Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar,az önce doktordan geldim bebeğimin kalbi durmuş cumartesi alıcaklar.çok üzgünüm ama hayırlısı böyleymiş,Allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı

canım allah yardımcın olsun uzuldum ama cok kendını yıpratma oldugunu bılıyosun en azından yıne olur yıyecegı ıcecegı yokmus

ışıla o kadar üzüldüm ki siteye bile giremiyorum...bende korkmaya basladım ya bende de bi terslik cıkarsa die ..insan ister istemez endişelenio...rabbim kimseye düşmanıma bile yaşatma sen bu acıyı offf kötüyüm bugün

CANIM sana acilenn sogan kuru oneriyorummm
en azindan aninda reglini duzene sokup yumurtlamani saglicakkkkkkk
artik zaman gecirmede yap su kuruuuuuuuu cnmmcmmmm
bak yakinizda zatennn getirip dayiycam bogazina sogan suyunu :)))))

CANIM sana acilenn sogan kuru oneriyorummm
en azindan aninda reglini duzene sokup yumurtlamani saglicakkkkkkk
artik zaman gecirmede yap su kuruuuuuuuu cnmmcmmmm
bak yakinizda zatennn getirip dayiycam bogazina sogan suyunu :)))))

arkadaşım ben soğan kürünü dün başladım çok sancım var sabahtan beri yazıyorum kimse bilmiyor

yokkkk ben beğendim arkadaşım
Valla kafamı toplayamadım bugün ışıl geliyo hep aklıma o üzgünken hiçbirşeye sevinesim gelmiyor püfffff

canım sanada zeytiniiimmm sana da diyorum lütfen kafanızı toplarlamaya çalışın ben hamiş değilim ben bile acayip üzüldüm,keyfim kaçtı sabahtan beridir,Hem sizin minikk bebişlerinizz varr lütfen..Neyi düşünürsek o geliyor başımıza o yzden pozitif düşünmemiz lazımmm..Canım ışııllımm hala girmedin..Nerelerdesin..Gel yanımıza da saralım seni.dök içini bağır çağır küfret hiç farketmez ama at içindekileride snra kendini yıpratma canım..Hayat uzun ve ben inanıyorummm az birsüre sonra diceksinkiii ben hamişimm.Hadi tatlım gel aramıza..

JULYE dun sanada dua ettimmmm insallahh kabuil olur dualarimizzz hatta ozel aklima geldin 43 yasindaki bayan diyee ozell ettim valla cnmmmm yasinin 43 oldugunu soylemistinnnn menopoza girinceye kadar zamanimiz var anneniz kac yasinda girmis onu ogrenin ona gore degerlendirmenizi yapin

SOGAN KURUNU SORMUSSUN
onun icinde google dan saracogluna gir videolarinda ozel kendin dinle ve heme uygula sendeee bizim burda bicok kisi uyguladii herkes memnunnnnnnn
denemeye deger 15 gun yap ic
sonra inciri yaparsinnnnn
ama zaman kaybetmeden baslaa hemen

işte insanın elinde degil takmamaya calısıorum ama kıyamam ona cok üzülüyorum ben

onun ki tüb bebekmiydi ben normal die biliyorum da

NORMALDIII cnmm cnmm isilin bebgi

tam tersi tuplerde daha saglam oluyooo sen merak etmeeee lutfen kafanida burda tutup bebisini huzursuz etme cnmmmm sen bugun cik gez dolassssssssssss
simdi bende oyle yapicam uzuldum cunku
senin bebisin saglam merak etme cnmmmmm kafanida takma

ah canım neler yaptım bir bilsen iki yıllık evliğim ama iki aşı üç tüp bebek ve yaptığım bitkiler kalmadı birde ben skolyoz hastasıyım (( üzülüyorum ama ne yapayım maddi manevi tükendik artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…