- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #26.021
canım içim ferah olmaya çalışıyo çok heyecan var kocamın yetişememe durumu var..bebek iri gidiyo usg yanılmıyorsa her gittiğimde dra her an gelebilir diyor..:44::44::44:
isimimiz Barkın olacak teyzesi..sağlıkla gelsin inş...
tatlım ananası dene istersen çok faydalı hem hemde lifli olduğuı için hazmı kolaylaştırır.Günaydın herkeslereee
İremcim valla dün doktorla konuştum yani ilaç vermek istemedi pek.Yediklerime daha dikkat etmemi önerdi ama ara sıra çok ihtiyac olursa diye bitkisel bir ilaç verdi ama internetten baktım almasam daha iyi gerçekten sanırım.Bakalım bir süre daha böyle idare edeyim sebze,salata falan idare edeyim diyorum.Birde yine burdan okudum akşamdan kuru kayısı koydum büyük bir bardağa içinede su.Sabah kalktığımda o suyu içtim kayısılardanda biraz yedim.üzerine bol sukabak çekirdeğini duymuştum onuda denerim olmadı
Çünkü doktorun verdiği ilaç müshil etkisindeymiş,bağırsaklarda kasılma yapıp etkili oluyomuş içime sinmedi yani pek.İdare edicez artık.
ay hava tam uyku havası
oy oy oycanım içim ferah olmaya çalışıyo çok heyecan var kocamın yetişememe durumu var..bebek iri gidiyo usg yanılmıyorsa her gittiğimde dra her an gelebilir diyor..:44::44::44:
isimimiz Barkın olacak teyzesi..sağlıkla gelsin inş...
vaktinde gelsin kızçen inşallah canım.günaydın kızlar , bugün işte son günüm bundan sonra pek giremeyebilir sadece okumalık olacak büyük ihtimal şimdiden kalanlara hayırlı doğumlar birbirimizin dertlerini tasalarını dinledik helal edin hakkınızı .......................
sevsinler tombik barkını, bende sanki 2 hafta erken doğurcam gibi düşünüyom içimde öyle bir his var .................
canıım inan hergün geçiriyorum aklımdan mes doğurdu mu acaba diyeeselammm az kaldııı heyecan doruktaaaa...bayramı da atlatalım sağsalimmm
periiimmmin açtığı konu kapatılmış mı?
canım daha bir ay var döner belki sakın acele etme sezercikte olsa en geç tarihte olsun ki bebiş gelişimini tamamlamış olsun. hadi bakalım hakkınızda hayırlısı.Slm kızceler bugun kontrol gunumuzdu kızım makat gelişliymis kolay kolay donmez ama gelecekhafta yine bakılcak ona gore sezercik icin gun alcaz :18::18:
Kizlar slm birsey sorucam tecrubelilere :) bebegim gun icinde hareket ediyo belli araliklarla.ama 2-3 gun onceye gore hareketleri az gibi. 24.haftada bu gibi durumlar normalmi yani gun icinde hareket etmesi yeterlimi.
messtrraa doğum yapmış kızlar.Barkın ını almış kollarına hayırlısıyla. yrıntıları bilmiyorum. Allah ikisine de sağlıklı uzun ömür versin
:119::119::119:
Gozu aydin olsun rabbim saglik sihhatversin ins bizde uslu durursak 1 kasimda buluscaz allahin izniylesezeryan olcam .....
Gozu aydin olsun rabbim saglik sihhatversin ins bizde uslu durursak 1 kasimda buluscaz allahin izniylesezeryan olcam .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?