Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

tamamdır kv yi nasıl zaptedicem bilmiyorum..doğumdan çok sonrası beni düşündürüyor yau...

bizim kasım annelerinde 2. doğum gerçekleşiyo , kasım bebişleri aceleci sağlıkla alırız inş. bebişlerimizi kucağımıza

tamamdır kv yi nasıl zaptedicem bilmiyorum..doğumdan çok sonrası beni düşündürüyor yau...

canım sakın kimsenin bebişinin ağzına bişeyler tıkıştırmasına izin verme sadece emzir tatlım.
benim ööz annem oğluşumun doğduğu gece senin sütün yok diyip verdi emziği oysa sütüm vardı ve o günden sonra ben bir ay memeyi tutturmak için neler çektim hergün ağladım. sakın aynı hataya düşme. bebek emmeyi iyice öğrenmeden emzik, biberon verme.
ha bu arada meme ucun var mı hastahanede muayenesini yaptır. sonradan sıkıntı olmasın canım.
benim yaşadığım sıkıntıları siz yaşamayın. ben çok üzüldüm çok ağladım.
isterseniz özelden telimi vereyim mesaj yaz ara istediğini sorabilirsiniz

Son düzenleme:
slm kızlar.Periden haber alan varmı?
Bu arada 2 gündür bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım.Gerçi 1 haftadır hissediyorum ama belli belirsizdi.İki gündür baya net hissediyorum.Çok güzel bi duygu:)Allah isteyen herkese nasib etsin insallah.

Perimiz batuşumuzu dünyaya getirmişlşl ayyy çokkk ta güzel bir bebiş maşallahhhhhhhhhh maşalahhhh allah ömrünü uzun şansını açıktahtını güçlü eylesinnnnn kardeşide inşallahhhhhh 5eylülde saat12 gelicek allahın izniyle allahımıza bin şükürrrrr verdiği tüm güzellikler içinnnn allaha çokk şükür teşekkürler yüce tanrımmm

oyy maaşallah maaşlallah
ayrıntıları çok merak ediyorum çooooook

günaydın

kasım mı daha çok var yaaa...

evet canım günü benle aynıydı arkadaşın daha 30 haftalık yani , bu bebişler aceleci galiba diyorum ya :18::18::18:

allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah evet detayları merakla bekliyoruz .........

sevgili batuhan annen ve bizler bugünleri çok bekledik. annesinin küçük prensi hoşgeldin aramıza. seni her zaman koruyup kollicak, sevgiye boğacak bir ailen var çok şanslısınn..Allah seni onlarsız, onları sensiz bırakmasın.....

perimmm gözün aydınnn, detayları ben de merakla bekliyorum :18::18::18::18:

selaammm anneler, anne adayları, anne aday adaylarıııı....

yaz da bitti çok şükür eylüle geldik..dr kontrollerim 15 güne düştü. bebeğim biraz aşağı inmiş ama genel olarak iyiyiz....beklemeye devam. alışverişim bitmedi..

yatak içi düşünüyorum şimdi. seyzenim sert sünger üstüne ince pamuk yatak uygun mudur..bilir kişi olarak düşüncenlerini aliimm...yoksa yarı ortopedik yataklar var park yatak için onlardan mı alsam...deneyimli anneler biel atın bakiim...

Tecrübeli annişler ve hamişler birşey sorucam size.Ben geçen yazdımya hareketlerini hissetmeye başladım diye.
Çok sık hareket hissetmemek normal bu haftalarda dimi.Yani hissettiğim zaman baya net oluyo ama aradan uzun zaman geçiyo bi dahaki hissettiğimde.Umarın ne demek istediğimi anlatabilmişimdir

canım benim ki hala öyle çok hareketli değil..arada genelde sabahları bir iki sert oluyor o kadar...fıldır fıldır değil yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…