Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
ooooooffffffffff işyerinde sabahtan beri tek başımayım dısarda fırtınaaa benm yerimede geziiiinnn kızzzlarrrrrrrrrrr
Bende bir kahve yapimm bariii

Son düzenleme:

istanbulda resmen lodos var istanbulda 100 km hızında rüzgar var suan ben markete gidicektim ona bile gidemiorum ki dolasmaya cıkarsam o rüzgar beni varya :d

şimdi kendi haline bıraktık yumurta takibi yaptırıyorum kendi hastanemde bugün yarın çatlıtacağını söyledi doktorum

ışıla üzüldüm ben de.. bide hava çok kötü..yani prolaktinim tavan şuanda hissediyorum..

3-4 gün sonra yumurtlama günüm..ama kocam yok..paket yap gönder dicem..keşke öyle bişi olsa..

bu arada dün gece callanectics e başladım idilgam..ama zor geldi valla..ablalar çok komik. yaptıran kadın da bituhaf sürekli taciz halinde milleti..

gülesim geldi gece gece...

soğan kürüne gelince saraçoğlu anlatıyo detaylı..en doğrusu ordan dinlemek bence... önce kendiniz araştırın. sonuçta sağlık.
herkesin düzeni de farklı....

çok haklısın ama elde değil işte vitamin heleki aynı şeyleri yaşadıktan sonra daha bi zor ama inanıyorum bukez herşey yolunda gitcek
zeytinnnn sende bende toplayalım kendimizi sen çekirdeğin için, ben bebişim için ve dördümüzde IŞILLL için
ışılın burda güçlü arkadaşlara ihtiyacı var inan bana yazdıklarımızı okudukça ayağa kalkması toparlanması lazım
Vitamin haklı iyi düşünelim iyi olsun

Son düzenleme:
benim mide ulserim var yillardir ama bana dokunmadi cnmmmm gayet guzel ictimmmm
midende gaz sancisi yapabilir gece yatmadan icme o zaman sabah ac karnina ic sonrasinida aksam yemekten yarim saat once iccc
uzerine cok yemek yemee ki zaten sogan suyu tikiyo cok yemekte yedirmiyo gaz yapabilecek seyler yemeeee ekmek peynir gibi gecistirmeye calis

ama yumurtalik kasik agrisi diosan bende oda olmadi ama saracoglu olabilecegini akintinin artabilecegini hatta ara kanama yada kahve akinti yapabilecegini soylemisti oda rahimde miyom yada kist yada yumurtalikta kist olma ddurumunda olabiliyomuss bence disini SIK biraz daha devam et derim ben

senin dedigin o seye baktim romanya dedigin ama bna cok mantikli gelmediiii onun tarzina internetten siparis verebilecegin oda spermin hizlica yumurtaya ulasabilmesini saglayan jeli aldim ben bu ay denedim ama bilmiyorum istiyosan onu al cnm
onun adida SASMAR CONCEIVE PLUS

hakkimizda hayirlisi olsun insallahhhhhhhhh

bende bilgi buuu
ama isim olarak degil yas olarak aklimda kaldigin icin dun sana ozelde dua ettimminsallahh hayirlisiyla bebislerinmizi nasip eder hepimize

ISIL dan dolayi hic keyfim yok bugunnn
durumunu tahmin edebiliyorummmmmmmm soyle bi hamis haberiyle kendimizi toparlarizz insallahh en kisa zamandaaaaaaa

herkesii optumm kislarr
ben yuruyuseee kacarrrrrrrr

yuruyusde dualariniziiiiiii uflicemmm sizlare dogruuuu eee turkiyede o kaadr lodos varsaaaaa hemencecik sizlere ulasir insallahhhhhhh

optumm herkessiii

muckssssssssssssssss

ben birde zor hamile kaldıgım için kolayda kalamıyorum endişem ondan zaten ama nasipten fazlası olmaz...kızlar fındık isteyen cekirdek akıllı olsun die yiyorumda bişi dicem ya burda rüzgar cook ben markete gidemiorum canım cilek cektide bana biri uzatsa yav surdan hayrına cok cektı yavv..

canım sağol allah hepimize versin bu mubarek günlerde herşey allahtan

istediğiniz çilek olsun al bitanem hepsi senin için banada içinden birkaç tane verirsen çok sevindirik oluruzzzz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…