- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #25.961
kız naptın seyzoşum dur daha 7-8 haftamız var bizim ne doğurması içerde büyütcez minnoşlarımızıkıııız mesooooooşşş nerdesin yaw
doğursun mu yoksa tatlııım
Arkadaşlar ortalıkta yine grip salgın sanırım.Kimi görsem hasta.Dikkat edin kendinize.VAlla bizim misafirlerimiz vardı ve hepside hastaydı.inşallah kapmamışımdır.Gerçi kapsaydım şimdiye çoktan olmam lazımdı grip.
Bu cumartesi bizimde doktor kontrolümüz var.İple çekiyorum cumartesiyi :) karnım artık baya baya belli ediyo kendini.Ama hala hamile pantolonu falan almadım.bir iki kotum hala oluyo birde tayt var(pantolon gibi olanlardan)idare ediyorum.Ama 1-2 haftaya olmaz kotlar heralde.Çünkü karnım sanki bu 1-2 günde birden çıktı :)
Yazdıklarımdanda anlaşıldığı gibi çok sıkıldım muhabbet edesim var nerdesiniz yaaa
kıııız mesooooooşşş nerdesin yaw
doğursun mu yoksa tatlııım
yok tatlım daha doğurmadım...ama geçen hafta az kalsın doğacaktı kuzum... şiddetli bel ağrısı regli de olan gibi ve kasılmayla acile gittim. bebek iyice yerleşmiş dedi 1. cm de açıklık var...sadece yatacaksın dedi dr. ciğer geliştirici vuruldum..moralim de bozuktu seyzenim o yüzden pek gelemedim zaten pc yi kendime göre ayarlatmam zaman alıyor sadece yattım bende..neyse şimdi iyiyim hatta süperim...biliyorum ki erken gelmicek kuzum....dayanırsa bayramdan sonraya sez. günü verdi dr. 22 ekim inş .dayanıcaz...
eksikleri netten tamamlamaya çalışcam bu hafta..hala yatak seçemedimtşk ederim fikirlerinize daha öncede sormuşumdur kesin..:44::44::44::44::44::44::44:
herkesi özledim. herkes sağlıkla sevdikleriyle olsun daaaaaaa...doğum olursa da habersiz bırakmamm merak etmeyinnn
Gecmis olsin mesosum ins. Bekler bu yaramazlar bende bugun ilk defa nst ye girdim biri 40 biri 60 sanci cikti 60 i onemsediler galiba bu haftalar erken istemeyiz sanci dedi 2 serum verdiler sonra tekrar nst cikmadi sukur sanci dinlen yorulma dedi banada cok korktum ama kizimi gormek iyi geldi ben 400 gr kizim 700 gr almis2084 gr 44 vm olmus tombisim guzel bir bebis olacak dedi doktorumuz
Selam kizlar nsdildiniz umsrim herkes iyidir bizde yeni evimize duzenimize alismaya calisiyoruz
kizlar hafsosum 31 mayista sezerysnla dogdu suyum cok azaldigi icin doktorum dogum hsneye git suni sanci verdinler dedi ama 2 farkli ebe doguramazsin diyince hic suni sanci almadan direkt sezeryan olsun dedik cunku hic acikligim yoktu saat 14:40 da minnosum dogdu koyu mavi gozleri sapsari saclari var kizimin telden resim yuklenmiyimus size hafsa nurumu godtermek icin sabirsizlsniyorum yazilanlari okuyorum artik hamis cok az annemiz kaldi
Şükürler olsun yüce rabbime anneyim artık 5eyll perşembe aaat 14 05 oğluşum yeni dünyam geldi o gece hiç uyumadan sabaha kadar onu seyrettim düşündükce ağladım allah tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu bebişim çülütayımın adı pek bildik bi isim oldu BATUHAn perim le başladık beraber gitti hikayemiz İsimdaş oldu oğluşlarımızda. Veeeee özlem cimmmm kadınlr kulubünün bana kazandırdığı dost diyebileceğim arkadaşım doğumda yanımdaydı beni utandırdı beni kendinw borçlndırdı şimdi ona dahada çok dua ediyorum ki borcumu kısa srede ödeyebileyim canımmm benim bursada doğuurdum spinal sezeryanla çok memnun kaldım şuan süt sağıyorum uçlarım pert çözüm bilendende yardım bekliyorum. Oğluşummmmmm çokkkkkkk tatlııııuı babasının aynısı benim fvori avatarımdaki karamukla alakasız sarı tüylü maviş bişey çıktı içinden allahhh şansını bahtını açık kaderini güzel tahtını güçlü eylesinnn aminnn hepimizin bebeklerini inşallahhhhhh öpüyorum herkezi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?