- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #25.921
emzik konusu tamamen bebeğe bağlı canım o neyi seçerse onu emiyor. bazıları hiç bir emziği tutmuyormuş. biz şimdilik nuk ortodontic emzik kullanıyoruz. o olmasa gece uykular haram olurdu bize:18::18::18:
haa unutmadan canım sakın ama sakın ilk 15 gün ne sebeple olursa olsun emzik ya da biberon verme.sadece meme... mama gerekirse kaşıkla ver şırıngayla ver. emmeyi güzelce öğrensin sonra emzik biberon gerekirse verirsiniz. aman diyim ilk 15 gün çok önemli :130:
bizim kasım annelerinde 2. doğum gerçekleşiyo, kasım bebişleri aceleci sağlıkla alırız inş. bebişlerimizi kucağımıza
tamamdır kv yi nasıl zaptedicem bilmiyorum..doğumdan çok sonrası beni düşündürüyor yau...
Perimiz batuşumuzu dünyaya getirmişlşl ayyy çokkk ta güzel bir bebiş maşallahhhhhhhhhh maşalahhhh allah ömrünü uzun şansını açıktahtını güçlü eylesinnnnn kardeşide inşallahhhhhh 5eylülde saat12 gelicek allahın izniyle allahımıza bin şükürrrrr verdiği tüm güzellikler içinnnn allaha çokk şükür teşekkürler yüce tanrımmm
kasım mı daha çok var yaaa...
Perimiz batuşumuzu dünyaya getirmişlşl ayyy çokkk ta güzel bir bebiş maşallahhhhhhhhhh maşalahhhh allah ömrünü uzun şansını açıktahtını güçlü eylesinnnnn kardeşide inşallahhhhhh 5eylülde saat12 gelicek allahın izniyle allahımıza bin şükürrrrr verdiği tüm güzellikler içinnnn allaha çokk şükür teşekkürler yüce tanrımmm
Tecrübeli annişler ve hamişler birşey sorucam size.Ben geçen yazdımya hareketlerini hissetmeye başladım diye.
Çok sık hareket hissetmemek normal bu haftalarda dimi.Yani hissettiğim zaman baya net oluyo ama aradan uzun zaman geçiyo bi dahaki hissettiğimde.Umarın ne demek istediğimi anlatabilmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?