- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #2.661
Prolaktin dedi doktor bana ilac verdi ama degil sanirik. Ilac bitmek uzere. Iyi doktor ariyorum ilac bitsin baska doktora gitcem. Bu doktor detayli bakmadi gicik kadin. Adet doneminde kahve rengi akintim gelio sadece adet gibi degil. Adet mi degilmi onuda bilmiyorum iste
canım bende özele g,d,yorum dostinex kullanıyorum prolaktin için. 8lik 25 çıktı çok yüksek değildi ama süt geliyordu... sonra adetin 3.günü testte erkek tipi kıllanma hormonum yüksek çıktı yani pkoluydum. benim eşim sperm testi yaptırmadı bi o kaldı ben rahim filmi falan çektirdim. 2 aydır klomenle yumurtlamam sağlanıyor.geçen ay 3 yumurtam vardı döllenmedi...bu ay 1 yumurtam oluştu nasip kısmet bi kaç ay daha hamile kalmazsam aşılamaya artık
inşallahh gerek kalmazz hamile kalırsın canmm benm..
canım bende özele g,d,yorum dostinex kullanıyorum prolaktin için. 8lik 25 çıktı çok yüksek değildi ama süt geliyordu... sonra adetin 3.günü testte erkek tipi kıllanma hormonum yüksek çıktı yani pkoluydum. benim eşim sperm testi yaptırmadı bi o kaldı ben rahim filmi falan çektirdim. 2 aydır klomenle yumurtlamam sağlanıyor.geçen ay 3 yumurtam vardı döllenmedi...bu ay 1 yumurtam oluştu nasip kısmet bi kaç ay daha hamile kalmazsam aşılamaya artık
şarda bir türlü kimsetle doğru dürüst konuşamıyorum ya sitye yanlış giriyorum bilmiyorum neden . arkadaşlar soğan kürünü kullanan var mı
Hmmm benimde 26 cikti benim kutuda 2 tablet var. Haftada ceyrek iciyorum. Iki ay kullancaktim iste iki haftam kaldi. Valla o erkek tipi killanma hormonu ne ki bendede killanma cok oluyo cenede falan. Adetim tam ne zaman belli olmadigi icin ben oylesine bi gunde aldirmistim kan . Adetin 3. Gunu degil yani
İnşallahhh tarçınımmmm sen nerelerdesin yoksunnnnnnnçooook iyi yapmışsın baya kaliteli bi spermcan olcak bu bebiş :)) haydi güzel haberler gelsin....
Ayy inşallahhh bitanemmm geceyide değerlendir diyorsun yniii. Tamam balımSUPER yapmissinnn bence bu sefer islem tamammmmm
ama pesini birakma cnmmgece tekrar dene saatii birazz gec tut bu hafta bu isin pesini birakmaa:)))
wayyy perimmm walaa tüm işlemleri tek tek uygulamıssın..allahım
inşallahh hakkında hayırlısını versinn..bize hamiş haberlerini verirsin..bizdee sanaa
aminnn aminnn..
inşallah çok uğraşmadan hepimiz hamile kalırızcanım...çok zor bir süreç... benim normal hayatımda çok kötü oldu.ilaçlar yan etki yapıyor. başım dönüyor ve doğru düzgün çalışamaz oldum.ki gene rapor aldım evdeyim.
canım adetin 3.günü yaptırman lazım. ben devlette yaptırdım tahlili oredaki doktor haftada 1 tane demişti ama özel deki doktoruma götürdüm hayır dedi hafta da iki tane içiceksin dedi...şimdi salı cuma içiyorum ve ilk defa kesildi süt benden. dhea-so4 hormonu o dediğim hormon kullanma yapıyor ve pkonun belirtisi. doktoruna söyleböyle bir sorunum var de o da baktırsın o hormonuna.ben de işte tam 2 aydır gerçekten tedavi diyebileceğim bi tedavi oluyorum. doktorumda çok iyi. inşallah herşey istediğimiz gibi olur
İnşallahhh tarçınımmmm sen nerelerdesin yoksunnnnnnn
canım işte pazartesi kontrole gittik 9. haftadayız Allahın izniyle, herşey yolunda imiş. içinde sürekli bir basınç hissi ve zaman zaman iştahsızlık ve mide rahatsızlıkları hissediyorsun, sabahları karnında kazı çalışması oluyorrrr gibi gibi... 1 ay sonra hepsi geçecekmiş iştahımız açılacakmışşşş çoook yemek yeyip kiloları alacakmışız :))
şimdi ben sizin duacınızım hayırlısıyla gelsin bebecanlar Aminnnnn :)
canım ya ben şu soğan suyuna takıldım
canm ben yapmadım bilmiyorum o yüzden
seni yanlıs bilgilendirmeyim ama sonuç alan arkadaslarımız
varr..inşallahh sende sonuc alırsınn
canm ben yapmadım bilmiyorum o yüzden
seni yanlıs bilgilendirmeyim ama sonuç alan arkadaslarımız
varr..inşallahh sende sonuc alırsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?