Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

canım ben sünger yatak aldım ama annem üstüne ince bir döşek yapacak yinede sert olsun diye ama pamuk mu yün mü yapacak bilmem döşek gerçi pamuktur :44::44::44:

Seyzosssss bir soruda benden ben nuby biberonu aldim emzikte nuk aldim bu arada gelelim i
Sorumuza bunlarin ilk cantaya koymadan birde normalde temizligini nasil yapiyon cam degil ya ozellikle emzik kaynayinca cabuk porsuyomu ne kadar zamanda degistiriyon :44::44::44:

ayyy bebişin doğuma hazırlanıyor demekki mesoşuum. inşallah en güzel zamanda şııp diye geliverir minnakın
yatak konusuna gelince.. tatlım biz işbir yataktan aldık. Bayb Bed... kalınlığı sertliği herşeyi çok güzel canım. 5 ve 5 in katları olarak istediğin ölçüyü sipariş edebiliyorsun. doğtaş ve teleset mağazalarında var. diktirme bişii yapacaksan pamuk olsun ve sert olsun. sakın yumuşak yatak kullanmayın. valla yatakla ilgisi var mı bilmem ama benim oğluşum akşam 8 den sabah 5 e kadar mis gibi uyuyoo
anladım ben ne demek istediğini canım. hiç bi sorun yok merak etme şimdiden düzeni var o minişlerin. dikkat edersen her gün aynı veya yakın saat dilimlerinde hareketlendiğini fark edersin.
aslında endişelenmeniz çok normal annelik bööyle bişii işte kızlar. her zaman endişeli kaygılı olacaksınız bundan sonra. artık ölene kadar gamsız gamsız uyumak yok bize. onlar anne karnında da olsa 30 yaşındada olsa acaba iyi mi rahat mı aç mı tok mu diye hep kaygı içinde olucaz. tabi bu durumdan hiiç şikayetçi olmadan

canım ben kullanmadan önce hepsini 10 dk kadar temiz içme suyu ile kaynattım. 1 ay her kullanımdan sonra kaynatmaya devam ettim. 3-5 dk kadar kaynatıp temiz bir maşa ile biberon kurutucusuna takıyordum. şimdi organik deterjanla yıkıyorum. biberon fırçasıyla... 2-3 güne bir de kaynatıyorum yine aynı şekil. haa unutmadan kaynatma suyuna 2 damla sakın çok olmasın 2 damla üzüm sirkesi damlatıyorum. daha önce yemek pişirilmemiş temiz bi tencere kullanıyorum bu arada. şimdilik bi pörsüme yok. bebek tutuğu sürece yeni almaya da gerek yok. zaten emzik küçük gelince tutmuyorlarmış. sadece dr. brawn un emzik kısmını yeniledim. o biraz ince olduğu için sanırım çabuk bozuldu. umarım sorularına cevap verebilmişimdir tatlım

Son düzenleme:
günaydın kızlar.Bugün nasılsınız?Ben 3 gün izin aldım evimdeyim dinleniyorum mutluyum :)))
Bugün sağlık ocağına gidicez tetanoz aşısı olucam.Ateş falan yaptı diye yazmış internette bazı kişiler,sizin bi şikayetiniz oldumu aşıdan sonra?

bende hiç sıkıntı yapmadı desem yeri ilk gün sızlar gibi oldu ama üstüne bile yattım o kadar deyim sana

merhaba canlar...cok şükür perimiz de batuşunu almış kucağına Rabbim ailesiyle mutlu sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin inşallahhh

teyzeleri Doğam teşekkür ediyor hepinize öpüyor sizi

kızlar çok şükür kızım güleryüzlü dışarda gülücükler atıp herkesin dikkatini çekiyor ama geceleri sık sık ağlayarak uyanıyor tekrar uykuya dalması zor oluyor.2 ay öncesine kadar düzenliydi uykumuz.özellikle 10 gündür baya bozuldu umarım eski düzenimize döneriz tekrar...

bende de hiç şikayet olmamıştı canım gerçi aşıyı yaptırmışsındır bugün.inşallah sıkıntısız atlatırsın...

mesimmmm 33.haftaya gelmişsin kuzum az kalmış doğuma yaaa çok heyecanlııııııııııı

ben mothercare den almıştım canım yatağı yarı ortopedik memnunuz şimdilik...

cok dağınık yazıyorum kızlar kusura bakmayın,toptan alıntı yapıp yazamadan cıkarsam diye böyle yaptımmm

Son düzenleme:
seyzoş şu iki aventin farkı ne ya bir tülü anlamadım ....

Eki Görüntüle 793047 Eki Görüntüle 793048
birde sen hangisini almıştın ...
valla ilkini hiç incelemedim canım. ikincisinden aldım ben. sanırım birincisinin motoru üstünde diil diye daha hafif falandır:44::44:
lansinoh un çiftlisini de çok tavsiye ediyorlar bi incele istersen. ama ben aventten memnunum onu da söyliyim

günaydın kızlar , ışılcım tşk canım ,

anladım canım, 2 ürün arasında %100 fiyat farkı var içeriğine bakınca bişey farketmedim o yüzden merak ettim , ben medela kullananların yorumlarına baktım avent ona göre daha hassas mış anladığım en iyisi avent ama doğum sonrası almayı düşünüyom duruma göre belki iznim bitene kadar gerek kalmaz diye ....................

Son düzenleme:
yaa ben bugün ayın 5 i sanıyordum ama 6 sıymış. idilgam oğluşunu almıştır kucağına kesin. inşallah ikiside sağlıklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…