- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #2.701
NORMALDIII cnmm cnmm isilin bebgi
tam tersi tuplerde daha saglam oluyooo sen merak etmeeee lutfen kafanida burda tutup bebisini huzursuz etme cnmmmm sen bugun cik gez dolassssssssssss
simdi bende oyle yapicam uzuldum cunku
senin bebisin saglam merak etme cnmmmmm kafanida takma
ah canım neler yaptım bir bilsen iki yıllık evliğim ama iki aşı üç tüp bebek ve yaptığım bitkiler kalmadıbirde ben skolyoz hastasıyım (( üzülüyorum ama ne yapayım maddi manevi tükendik artık
sogan suyundan sonra mi sancin oldu anlamadimki bennnn ????????????????
sorunu tekrar sorsan ??
evet soğan suyundan sonra çok sancım oldu akşam uyuyamadım
şimdi kendi haline bıraktık yumurta takibi yaptırıyorum kendi hastanemde bugün yarın çatlıtacağını söyledi doktorum
sogan suyundan sonra mi sancin oldu anlamadimki bennnn ????????????????
sorunu tekrar sorsan ??
canım sanada zeytiniiimmm sana da diyorum lütfen kafanızı toplarlamaya çalışın ben hamiş değilim ben bile acayip üzüldüm,keyfim kaçtı sabahtan beridir,hem sizin minikk bebişlerinizz varr lütfen..neyi düşünürsek o geliyor başımıza o yzden pozitif düşünmemiz lazımmm..canım ışııllımm hala girmedin..nerelerdesin..gel yanımıza da saralım seni.dök içini bağır çağır küfret hiç farketmez ama at içindekileride snra kendini yıpratma canım..hayat uzun ve ben inanıyorummm az birsüre sonra diceksinkiii ben hamişimm.hadi tatlım gel aramıza..
istanbulda resmen lodos var istanbulda 100 km hızında rüzgar var suan ben markete gidicektim ona bile gidemiorum ki dolasmaya cıkarsam o rüzgar beni varya :d :d
çok haklısın ama elde değil işte vitamin heleki aynı şeyleri yaşadıktan sonra daha bi zor ama inanıyorum bukez herşey yolunda gitcek
zeytinnnn sende bende toplayalım kendimizi sen çekirdeğin için, ben bebişim için ve dördümüzde IŞILLL için
ışılın burda güçlü arkadaşlara ihtiyacı var inan bana yazdıklarımızı okudukça ayağa kalkması toparlanması lazım
Vitamin haklı iyi düşünelim iyi olsun
benim mide ulserim var yillardir ama bana dokunmadi cnmmmm gayet guzel ictimmmm
midende gaz sancisi yapabilir gece yatmadan icme o zaman sabah ac karnina ic sonrasinida aksam yemekten yarim saat once iccc
uzerine cok yemek yemee ki zaten sogan suyu tikiyo cok yemekte yedirmiyo gaz yapabilecek seyler yemeeee ekmek peynir gibi gecistirmeye calis
ama yumurtalik kasik agrisi diosan bende oda olmadi ama saracoglu olabilecegini akintinin artabilecegini hatta ara kanama yada kahve akinti yapabilecegini soylemisti oda rahimde miyom yada kist yada yumurtalikta kist olma ddurumunda olabiliyomuss bence disini SIK biraz daha devam et derim ben
senin dedigin o seye baktim romanya dedigin ama bna cok mantikli gelmediiii onun tarzina internetten siparis verebilecegin oda spermin hizlica yumurtaya ulasabilmesini saglayan jeli aldim ben bu ay denedim ama bilmiyorum istiyosan onu al cnm
onun adida SASMAR CONCEIVE PLUS
hakkimizda hayirlisi olsun insallahhhhhhhhh
bende bilgi buuu
ama isim olarak degil yas olarak aklimda kaldigin icin dun sana ozelde dua ettimminsallahh hayirlisiyla bebislerinmizi nasip eder hepimize
ben birde zor hamile kaldıgım için kolayda kalamıyorum endişem ondan zaten ama nasipten fazlası olmaz...kızlar fındık isteyen cekirdek akıllı olsun die yiyorumda bişi dicem ya burda rüzgar cook ben markete gidemiorum canım cilek cektide bana biri uzatsa yav surdan hayrına cok cektı yavv..
istediğiniz çilek olsun al bitanem hepsi senin için banada içinden birkaç tane verirsen çok sevindirik oluruzzzz
offf allahım canım dahada cektii dayanamıorum ya ben veririm tabi canım benım yaa
eşine söyle gelirken alıversin tatlım az daha sabır
Valla zeytin benimde çekti zaten sürekli meyve yemek geliyor içimden
eşine söyle gelirken alıversin tatlım az daha sabır
Valla zeytin benimde çekti zaten sürekli meyve yemek geliyor içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?