Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
sabahları uyanınca işe gitmeden aç karnına ılık suya biraz bal ve limon karıştırıp içiyorum.
işe gidince su içiyorum.Sonra kahvaltı.
Bazen 5-6 kuru eriği cevzeye koyup sıcak su ile çay gibi yapıyorum onu içiyorum.(Posasını yesem süper olucak ama berbat bi tadı var yiyemiyorum :)
öğlen tavuklu salata falan yiyorumki iyi gelir belki diye :)
yaş incir üstüne su içtim bakalım o nasıl etki edicek :)

baktım hiç olmuyo hepsini aynı günde yapıcam ehueheuheh

Aman ne güzel hiç bu konuda sıkıntı çekmemene sevindim canım.İnşallahda hiç çekmezsin.Allaha bin şükür çok rahat bi hamilelik geçiriyorum tek sıkıntı kabızlık.onuda bi çözersem benden iyisi yok

off çok duygulandım yaaaa..son aşama artık..bitti..

sağsalim kavuşacaksınız inş. oğluşunla periimmmm....

idilişkoya da az kaldııı geçen sene bu zamanlar nasıl paniktik ama hep umutlu olduk, inandık....olamayacağina değil olacağına....duygusala bağladım ühühühüüüüüüü.....

kolay doğumlar diliyorum ikinize de....:13::13:

Son düzenleme:

damat halayına dönüyo durumumuz onlar sırasını savsın sıra bize geliyo mesoş

seyzoşummm stok yapmiim diyorum ben de ..2 paketle başlayalim bakalım 1 numaradan...

başka soru soriimm silikon emzik mi iyi, kauçuk emzik mi? silikon aldım ama kauçukta aliim mi ki?

hll cimm benim de fazla çekmedim kabızlıktan..bana süt iyi geliyor. meyvelerden yeşil üzüm, siyah erik, incir iyi bu aralar..

bol su tüket, balıkta çalıştırır...et hazımsızlık yapıyor bana mesela...

birde bir düzenin olsun yapmasan da hergün aynı saatte biraz otur wc ye..sabahları..birde çok ıkınma zorlama kendini aman diimmm...

iroşuummmmm nasıl gidiyooo.....pztsi kontrolüm var benimm...

iyi gidiyo dün çok sessizdi zillim kıpırdamadı desem yeri meğer dondurma istermiş akşam kıpırdadı da rahatladım az kalsın acile gitcektim , bizde 2 hafta sonra gitcez aktarma raporumuzu alcaz son 5 haftam iştede ekim ilk haftasından sonra izinliyim kısmetse

Saol canım.Bakalım artık valla bi çözüm bulucam.Bu konuda master yapıp hangisi daha iyi öğrenip gelecek hamilelere ışık ututcam

amann korkutmuş cidden resmen huyları var şimdiden..

benim ki de pek hissettirmez kendini saati var sabahları ve akşamları arada tık yok

gene ne varsa meyvelerde var ya
Sen demir hapı kullandınmı irem?

kullanıyorum canım , benim demir hapı ile kan hapı bir maltofer diye bir ilaç kullanıyom ....

amann korkutmuş cidden resmen huyları var şimdiden..

benim ki de pek hissettirmez kendini saati var sabahları ve akşamları arada tık yok

benim ki son bir haftadır sert ve sık hareketlere başladı, özellikle acıkınca başlıyo tepinmeyede akşam dinleniyo olunca daha çok hareket ediyo ve karnımı artık yamultuyo kuzum

ayyy canımm perimm.rabbim kolay doğumlar nasip etsin

günaydın teyzoşlar

canım paket dediğinde ne kadar var , ben e-bebekten toplu kalan alacaklarımı alcam bende 50 li paket alayım kimiside ilk zaman cabuk büyüyo çok stok yapmayın elinizde patlar deniyo
stok yapmayın tabii ama ilk zamanlar çok gidiyoo bez canım en az 2 paket 1 numara hazır olsun elinizde (50 li) 10 günde bitiyoo emin olun

canım benim yöntemim sabahları aç karına ılık su sade ılık su. ben de gebelikte hiç kabızlık çekmedim :44:

bende inanamıyorum periim. ok duygulandım. söylicek söz bulamıyorum. inşallah çook kolay bi doğum olur tatlım. oğluşunu sağsağlim kucağına al öp kokla o zaman inanırsın hayallerin gerçek olduğuna. dualarım seninle canım

MAşallah ve de ne mutlu size ya.Tek çeken benmiyim acaba poff bi çözüm bulmam şart valla böyle çok zor oluyo.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
batuşumuzzzzzzzzzzzz yenii dünyamızzzzz hoş gelsinn bakalımmmm
ayyyy çokkk duygulandımmmmmmmmmmm
canımm benimmm
allahh yardımcınız olsunn inşallahhhhhh sular seller gibi doğsun inşallahhhhh
kardeşide allahın izniyle 5 eylüle gün aldık inşallahh öncesinden çıkmak istemezzzzz ve 5 ini bekler gelioooooooooo çükütayımda inşallahhhhhhhh
canımmmm
dualarım seninleeeee sabah sana özel dua yapıp yollıcammmmmmm rüzgarını hisset lütfennnnnn allaha emanet olllll

alıştın iyce anneliğe okuyorum her ne kadar çok yazamaasamda takipteyim :))
senden bi sürü tiyolar almamız lazımmmmmm
püf noktaları öğrenmek istiyorumm ona göre nede olsa tecrübeli oldun :)
emzirmede sorun oldu mu ucunda yara falan yada krem bişey kullandınmıııııı anlat bize herbişeyleri
sünnet ettirdinmi bebişi ???

eşinede çokk selamlar kuzunuda kokladımmmmmmm senide çokok öptümmmmmucx

emzik konusu tamamen bebeğe bağlı canım o neyi seçerse onu emiyor. bazıları hiç bir emziği tutmuyormuş. biz şimdilik nuk ortodontic emzik kullanıyoruz. o olmasa gece uykular haram olurdu bize:18::18::18:
haa unutmadan canım sakın ama sakın ilk 15 gün ne sebeple olursa olsun emzik ya da biberon verme. sadece meme... mama gerekirse kaşıkla ver şırıngayla ver. emmeyi güzelce öğrensin sonra emzik biberon gerekirse verirsiniz. aman diyim ilk 15 gün çok önemli :130:

canım benim bugün aklımdaydın. özledim sohbetlerimizi. bu sene olmadı ama seneye bir ay egeye demir atıcaz inşallah görüşürüz canım.
eşin naaptı yanında mı doğuma az kaldı.
neler hissediyorsun

ben de anneliğe alışmaya çalışıyorum tatlım.
bazı günler çok güzel bazı günler yorucu ve güzel
yani hergün bi başka güzel oluyooo

Allah sizede hayırlısıyla nasip etsin

ilk 15 gün çok zor geçiyoo sonra yavaş yavaş alışıyosun.
benim emzirme sorunlarım oldu. göğüs ucum küçüktü oğlum küçüktü. tutamadı bebeşim. hastalandı, beslenemedi.
meme ucum yara oldu bi ara lansinoh kullandım hemen geçirdi. bi de aventin silikon göğüs ucunu kullandım.
şimdi de silikon göğüs ucu ile emziriyorum zaten başka türlü tutturamıyorum.
çok şükür zamanla yoluna giriyor herşey ama insan biraz acemilik zorluk çekiyor tabiii
sünnet olmadık daha. 3. ayımız bitsin dr umuzla konuşucaz. sanırım eylülde yaptırırız.

her zaman her konuda yardımcı olmak isterim canım. siz bişey sorunca çok mutlu oluyorum ben

Son düzenleme:
günaydın millet

annow idilim de hemen çükütayıyla geliyo sohbetlere , azıcık kalmış 5 eylül nedir ki rabbim sağlıkla doğurmanızı hayırla büyütmenizi nasip etsin inşallah

perim allah yardımcın olsun inşallah ağrısız sıkıntısız devam eder batuş beyde sağlıkla gelir koynuna inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…