Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

kız deli hatceeeeeee aferin iyi yapmışınn sen kalcaksın bu ay gibi hissediyorum canım ya..İyi değerlendir vallaa.Allahtan kocan benim gibi huysuzluk yapmıyor.Uslu uslu ne verirsen yiyor,ne dersen yapıyor baksana..bak yine aklıma geldi benmki sinir oldum yaa.Haaa birde gecen diyoki sen dedin ya en önemli günümdeyim oldu ya onda diyooo,hadi canm didim 1 gün snra oldu birde üste cıkıyorr
Neyse canım bakalım görcez inş hamiş olursun tatlımm

günaydın kızlar,az önce doktordan geldim bebeğimin kalbi durmuş cumartesi alıcaklar.çok üzgünüm ama hayırlısı böyleymiş,Allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı

ışılcımmm, canımmm çok üzüldüm. ne diyeceğimi bilemedim...çok üzdü bu haber benii...
ama hayırlısı böyleymiş tatlım...allah senin yüzünü en kısa zamanda yeniden güldürsün inşallahhhh, ay çok içten dua ettim inşllah sesim duyulur...

süpperrrrrrrrr yapmışsın canım
bakıyorumda fırsatları hiç kaçırmıyorsunuz maşallahhhhhh
Allahta bu emeğinizin karşılığını versin inşallahhhhhh
Saol canım benimmmmm aminnn cümlemize versin inşallah tatlımmmmmmmmmm

Öyledir pamuk gibidir benim kocam kanatsız melektirr. Allahıma şükürler olsun onu bana verdi. Herkes aynı olmuyorki kuzum şükürler olsun boşver ne kocalar var tek huysuzluğu bu olsun inşallahhhh Ağzın bal yesin emiiii hayırlıysa olsun canım benim.

çooook iyi yapmışsın baya kaliteli bi spermcan olcak bu bebiş :)) haydi güzel haberler gelsin....

günaydın kızlar,az önce doktordan geldim bebeğimin kalbi durmuş cumartesi alıcaklar.çok üzgünüm ama hayırlısı böyleymiş,Allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı

Canim gecmis olsun uzme kendini.cok fazla moralini yuksek tut. Bende aralikta kurtaj oldum ustune babaannemi kaybettim cok saglikliydi ani oldu ikisinin uzuntusu agir geldi kurtajdan sonra adet olamiyorum desem yeridir. Benle ayni zamanda kurtaj olan cogu arkadasim bida hamile kaldi hemen. Hayirlisi boyleymis hakkimizda moralini yuksektut canim

ışılcım Allahın taktiri buymuş üzülme lütfen daha sağlıklı spermcanlar seni bulacak inşallah Allah çok daha sana hayırlı oalcak evlat ve evlatlar nasip etsin

CANIMM benimmmm inan kacgundur senin icinnnn o kara cok dua ettimmm ve bu sabah senden haber almak icin actim hemen netiiiii
sonuc olumsuz
seni anliyorum ben bunu yasamistimm taa o gunlere gittim
ama doktorum ne demisti biliyomusun dusen bebek(kalbi durunca bu sekilde kabul ediliyo) en hayirli bebektir buna 1 gun 2 gun 1 ay aglarsinn yenisi gelince unutursun aglaman biter ama bu bebk kendini yok etmeyip dogsaydii kesin bir sakatligi olurdu ve senin onunde omurboyu bakip aglicagin bi cocugun olurduu#

o yuzden lutfen cnmm kendini toparla allah bu sekilde olmasini istemis kadere inaniyoruz simdi yenisi olucak insalllahhh ve o dogup onu sevmeye basladigindaa amann diceksin iyki bu dusmus o dusmeseydi seni doguramicaktim :))))

canimmm inann ser zannettigimiz herseyde bir hayir var

Allah bizim icin ennn dogru olan kararlari alip bizi o sekilde yonlendiriyo ve yasiyoruzzz

cnmmm benimmmm simdi bu toksoplazma icin ne yapiliyosa onu yapp zaten kurtajdan sonra hemencecik olur bebisinnnn merakk etme sennnnn

hep ne diyoruzz ennnnnnn hayirli zamanda ennnn hayirli bebeisleri istiyoruz ya yuce rabbimdeeee
demekkii senin icinnn ennnnn hayirli olacak bebisssss daha sirasini bekliyoooo cnmmm benimmmmmmm

sakinn uzulme hersey yoluna girecek ve belki zamani gelincee iyki bunu yasamisim diceksinnnn ki ben dedim.....

opuyorum seniii
allaha emanet ol
ve lutfenn dediklerime inanarak oku icini ferahlat
Allah ol deyince oluyor ve dicekkk sana insallal sadece sabrederek beklee opmmmm cnmcm

SUPER yapmissinnn bence bu sefer islem tamammmmm
ama pesini birakma cnmmgece tekrar dene saatii birazz gec tut bu hafta bu isin pesini birakmaa:)))

kızlar birşey sormak istiyorum soğan kürü ile ilgibi bir bilginiz varmı yada tanınızığınız yapan biri???

cnmmm hemen hemen hepimiz uygulamiss ve faydasini gormuss kisilerizzzz
benim fikrim uygulaaa en dogru seklini ogrenmek icin googldan saracogluna gir videolar bolumunden adamin agzindan dinle ve uygula cnmmm ben 15 gun yaptim
ama bebk icin olmasada ilerde her yil bu kuru uygularim diye dusunuyorum rahimi tertemiz yapiyooooo
hadi kolay gelsin cnmmmmm
sonrasinda incir havucuda deneee
optummm

ışılım inan çok üzüldüm okuyunca bu durumlarda ne söylenir nasıl teselli edilir nasıl rahatlatılır bu durumda bir insan bunları pek bilmem genelde sus pus olurum yüz yüzeysem sıkıntılı olan arkadaşımın yanında sözlerimle değil varlığımla yanında olduğumu hissettirmeye çalışırım bilirim ki ne söylersem söyleyeyim onun üzülmesini engelleyemeyeceğim şu an yanında değilim ve belki yanında olsam sana sarılır. Acını hissettiğimi söylerdim ama burdan ne kadar teselli edilirse ne kadar bak yanındayım denilirse o kadar diyebiliyorum. İnan içim burkuldu okuyunca ama biliyorum ki her şey sebepler dairesinde biz görünenin ötesini göremiyoruz aciz yaratılmışız bu konuda sabret , isyana düşmeden Rabbime sığın o her şeyin en iyisini bilen eğer sana bu acıyı veriyorsa bunun mükafatını da verir sen tevekkül edersen. Rabbim sana hayırlı olan evladı nasip etsin inşallah dualarımız seninle......

wayyy perimmm walaa tüm işlemleri tek tek uygulamıssın..allahım
inşallahh hakkında hayırlısını versinn..bize hamiş haberlerini verirsin..bizdee sanaa
aminnn aminnn..

BU arada unuttukkk kislarrrrr
herkeseee gunaydinnnnnnnnnnnnn

GUNUMUZ AYDIN olsunnnnnnnnn YUCE RABBIM hakkimizda hep hayirli olan seyleri yasatsinnnnn hepimizeeeeeeeeeee

hayirli zamanda hayirli bebislerle odullendirsinnn hepimiziiii

optummm herkesiiiii

kızlar ya geçen ay klomen kullandıktan sonra baya ağrılarım sancılarım batmalarım olmuştu...bu ay öyle olmadı hatta yumurta oluşmadı falan diye de düşündüm. ama oluşmuştu.yumrtalarım çatladıktan sonra geçen ay hiç bitmez tükenmez kasık ağrılarım olmuştu şimdi yine bi sıkıntım yok... ayın 28inde kan testi yaptırcam ama bu ay yine tırs çıkacak galibaa

pozitiff düşünn canmm,allahtan hayırlısıyla hepimizz hamişşş
kalcazzz ben inanıyorummm..

pozitiff düşünn canmm,allahtan hayırlısıyla hepimizz hamişşş
kalcazzz ben inanıyorummm..

benim için umarım sadece hayal olarak kalmaz... eşim de sürekli bizim bebişimiz olcak mı? benim aşkım anne mi olcak deyip durdurça ağlayasım gelio... ben de hamile kalabilecek miyim acaba diyorummm.... inşallahhh canım inşallahhh hamile kalırızzzz

(( herkee yumurtasindan adetinden bahsedio ben ne zaman dogru durust adet olcam ya. Yumurtluyomuyum onuda bilmiyorum. Ilac kullaniyorum ise yaramio. Hadi hayirlisiiiii

(( herkee yumurtasindan adetinden bahsedio ben ne zaman dogru durust adet olcam ya. Yumurtluyomuyum onuda bilmiyorum. Ilac kullaniyorum ise yaramio. Hadi hayirlisiiiii

canım bende pkosluyum..ilaçsız yumurtlayamıyorum...doktor kontrolündeyim yumurta takibi yaptırıyorum... sen de iyi bir doktora gitsen ya da gidiyor musun bilmiyorum ama ben glifor falan kullanıyorum adet olmaya yardımcı yumurta kalitesini arttırıyo..metformin yani şeker hapı!

evettt allahın izniylee hamiş kalcaz hepimz canmmm..
iyi düşünelim iyi olsunnnn..lütfennn..

Prolaktin dedi doktor bana ilac verdi ama degil sanirik. Ilac bitmek uzere. Iyi doktor ariyorum ilac bitsin baska doktora gitcem. Bu doktor detayli bakmadi gicik kadin. Adet doneminde kahve rengi akintim gelio sadece adet gibi degil. Adet mi degilmi onuda bilmiyorum iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…