- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #25.881
iyidir canım saol.uzun bir aradan sonra poğaça yeme gafletinde bulundum midem yanıyo şimdi
Kıyamam ya inşallah biran önce toparlar.7 aylık falan doğdu ozaman.
selammm..iyiyiz hllcımmm..midem benim de çok yanıyo bazen. Baharatlı yiyince özellikle..ilaçta içmiyorum. Yoğurt yiyorum varsa..
Iroşum erken doğmuş yaa kuzu...inş. Sağlıkla atlatır bu zamanları...allah sabır versin...
Inş zamanında alırız tosunları biz yaa..zamanında gelsin canımı yesin
Iyi haftasonlarııı..
selammm..iyiyiz hllcımmm..midem benim de çok yanıyo bazen. baharatlı yiyince özellikle..ilaçta içmiyorum. yoğurt yiyorum varsa..
iroşum erken doğmuş yaa kuzu...inş. sağlıkla atlatır bu zamanları...allah sabır versin...
inş zamanında alırız tosunları biz yaa..zamanında gelsin canımı yesin
iyi haftasonlarııı..
5 aylık hali kızımın...
yaaaw bu ne tatalılık ışılım
kızlar bez almayı unutmayın. şimdi unnado da pirimanın kampanyası var kaçırmayın derim.biz 4 paket 1 numara 4 paket 2 numara bitirdik bu güne kadar. artık 3 numara kullanıyoruz. ilk günler bez çok gidiyoo küçük kazalarda çok oluyoo
bilginize sunarım cancağızlarıım öpüldünüüüz
inanamiyorum nasil gectibitti bu seruven! Yarin resmen anne olacagim allahin izniyle.. Saka gibi suanda inanmak cok zor. Dun muayeneye gittim 3cm acikligim vardi doktorum dogum baslamis dedi. Sancim var suan. Yarin sabah yatisim yapilacak. ınsallah su iye gerek kalmadan acilmam tamamlanmis olur ve bianonce dogum gerceklesir rahat bi sekilde... Dualarinizi bekliyorum canlarim. Hepinizi cok seviyorum.
bende bu kabızlık derdinden kurtulamadım.zaten vardı şimdi demir ve kalsiyum hapı kullanmaya başladım hepten fena oldu
Incir yiyip üstüne su içiyorum artık bakalım işe yarıcakmıVarmı bildiğiniz başka yöntemler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?