- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #2.621
Günaydın canlarım ... Işılımın haberi beni çok üzdü bu sabah. Ne kadar mutluyduu...
Neyse kızlar, biz iyi olmalıyız ki arkadaşımız da iyi olsun.....
günaydın kızlar,az önce doktordan geldim bebeğimin kalbi durmuş cumartesi alıcaklar.çok üzgünüm ama hayırlısı böyleymiş,Allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı
Datluuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmm,kız sen nirelerdesinnnnnnnnnnnnnn.Benimde nobatıma az kaldı bendede belirti yok o yüzden saaaaaaaaaaaaalllaaaaaaaaaaaaa gittttttsiiiiiinnnnnnnnnnnn :18::18::18::18::18::18:
canımsın yaa.sonunda gelebildim.çok yoğundum hayatım.ama kavuştum size.vallaa test konusunda çok sabırlıyımdır günüm geçmeden test filan yapmıyorum.ama belirtilere takılmak konusunda aynı şeyleri söyleyemicem.bekleyelim bakalım mevlam neyler;neylerse güzel eyler tabi
aybice hatunumm bendeee sabırlı olup test yapmak
istemiyorumm yardımm ettt :)
kıssss vitaminc senin aklını çelmiş sanırım
testi filan unut.şöyle düşün test daha icat edilmedi.çokk eski çağlardayız.
veeeeeeee
sakın test filan yapim deme
günaydın kızlar,az önce doktordan geldim bebeğimin kalbi durmuş cumartesi alıcaklar.çok üzgünüm ama hayırlısı böyleymiş,Allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı
bu arada günaydın kızlar..Allah sağlık,mutluluk versin hepimize inşallaaaaahhh
ahahhh deli kızlar sizii.Asıl o benim aklımı celdi
ısılcım ne kadarlıktın ki canım benim ya seni çok iyi anlıyorum ilk bebeğimde karnımda ölmüştü doğuma diye gitmiştim kucağım boş geri geldim...ama şöyle düşün öbür dünyada seni bekleyenin var ben hep böyle düşünüyorum hamileliğimi yeni öğrendim..3 ay psiikolojim düzelsin die bekledim kız çocuğu gördümmü sevemiyordum diyordum kendi kızımı sevemedim şimdi üzülür kıskanır çok saçma şeyler düşündüm allahım diyordum bana kız evladı verme benim kızım bi tane onu öbür dünyada sevicem diyordum allahtan hayırlısı canım psikolojini iyi tut ...3 ay istemedim 2 ay olmadı 6. ayımda ise bebeğim benimle allahtan hayırlısı korkmaya korkuyorum bebeğimi kucağıma almak istiyorum allahın izni ile allahım kimseyi evlatle imtihan etmesin çok zor bi durum allah yardımcın olsun
Kızlaaaarrr biliyorsunuz bu ay 4 gün soğan kürü yapabildimm+ bal tarçın çörek otu yuttum hergün bir kaşık ama dün hepsini bırakmak zorunda kaldım midemi rahatsız ettiğinden. Bugün ve yarın yumurtlama günlerim. Bu sabah uyandığımda yumurtalıklarıma 2 adet koca balon bağlanmış gibi hissettim. Hep ağrılı yumurtlarım zaten ama bu defa farklıydı. Az kullanmış olsam bile işe yaradığı aşikar bu kürlerin. Wcye gittiğimde bol miktarda uzayan akıntı geldi, kocişe kahvaltısını yaptırdım, keçiboynuzu özü içirdim üzerine sert bi kahve yaptım veeeeeeeeHemen değerlendirdik, akşam belki geç olur dedim İyi yapmış mıyım
canım çok acı gerçeken
beterin beteri var seninki çok zor olmuş tatlım yaaa
aman sakın şimdikine stresini yaşatma unutmaya çalışartık naapcaksıın
doğupta 6 aylık olup 1 yaşında ollup 3 yaşında olup ölenler var Allah korusun
Allah kimseye nasip etmesin
bende bugün kan verdim bakalım sonucumu yarın size yazarım
evdeki idrar testlerinde çıkmadı sabredemedim gittim kanda verdim dahada adetime baya var
inşallah azda olsa bir değer çıkar inşallah negatif çıkmaz hayırlısı yarın yazarım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?