- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #25.941
selaammm anneler, anne adayları, anne aday adaylarıııı....
Yaz da bitti çok şükür eylüle geldik..dr kontrollerim 15 güne düştü. Bebeğim biraz aşağı inmiş ama genel olarak iyiyiz....beklemeye devam. Alışverişim bitmedi..
Yatak içi düşünüyorum şimdi. Seyzenim sert sünger üstüne ince pamuk yatak uygun mudur..bilir kişi olarak düşüncenlerini aliimm...yoksa yarı ortopedik yataklar var park yatak için onlardan mı alsam...deneyimli anneler biel atın bakiim...
canım benim ki hala öyle çok hareketli değil..arada genelde sabahları bir iki sert oluyor o kadar...fıldır fıldır değil yani..
ayyy bebişin doğuma hazırlanıyor demekki mesoşuum. inşallah en güzel zamanda şııp diye geliverir minnakınselaammm anneler, anne adayları, anne aday adaylarıııı....
yaz da bitti çok şükür eylüle geldik..dr kontrollerim 15 güne düştü. bebeğim biraz aşağı inmiş ama genel olarak iyiyiz....beklemeye devam. alışverişim bitmedi..
yatak içi düşünüyorum şimdi. seyzenim sert sünger üstüne ince pamuk yatak uygun mudur..bilir kişi olarak düşüncenlerini aliimm...yoksa yarı ortopedik yataklar var park yatak için onlardan mı alsam...deneyimli anneler biel atın bakiim...
anladım ben ne demek istediğini canım.Tecrübeli annişler ve hamişler birşey sorucam size.Ben geçen yazdımya hareketlerini hissetmeye başladım diye.
Çok sık hareket hissetmemek normal bu haftalarda dimi.Yani hissettiğim zaman baya net oluyo ama aradan uzun zaman geçiyo bi dahaki hissettiğimde.Umarın ne demek istediğimi anlatabilmişimdir
Seyzosssss bir soruda benden ben nuby biberonu aldim emzikte nuk aldim bu arada gelelim i
Sorumuza bunlarin ilk cantaya koymadan birde normalde temizligini nasil yapiyon cam degil ya ozellikle emzik kaynayinca cabuk porsuyomu ne kadar zamanda degistiriyon :44::44::44:
günaydın kızlar.bugün nasılsınız?ben 3 gün izin aldım evimdeyim dinleniyorum mutluyum :)))
bugün sağlık ocağına gidicez tetanoz aşısı olucam.ateş falan yaptı diye yazmış internette bazı kişiler,sizin bi şikayetiniz oldumu aşıdan sonra?
günaydın kızlar.Bugün nasılsınız?Ben 3 gün izin aldım evimdeyim dinleniyorum mutluyum :)))
Bugün sağlık ocağına gidicez tetanoz aşısı olucam.Ateş falan yaptı diye yazmış internette bazı kişiler,sizin bi şikayetiniz oldumu aşıdan sonra?
seyzoş şu iki aventin farkı ne ya bir tülü anlamadım ....
Eki Görüntüle 793047 Eki Görüntüle 793048
birde sen hangisini almıştın ...
selaammm anneler, anne adayları, anne aday adaylarıııı....
yaz da bitti çok şükür eylüle geldik..dr kontrollerim 15 güne düştü. bebeğim biraz aşağı inmiş ama genel olarak iyiyiz....beklemeye devam. alışverişim bitmedi..
yatak içi düşünüyorum şimdi. seyzenim sert sünger üstüne ince pamuk yatak uygun mudur..bilir kişi olarak düşüncenlerini aliimm...yoksa yarı ortopedik yataklar var park yatak için onlardan mı alsam...deneyimli anneler biel atın bakiim...
valla ilkini hiç incelemedim canım. ikincisinden aldım ben. sanırım birincisinin motoru üstünde diil diye daha hafif falandır:44::44:seyzoş şu iki aventin farkı ne ya bir tülü anlamadım ....
Eki Görüntüle 793047 Eki Görüntüle 793048
birde sen hangisini almıştın ...
valla ilkini hiç incelemedim canım. ikincisinden aldım ben. sanırım birincisinin motoru üstünde diil diye daha hafif falandır:44::44:
lansinoh un çiftlisini de çok tavsiye ediyorlar bi incele istersen. ama ben aventten memnunum onu da söyliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?