Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

geldim balum geldim.bi kaç gündür çok yoğun çalışıyorum .toplantı vs vallaa kafa kalmadı bende yahu ayyyy şükür hafifledi biraz

ya geri sayım başladı ama ben de belirti adına hiç bişey yok sabah göğüslerime bakıyorum koyulaşmışmı die sonra kirpiklerime arada karnıma dokunuyorum .......bekliyorum sol kasığıma birden sancı girsin oda yok puffffffffffffffffbebiş yook sanrsam yaaa.halbuki dedim kendimi dinlemicem die ama olmuyor.neyseee bekleyelim bakalım.yeni hamişler varrr.hayırlı uğurlu olsun hatunlarrrrr

Son düzenleme:

hep öyle olur canım böyle yapa yapa psikolojimiz gidecek elimizden. bende her tüp bebek yaptırdığımda öyleyim bekleyişte hele birde işten izin aldığımda sanırım kendimi dinliyorum gene sonuç husran oluyor

aynen canmm ya bendede hiç bi belirti yokkk ama üzülmekk yookk
beklicez sabredecezz..olcakk inşallahhh..

günaydın kızlar,az önce doktordan geldim bebeğimin kalbi durmuş cumartesi alıcaklar.çok üzgünüm ama hayırlısı böyleymiş,Allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı

:82::82::82::82::82:
günaydınnnnnnnn ben geldimmm kaç gün aradan sonra
Datluuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmm,kız sen nirelerdesinnnnnnnnnnnnnn .Benimde nobatıma az kaldı bendede belirti yok o yüzden saaaaaaaaaaaaalllaaaaaaaaaaaaa gittttttsiiiiiinnnnnnnnnnnn :18::18::18::18::18::18:

Yaa ben aldım testt :26::26::26::26::26: İnsanın başına ya meraktan yaa töbe töbeee meraktan gelirmiş,yine öylee tek kırmızı kart gibi çıktı deli çizgiiiii
Neyse amann çook ucuzdu 3,5 TL Ben bıraktım artıkın yaa uğraşmıcamm çalışmalarla halvetle flnn ammmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaannnınnnn

Halay çelekimde sabah sabah kendimize gelelim,haydi kızlar eller havayaaa orutanı görmiyim

kızlar günaydın bende geldim burdayım...nasılsınız...ben çooook mutluyum bebişimle beraber sürekli çikolata yiyorum daha şimdiden başladım...komik karikatürler okuyorum sürekli gülmeye çalışıyorum,,,diğer gebeliğimde çok cahildim hiç bakmadım karnımda bile yavrum benim ya... şimdi işleri yapmam lazım sonra gebelikle ilgili bilgileere göz atıcam sonra zübeyde doğum evi bülent barana inş. randevu alıcam en kısa sürede gitmek istiyorum...şevket yılmaz hastanesine gidiyordum ama şimdi zübeydeye inş.

günaydın kızlar,az önce doktordan geldim bebeğimin kalbi durmuş cumartesi alıcaklar.çok üzgünüm ama hayırlısı böyleymiş,Allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı

Canım yaaa,nolur sıkma canını nolurr bak.kötü oldum şimdii:26: Nolur bak deki içinden Allaha dua et,nasip böyleymiş Allahım sen hayırlısını ver bana de,nası olur diye isyan etme güzelim bak lütfennnnn.Gücenme Allaha,kendine,eşine lütfen,yaşın kaç daha gençsin dimii,Allhım vermesinide bilir...
sorulmaz ama şimdi niye böyle olmuşş,ay bende hiç anlamamm

ndn test yaptınn kızcam smdi sanaaa..beraber yapcaz demedk mi :)
gerci 23 nisan tatil ben calısmıyorum..ama salı haber ederim hemncecik..
evde netim yok..

ışılım canım arkadaşım çok üzüldüm tatlım şuan seni benden daha iyi kimse anlayamaz
dediğin gibi kimseye yaşatmasın bu duyguyu allahım
üzülme allahım tez vakitte kelebeğini tekrar yollayacaktır.
herşeyin en iyisini o bilir verende o alanda sabır arkadaşım sabır zor ama sabır allah sana ve eşine uzun ömürler versin
kendine dikkat et kocaman öpüyorum seni

ne söylesem boş. çok üzüldüm. ama dediğin gibi hayırlısı böyleymiş. sana söylemek istememiştim. ama annem de toksoplazmadan bebeğini 8 aylıkken
kaybetti.. kocaman bebekti sana benziyodu diye hala anlatır...

Allah herkese sabır versin. Birşeyin olmasını istiyoruz olunca da başka sorunlar çıkıyor..hayat hep böyle...neyse ki umudumuz var...

Canım ne denirki böyle durumlarda, gerçekten çok üzgünüm....
Bu şuan sana teselli olabilirmi bilmiyorum ama kürtajdan sonra kimi tanıdıysam hemen hamile kaldılar tekrardan rahim tertemiz olduğu için...Çok zor bir durum eminim ama verende alanda Allah gene verecek sağlıklı bir şekilde canım lütfen içini ferah tut, daha az üzülmeye çalışşş.... Seni seviyoruz ve her zaman yanındayız.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…