- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #2.641
Kızlaaaarrr biliyorsunuz bu ay 4 gün soğan kürü yapabildimm+ bal tarçın çörek otu yuttum hergün bir kaşık ama dün hepsini bırakmak zorunda kaldım midemi rahatsız ettiğinden. Bugün ve yarın yumurtlama günlerim. Bu sabah uyandığımda yumurtalıklarıma 2 adet koca balon bağlanmış gibi hissettim. Hep ağrılı yumurtlarım zaten ama bu defa farklıydı. Az kullanmış olsam bile işe yaradığı aşikar bu kürlerin. Wcye gittiğimde bol miktarda uzayan akıntı geldi, kocişe kahvaltısını yaptırdım, keçiboynuzu özü içirdim üzerine sert bi kahve yaptım veeeeeeeeHemen değerlendirdik, akşam belki geç olur dedim İyi yapmış mıyım
günaydın kızlar,az önce doktordan geldim bebeğimin kalbi durmuş cumartesi alıcaklar.çok üzgünüm ama hayırlısı böyleymiş,Allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı
Saol canım benimmmmm aminnn cümlemize versin inşallah tatlımmmmmmmmmmsüpperrrrrrrrr yapmışsın canım
bakıyorumda fırsatları hiç kaçırmıyorsunuz maşallahhhhhh
Allahta bu emeğinizin karşılığını versin inşallahhhhhh
kız deli hatceeeeeeeaferin iyi yapmışınn sen kalcaksın bu ay gibi hissediyorum canım ya..İyi değerlendir vallaa.Allahtan kocan benim gibi huysuzluk yapmıyor.Uslu uslu ne verirsen yiyor,ne dersen yapıyor baksana..bak yine aklıma geldi benmki sinir oldum yaa.Haaa birde gecen diyoki sen dedin ya en önemli günümdeyim oldu ya onda diyooo,hadi canm didim 1 gün snra oldu birde üste cıkıyorr
Neyse canım bakalım görcez inş hamiş olursun tatlımm
Kızlaaaarrr biliyorsunuz bu ay 4 gün soğan kürü yapabildimm+ bal tarçın çörek otu yuttum hergün bir kaşık ama dün hepsini bırakmak zorunda kaldım midemi rahatsız ettiğinden. Bugün ve yarın yumurtlama günlerim. Bu sabah uyandığımda yumurtalıklarıma 2 adet koca balon bağlanmış gibi hissettim. Hep ağrılı yumurtlarım zaten ama bu defa farklıydı. Az kullanmış olsam bile işe yaradığı aşikar bu kürlerin. Wcye gittiğimde bol miktarda uzayan akıntı geldi, kocişe kahvaltısını yaptırdım, keçiboynuzu özü içirdim üzerine sert bi kahve yaptım veeeeeeeeHemen değerlendirdik, akşam belki geç olur dedim İyi yapmış mıyım
günaydın kızlar,az önce doktordan geldim bebeğimin kalbi durmuş cumartesi alıcaklar.çok üzgünüm ama hayırlısı böyleymiş,Allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı
kızlar birşey sormak istiyorum soğan kürü ile ilgibi bir bilginiz varmı yada tanınızığınız yapan biri???
kızlar ya geçen ay klomen kullandıktan sonra baya ağrılarım sancılarım batmalarım olmuştu...bu ay öyle olmadı hatta yumurta oluşmadı falan diye de düşündüm. ama oluşmuştu.yumrtalarım çatladıktan sonra geçen ay hiç bitmez tükenmez kasık ağrılarım olmuştu şimdi yine bi sıkıntım yok... ayın 28inde kan testi yaptırcam ama bu ay yine tırs çıkacak galibaa
pozitiff düşünn canmm,allahtan hayırlısıyla hepimizz hamişşş
kalcazzz ben inanıyorummm..
(( herkee yumurtasindan adetinden bahsedio ben ne zaman dogru durust adet olcam ya. Yumurtluyomuyum onuda bilmiyorum. Ilac kullaniyorum ise yaramio. Hadi hayirlisiiiii
benim için umarım sadece hayal olarak kalmaz... eşim de sürekli bizim bebişimiz olcak mı? benim aşkım anne mi olcak deyip durdurça ağlayasım gelio... ben de hamile kalabilecek miyim acaba diyorummm.... inşallahhh canım inşallahhh hamile kalırızzzz
evettt allahın izniylee hamiş kalcaz hepimz canmmm..
iyi düşünelim iyi olsunnnn..lütfennn..
canım bende pkosluyum..ilaçsız yumurtlayamıyorum...doktor kontrolündeyim yumurta takibi yaptırıyorum... sen de iyi bir doktora gitsen ya da gidiyor musun bilmiyorum ama ben glifor falan kullanıyorum adet olmaya yardımcı yumurta kalitesini arttırıyo..metformin yani şeker hapı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?