- 21 Temmuz 2012
- 1.765
- 190
- 73
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #25.981
Şükürler olsun yüce rabbime anneyim artık 5eyll perşembe aaat 14 05 oğluşum yeni dünyam geldi o gece hiç uyumadan sabaha kadar onu seyrettim düşündükce ağladım allah tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu bebişim çülütayımın adı pek bildik bi isim oldu BATUHAn perim le başladık beraber gitti hikayemiz İsimdaş oldu oğluşlarımızda. Veeeee özlem cimmmm kadınlr kulubünün bana kazandırdığı dost diyebileceğim arkadaşım doğumda yanımdaydı beni utandırdı beni kendinw borçlndırdı şimdi ona dahada çok dua ediyorum ki borcumu kısa srede ödeyebileyim canımmm benim bursada doğuurdum spinal sezeryanla çok memnun kaldım şuan süt sağıyorum uçlarım pert çözüm bilendende yardım bekliyorum. Oğluşummmmmm çokkkkkkk tatlııııuı babasının aynısı benim fvori avatarımdaki karamukla alakasız sarı tüylü maviş bişey çıktı içinden allahhh şansını bahtını açık kaderini güzel tahtını güçlü eylesinnn aminnn hepimizin bebeklerini inşallahhhhhh öpüyorum herkezi
geçmiş olsun tatlımyok tatlım daha doğurmadım...ama geçen hafta az kalsın doğacaktı kuzum... şiddetli bel ağrısı regli de olan gibi ve kasılmayla acile gittim. bebek iyice yerleşmiş dedi 1. cm de açıklık var...sadece yatacaksın dedi dr. ciğer geliştirici vuruldum..moralim de bozuktu seyzenim o yüzden pek gelemedim zaten pc yi kendime göre ayarlatmam zaman alıyor sadece yattım bende..neyse şimdi iyiyim hatta süperim...biliyorum ki erken gelmicek kuzum....dayanırsa bayramdan sonraya sez. günü verdi dr. 22 ekim inş .dayanıcaz...
eksikleri netten tamamlamaya çalışcam bu hafta..hala yatak seçemedimtşk ederim fikirlerinize daha öncede sormuşumdur kesin..:44::44::44::44::44::44::44:
herkesi özledim. herkes sağlıkla sevdikleriyle olsun daaaaaaa...doğum olursa da habersiz bırakmamm merak etmeyinnn
Selam kizlar nsdildiniz umsrim herkes iyidir bizde yeni evimize duzenimize alismaya calisiyoruz
kizlar hafsosum 31 mayista sezerysnla dogdu suyum cok azaldigi icin doktorum dogum hsneye git suni sanci verdinler dedi ama 2 farkli ebe doguramazsin diyince hic suni sanci almadan direkt sezeryan olsun dedik cunku hic acikligim yoktu saat 14:40 da minnosum dogdu koyu mavi gozleri sapsari saclari var kizimin telden resim yuklenmiyimus size hafsa nurumu godtermek icin sabirsizlsniyorum yazilanlari okuyorum artik hamis cok az annemiz kaldi
Selam canlarıııımmmmmmmmmmmmmmmmmm
Nihayet bilgisayar başına geçebildiiim! Bugün tam 3 haftalık olduk biiiz. Doğum hikayemi yazıyorum hemenn. Çoook zor bi doğum oldu çok kızgın ve şaşkınım hala!
29 Ağustos Perşembe gününe doğum için çağırmıştı doktor. 3cm açıklığın var biraz suni sancıyla doğurturum seni dedi. Suni sancı istemiyordum aslında ama zaten normalde çekeceğim sancının aynısı olacağını bişey farketmeyeceğini, bebeğin büyüdüğünü daha ilerki zamanlarda doğumun daha zor olacağını söylerek ikna etti beni. Açık açık da Perşembe günü pek yoğun olmayacağını benimle ilgilenebileceğini ifade etti doktorum. Halbuki Çarşamba nişanım gelmiş hafif sancılarım başlamıştı. Benim de bian önce kavuşma isteğimdenmi nedendir bilmem basiretim bağlanmış gibiydi. Tek kelime edemiyor bian önce yavruma kavuşmak istiyordum. ........................doğurmamı engelledi. Bu arada bebeğin kalp atışları yavaşladı diyor birileri. O an dünyam bitti. Yıkıldım. Ölüyorum sandım. Sezeryana alıcaz dedi. Seve seve kabul ettim içimden lanet okuyarak! Allahım 7 saat çektiğim sancıdan sonra sedyeye yattım ve 10 dakika sonra bebeğimin ağladığını duydum. O an herşeyi unuttum biliyor musunuz. Tüm acıları, sancıları. Kinim, öfkem de kayboldu halbuki hem benim hem bebeimin canını tehlikeye attılar. Ama öytle bi mucizeydi ki gördüğüm... Ben evlat sahibi olmayı yaşarken cenneti görmek diye tanımladım... İnanılmaz bi duygu tarif edemem. Çok çok mutluyum...
İşte böyle canlarım şükürler olsunki sağ salim kavuştuk. Doktorumun ismini ve hastaneyi yazıp yazmamakta tereddüt ettim gene de..Sizce napiim? Google'dan aranınca ilk burası çıkıyor çünkü.
Normal doğumsa adı üstünde normal olmalı suni sancı felan almasın kimse nolur. Ayrıca doğum yapacağınız hastaneyi önceden çok iyi araştırınn...
Bu arada lohusalık depresyonu diye bişi yaşamadım o kadar zor doğuma rağmen bebeğime baktıkça dünyanın en mutlu insanı oluyorum...
Anne sütü veriyorum doğduğundan beri. 3.680 doğdu. 2 haftalıkken 4.200dü.
Yazıcam gene canlarım öpüyorum şimdilik
o kadar sinirliyim ki şu an anlatamam
Ne çektiğini çok çok çok iyi biliyorum canımAnılarım canlandı birden kusmalar uğultular nst den gelen ses...
O ölüm duygusu bebeğin için endişelenmen aynısını yaşadım 8 sa çektim bende. Ama benim doktorum 4-5 kere geldi gitti ebem de hep yaanımdaydı muayenelerimi o yapıyordu. Eşim hiç yanımdan ayrılmadı.
Benim anlamadığım senin sancın var açılman var 10 cm olmuşsun bebek geldi gelecek bıraksalar kendin doğurursun. Doğurmanı niye engelliyorlar, niye sezaryene alıyorlar bu beyinsizler.
Off offf perim moralim çok bozuldu valla
Büyüüük geçmiş olsun canım. Seni de batuşuda öpüyoruum. Allah ikinizi birbirinizden hiç ayırmasın.
O ş...fsizin adını çalıştığı yeri yaz buraya mutlakaa. Yeni bir hesap aç yaz gerekirseDiplomasına tüküreyim onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?