
iroşuummmmmnasıl gidiyooo.....pztsi kontrolüm var benimm...
seyzoşummm stok yapmiim diyorum ben de ..2 paketle başlayalim bakalım 1 numaradan...
başka soru soriimm silikon emzik mi iyi, kauçuk emzik mi? silikon aldım ama kauçukta aliim mi ki?
hll cimm benim de fazla çekmedim kabızlıktan..bana süt iyi geliyor. meyvelerden yeşil üzüm, siyah erik, incir iyi bu aralar..
bol su tüket, balıkta çalıştırır...et hazımsızlık yapıyor bana mesela...
birde bir düzenin olsun yapmasan da hergün aynı saatte biraz otur wc ye..sabahları..birde çok ıkınma zorlama kendini aman diimmm...
iroşuummmmmnasıl gidiyooo.....pztsi kontrolüm var benimm...
Saol canım.Bakalım artık valla bi çözüm bulucam.Bu konuda master yapıp hangisi daha iyi öğrenip gelecek hamilelere ışık ututcam
iyi gidiyo dün çok sessizdi zillim kıpırdamadı desem yeri meğer dondurma istermiş akşam kıpırdadı da rahatladım az kalsın acile gitcektim , bizde 2 hafta sonra gitcez aktarma raporumuzu alcaz son 5 haftam iştede ekim ilk haftasından sonra izinliyim kısmetse
gene ne varsa meyvelerde var ya
Sen demir hapı kullandınmı irem?
amann korkutmuş cidden resmen huyları var şimdiden..
benim ki de pek hissettirmez kendini saati varsabahları ve akşamları arada tık yok
inanamiyorum nasil gectibitti bu seruven! Yarin resmen anne olacagim Allahin izniyle.. Saka gibi suanda inanmak cok zor. Dun muayeneye gittim 3cm acikligim vardi doktorum dogum baslamis dedi. Sancim var suan. Yarin sabah yatisim yapilacak. Insallah su iye gerek kalmadan acilmam tamamlanmis olur ve bianonce dogum gerceklesir rahat bi sekilde... Dualarinizi bekliyorum canlarim. Hepinizi cok seviyorum.
anoyyyyyyyykurban olurum bunu verene bennn.maşallahhh doğama
stok yapmayın tabii ama ilk zamanlar çok gidiyoo bez canım en az 2 paket 1 numara hazır olsun elinizde (50 li) 10 günde bitiyoo emin olungünaydın teyzoşlar
canım paket dediğinde ne kadar var , ben e-bebekten toplu kalan alacaklarımı alcam bende 50 li paket alayım kimiside ilk zaman cabuk büyüyo çok stok yapmayın elinizde patlar deniyo
canım benim yöntemim sabahları aç karına ılık su sade ılık su. ben de gebelikte hiç kabızlık çekmedim :44:Bende bu kabızlık derdinden kurtulamadım.Zaten vardı şimdi demir ve kalsiyum hapı kullanmaya başladım hepten fena oldu
İncir yiyip üstüne su içiyorum artık bakalım işe yarıcakmıVArmı bildiğiniz başka yöntemler kızlar
stok yapmayın tabii ama ilk zamanlar çok gidiyoo bez canım en az 2 paket 1 numara hazır olsun elinizde (50 li) 10 günde bitiyoo emin olun
canım benim yöntemim sabahları aç karına ılık su sade ılık su. ben de gebelikte hiç kabızlık çekmedim :44:
alıştın iyce anneliğe okuyorum her ne kadar çok yazamaasamda takipteyim :))
senden bi sürü tiyolar almamız lazımmmmmm
püf noktaları öğrenmek istiyorumm ona göre nede olsa tecrübeli oldun :)
emzirmede sorun oldu mu ucunda yara falan yada krem bişey kullandınmıııııı anlat bize herbişeyleri
sünnet ettirdinmi bebişi ???
eşinede çokk selamlar kuzunuda kokladımmmmmmm senide çokok öptümmmmmucx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?