- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #2.601
günaydınn canmm o zaman ancak işlerini hallettin :)) nasılsınn..son durumlar ne sende..
ne olsun soğan suyuna başladım dün akşam sabahı sabah ettim bakalım sonu ne olacak bugün yarın yumurta çatlıcak dua edin kızlar
CNMCMMM nasilsinnn bakalim bugun bi gorundunn bi kayboldunnn ????
durumlar nasilll cnmmm
bu arada AYBIKE HATUN da yok ortalardaa kislzarr artik alistik birbirimize biyerlere giderkenn haberr verinn yahuuu yoksa yoklamada yok yazilirsinizz bakkk devamsizlikkkkk yapmayinizzz:))))))))))))))))
mucksssssssssss
burda bugun hep yagmur yagdi gecti ama hava serinn canakkale guzelmis heraldeee annem oyle soylediii senden bahsettim anneme:))) cok sasirdi ortak tanidiklarimiza:)))) dedim ben gelmeden bulusun barii diyeee komsunmuuussss dedimmm :))
hadi tatlım inşallahhh..hayırlı haberler verirsin bize canmmm..
günaydınnn tatlımm nerelerdesinn yaaa..özlettin kendiniii :))
ben nobat günümü bekliyorum inşallahh kırmızıcıklar gelmezde,
hemen test yapıp hamiş haberimizi veririz birbirimizee :))
allahımm duy sesimizi yarabbimm..sen neler yaptın canmmmm
ya geri sayım başladı ama ben de belirti adına hiç bişey yoksabah göğüslerime bakıyorum koyulaşmışmı die sonra kirpiklerime arada karnıma dokunuyorum .......bekliyorum sol kasığıma birden sancı girsin oda yok puffffffffffffffff bebiş yook sanrsam yaaa.halbuki dedim kendimi dinlemicem die ama olmuyor.neyseee bekleyelim bakalım.yeni hamişler varrr.hayırlı uğurlu olsun hatunlarrrrr
sen nasılsın sizde bi değişiklik var mı
ya geri sayım başladı ama ben de belirti adına hiç bişey yoksabah göğüslerime bakıyorum koyulaşmışmı die sonra kirpiklerime arada karnıma dokunuyorum .......bekliyorum sol kasığıma birden sancı girsin oda yok puffffffffffffffff bebiş yook sanrsam yaaa.halbuki dedim kendimi dinlemicem die ama olmuyor.neyseee bekleyelim bakalım.yeni hamişler varrr.hayırlı uğurlu olsun hatunlarrrrr
bizde calısmalarımızı yaptık canmm,23 nisan nobat bekliyorum..
test yapmamk için zor tutuyorum kendimii..allahtan hayırlısı inşallahh..
Datluuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmm,kız sen nirelerdesinnnnnnnnnnnnnn:82::82::82::82::82:
günaydınnnnnnnn ben geldimmm kaç gün aradan sonra
günaydınnn kızlarrrr..herkes uyuyo sanırım dahaa..
hadi uyanınnnn.. :))) erken kalkan yol alırrr
bol hamişli günlerrr olsunnn inşallahhhh..bugun
hamişlik haberimiz yok ama sanırımm,var mı test yapacak olannn :)))
günaydın kızlar,az önce doktordan geldim bebeğimin kalbi durmuş cumartesi alıcaklar.çok üzgünüm ama hayırlısı böyleymiş,Allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı
günaydın kızlar,az önce doktordan geldim bebeğimin kalbi durmuş cumartesi alıcaklar.çok üzgünüm ama hayırlısı böyleymiş,Allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı
Datluuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmm,kız sen nirelerdesinnnnnnnnnnnnnn.Benimde nobatıma az kaldı bendede belirti yok o yüzden saaaaaaaaaaaaalllaaaaaaaaaaaaa gittttttsiiiiiinnnnnnnnnnnn :18::18::18::18::18::18:
Yaa ben aldım testt :26::26::26::26::26: İnsanın başına ya meraktan yaa töbe töbeee meraktan gelirmiş,yine öylee tek kırmızı kart gibi çıktı deli çizgiiiii
Neyse amann çook ucuzdu 3,5 TLBen bıraktım artıkın yaa uğraşmıcamm çalışmalarla halvetle flnn ammmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaannnınnnn
Halay çelekimde sabah sabah kendimize gelelim,haydi kızlar eller havayaaa orutanı görmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?