Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Necip Fazıl Kısakürek
hani böyle cocuk yaşta kızları koca koca pis adamlarla evlendiriyorlar ya, hani böyle bu kadar sapık ve vicdanlari parayla alınıp satılan güya insanlar var ya bir de bu kız çocukları ilk gece yaşlarının küçüklüğünden dolayı ölüyorlar ya heh ışte ben o insanlara ne kadar beddua etsem az. o varlıklara beddua bile az. beyni ile uçkuru yer değiştiren zavallılar asılsa bile az..

MAlesef canım ve bu sadece duyduklarımız.Daha bilmediğimiz duymadığımız ne sapkınlıklar yaşanıyor,gencecik kızlar hatta çocuklar ne eziyetler görüyor.Ve bunun daha çok müslüman ülkelerde olması ayrıca üzücü.Belkide arap ülkelerinin şuan bu hallerde olması yaptıklarının bedelidir diyicem ama o bedelide yine daha çok masum çocuklar ve kadınlar namuslarıyla ve canlarıyla ödüyor.

khaled Hosseini --- Uçurtma avcısı
khaled Hosseini --- Bin muhteşem güneş(şiddetle tavsiye ederim)
Sinan Akyüz --- Pirüze Şam'da bir Türk gelin

Bu kitapları okumanızı tavsiye ederim.Yapılan zülümler gerçekten okadar kötüki.Birde Soraya'yı taşlamak diye bir film var onuda izleyin derim.Tabi sinirleriniz kaldırırsa.

günaydın millet biz bugün doktor teyzemize gitcez çok heyecanlandık yine sabahta tartılayım dedim geçen ay 3 kilo alan ben bu ay 100 gr almış göründüm galiba tartıyı bozdum

kıııız mesooooooşşş nerdesin yaw
doğursun mu yoksa tatlııım
kız naptın seyzoşum dur daha 7-8 haftamız var bizim ne doğurması içerde büyütcez minnoşlarımızı

Arkadaşlar ortalıkta yine grip salgın sanırım.Kimi görsem hasta.Dikkat edin kendinize.VAlla bizim misafirlerimiz vardı ve hepside hastaydı.inşallah kapmamışımdır.Gerçi kapsaydım şimdiye çoktan olmam lazımdı grip.

Bu cumartesi bizimde doktor kontrolümüz var.İple çekiyorum cumartesiyi :) karnım artık baya baya belli ediyo kendini.Ama hala hamile pantolonu falan almadım.bir iki kotum hala oluyo birde tayt var(pantolon gibi olanlardan)idare ediyorum.Ama 1-2 haftaya olmaz kotlar heralde.Çünkü karnım sanki bu 1-2 günde birden çıktı :)

Yazdıklarımdanda anlaşıldığı gibi çok sıkıldım muhabbet edesim var nerdesiniz yaaa

yaa sorma legendim aynı dertten ben de muzdaribim :))))) hep aynı tarz giyinmekten sıkıldım.
hamileler için de hep aynı şeyleri üretiyorlar.
kot mot olmuyor bana, hamile kotu da almadım, bol pantolonlarla idare ediyorum.
kışın da tayt-tunik giyicem hep galiba...

evet ya bir günde nasıl büyüyor bıcırıklar maşallah
isim düşündünüz mü?

VAlla ben bütün yazlıklarımı kaldırdım.Çünkü çoğu olmuyo boşuna yer kaplamasınlar dedim.Yeni bikaç tunik aldım bide işte dediğim pantolonlar var okadar bende bikaç haftasonra bi tane hamile pantolonu bide tayından alırım.öyle idare edicez artık.

İsim valla Ben Masal ismini istiyorum.Eşim beğendi ama dalga geçerler falan diyo :) bilmiyorum.Şimdilik aklımızdaki isim MAsal.
Sizin bellimi isim?

kıııız mesooooooşşş nerdesin yaw
doğursun mu yoksa tatlııım

yok tatlım daha doğurmadım...ama geçen hafta az kalsın doğacaktı kuzum... şiddetli bel ağrısı regli de olan gibi ve kasılmayla acile gittim. bebek iyice yerleşmiş dedi 1. cm de açıklık var...sadece yatacaksın dedi dr. ciğer geliştirici vuruldum..moralim de bozuktu seyzenim o yüzden pek gelemedim zaten pc yi kendime göre ayarlatmam zaman alıyor sadece yattım bende..neyse şimdi iyiyim hatta süperim...biliyorum ki erken gelmicek kuzum.... dayanırsa bayramdan sonraya sez. günü verdi dr. 22 ekim inş .dayanıcaz...

eksikleri netten tamamlamaya çalışcam bu hafta..hala yatak seçemedim tşk ederim fikirlerinize daha öncede sormuşumdur kesin..:44::44::44::44::44::44::44:

herkesi özledim. herkes sağlıkla sevdikleriyle olsun daaaaaaa...doğum olursa da habersiz bırakmamm merak etmeyinnn

Gecmis olsin mesosum ins. Bekler bu yaramazlar bende bugun ilk defa nst ye girdim biri 40 biri 60 sanci cikti 60 i onemsediler galiba bu haftalar erken istemeyiz sanci dedi 2 serum verdiler sonra tekrar nst cikmadi sukur sanci dinlen yorulma dedi banada cok korktum ama kizimi gormek iyi geldi ben 400 gr kizim 700 gr almis 2084 gr 44 vm olmus tombisim guzel bir bebis olacak dedi doktorumuz

tşk ederim kızlar..evet biraz yüksek gibi sancı iremcim..ama maşallah kızına..onları da bi heyecan basıyo sanırım yer daraldıkça...
inş erken gelmeden atlatıcaz bu durumu da...:13::13::13: umarım yani...

Selam kizlar nsdildiniz umsrim herkes iyidir bizde yeni evimize duzenimize alismaya calisiyoruz
kizlar hafsosum 31 mayista sezerysnla dogdu suyum cok azaldigi icin doktorum dogum hsneye git suni sanci verdinler dedi ama 2 farkli ebe doguramazsin diyince hic suni sanci almadan direkt sezeryan olsun dedik cunku hic acikligim yoktu saat 14:40 da minnosum dogdu koyu mavi gozleri sapsari saclari var kizimin telden resim yuklenmiyimus size hafsa nurumu godtermek icin sabirsizlsniyorum yazilanlari okuyorum artik hamis cok az annemiz kaldi

Günaydın herkese.Biz ctesi doktor kontrolümüze gittik.Çok şükür herşey yolunda.Kızım keyfi yerindeymiş.1 Hafta önden gidiyomuş.
420 gr olmuş boyuda23 cm.miş.ben hamileliğin başından beri toplam 5 kilo almışım.2 hafta sonra dopplere giricem.
Kabızlığı söyleyince demir hapımı değiştirdi,solgar'ın bi hapını verdi.Biraz pahalı ama olsun umarım işe yarar.Yan etkisi yokmuş onun.
Bu arada 4-5 gündür çatı bölgemde bir ağrı var anlatamam kızlar ya.Popoma,bacaklarıma kadar vuruyo ağrısı.ÖZellikle gece yatakta dönerken fena ağrı yapıyo,birde sabah yeni uyandığımda.Sonra gün içinde hareket ettikçe hafifliyo biraz.Doktor normal dedi onada.Kimisinde bel kimisinde karın kimisinde kasık ağrısı olduğu gibi bazı hamilelerde de bu ağrı oluyomuş.
Bende haberler bunlar.Siz neler yapıyosunuz???????

günaydın millet
yerler senin mavişini maşallah ona öyle bir anlattın ki görmek için sabırsızlandım bizim cimcime artık baskı yapıyo inş. sancı hala yoktur pozisyonunu almıştır diye düşünüyorum , ne kadar düşünmemeye çalışsamda aklım hep sancıda , evde streste hat safhada k.validem yoğun bakımda eltim ameliyat oldu o başka hastanede herkeste moral sıfır , cuma doğum günümdü ve sürpriz olarak kız kardeşim geldi , bana hem değişiklik oldu ayrıca çokta işime yaradı hiç iş yapmadım yemek ütü temizlk her şeyimi yaptı bugün sabahta uçtu gitti

Şükürler olsun yüce rabbime anneyim artık 5eyll perşembe aaat 14 05 oğluşum yeni dünyam geldi o gece hiç uyumadan sabaha kadar onu seyrettim düşündükce ağladım allah tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu bebişim çülütayımın adı pek bildik bi isim oldu BATUHAn perim le başladık beraber gitti hikayemiz İsimdaş oldu oğluşlarımızda. Veeeee özlem cimmmm kadınlr kulubünün bana kazandırdığı dost diyebileceğim arkadaşım doğumda yanımdaydı beni utandırdı beni kendinw borçlndırdı şimdi ona dahada çok dua ediyorum ki borcumu kısa srede ödeyebileyim canımmm benim bursada doğuurdum spinal sezeryanla çok memnun kaldım şuan süt sağıyorum uçlarım pert çözüm bilendende yardım bekliyorum. Oğluşummmmmm çokkkkkkk tatlııııuı babasının aynısı benim fvori avatarımdaki karamukla alakasız sarı tüylü maviş bişey çıktı içinden allahhh şansını bahtını açık kaderini güzel tahtını güçlü eylesinnn aminnn hepimizin bebeklerini inşallahhhhhh öpüyorum herkezi

günaydın

gözün aydın canım bir batuş paşa daha maşallah ona göğüsler için medacassol diye bir ilacı duydum denedin mi bilmiyorum , ayrıca nemli bırakmıyacakmışın ve kalkan kullanmakta iyileşme sürecinde çok yardımcıymış diye biliyorum inş. çabucak iyileşir kuzunla rahat emişmeler başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…