Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
ışıl çok üzüldüm canım inan kötü oldum ya...ne denir nasıl acın hafifler ..yutkunuyorum ne yazacağımı şaşırdım..canım lütfen sıkma kendini üzülme hayırlsı böyleymiş..canım benim en kısa zamanda tekrar hamiş kalırsın inşallah..sağlıklı sıhhatli olsunda..

herkese merhaba kızlar..ne yazacağımı bilemedim ışıla çok üzüldüm...
ben kaç günüdür doğru düzgün giremiyorum siteye..temizlik çocuk koşturmaca arasında geçiyor..artık çabuk yoruluyorum..mesala şuan çoook uykum var kızım uyusun bende yatacam yemekte yok evde:26: dünde doktora gittik çok şükür her şey iyiymiş ama yine de insan tedirgin olmaktan duramıyor..doktora gidince rahatsın gelince korkular seninle:18::18:

canım bende özele g,d,yorum dostinex kullanıyorum prolaktin için. 8lik 25 çıktı çok yüksek değildi ama süt geliyordu... sonra adetin 3.günü testte erkek tipi kıllanma hormonum yüksek çıktı yani pkoluydum. benim eşim sperm testi yaptırmadı bi o kaldı ben rahim filmi falan çektirdim. 2 aydır klomenle yumurtlamam sağlanıyor.geçen ay 3 yumurtam vardı döllenmedi...bu ay 1 yumurtam oluştu nasip kısmet bi kaç ay daha hamile kalmazsam aşılamaya artık

inşallahh gerek kalmazz hamile kalırsın canmm benm..

şarda bir türlü kimsetle doğru dürüst konuşamıyorum ya sitye yanlış giriyorum bilmiyorum neden . arkadaşlar soğan kürünü kullanan var mı

Hmmm benimde 26 cikti benim kutuda 2 tablet var. Haftada ceyrek iciyorum. Iki ay kullancaktim iste iki haftam kaldi. Valla o erkek tipi killanma hormonu ne ki bendede killanma cok oluyo cenede falan. Adetim tam ne zaman belli olmadigi icin ben oylesine bi gunde aldirmistim kan . Adetin 3. Gunu degil yani

canım adetin 3.günü yaptırman lazım. ben devlette yaptırdım tahlili oredaki doktor haftada 1 tane demişti ama özel deki doktoruma götürdüm hayır dedi hafta da iki tane içiceksin dedi...şimdi salı cuma içiyorum ve ilk defa kesildi süt benden. dhea-so4 hormonu o dediğim hormon kullanma yapıyor ve pkonun belirtisi. doktoruna söyleböyle bir sorunum var de o da baktırsın o hormonuna.ben de işte tam 2 aydır gerçekten tedavi diyebileceğim bi tedavi oluyorum. doktorumda çok iyi. inşallah herşey istediğimiz gibi olur

çooook iyi yapmışsın baya kaliteli bi spermcan olcak bu bebiş :)) haydi güzel haberler gelsin....
İnşallahhh tarçınımmmm sen nerelerdesin yoksunnnnnnn
SUPER yapmissinnn bence bu sefer islem tamammmmm
ama pesini birakma cnmmgece tekrar dene saatii birazz gec tut bu hafta bu isin pesini birakmaa:)))

Ayy inşallahhh bitanemmm geceyide değerlendir diyorsun yniii. Tamam balım
wayyy perimmm walaa tüm işlemleri tek tek uygulamıssın..allahım
inşallahh hakkında hayırlısını versinn..bize hamiş haberlerini verirsin..bizdee sanaa
aminnn aminnn..

Aminnnnnnnnn canım benimmmm hepimiz güzel haberler vericez en kısa zamandaaaa hissediyorum kuzummmmmmmmmmmm

düzelirr canmcım allahın izniylee iyice dinlen sen smdii..kendinede cok
dikkat ett..zor biliyorum ama stres yapmamaya calıss..

Ben 5 aralikta kurtaj oldum. Sonra bi turlu adet olamadim. Bazen adet yerine sadece kahve rengi akintim geliodu. Sybatta ve martta gunlerini not aldim hemen hemen ayni gunlere denk gelmis. Dedim herhalde adetim bu kendimce koydum tehsis.bu aya bakcam yine aynj zsmanda gelecekmi o akinti. Doktordan memnun degildim ama mart sonuna kadar doktor degistirme hakkim yoktu. Ben yurt dusundayim. Ilaclar bitunce baska doktora gitcem. Ins iyi diktora denk gelirim.

kızlar şuanda sırt ağrım var benim biliyormusunuz..ayrıca şişkinlik var..çok kötü kabızım sürekli kuru kayısı yiyorum...henüz doktora gidemedim randevu aldım 3 mayısa bu kabızlığı ben ne yapıcam yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…