Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Ufff ne kötü birgün oldu bugünnnn tamamen topiğimize ters ruh halleri bunlar ama elde olmuyor bazen. Dışarda fırtına ve rezalet bi hava varrr çamur tozları dışarda uçuyor resmennnnn. Bu havaşar ve ışılımızın haberi bugün bizi yıprattı sanırımmm...

Başım çok ağrıyor Alpellamda döllenme esnasında olmuştu inşallah yumurtam dölleniyordurrrrrrr yok artık iyice saçmaladımmm.

CANIM sana acilenn sogan kuru oneriyorummm
en azindan aninda reglini duzene sokup yumurtlamani saglicakkkkkkk
artik zaman gecirmede yap su kuruuuuuuuu cnmmcmmmm
bak yakinizda zatennn getirip dayiycam bogazina sogan suyunu :)))))

Misafirlerim vrdi canim yatili. Bi hfta beklicem adeti gelmezse hftaya carsambaya kadar once test yapcam sonra küre baslicam

offf pufff ne tuhaf bi gün
gerginim,böle hasta olcam gibi dee
sinir oluyoooommm
birileriyle kavga edesim var
eve gidip kocike sataşayım baari

offf pufff ne tuhaf bi gün
gerginim,böle hasta olcam gibi dee
sinir oluyoooommm
birileriyle kavga edesim var
eve gidip kocike sataşayım baari

keske olsada canım test yaptım dün çıkmadı birşeyy

devamlı test yapıp uzmesenenız ya sız kendınızı gec olucam bu ay dıye dusun bebıs varsada surprızzzzzzzzzzzzzzzzzz olur arkadaslar stres cok kotu etmeyın eylemeyın kendınıze bak benım 2 yıldır stresten cocugum olmuyo esımle bende bısey olmamasına ragmen salıverelım gıtsınnnn yahuuuuu kendı kendımızı kocatıyoruzzzzzzzzzzzz

Cankuşlar burda daimi olan arkadaşlarımız belli. Diğer listedekileri batlarına kadar bekliyor haber vermedikleri takdirde (ki çoğu vermiyor) siliyorum. Böylece liste temizlenmiş oluyor. Ayrıca 1 defa gelip 'beni de listeye yazınnnnnnnnnnnnnnnnnn' diyip sır olan arkadaşları bir dahaki gelişlerine kadar listeye almıyorum. Aklınızda olsun canlar ben olmazsam bildirirsiniz arkadaşlara.

Canlarım ben geldimmm...
Son günlerde hiç giremedim nete. İnşallah güzel haberler vardır,önceki sayfaları okuyamadım henüz.Birazdan göz atarım...

Benim bat dündü, hala adet olmadım... Bu ay hiç ümidim yok aslında.Belirti de yok zaten....
Çok üzgünüm bugünlerde, eşimle çok fena tartıştık, bitme noktasında evliliğim.....
Neyse dertlerimle canınızı sıkmak istemem, sadece kesin adetim stresten gecikmiştir demek için yazdım tartıştığımızı....

Zaten karnım her an adet olacakmışım gibi ağrıyor.Birkaç gün geçsin test yaparım.Sonucu mutlaka paylaşırım. Benim için dua edin kızlar nolur. Hayırlısı neyse o olsun.
Öpüyorum hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…