- 11 Şubat 2012
- 1.741
- 66
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #2.741
Canlarım ben geldimmm...
Son günlerde hiç giremedim nete. İnşallah güzel haberler vardır,önceki sayfaları okuyamadım henüz.Birazdan göz atarım...
Benim bat dündü, hala adet olmadım... Bu ay hiç ümidim yok aslında.Belirti de yok zaten....
Çok üzgünüm bugünlerde, eşimle çok fena tartıştık, bitme noktasında evliliğim.....
Neyse dertlerimle canınızı sıkmak istemem, sadece kesin adetim stresten gecikmiştir demek için yazdım tartıştığımızı....
Zaten karnım her an adet olacakmışım gibi ağrıyor.Birkaç gün geçsin test yaparım.Sonucu mutlaka paylaşırım. Benim için dua edin kızlar nolur. Hayırlısı neyse o olsun.
Öpüyorum hepinizi...
bazen öyle olur canım takma düzelir yakında hayırlısı olsun öpüyorum
şekerim o testleri ben de yapıyom
bat(asıca) 21'i..daaa erken bizim için çıkmaz tabe
Canlarım ben geldimmm...
Son günlerde hiç giremedim nete. İnşallah güzel haberler vardır,önceki sayfaları okuyamadım henüz.Birazdan göz atarım...
Benim bat dündü, hala adet olmadım... Bu ay hiç ümidim yok aslında.Belirti de yok zaten....
Çok üzgünüm bugünlerde, eşimle çok fena tartıştık, bitme noktasında evliliğim.....
Neyse dertlerimle canınızı sıkmak istemem, sadece kesin adetim stresten gecikmiştir demek için yazdım tartıştığımızı....
Zaten karnım her an adet olacakmışım gibi ağrıyor.Birkaç gün geçsin test yaparım.Sonucu mutlaka paylaşırım. Benim için dua edin kızlar nolur. Hayırlısı neyse o olsun.
Öpüyorum hepinizi...
Perisoko canım neden beni sildin haber almadan
Yukarda yazdım neden giremediğimi
Canım sorunlarınızın boyutunu bilmiyorum ama umarım aşılamayacak şeyler değildir... Her evlilikte olur ama bitme noktasında demen kafamı karıştırdı. Bi evliliğin bitmesi için kayda değer bir sebep lazım, umarım sounlarınızı aşabilirsiniz, canını sıkma. Eğer aşılamayacak şeylerse evliliğinizi toparlmaya çalışıp daha sonra bebek fikrini tekrar gözden geçirin bence. Açık sözlülüğümden dolayı kusura bakma ama sonra olan çocuğa oluyor malesef...Canlarım ben geldimmm...
Öpüyorum hepinizi...
Perisoko canım neden beni sildin haber almadan
Yukarda yazdım neden giremediğimi
batasıca cuk olduuuu.....
olur arada canımcım...inşallah atlatırsınız..bir tarafın hep alttan alması gerekiyor bazen..
günün geçti diye silmiştir cancan...zatensen anneler listesine yazılırsın değilsen yeni bat tarihinle devam deriz.....
Kuzum peki bu hava ne bugün böyle? Mahvetti beni hala pijamalarla oturuyorum
Uwwww olur muuuuuuuuu şimdi banyo yapicimmm sonra hazırlıkkkkkkkyaa ne billiiimmm..fırtına berbat..trafik berbat...içim şişti valla benim de...gerçi heryer böyleymiş...memlekete çamur yağmışş..
insanın hiç bişi yapası gelmiyo gerçekten...
canımcım çıkar artık pijamalarını..kocacınaa öyle görünme. .valla benim ki çok kızar..
akşam menüsü alalım bide..
bende sadece su böreği var(kendim yaptım hazır su böreği yufkasıyla fena olmadı) yeşil çay eşliğinde...kocişkonun yokluğunun tek güzel yanı
mutfağın kapalı olması...
Ay arkadaslar cok kotu oldum ben. Bi yandan canim eksi yada tuzlu seyler cekio yiyorum yemek bitmeden tatli seyler cekio. Galiba adet iyice yaklasti sacmalamaya basladim iyice.
Uwwww olur muuuuuuuuu şimdi banyo yapicimmm sonra hazırlıkkkkkkksabah halvet vardıııı akşamda halvet varr eşimde öyle dedi sabah pidilgamda diyince tamam dedimmmm bugün menü pek cılızzz bendeee hiç canım istemedi bişi yapmakkk
Domates çorbasıı
Patlıcan salata
Pilav var bide dündenn o kadarrr
hadi bakalımmmm...süslen püsleenn spermcanlarıı büyüleeee, hipnotize eeettt...doğru yolu bulsunlar..9 ay 10 güne alalım bebitoyu kucaamızaa...
benimde yımırta akı kıvamı akıntı geldi şimdi yaaa..erken geldi ama...çörekotlu zamazingodan olsa gerek..yarın bitest yapıverim bari...
hava yarında böylee olaccaamışş haberler ööle dyo...
Hmmmm belki de bebişin canı çekiyoduurrr kuzuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Uwwww olur muuuuuuuuu şimdi banyo yapicimmm sonra hazırlıkkkkkkksabah halvet vardıııı akşamda halvet varr eşimde öyle dedi sabah pidilgamda diyince tamam dedimmmm bugün menü pek cılızzz bendeee hiç canım istemedi bişi yapmakkk
Domates çorbasıı
Patlıcan salata
Pilav var bide dündenn o kadarrr
hadi bakalımmmm...süslen püsleenn spermcanlarıı büyüleeee, hipnotize eeettt...doğru yolu bulsunlar..9 ay 10 güne alalım bebitoyu kucaamızaa...
benimde yımırta akı kıvamı akıntı geldi şimdi yaaa..erken geldi ama...çörekotlu zamazingodan olsa gerek..yarın bitest yapıverim bari...
hava yarında böylee olaccaamışş haberler ööle dyo...
Hmmmm belki de bebişin canı çekiyoduurrr kuzuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kislarrrrrrr simdii benimm bu gurk gunumde olannnn acaipp yimirt agrisi ertesi gun gecti ama o zamnadan berii ince ince sizi varrr sol yumuda
yatarken bisey yok , uzanirkenn yokkk uzunn sure yuruyunce oluyo hatta halvet denemesindede problem yokkkkkk
eee ne bu simdiii NURTOPU GIBI bi kistimmi oldu dersinizzzzz
2-3 ay once gittigimdee bi sorun yoktuu ondan oncesindede 6 ayda bi alttan ultrason yaptiriyodummmm bisey yoktuu
ay bu yumurt acep yumuyoda catlamiyomuuuuuuuuuuuu
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy fenalikk geldiii
ama bak polyanacilik yapmadan dogru biseyler soyleyinnnnnnnnn:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?