Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

canım gözümüz aydın. :119::119::119::119::119:
Batuşumuza da kocamaaan bi maaaşallah
Allah tahtını bahtını açık etsin.
göğüs ucların için lansinoh krem kullan canım bi de kendi sütünü sürüp açık bırak sütün kuruyana kadar.
avent in silikon göğüs uclarını da kullanabilirsin. geçmiş olsun

Son düzenleme:
geçmiş olsun tatlım
merak etme oğluşun geleceği en uygun zamanı bilir. sen içini ferah tut

aahh hafzoşuum çok iyi etmişsin suni sancı almamakla. ben ne çektiim aaah ahh bi ben bilirim bi Allah...
çok şükür bu günleri gördük. minik Hafsa Nur u da çooook öpüyoruuum. Ahmet Efe de öpüyoooo

canlarım hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnn
herşey gönlünüzzce oldunnnnnnn idilgam perimmmmmmmmm
darısı ikinci bebişlerinizin başınaaaaaaaa
pericimmmmmm seni aradım açmadınnnnnnn
ulaşamdım tebrik edicektimmmmmmmm

Selam canlarıııımmmmmmmmmmmmmmmmmm

Nihayet bilgisayar başına geçebildiiim! Bugün tam 3 haftalık olduk biiiz. Doğum hikayemi yazıyorum hemenn. Çoook zor bi doğum oldu çok kızgın ve şaşkınım hala!

29 Ağustos Perşembe gününe doğum için çağırmıştı doktor. 3cm açıklığın var biraz suni sancıyla doğurturum seni dedi. Suni sancı istemiyordum aslında ama zaten normalde çekeceğim sancının aynısı olacağını bişey farketmeyeceğini, bebeğin büyüdüğünü daha ilerki zamanlarda doğumun daha zor olacağını söylerek ikna etti beni. Açık açık da Perşembe günü pek yoğun olmayacağını benimle ilgilenebileceğini ifade etti doktorum. Halbuki Çarşamba nişanım gelmiş hafif sancılarım başlamıştı. Benim de bian önce kavuşma isteğimdenmi nedendir bilmem basiretim bağlanmış gibiydi. Tek kelime edemiyor bian önce yavruma kavuşmak istiyordum. Çarşamba akşamı herşeyimiz hazırdı sabah 8:30 da hastanede olacaktık fakat Çarşamba akşamı doktorum arayıp sabah erkenden gelmememi odaların dolu olduğunu ve kendisinin sabah beni tekrar arayacağını söyledi. Kaçta gideceğimi bilmediğim doğumum için sabahı sabah ederek bekledim! Sabah erkenden duşumu alıp hazırlandık tüm aile. Telefon bekliyoruz arayan yok en son ben aradım ve kendisi beklememi haber vereceğini söyledi. Neyse sonunda 11 de hastaneye girişimizi yaptık. Hemen suni sancı vermeye başladılar. Açıklığım hala 3cmdi 5 saat içinde 10 cm'e ulaştım! Bana 8cm olduğumda çatala alacağını söyleyen doktorum ortalıkta yoktu sadece 1 kez geldi ve hemen gitti. Ebe ve hemşireler ilgileniyordu. Bu arada size saat 5e kadar çektiğim sancıyı acıyı tarif edemem. Dakika başı çatı muayenesi oldum üstelik kendi doktorum dışında hastanedeki tüm jinekologlara! En son suyum patlatıldı heryer kan revan hayal meyal hatırlıyorum hayatımda ilk kez öleceğimi hissettim. Heryer kusmuk içinde afedersiniz sürekli çıkarıyorum. 8cm olduğumda beni çatala alacaklardı ebe şimdi seni götüreceğim hazırlan dedi ama ben kıvranıyorum. Tekerlekli sandalye geldi. O esnada telefonla konuşuyor ebe. Çataldaki hasta hala inmedimi biz 8cm olduk felan deniyor. İşin aslı şu ki hastanede tek çatal tek normal doğum odası var ve benimle birlikte 1 normal doğum daha var aynı gün. Ebe sabah bunu bana söylemişti ama o senden daha önde gidiyor doğumlarınız aynı zamana gelmez diyip duruyordu. Gelse nolacak diye geçiriyordum içimden onun doktoru başkasıydı fakaaat Çatal tekti!! Doğuym odasının hala boşalmadığını öğrenen ebem gelip bana ben sancılkar içinde kıvranırken biraz daha dinlenmemi(!) buyurdu. Dinlenmek mi? Doğuruyorum be kadın! Konuşamıyorum bile! Kendimi bacaklarımı karnıma çekmiş ıkınırken buldum. Tamamen içgüdüsel kontrol edemiyorum! Durduramıyorum. Sadece ittirmek ıkınmak istiyorum. Doğuruyorum dedim en son geliyor bebek hissediyorum! Bu arada dışarda kayınvalidem annem ortalığı ayağa kaldırmış doktoru arayıp derhal gelmesini söylemişler. Bu sırada ben eşimi odadan kovmuş ve odada ne varsa etrafa fırlatıyormuşum. Sonunda teşrif etti doktorum bu arada nasıl severdim onu nasıl güvenirdim! O gün çok pişman oldum ama iş işten geçti. Herneyse geldi çatıya bakıcak güya 15. çatı muayenem felan olabilir ki 10 dakika önce uzun tırnaklı bi paçoz doktor gelip 10cm olduğumu şuan aktif doğumda olduğumu belirtti! kıvrabarak yeni baktılar 10 cm oldum dedim. İlla bi daha bakıcakmış bu arada sancıdan konuşamıyorum. Afedersiniz kızlar çatı ayağına elini soktu ve bekletiyor ne ölçtüğü var ne bişi. Ben can havliyle ıkınıyorum ıkınma ittirme diyor bana. 10 cm olmuşum bebek geliyor hissediyorum içgüdüsel bişeymiş nasıl ıkınmam! Elimde mi! Bağırıyor bana ıkınma diye ve eliyle baskı uyguluyor o halde canımı çok daha fazla acıttı ve en son kendimi çekip elini de ittirip çek elini dedim. Resmen bebeğin gelişini engelledi düşünebiliyor musunuz? Bu arada sen dopumdan koptun bana konsantre ol bu şekilde devam edemeyiz diyip duruyor. Ulan 10cm olmuşum sen nerdeydiiin???? Doğuruyorum işte burda doğurt benii başlarım ismine cismine kariyerine kendine yakıştırmadığından ve doğum odası hala boşalmadığından benim doğurmamı engelledi. Bu arada bebeğin kalp atışları yavaşladı diyor birileri. O an dünyam bitti. Yıkıldım. Ölüyorum sandım. Sezeryana alıcaz dedi. Seve seve kabul ettim içimden lanet okuyarak! Allahım 7 saat çektiğim sancıdan sonra sedyeye yattım ve 10 dakika sonra bebeğimin ağladığını duydum. O an herşeyi unuttum biliyor musunuz. Tüm acıları, sancıları. Kinim, öfkem de kayboldu halbuki hem benim hem bebeimin canını tehlikeye attılar. Ama öytle bi mucizeydi ki gördüğüm... Ben evlat sahibi olmayı yaşarken cenneti görmek diye tanımladım... İnanılmaz bi duygu tarif edemem. Çok çok mutluyum...

İşte böyle canlarım şükürler olsunki sağ salim kavuştuk. Doktorumun ismini ve hastaneyi yazıp yazmamakta tereddüt ettim gene de..Sizce napiim? Google'dan aranınca ilk burası çıkıyor çünkü.

Normal doğumsa adı üstünde normal olmalı suni sancı felan almasın kimse nolur. Ayrıca doğum yapacağınız hastaneyi önceden çok iyi araştırınn...

Bu arada lohusalık depresyonu diye bişi yaşamadım o kadar zor doğuma rağmen bebeğime baktıkça dünyanın en mutlu insanı oluyorum...

Anne sütü veriyorum doğduğundan beri. 3.680 doğdu. 2 haftalıkken 4.200dü.

Yazıcam gene canlarım öpüyorum şimdilik

aaa bu arada bebeğim doğduğunda kafasının tam ortasında çizgi vardı hala geçmedi oraya kadar çıkmış yavrum

perim canım allahım esirgemiş şükür ikinizde sağlıklısınız ama bence ismini ver doktorun kişi bilerek gitsin araştıracak kadar bilinçliyse , ben bile okurken sinirlendim ki yaşamak tahmin bile edemiyorum normal doğuracağın evladın için çektiklerin sürecin gereğinden çok insanların ilgisiz düşüncesizliğinden olmuş , neyse ki sonu güzel

rabbim nazarlardan korusun batuhan beyi maşallah ona rabbim ikinizede sağlık versin .....

Pericim canım çook geçmiş olsun.Allah korumuş ikinizide.İreminde dediği gibi sonu güzel bebğini kucağına almışsın şükür.
Kesinlikle hastahane adını ve doktorun ismini vermelisin bencede.Başkalarıda yaşamasın aynı şeyleri.
Böyle şeyleri okuyunca normal doğumdan korkuyo insan gerçekten.Hastahane ve doktor kesinlikle büyük şans.Çünkü gerçekten o an gelene kadar tanıyamıyorsun anladığım kadarıyla.
Bende geçen gün kontrole gittiğimde bi kadın vardı benim doktorum için sıra bekleyen.Öyle lafladık biraz.2 ay önce doğum yapmış.Benim doktorum yaptırmış doğumunu.Normal doğum olmuş ve doktorun çok iyi olduğunu söyledi.Arkadaşımda gittiğim hastahanede çalışıyo oda hamile ve oda doktorumun iyi olduğunu söylüyo.Ama yinede insan korkuyo işte.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

o kadar sinirliyim ki şu an anlatamam
ne çektiğini çok çok çok iyi biliyorum canım anılarım canlandı birden kusmalar uğultular nst den gelen ses...
o ölüm duygusu bebeğin için endişelenmen aynısını yaşadım 8 sa çektim bende. ama benim doktorum 4-5 kere geldi gitti ebem de hep yaanımdaydı muayenelerimi o yapıyordu. eşim hiç yanımdan ayrılmadı.
benim anlamadığım senin sancın var açılman var 10 cm olmuşsun bebek geldi gelecek bıraksalar kendin doğurursun. doğurmanı niye engelliyorlar, niye sezaryene alıyorlar bu beyinsizler.
off offf perim moralim çok bozuldu valla
Büyüüük geçmiş olsun canım. seni de batuşuda öpüyoruum. Allah ikinizi birbirinizden hiç ayırmasın.
o ş...fsizin adını çalıştığı yeri yaz buraya mutlakaa. yeni bir hesap aç yaz gerekirse diplomasına tüküreyim onun

Günaydın kızlar .....
kesinlikle katılıyorum hatta buraya değil bence topik açılması lazım onlar için

bencede o ismi vermelisin veya isteyenlere özelden gönder yazıktır
yeni doğum yapacaklarda bu manzarayla karşılaşmasın
Allah korusun bende çok zor bir doğum yaptım kızımda
o yüzden bir daha asla normal yapmam diye
hakikatende 2. sezeryan yaptımmmmmmm,
harika oldu normal doğumun ne acısını çektim nede rezilliğini
mükemmel oldu onunda acıları var ama daha sonra oda biraz çok değil yani gene
normal doğumun yarısı kadar bile yoktur
benim doktorumda normale gelmedi beni ortada bıraktı
hemşireler yaptırdı ama işler sakata girince acil çağırdılar
ben ankaradyım arkadaşımı yolluyorum demiş
arkadaşı olan doktor geldi ben arkadaşınamı
para yedirdim aylarca özelden
neden o gelsin böyle saçma sapan durumlar
çok iyi anlıyorum seni
kusura bakma tayyip amca ama sezeryan sezeryan illede sezeryannnnn!...

günaydıınnn....

perim kaç gündür yazıcam yazamadım...hem şoktan hem yavaş ilerleyen hazırlıklardan....
gittiğin dr.u da hastaneyi de biliyorum canım. dünya paralara gidiliyor muayeneye, özel olacağını sanıyorsun. hast. de çok pahalı..
hepsi şans işte..

bence zamanında burdan tavsiye ettiğin dr.u için rahat değilse yine burdan anlatmalısın (başka topikte) . çünkü insanlar araştırıyor, okuyor...gerçi belki bakmışsındır hastaneyle ilgili bir şikayet geldiğinde hemen siteye uyarı gönderiyorlar geçen aylarda buda yaşandı. kızın birinin eleştirisi kaldırıldı...

sen atlattın canım..herkesin bir hikayesi oluyor işte...bakalım biz ne yaşicaz...

tatlı mis kokulu oğluşunu öp yerimize...herşeye rağmen çok şükür....

sırasını bekleyennnn messssssssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…