Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
çok şükür idim yaaa valla bittim bugün çok yoruldum sagolunn yavrummmm çok halsizim yaaaaaa bahar fena çarptııı beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :=))))))

Ya ADDEmmmmmm niye adet olmadın niye ovulasyon son dakka pozitif gösterdiiiiiiiii yaaaaaaaa sende var bişilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ayyyy hadi inş.kıssssssssssssssssssssssssssssssssss inş.allahım ne zamn test yapacan ?

Ya ADDEmmmmmm niye adet olmadın niye ovulasyon son dakka pozitif gösterdiiiiiiiii yaaaaaaaa sende var bişilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

benim vucut harbi mala bagladıı diyorumm size bi garip oldum ve şuan varya ne adet belirtim var nede başka bişeyyyyyyyyyyyyyy bilemem ki perim haftaya doktora gidicem adet hanım teşrif etmezse bakalım ne oluyooo içerlerde diye doktoraaa topuklarımı popoma vurarak koşa koşa gidecem :))))))))))))))))))))))))))

inşallah canım bir arkadaş yazmış herkesin istediği an oluyor diye,çok haklı valla herkesin istediği an oluyor bu ay yapıcam bebek diyorlar anaaa bir bakmışsın gerçekten hamile..darısı başımıza olur inşallah duadan başka yol yok aslında..

canimmmmmmmmmmm insallllllllllllahhhhhhhhh sneinn kelebek icine konmusssssssssssss bencee ayyy hadi insallahhh cnmm benimmm hayirlisiyla olsunnnn sira bende sonrada hemencecikkkk ayy heycan yaptimm canimmmm

vertigo icin cok kolay bir bas hareketi ogreticem ben sana cnmmm onu yapicaksin aninda gecer
eger devam ederse bana soyle cnmin ici babamda oldu babama doktor ogrettii ve gectiii gecen sene esimde oldu hemenn yaptik 3-4 gun o hareketleri aninda gectii

simdi esime diyorumm yaa iyki varim kocamcan dimi yoksam sen donedone yasicaktinnnnnnnn :)))))))
iyki varim iyki varimmm :)))

canım hayırlı olsun topişimizzzz,,,ben 27 sınde adet olmam lazımdı halen olmadım ya kafayı sıyıracam sonunda kan verdım negatıf çıktı.noluyo bana ya bu kadar gecıkme normalmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

birde benide listeye eklemeyi unutmayın kızlar bat 30 nisan..tabi klomen kullanıyorum bugün başladım geciktirmezse..

canım hayırlı olsun topişimizzzz,,,ben 27 sınde adet olmam lazımdı halen olmadım ya kafayı sıyıracam sonunda kan verdım negatıf çıktı.noluyo bana ya bu kadar gecıkme normalmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

aynen bende 29 marttı kan verdim negatifffffffffffff hala da bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :=)

:64

gonder bi mezdekeee PERIMMMMMMMMMMM kutlicazzz hamislerimiziiiiiiiiiiiiiiiii :))))))))

ARKADASLARRR bu gecikmeleri psikolojik olarak kendimiz yapiyoruz fazla takilip kaliyoruzzz vucutta direk hamislik moduna gecmeye calisiyooooo azicik kafamizdan atsak aslinda hersey normale donucekkkkk

birde kizlar bende oldu bu gecikmeler 3-4 ay ust uste hatta son ay 10 gun gecti artik ben kendimi direk hamis moduna sokmustum kiiii megersemmm yokmuss hicbiseyyyyyyyy

sonrasinda ilkonce sogan kurunu yaptim 15 gun ardindan incir-havuc kurunu bu son 3 aydir masllah hem yumurtlamam hem adetim duzene girdi tavsiye ederimm

ayyy ya bakalım neler olacak geç döllenmeler 15 20 gun sonra bellı oluyomuş

adetten 15 -20 gün sonramı yumurtlamadan sonramı tatlışkommmm bilgin varmıı ? benim geç döllenmeden yana umudum yok ama adet neden accaipleşti onu bilmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ayyyy hadi inş.kıssssssssssssssssssssssssssssssssss inş.allahım ne zamn test yapacan ?
Bilmiyorum canımmmmmmmm heran herşey olabiliiiirrrrrrrrrrrr Yok beklicemmm 5 gün var dahaaaaaa sen yap sennnnnnnnn
Aynen öyle canım bazılarına kolayyy bazılarına zor oluyor işteee, inşallah çok beklemeyiiizzzzzzzzzzzzzzzz
bencede iyiki varsınnn kuzucuuummmm, ya inşallah bebişim gelmiştirrrrr,,,,,, uff ümitlenmicem yok yaa yoktur bişeeeeeeeeeeeee kendimi dinlemicem dedim ama bisürü şey oluyor napiimmmmmmmmmmmmmmmmm
canım çokta gecikmemiş aslında mevsimsel mi acabaaaaa inşallah bebiş vardır da saklanıyorduuurrrrrrrrrrrrr
birde benide listeye eklemeyi unutmayın kızlar bat 30 nisan..tabi klomen kullanıyorum bugün başladım geciktirmezse..

eklendin tatlımmmmmmmmm

birde kislarrrrrr yumurta bir zar icerisinde oluyormus iste o zari yirtip yumurtlama gerceklesiyormus eger onu yirtamazsa bu sefer yumurtlama olmuyomus oda zar icerisinde beklemeye gecipp adet gecikmesi yasaniyormus
ve kist gorunumunu aliyormuss

iste tumm bunlar icin ve rahimi tamamen temizlemek icin sogan kurune inaniyorummm

ayy reklam gibi oldu ama ne bilim ben faydasini gordum paylasmak istiyotumm
opuldunuz benim kocis geldii yemekk zamniiiiiiiii

optumm siziiiii
iykiii VARIZZZZZZZZZZZZZZZZZ

hepınıze coooooooook tsk ederim bu aksam namazımda sızler ıcınde dua edicem rabbim bana esimin dogum gununde enguzel hediyeyi vermeyi nasip etti..KUL CEKILIRSE ARADAN TECELLİ EDER YARADAN yanı hayırlısını ıste ve sıgın rabbıne öpüyorum canlarım.her ezan sesinde rabbım nasıp et dedim bu ay.ve benım artık rabbım arkadaslarıma nasıp et dıorum artık her ezanda.kızlar meryem suresını mutlaka okuyun yada dinleyin...

ne kadar güzel dualar dilekler bunlar..hayırlı olsun bebeğiniz..darısı başımıza olsun en kısa zamanda hayırlısı ile..dualarından eksik etme bizleri emii..:)

ne kadar güzel dualar dilekler bunlar..hayırlı olsun bebeğiniz..darısı başımıza olsun en kısa zamanda hayırlısı ile..dualarından eksik etme bizleri emii..:)

hıc eksık edermıyım sızle hep aklımdasınız benım ist kımsem yok ama bu sitede kenımı hıc yanlız hıssetmıorum .kızlar bu arada doktor önerisi isterseniz ayşe gürbüzü siddetle tavsiye ederim

Süpersiniz kızlar bikaç sayfa okudumda çok tatlısınız ,topiğiniz uğur getirsin herkese , benim meleğim karnımda zaten en kısa zamanda sizede nasip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…