- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #26.001
günaydın nasılsınız kızlarr?
iiyiz canım yarıladın sen de maşallahhh...
ben yatıştayımmm sürekli..bebeğim de iyi ama babamız yokken bişi olur korkusuyla yatıştayım
iiyiz canım yarıladın sen de maşallahhh...
ben yatıştayımmm sürekli..bebeğim de iyi ama babamız yokken bişi olur korkusuyla yatıştayım
günaydın kızlarişte son 4 günüm kızlar
işten ayrılıyormusun yoksa rapor ve izin kullanıp sonra çalışmaya devam edicek misin?
günaydınnnnnnn
Irem ne mutlu sanaBende heralde 30 kasım gibi ayrılırım işten.detaylı ultrasona girdik.çok şükür herşey yolunda görünüyor.520 gr olmuş kızım.
Irem sen bitirdinmi alışverişi yoksa şimdi işten çıkıncayamı bıraktın çoğunu.
ohoo maşşallah bitirmişsin herşeyi bişiy kalmamış.
şükür canım şimdi derdim kıyafetleri yıkadım ütülenecek , benim kendi ailem zaten başka yerde eşimin tarafındanda destek yok belki istesem olurda onuda ben yapmıyorum tek olunca keşke daha önce halletseydim bu ütü işini diyorum, şahsen sana tavsiyem 32 dolmadan hallet özellikle alışverişsel değilde bu temizlik ütü işini ,inan 2-3 haftadır iyice ağırlaştım karnım kaskatı kesiyo ve nefes aldırmıyo kızım artık otursam oturamıyom kalksam ayakta çok duramıyorum ağır ağır bitircem bu hafta çantam hazır olsunda tek derdimiz evdeki işler olsun diyorum .................
Günaydın cnm nbr nasılsın?
Ben hala kabızlıkla boğuşuyorum yaBi ara düzeliyo sonra gene başlıyo uyuz bişiy.Bugün dr arayacak beni ilaç isticem yani sadece çok zor durumda kaldığımda kullanmak için enazından.Onun haricinde çoook şükür iyiyiz bizzz
mesoşuum çok az kaldı çookama merak etme çok güzel olacak herşey içini ferah tut. isim ne olacak bu arada karar verdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?