Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar nasılsınz?

PERİM,İDİLGAM,HAFZAKIM,SEYZENCM;IŞILCIM,ASOS... ayy unuttum bnelkide ne güzel hepiniz meleklerinizi kucagınıza almışsınız.Allah hepsini kourusun.onlara iyi bakmanız için size yardımcı olsun.çok zor ve çok güzel bnir süreç ama emin olunki beskilerin dediği gibni bnüyüdükçe dertleride büyüor ilk 4 ay coık rahat,hele bnirde hareketlenmeye baslasınlar ozmzn hiç yanından ayrılamıyorsunuz:))

Biz 9.5 aylık olduk artık kendi bnaşımıza ayakta duruyoruz, emekliyopruz.yakında yürürüz sanırsam erken olucak bizimkisi,ilk 6 ay emzirdim halada devam ediyorum.bol bol emzirin kızlar aman diyim hem rahat kolay masrafsız
alkış yapıyo,bay bay yapıyo,ay bnasıma gelenler diyince iki eliyle kafasına vuruyo,işaret parmagyla kızıyo hıııııı yapıyo,sarkı söyleyince oynuyo göt kıvırtıyo ,gel gel yapıyo,verrrrrrrrrrrrrrrrrr!! diyo ayy yapıyorda yapıyo cok edepsiz bir kızım var

ee sizler nasılsınız anlatın bnakalım özledim hepiniziiii

iiyiz canım yarıladın sen de maşallahhh...
ben yatıştayımmm sürekli..bebeğim de iyi ama babamız yokken bişi olur korkusuyla yatıştayım

mesoşuum çok az kaldı çook ama merak etme çok güzel olacak herşey içini ferah tut. isim ne olacak bu arada karar verdiniz mi

Günaydınnnnnnn

irem ne mutlu sana bende heralde 30 kasım gibi ayrılırım işten.detaylı ultrasona girdik.Çok şükür herşey yolunda görünüyor.520 gr olmuş kızım.

İrem sen bitirdinmi alışverişi yoksa şimdi işten çıkıncayamı bıraktın çoğunu.

canım benim küvet ve bez krem türüm kaldı kıyafet türünü yatak yorgan işini hallettim şuan için tek derdim evimin hazırlanması kaldı , maşallah kızçenede

ohoo maşşallah bitirmişsin herşeyi bişiy kalmamış.

şükür canım şimdi derdim kıyafetleri yıkadım ütülenecek , benim kendi ailem zaten başka yerde eşimin tarafındanda destek yok belki istesem olurda onuda ben yapmıyorum tek olunca keşke daha önce halletseydim bu ütü işini diyorum, şahsen sana tavsiyem 32 dolmadan hallet özellikle alışverişsel değilde bu temizlik ütü işini ,inan 2-3 haftadır iyice ağırlaştım karnım kaskatı kesiyo ve nefes aldırmıyo kızım artık otursam oturamıyom kalksam ayakta çok duramıyorum ağır ağır bitircem bu hafta çantam hazır olsunda tek derdimiz evdeki işler olsun diyorum .................

Evet canım aslında doğru diyosun.Son zamanlara bırakmamak daha iyi.En azından halin yerindeyken kimseye mecbur kalmadan yapmak daha iyi olur.Bakalım bi kaç hafta sonra başlarım bende bişiyler almaya artık.Gerçi bende hem annem hemde eşimin tarafı yardım eder ama kendi yapman gibide olmuyo ya.Ben galiba herşeyi ile kendim ilgilenmek istiyorum :)

Günaydın cnm nbr nasılsın?
Ben hala kabızlıkla boğuşuyorum ya Bi ara düzeliyo sonra gene başlıyo uyuz bişiy.Bugün dr arayacak beni ilaç isticem yani sadece çok zor durumda kaldığımda kullanmak için enazından.Onun haricinde çoook şükür iyiyiz bizzz

günaydın
kabak çekirdeğini denedin mi tatlım

Günaydın herkeslereee

İremcim valla dün doktorla konuştum yani ilaç vermek istemedi pek.Yediklerime daha dikkat etmemi önerdi ama ara sıra çok ihtiyac olursa diye bitkisel bir ilaç verdi ama internetten baktım almasam daha iyi gerçekten sanırım.Bakalım bir süre daha böyle idare edeyim sebze,salata falan idare edeyim diyorum.Birde yine burdan okudum akşamdan kuru kayısı koydum büyük bir bardağa içinede su.Sabah kalktığımda o suyu içtim kayısılardanda biraz yedim.üzerine bol su kabak çekirdeğini duymuştum onuda denerim olmadı
Çünkü doktorun verdiği ilaç müshil etkisindeymiş,bağırsaklarda kasılma yapıp etkili oluyomuş içime sinmedi yani pek.İdare edicez artık.

ay hava tam uyku havası

mesoşuum çok az kaldı çook ama merak etme çok güzel olacak herşey içini ferah tut. isim ne olacak bu arada karar verdiniz mi

canım içim ferah olmaya çalışıyo çok heyecan var kocamın yetişememe durumu var.. bebek iri gidiyo usg yanılmıyorsa her gittiğimde dra her an gelebilir diyor..:44::44::44:

isimimiz Barkın olacak teyzesi..sağlıkla gelsin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…