Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
iroşummm hadii bakaım seninde güzel haberini yakında alırızzz.hemencecik çok kolay bi şekilde doğu verir inşşş bebişinnn

Canim sen bunu yazarken ben hastaneye gidiyormusum bir kac saat sonra kizcem dogdu ama sali gunden beri yogun bakimda once hiriltisi icindi sonra kan degerindeki bisey yuzunden yatti basta rahatsizligi yuzunden beslenemiyodu sagdigim sutu bile kusuyomus ama simdi iyi dendi bir ihtimal sarilik olabilir degerleri isik tedavisi gerektirmiyodu ama takip ediliyo kismetse yarin sservise cikacak beraber 2 gun daha hastanede kalcaz, rabbim dogum bekleyenlere saglikli ve kolay dogum bebis isteyenlerede tez hayirli ve saglikli hamilelikler ve dogumlar nasip etsin insallah ....

selam kızlar........:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Bir zamanlar capcanlı bir topiğimiz vardı, okumaya yetişemezdik, şimdi terkedilmiş kasabaya dönmüş.
bebeği olan elini eteğini çekmiş haklı olarak, zordur şimdi o sıpalarla uğraşmak
çok merak ediyorum, herjkes iyidir, keyifler yerindedir inşallah.

benim de son 2 ayım kaldı . hazırlıklar nerdeyse tamam, meleğimi bekliyoruz
Kızım İpek :) 7 Ocak gibi gelecek inşallah, yani tabi önce veya sonra da olabilir. herşey yolunda giderse normal doğum istiyorum, inşallah öyle olur.

yaa ben burayı çok özledim, bi toplaşıversek ya bir gün, lise mezuniyet toplantısı gibi :))))))))

Selaaammmm,
Kaç kere yazmaya başlayıp tamamlayamadım. Evet kızlar yılların hasreti nihayet son buldu. Şuanda yanımda mırıldayan bir melek yatıyor. İnanamıyorum..
Bütün gün onu izliyorum. Allah herkese bunu yaşatsın özellikle burda bekleyen çok şey paylaştıgım kızlara...
Gecelim doğum hikayeme...
Hiç öyle hayal ettiğim gibi olmadı. Olmuyormuşta demek ki. Bu işte plan olmazmış...ben bikaç aydır annemlerin yanındayım. Eşim olmadığı için burda yapmak istedim doğumu. Dr. Herkesin beğendiği biriydi. Bende sevdim adamı. Tek korkum bayramda kocamsız doğurmaktı..dr bayramda gelsede ilk 2 gun yokum dedi. Nöbetçi dr. Da iyi sorun olmaz yok dedim ben sizi istiyorum bu kadar zaman birlikte götürdük bu işi. Nöbetçi dt. Da yine ünlü bir kadın dr...neyse eşim bayramın 1. Günü. Geldi. 2. Günüde geçti ohh deeim artık doğabilir kuzum.......
Bayramın son günü bayram ziyaretine emekli bir kadındoğumcu tanıdığımız geldi akşam oturmaya (ne işin var bayram bitmiş dimi!!!!). Karnın epey inmiş dedi elle muayene etti. Zaten ucunda tutuyorum dedim...akşam onlar gidince 9 da sancılanma başladı. 22.30 a kadar kimseye söylemedim gecer belki diye..ama yok geçmiyor bişiler değişik ve düzenli..hissediyorum benim yaramazım bu gece bu işi bitirecek..dru arıyoruz. Ben şehir dışındayım diyor..hönkkkkk...cumartesi döneceemm..siz gidin hast. Ye. Nst de baksınlar. Gidiyoruz valiz elimizde. 30 larda olan sancı yarım saatte 70 lere cıkıyor. Bu arada hast. De in cin top oynuyor. Yatan hasta bile yok. Hemşire elle muayrne ediyor 2.5 cm açılma!!! Ekibi toplim diyor ee topla bizahmet. Ekip toplanamıyor..anestezi uz. Tlf nu bile açmıyor. Nöbetçi dr. Anestezi yoksa gelmem normal doğum olsa bile acil durumda anestezi lazım diyor. Kadının en son devlet hast. Ne gitsinler dediğini duyuyorum tlfdan...devlet hast. Sez.yapmazki!!! Buarada saat gece 12 oluyor..annem feryat figan..sizinde hastanenizinde diip arabaya biniyoruz. Tmm diyorym arabada doğuracam ben..yolda başka özel hast. Giriyoruz. Kabul etmiyorlar. Hasta kaydı yok, kan testleri yok diye sorumluluk almıyorlar. Annem bir tanıdığa ulaşıyor. Onun sayesinde 3. Hastaneye gidiyoruz. Ve orda tüm ekip beni bekliyor. Gece 1 de ilk defa girdiğim hastanede hiç tanımadığım bir ekiple 1.30 da barkınım sesini duydum...dr. U ertesi gün gördüm...yaşadığım korku ve endişeyi daha yeni atabildim üstümden...sez. Kısmı bildiğiniz gibi. Gazla mücadele sancı hrpsi geçiyormuş...işte benim hikayem...buarada kendi dr.um kıbrısa kumara gitmiş...çok aradı ama açmadım...bunca ay ona gittiğim için pişmanım. Beni ve ailemi ortada yapayalnız çaresiz bıraktı...
Nasıl bir yazı oldu okumadım canlarım..ameliyattan korkmayın önemli olan işine bağlı güvenilir ekiple bu işi yapabilmek...

Şimdi yeni bir sayfadayım...yeni bir aşk ve koku girdi hayatıma...bebeğimle ilgili yaşadıklarımda başka yazıda inş....

Umutsuz olanlara sakın sakın kötüyü düşünmeyin...

Kimsecikler uğramaz oldu yaaa
İyi mi herkesler bebişler nasıl haberdar edin arada yaw
ben kendimden haberler veriyim bari

Çok şükür 28.haftanın içindeyiz artık.Tepikliyip duruyo kızım ve sanırım dünyanın en güzel duygularından biri
Geçen haftasonu dr kontrolumuz vardı ultrasonda esnerken yakaladık,çok güldük Çok şükür şuan herşey yolunda görünüyor.Bende çok zor bir hamilelik geçirmedim şimdiye kadar ama son 3 aylık dönemde ne olur bilemicem
Alışveriş hala yapmadım.SAdece bir hastane çıkışı çok beğendim onu aldım,size resimlerini atmışmış o patikler ve biberonlarını aldım okadar.30.haftadan sonra allah kısmet ederse başlıcam alışverişe(gerçi anneannesi baya bişiyler almış ama bana göstermiyo şimdilik)
Kıyafet aldıkca insan daha bir heyecanlanıyo ve zaman geçsin doğsun istiyo Bende durumlar böyle.Allah tüm hamilelere bebklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasib etsin.

çok duygulndım canıım her anın tadını çıkar. çabuk büyüyor bu sıpalar. öptüüm

selamm,

deryaamm nasılsınnn?

iremcim geçmiş olsunn..kurtuldun sende..nasılsınız şimdi?

kurtulmak doğru kelime mi bilmem şimdi farklı boyutta farklı zorluklar var hayatımda...çok gazlı bir oğlum var..ve tam bir meme düşkünü. mememi hissetmiyorum. ama doymuyor da..az az mama vermeye başladım...kolik olma yolunda ilerliyor inş. çabuk geçer bu dönem...günde 2 saat uyuduğum günler oldu..şimdi de 4 saat filan gün içinde...

ama herşeye rağmen çok şükür...26 günlük olduk bile...mememi ve kendimi tanımasam da kocasız tek başıma idare etmeye çalışsam da, sezeryan yerim hala ağrısa da çok şükür...

Allah isteyen herkese evlat versin kokusunu hissettirsin..

çook tatlı maşallah

Merhabalar kızlar çok özledim sizleri ama başıma neler geldi neler hiç fırsat bulamadım son zamanlarda şifremi kabul etmedi oyüzden giremedim
ağustos başında bir bel ağrısı başladı sandık kaana eğilirken ters bişey yaptım sandım drye gittik esin hanım nasıl duruyorsunuz dedi nebileyim demişim :44: Ciddi bir bel kaymanız var bunu diyen ortopedi ve trvmatoloji uzmanı biz öylesine gitmiştik ilaç verir diye hemen mr istedi beyinciye gittik oda afyonda görmedim ben böyle bir bel dedi doğum yaptığıma falan şaşırdı felç olmamama hemen ameliyat dedi neyse izmir medical parka gittik ordaki cerrahlarda aynısını deyince hemen ameliyat oldum 23 eylülde bel omurumun en alt kısmı hem yana hemde 100 kişiden birinde olcak şekilde alta sinirlerin içine kaymış 3 saat diye girdik ameliyata 6 saatte çıktık 8 vida platin takıldı şükür iyiyim şimdi felç olmadan atlattık allahım korudu kaanda mucize bebek koydular adını tek şansım hamilelikte sadece 3 kilo alarak doğuma girmem olmuş Onada hayret ediyorlar orası ayrı hahahahh

kaanda iyi teyzeleri haftaya 1 yaşımıza giriyoruz foto ekledim ama bu taaa 26 haziranda çekilmiş bir foto telden aktaramadım yenisini inş onlardanda yükleyim görün yeğeninizi

Güzel haberlerinizi okudum az önce bebişleri gelenlere gelmek üzere olanlara çokkk sevindim allahım hayırlı ömürler versin doğanlara ve doğacaklara bahtları güzel olsun inş.

Kocamannnnn öpüldünüz güzeller

Eklentiler

• $kaan park.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 67

Geçmiş olsun cnm.Allah korumuş.Bebişinde çook tatlı......

Masallah canim pasana , evet canim kurtuldum izne ayrildigim 4. Gun surpriz sekilde gelen cadi kizimla hamilelik surecim bitti daha zor ve daha guzel bir surec basladi, bizim en buyuk skintimiz tek olmamizdi annemler donmek zorunda kaldi gaz bombamla bas basa kaldik cok sukur bugun 28. Gunumuz artik bacaklarimizi kendimiz cekistirmeye baslayinca azaldi kendi cikarmaya basladi ama oncesi cikaramiyodu bu seferde agiz burun kusuyodu agliyodu simdi esas derdimiz uyunadigimizda huzursuzuz pek yatmiyoz agladigi icin kucaktayiz aliscaz bu gidisle gaz icin ben sadece kimyon otu varmis bir bardakkaynar suya bir tatli kasigi atip demlenmesini vekleyip ictim bizde fayda ediyodu simdide mizirdanip aglayinca kekkik ve ihlamur veriyom kizima ....

Gecmis olsun canim , rabbim saglik versin seni ve hepimizi bssta meleklerimize ailemize bagislasin rabbim, oglunada masalkah sizi gorunce vakit cabuk geciyo kendimize bakinca benim nohut kizim hic buyumeyecek vakit gecmeyecek gibi

Hoşgeldin irem.Allah kolaylık versin cimcimenle sana
Bende 30.haftamdayım artık iyice ağırlaşmaya başladım.İş gidip gelmek zor oluyo.ama sanırım 35.haftaya kadar çalışıcam doktor çalışabilirsin derse.sen kaç haftalıktın izine çıktığında?

Ben dogum sonrasina 5 haftami aktarmistim bayramin 4. Gununde basladi iznim ama ben bayram oncesi bir hafta yillik izin kullanmistim , iznim basladiktan 4 gun sonrada kizim dogdu allah biliyoya fazla izin kullanmadan gelsinde bir hafta bir haftadir kizimla diyodum ama topu topu 4 gun kullanacagimda aklima gelmemisti canim ins yardim edecek birileri vsrdir sana saglikla al kucagina bebegini gozunu korkutmak gibi olmadin ama ilk zamanlar biraz caresiz yetersiz hissediyon kendini ama insn cabuk toparliyon boncuk boncuk bakip sadece sana ihtiyaci oldugunu ankayinca....

Kendi annem çalışıyo oyüzden akşamları anca gelip yardım eder.Gündüzleride kaynanam görümcem falan yakındalar.onlar yardımcı
olurlar.Bir süre sonra zaten alışırız heralde diye düşünüyorum.
Yavaş yavaş alışverişe başladım o keyifli oluyo

biz geldik uzun aradan sonra bebeişimle uğraşmaktan hiç fırsat bulupda giremedim teyzoşlarınada gösteremedim oğluşumu
herkesi çok özledimm
hani buluşacaktık hepsi kaldı

pojumla görüşüyoruz doğumdada yanımdaydı aklımdayken hatta yarın ariim özledim
perimlede görüşüyoruz çifte batuşlarla uğraşırken yardımlaşıyoruz
ama herkesleri çok merak ediyorum
aybikem i özelliklede
dualarımda POJUM ve aybikem var herdaimmm

allah tümm isteyene bu güzel duyguyu yaşatsın tarifsiz bi sevgi allahıma bin şükür diyorum her baktığımda

evet herkesi öpüyorum
bbeişimin resmini yüklemeye çalışıcam inşallah başarabilirim
maşallah çocuklarımızaaaa

Eklentiler

• $IMG_4352.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…