- 16 Ocak 2012
- 907
- 141
- 133
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #2.681
günaydın kızlar,az önce doktordan geldim bebeğimin kalbi durmuş cumartesi alıcaklar.çok üzgünüm ama hayırlısı böyleymiş,Allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı
canım allah yardımcın olsun uzuldum ama cok kendını yıpratma oldugunu bılıyosun en azından yıne olur yıyecegı ıcecegı yokmus
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ndn sesinizzz cıkmıyooooooooo..
ben yazıyorum ama hemen cevap alamıyorum iki saat bekliyorum
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ndn sesinizzz cıkmıyooooooooo..
canm senin sordugun konularda bilgim yok,yanlıs bilgilendirmek istemyorum
seni..
sessss sess sesss 1-2 1-2 deneme diye iğrenç bir espri yapsam herkes beni şiddetle kınarmı acabaaaaaaaaaa
Prolaktin dedi doktor bana ilac verdi ama degil sanirik. Ilac bitmek uzere. Iyi doktor ariyorum ilac bitsin baska doktora gitcem. Bu doktor detayli bakmadi gicik kadin. Adet doneminde kahve rengi akintim gelio sadece adet gibi degil. Adet mi degilmi onuda bilmiyorum iste
ışıla o kadar üzüldüm ki siteye bile giremiyorum...bende korkmaya basladım ya bende de bi terslik cıkarsa die ..insan ister istemez endişelenio...rabbim kimseye düşmanıma bile yaşatma sen bu acıyı offf kötüyüm bugün
CANIM sana acilenn sogan kuru oneriyorummm
en azindan aninda reglini duzene sokup yumurtlamani saglicakkkkkkk
artik zaman gecirmede yap su kuruuuuuuuu cnmmcmmmm
bak yakinizda zatennn getirip dayiycam bogazina sogan suyunu :)))))
canım tüp bebeklerde genelde böyle oluyor arkadaşlar
yokkkk ben beğendim arkadaşım
Valla kafamı toplayamadım bugün ışıl geliyo hep aklıma o üzgünken hiçbirşeye sevinesim gelmiyor püfffff
onun ki tüb bebekmiydi ben normal die biliyorum da
sessss sess sesss 1-2 1-2 deneme diye iğrenç bir espri yapsam herkes beni şiddetle kınarmı acabaaaaaaaaaa
canım sanada zeytiniiimmm sana da diyorum lütfen kafanızı toplarlamaya çalışın ben hamiş değilim ben bile acayip üzüldüm,keyfim kaçtı sabahtan beridir,Hem sizin minikk bebişlerinizz varr lütfen..Neyi düşünürsek o geliyor başımıza o yzden pozitif düşünmemiz lazımmm..Canım ışııllımm hala girmedin..Nerelerdesin..Gel yanımıza da saralım seni.dök içini bağır çağır küfret hiç farketmez ama at içindekileride snra kendini yıpratma canım..Hayat uzun ve ben inanıyorummm az birsüre sonra diceksinkiii ben hamişimm.Hadi tatlım gel aramıza..
onun ki tüb bebekmiydi ben normal die biliyorum da
JULYE dun sanada dua ettimmmm insallahh kabuil olur dualarimizzz hatta ozel aklima geldin 43 yasindaki bayan diyee ozell ettim valla cnmmmm yasinin 43 oldugunu soylemistinnnn menopoza girinceye kadar zamanimiz var anneniz kac yasinda girmis onu ogrenin ona gore degerlendirmenizi yapin
SOGAN KURUNU SORMUSSUN
onun icinde google dan saracogluna gir videolarinda ozel kendin dinle ve heme uygula sendeee bizim burda bicok kisi uyguladii herkes memnunnnnnnn
denemeye deger 15 gun yap ic
sonra inciri yaparsinnnnn
ama zaman kaybetmeden baslaa hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?