- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #26.041
iroşummm hadii bakaım seninde güzel haberini yakında alırızzz.hemencecik çok kolay bi şekilde doğu verir inşşş bebişinnn
Selaaammmm,
Kaç kere yazmaya başlayıp tamamlayamadım. Evet kızlar yılların hasreti nihayet son buldu. Şuanda yanımda mırıldayan bir melek yatıyor. İnanamıyorum..
Bütün gün onu izliyorum. Allah herkese bunu yaşatsın özellikle burda bekleyen çok şey paylaştıgım kızlara...
Gecelim doğum hikayeme...
Hiç öyle hayal ettiğim gibi olmadı. Olmuyormuşta demek ki. Bu işte plan olmazmış...ben bikaç aydır annemlerin yanındayım. Eşim olmadığı için burda yapmak istedim doğumu. Dr. Herkesin beğendiği biriydi. Bende sevdim adamı. Tek korkum bayramda kocamsız doğurmaktı..dr bayramda gelsede ilk 2 gun yokum dedi. Nöbetçi dr. Da iyi sorun olmaz yok dedim ben sizi istiyorum bu kadar zaman birlikte götürdük bu işi. Nöbetçi dt. Da yine ünlü bir kadın dr...neyse eşim bayramın 1. Günü. Geldi. 2. Günüde geçti ohh deeim artık doğabilir kuzum.......
Bayramın son günü bayram ziyaretine emekli bir kadındoğumcu tanıdığımız geldi akşam oturmaya (ne işin var bayram bitmiş dimi!!!!). Karnın epey inmiş dedi elle muayene etti. Zaten ucunda tutuyorum dedim...akşam onlar gidince 9 da sancılanma başladı. 22.30 a kadar kimseye söylemedim gecer belki diye..ama yok geçmiyor bişiler değişik ve düzenli..hissediyorum benim yaramazım bu gece bu işi bitirecek..dru arıyoruz. Ben şehir dışındayım diyor..hönkkkkk...cumartesi döneceemm..siz gidin hast. Ye. Nst de baksınlar. Gidiyoruz valiz elimizde. 30 larda olan sancı yarım saatte 70 lere cıkıyor. Bu arada hast. De in cin top oynuyor. Yatan hasta bile yok. Hemşire elle muayrne ediyor 2.5 cm açılma!!! Ekibi toplim diyor ee topla bizahmet. Ekip toplanamıyor..anestezi uz. Tlf nu bile açmıyor. Nöbetçi dr. Anestezi yoksa gelmem normal doğum olsa bile acil durumda anestezi lazım diyor. Kadının en son devlet hast. Ne gitsinler dediğini duyuyorum tlfdan...devlet hast. Sez.yapmazki!!! Buarada saat gece 12 oluyor..annem feryat figan..sizinde hastanenizinde diip arabaya biniyoruz. Tmm diyorym arabada doğuracam ben..yolda başka özel hast. Giriyoruz. Kabul etmiyorlar. Hasta kaydı yok, kan testleri yok diye sorumluluk almıyorlar. Annem bir tanıdığa ulaşıyor. Onun sayesinde 3. Hastaneye gidiyoruz. Ve orda tüm ekip beni bekliyor. Gece 1 de ilk defa girdiğim hastanede hiç tanımadığım bir ekiple 1.30 da barkınım sesini duydum...dr. U ertesi gün gördüm...yaşadığım korku ve endişeyi daha yeni atabildim üstümden...sez. Kısmı bildiğiniz gibi. Gazla mücadele sancı hrpsi geçiyormuş...işte benim hikayem...buarada kendi dr.um kıbrısa kumara gitmiş...çok aradı ama açmadım...bunca ay ona gittiğim için pişmanım. Beni ve ailemi ortada yapayalnız çaresiz bıraktı...
Nasıl bir yazı oldu okumadım canlarım..ameliyattan korkmayın önemli olan işine bağlı güvenilir ekiple bu işi yapabilmek...
Şimdi yeni bir sayfadayım...yeni bir aşk ve koku girdi hayatıma...bebeğimle ilgili yaşadıklarımda başka yazıda inş....
Umutsuz olanlara sakın sakın kötüyü düşünmeyin...
selamm,
deryaamm nasılsınnn?
iremcim geçmiş olsunn..kurtuldun sende..nasılsınız şimdi?
kurtulmak doğru kelime mi bilmem şimdi farklı boyutta farklı zorluklar var hayatımda...çok gazlı bir oğlum var..ve tam bir meme düşkünü. mememi hissetmiyorum. ama doymuyor da..az az mama vermeye başladım...kolik olma yolunda ilerliyor inş. çabuk geçer bu dönem...günde 2 saat uyuduğum günler oldu..şimdi de 4 saat filan gün içinde...
ama herşeye rağmen çok şükür...26 günlük olduk bile...mememi ve kendimi tanımasam da kocasız tek başıma idare etmeye çalışsam da, sezeryan yerim hala ağrısa da çok şükür...
Allah isteyen herkese evlat versin kokusunu hissettirsin..
Eki Görüntüle 860654
Merhabalar kızlar çok özledim sizleri ama başıma neler geldi neler hiç fırsat bulamadım son zamanlarda şifremi kabul etmedi oyüzden giremedim
ağustos başında bir bel ağrısı başladı sandık kaana eğilirken ters bişey yaptım sandım drye gittik esin hanım nasıl duruyorsunuz dedi nebileyim demişim :44: Ciddi bir bel kaymanız var bunu diyen ortopedi ve trvmatoloji uzmanı biz öylesine gitmiştik ilaç verir diye hemen mr istedi beyinciye gittik oda afyonda görmedim ben böyle bir bel dedi doğum yaptığıma falan şaşırdı felç olmamama hemen ameliyat dedi neyse izmir medical parka gittik ordaki cerrahlarda aynısını deyince hemen ameliyat oldum 23 eylülde bel omurumun en alt kısmı hem yana hemde 100 kişiden birinde olcak şekilde alta sinirlerin içine kaymış 3 saat diye girdik ameliyata 6 saatte çıktık 8 vida platin takıldı şükür iyiyim şimdi felç olmadan atlattık allahım korudu kaanda mucize bebek koydular adını tek şansım hamilelikte sadece 3 kilo alarak doğuma girmem olmuşOnada hayret ediyorlar orası ayrı hahahahh
kaanda iyi teyzeleri haftaya 1 yaşımıza giriyoruz foto ekledim ama bu taaa 26 haziranda çekilmiş bir foto telden aktaramadım yenisini inş onlardanda yükleyim görün yeğeninizi
Güzel haberlerinizi okudum az önce bebişleri gelenlere gelmek üzere olanlara çokkk sevindim allahım hayırlı ömürler versin doğanlara ve doğacaklara bahtları güzel olsun inş.
Kocamannnnn öpüldünüz güzeller
selamm,
deryaamm nasılsınnn?
iremcim geçmiş olsunn..kurtuldun sende..nasılsınız şimdi?
kurtulmak doğru kelime mi bilmem şimdi farklı boyutta farklı zorluklar var hayatımda...çok gazlı bir oğlum var..ve tam bir meme düşkünü. mememi hissetmiyorum. ama doymuyor da..az az mama vermeye başladım...kolik olma yolunda ilerliyor inş. çabuk geçer bu dönem...günde 2 saat uyuduğum günler oldu..şimdi de 4 saat filan gün içinde...
ama herşeye rağmen çok şükür...26 günlük olduk bile...mememi ve kendimi tanımasam da kocasız tek başıma idare etmeye çalışsam da, sezeryan yerim hala ağrısa da çok şükür...
Allah isteyen herkese evlat versin kokusunu hissettirsin..
Eki Görüntüle 860654
Merhabalar kızlar çok özledim sizleri ama başıma neler geldi neler hiç fırsat bulamadım son zamanlarda şifremi kabul etmedi oyüzden giremedim
ağustos başında bir bel ağrısı başladı sandık kaana eğilirken ters bişey yaptım sandım drye gittik esin hanım nasıl duruyorsunuz dedi nebileyim demişim :44: Ciddi bir bel kaymanız var bunu diyen ortopedi ve trvmatoloji uzmanı biz öylesine gitmiştik ilaç verir diye hemen mr istedi beyinciye gittik oda afyonda görmedim ben böyle bir bel dedi doğum yaptığıma falan şaşırdı felç olmamama hemen ameliyat dedi neyse izmir medical parka gittik ordaki cerrahlarda aynısını deyince hemen ameliyat oldum 23 eylülde bel omurumun en alt kısmı hem yana hemde 100 kişiden birinde olcak şekilde alta sinirlerin içine kaymış 3 saat diye girdik ameliyata 6 saatte çıktık 8 vida platin takıldı şükür iyiyim şimdi felç olmadan atlattık allahım korudu kaanda mucize bebek koydular adını tek şansım hamilelikte sadece 3 kilo alarak doğuma girmem olmuşOnada hayret ediyorlar orası ayrı hahahahh
kaanda iyi teyzeleri haftaya 1 yaşımıza giriyoruz foto ekledim ama bu taaa 26 haziranda çekilmiş bir foto telden aktaramadım yenisini inş onlardanda yükleyim görün yeğeninizi
Güzel haberlerinizi okudum az önce bebişleri gelenlere gelmek üzere olanlara çokkk sevindim allahım hayırlı ömürler versin doğanlara ve doğacaklara bahtları güzel olsun inş.
Kocamannnnn öpüldünüz güzeller
Hoşgeldin irem.Allah kolaylık versin cimcimenle sana
Bende 30.haftamdayım artık iyice ağırlaşmaya başladım.İş gidip gelmek zor oluyo.ama sanırım 35.haftaya kadar çalışıcam doktor çalışabilirsin derse.sen kaç haftalıktın izine çıktığında?
Ben dogum sonrasina 5 haftami aktarmistim bayramin 4. Gununde basladi iznim ama ben bayram oncesi bir hafta yillik izin kullanmistim , iznim basladiktan 4 gun sonrada kizim dogdu allah biliyoya fazla izin kullanmadan gelsinde bir hafta bir haftadir kizimla diyodum ama topu topu 4 gun kullanacagimda aklima gelmemisticanim ins yardim edecek birileri vsrdir sana saglikla al kucagina bebegini gozunu korkutmak gibi olmadin ama ilk zamanlar biraz caresiz yetersiz hissediyon kendini ama insn cabuk toparliyon boncuk boncuk bakip sadece sana ihtiyaci oldugunu ankayinca....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?