Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar , bugün işte son günüm bundan sonra pek giremeyebilir sadece okumalık olacak büyük ihtimal şimdiden kalanlara hayırlı doğumlar birbirimizin dertlerini tasalarını dinledik helal edin hakkınızı .......................
sevsinler tombik barkını , bende sanki 2 hafta erken doğurcam gibi düşünüyom içimde öyle bir his var .................

herkese günaydın....
Mess Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin canım.Kolay doğum nasib etsin Allah.İsimde çok güzel bu arada.

İrem senin adına sevindim cnm dinlen bolbol evde.Sadece bebişinin kalan hazırlıklarıyla ilgilenirsin.Oda keyifli olur heralde zaten.

Bende bebeğim için ilk alışverişi yaptım.Aslında daha beklemeyi düşünüyordum ama dayanamadım.2 tane patik aldım kızıma ama çooook şekerler teyzeleri.

tatlım ananası dene istersen çok faydalı hem hemde lifli olduğuı için hazmı kolaylaştırır.
oy oy oy Barkın güzel isim. ismiyle yaşasıın uzun sağlıklı bi ömrü olsun inşallah
vaktinde gelsin kızçen inşallah canım.
çok şükür izninde başlıyormuş. aman çok yorma kendini sakin sakin yap. yardım al mutlaka ama kim olursa olsun ufacık bi yardım bile çok işe yarıyoo canım. doğumdan sonra çok yorulacaksın zaten öncesinde bol bol uyuyup dinlenmeye bak

kızlar bu arada şunu da söyliyim doğumdan sonra hayatınız eskisi gibi olmayacak kendinizi buna hazırlayın. tembellik yapamıycaksınız. pc baında pineklemek yok, istediğin diziyi izlemek yok, aheste aheste yemek yemek yok, kuaförde saatler harcamak yok .. vs.
artık tüüüm vaktiniz mesainiz geceniz gündüzünüz minink bebekiniz olacak ama hiç şikayet etmeyeceksiniz emin olun.

selammm az kaldııı heyecan doruktaaaa...bayramı da atlatalım sağsalimmm

periiimmmin açtığı konu kapatılmış mı?

Slm kızceler bugun kontrol gunumuzdu kızım makat gelişliymis kolay kolay donmez ama gelecekhafta yine bakılcak ona gore sezercik icin gun alcaz :18::18:

selammm az kaldııı heyecan doruktaaaa...bayramı da atlatalım sağsalimmm

periiimmmin açtığı konu kapatılmış mı?
canıım inan hergün geçiriyorum aklımdan mes doğurdu mu acaba diyee çok heyecanlanıyorum senin adına tatlım hayırlısıyla atlatırsın bayramıda sonrada alırsın minnoşunu kollarına inşallah
perinin konusu açıktı hatta ben birisi sormuş oraya yönlerdirdim ama son durum nedir bilmiyorum tabii:44:
Slm kızceler bugun kontrol gunumuzdu kızım makat gelişliymis kolay kolay donmez ama gelecekhafta yine bakılcak ona gore sezercik icin gun alcaz :18::18:
canım daha bir ay var döner belki sakın acele etme sezercikte olsa en geç tarihte olsun ki bebiş gelişimini tamamlamış olsun. hadi bakalım hakkınızda hayırlısı.

kızlar belki okumak için fırsatınız olmaz aklıma gelmişken yazayım. doğum yaptığıınız ilk gün gece farketmez miniğinizi kollarınıza alın ve hiç bırakmayın bol bol emzirin sütünüz olmasada verin memeyi koynunuzdan çıkarmayın sakın benim yaptığım hataları yapmayın
doğumdan sonra evde size yardım edecek birileri mutlaka olsun en az 1 ay kendinize gelemezsiniz ev işi falan düşünmeyin bebeğinizle ilgilenin sadece. kendinize güvenin bazı şeyler tecrübeyle oluyor zaman verin kendinize. ama bebeğininz için en doğrusunu sizden başka kimse bilemez iç sesinizi dinleyin. ilk 15-20 gün geceleri uyku yok! bunu kabullenin ve alışmaya çalışın gündüz bebeğiniz uyuduğu an sizde uyuyun veya dinlenin ki sütünüz artsın. 3 haftadan sonra bebişler geceleri daha fazla uyumaya başlar. 3 saat falan.
15-20 günden sonra geceleri biberonla beslemenizi tavsiye ederim. uykuları bölünmediği için daha uzun süre uyuyorlar ve gece-gündüz farkını öğreniyorlar. 2. aydan sonra kesintisiz 5-6 sa uyuyabilirler.
vaktiniz varsa tracy hogg un kitabını alıp okuyun derim ben keşke daha önce okusaymışım dedim çok mantıklı bilgiler veriyor.
hadi size kolay gelsin. gebeliğinizin son günlerinin tadını çıkarın. by by

Seyzen tatlım verdiğin bilgiler icin tekrar sagol gecen s.o da kurs vardı emzirme haftasıymış en dikkatimi ceken şeyi soyleyim gece ve gündüz sütü özellik olarak aurıymış gece sagdıgını gece gündüz sagdıgını gündüz verecekmişin ve ilk zamanlar bir göğüsten emer doyarsa diğerinide siz sagın ki boşalsın daha cok sütünüz olsun dediler ama biberon degil sırınga yada kasıkla verin dediler, ayrıca benim doktor 39 dolunca alıyomus bebişi sezeryan olsada tabi beklerse

Selam kızlar.Seyzencim verdiğin bilgiler çok işimize yarıcaktır eminim.
İremcim sıkma canını.Hayırlısı ne ise o olsun.Sağlıkla bebğini kucağına al inşallah.

yok daha doğurmadım canımmm..ama tutuyorum resmen :26: babası gelmeden olmasın diye..baskı hissediyorum yürürken dr. iyi diyor ama tabii bakalım..arada birde bayram varr...baba bayramda gelecek..birde bayram geçecek o zaman rahat bişekilde gelebilir barkınımmm...tabii siparişle olmuyor...hayırlısı diyorum bol boll..tarih net olmamakla beraber 22 si ya da 25 i

vee seyzenim süper öneriler yine.. var bende o kitap....yarım yamalak okudum ve unutmuştum şimdi tekrar başliimm...unutuyorum yaa okuduklarımııı...

öyleeee kaldı 15 inşş....

hepinizi sohbetinizi çoook özledim oğlumla uğraşıp duruyorum çok tatlı teyzeleri bir görseniz azıcık geçmişi okuyayım dönerim

bu arada ücretsiz izne ayrıldım 6 ay ile başladım ama 2 sene kullanmayı düşünüyorum hayırlısı paşamla oynuyorum napıyımki işi

Son düzenleme:
Kizlar slm birsey sorucam tecrubelilere :) bebegim gun icinde hareket ediyo belli araliklarla.ama 2-3 gun onceye gore hareketleri az gibi. 24.haftada bu gibi durumlar normalmi yani gun icinde hareket etmesi yeterlimi.

Herkese mutlu bayramlaaarrrr.. :-*<3

Kizlar slm birsey sorucam tecrubelilere :) bebegim gun icinde hareket ediyo belli araliklarla.ama 2-3 gun onceye gore hareketleri az gibi. 24.haftada bu gibi durumlar normalmi yani gun icinde hareket etmesi yeterlimi.

Canım az bile hareket varsa yeterli diyorlar..benim ki hic öyle cok hareketli olmadı..son 2 hafta hariç...için rahat degilse bigörün dr.a...

messtrraa doğum yapmış kızlar. Barkın ını almış kollarına hayırlısıyla. yrıntıları bilmiyorum. Allah ikisine de sağlıklı uzun ömür versin
:119::119::119:

messtrraa doğum yapmış kızlar. Barkın ını almış kollarına hayırlısıyla. yrıntıları bilmiyorum. Allah ikisine de sağlıklı uzun ömür versin
:119::119::119:

Gozu aydin olsun rabbim saglik sihhatversin ins bizde uslu durursak 1 kasimda buluscaz allahin izniyle sezeryan olcam .....

Gozu aydin olsun rabbim saglik sihhatversin ins bizde uslu durursak 1 kasimda buluscaz allahin izniyle sezeryan olcam .....

Hepinizin geçmiş bayramını kutlarım öncelikle canlar.

Ay bişiy kalmamış canım ya.Sağ sağlim kucağına alırsın bebeğini inşallah.
Bende bu sabah 50'lik şeker yüklemesi yaptırdım yarın sonucu alıcam.hafta sonuda doktor kontrolümüz var.

Valla anladım ki tamamen keyfine göre hareket ediyo bu bebişler:) Birgün bakıyorum sürekli hareket halinde. Bir gün bakıyorum zorla hareket ediyo. Bu sefer doktora gittiğimde sorucam anlatsında durduk yere panik yapmayalım :)

doğum yapan arkadaşlarııımm canlarıım tebrikk ediyorummm siziiii.öpüyoruummmmm

iroşummm hadii bakaım seninde güzel haberini yakında alırızzz.hemencecik çok kolay bi şekilde doğu verir inşşş bebişinnn

NErdesiniz canlarrrr

Yavaş yavaş alışveriş yapmaya başladım ben teyzeleri.Kızımın biberonlarını aldım.1 tane yenidoğan için,2 tanede 0-6 ay.SAnırım yeterli olur.Başka biberon almıcam.İhtiyaç olursa ozaman bakarız

Bir tanede hastane çıkışı aldım 10 lu olandan.Disneyin mini mause desenli çok beğendim.Şimdilik bukadar yavaş yavaş.Fazla acele etmiyim dedim

ctesi doktor kontrolümüz var inşallah herşey yolundadır.Şeker yüklemesi ve tam kan sayımı yaptırdık onları göstericez doktorumuza.
Anladığım kadarıyla demir çok düşük gibi umarım sorun olmaz.Ferritin değerim 4.8 çıkmış.Olması gereken minimum değer 11.00 falan hatta hamilelerde daha yüksek olması lazım galiba.

Kurban bayramında et falan çok yapılıyo diye ben kafama göre demir hapımı almamıştım 3 gün falan.Çok et yediğimi sandım muhtemelen kendimce halbuki yemedim çünkü çok sevmiyorum et.Kan testinide ondan hemen sonra yaptırdım.umarım ondan düşük çıkmıştır değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…