Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

bazen öyle olur canım takma düzelir yakında hayırlısı olsun öpüyorum

bazen öyle olur canım takma düzelir yakında hayırlısı olsun öpüyorum

bız boyle seylere evlılıgın tuzu bıberı dıyoruz canım arada tuz bıberde lazım deyıp gecıyoruz takma kafana ınsanlar ne badıreler atlatıyorlar ama sımsıkı yınede kenetlenıyorlar bırbırlerıne uzulme duzelır sen gıt satasıver bıraz kocana bıseycık kalmaz

şekerim o testleri ben de yapıyom
bat(asıca) 21'i..daaa erken bizim için çıkmaz tabe

batasıca cuk olduuuu.....

olur arada canımcım...inşallah atlatırsınız..bir tarafın hep alttan alması gerekiyor bazen..

Perisoko canım neden beni sildin haber almadan
Yukarda yazdım neden giremediğimi

günün geçti diye silmiştir cancan...zaten sen anneler listesine yazılırsın değilsen yeni bat tarihinle devam deriz.....

Canım sorunlarınızın boyutunu bilmiyorum ama umarım aşılamayacak şeyler değildir... Her evlilikte olur ama bitme noktasında demen kafamı karıştırdı. Bi evliliğin bitmesi için kayda değer bir sebep lazım, umarım sounlarınızı aşabilirsiniz, canını sıkma. Eğer aşılamayacak şeylerse evliliğinizi toparlmaya çalışıp daha sonra bebek fikrini tekrar gözden geçirin bence. Açık sözlülüğümden dolayı kusura bakma ama sonra olan çocuğa oluyor malesef...
Perisoko canım neden beni sildin haber almadan
Yukarda yazdım neden giremediğimi

Canım az öncede söyledim, günü geçen kimseden haber alamıyoruz dolayısıyla günü geçenleri silip listeyi temizliyoruz. Ama senin özel bi sebebin var tabiikide bikaç gün sonra sonucu yazarsın ve en yukarı yazarım ismini umarım....

Kuzum peki bu hava ne bugün böyle? Mahvetti beni hala pijamalarla oturuyorum

Kuzum peki bu hava ne bugün böyle? Mahvetti beni hala pijamalarla oturuyorum

yaa ne billiiimmm..fırtına berbat..trafik berbat...içim şişti valla benim de...gerçi heryer böyleymiş...memlekete çamur yağmışş..
insanın hiç bişi yapası gelmiyo gerçekten...

canımcım çıkar artık pijamalarını..kocacınaa öyle görünme. .valla benim ki çok kızar..

akşam menüsü alalım bide..

bende sadece su böreği var(kendim yaptım hazır su böreği yufkasıyla fena olmadı) yeşil çay eşliğinde...kocişkonun yokluğunun tek güzel yanı
mutfağın kapalı olması...

Ay arkadaslar cok kotu oldum ben. Bi yandan canim eksi yada tuzlu seyler cekio yiyorum yemek bitmeden tatli seyler cekio. Galiba adet iyice yaklasti sacmalamaya basladim iyice.

Uwwww olur muuuuuuuuu şimdi banyo yapicimmm sonra hazırlıkkkkkkk sabah halvet vardıııı akşamda halvet varr eşimde öyle dedi sabah pidilgamda diyince tamam dedimmmm bugün menü pek cılızzz bendeee hiç canım istemedi bişi yapmakkk
Domates çorbasıı
Patlıcan salata
Pilav var bide dündenn o kadarrr

Ay arkadaslar cok kotu oldum ben. Bi yandan canim eksi yada tuzlu seyler cekio yiyorum yemek bitmeden tatli seyler cekio. Galiba adet iyice yaklasti sacmalamaya basladim iyice.

Hmmmm belki de bebişin canı çekiyoduurrr kuzuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

henüz bi değişiklik yok bende ama eşim dayanamamış ağrı çekmeme c.tesi için bi doktordan randevu almış. daha önceki deneyimlerimden bildiğim kadarıyla söylüyorum bu doktorda bişey anlayamayacak ama olsun eşimin gönlü olsun maksat:)) zaten muhtemelen o gün regli olmuş olurum. sol kasığımda zarasız bi kistim var türkiyedeki doktorum hamileliğe engel değil ama ara ara ağrı yapar demişti, şimdi anlamadığım sağ tarafımda ağrımaya başladı.belimin ağrısı falanda geçti. neyse şimdilik benden bu kadar. kendinize çookk ii bakın:))

evet yau..belki bebektiiirrrrr....hadi inşallah bebektir böyle acıktıraannnn....

evet yau..belki bebektiiirrrrr....hadi inşallah bebektir böyle acıktıraannnn....

PERIMMMMMMMMMMMM#

enn onemlii gundee ne kiz o monuu oyleeeeeeeeeee
patlicannn ahanda nikotinden baska hicccbiseycik yok icindeeee

kalk kalk derindondurucunda vardir et metttt koy suyun altina cozunsunnnnnnn
yoksada ara esinii gelirkenn biseylerrr alsinnn
aaaaaaaaaa
oncaaa zamann super yemekler yapp en onemlii gundeee caninn istemesiinn haydaaaa

bu arada pijamayla oturuyomussunnn :))))))))

7 24 her daimmm halvete hazirimmmmm hmmmm hadi bakalimm bence sabahh tuttu gulumm amaaaa senn isini garantileee

hicbisey yapamazsannnnn kahvaltiii hazirlaaaaa muzlu balll boll peynirr falannnnn

PAREMMM CNMMM insallahhh seninde doktora gitmeden daha guzell haberleriniii alirizz sekercimmm
benimde sol tarafimda hep bi sizi varr kist mist miii oluyooooooo hayy bi bu eksiktiiiiiiiii kissssttt ayy hosssttttttttt diyorumm benn onaaa:))

CANDOST cnmm bizi madem bu kadar yakin gorup bu derdinden bahsettinnn bi ara biraz anlat hem sen rahatla hemdee en azindan aklimizin erdigince yardimci olalimmmm
ama gecen ay gayet neseliydinn cnmmmmmm
bu kadara kisa surede olan biseysee onemsizzzzzzzdirrr
ama onemli konularr varsaaa bebis icin aman dikkatt diyeyim cnmmm inan once cocuga sonra anneye olan oluyooo babalarrr rahatttttt
allahh hayirli kararlar almana yardim etsinnn
bol dua okuuuu
hep icinden ya sabir ya selamettt yarabbelalemin deeeeeeee
burnundan nefes all deriinn agzindan verrr cnmmmm
kaderde ne varsa o yasaniyo o yuzdennn kadere birak isiii
ve pozitif dusunmeye caliss cnmmm
OFKEYLE KALKIP ZARARLA OTURMA LUTFENN
ayriliklarr hep kadinlari yikiyooo bunuda unutma son pismanlik fayda etmezz sekercimmmmmm

kislarrrrrrr simdii benimm bu gurk gunumde olannnn acaipp yimirt agrisi ertesi gun gecti ama o zamnadan berii ince ince sizi varrr sol yumuda
yatarken bisey yok , uzanirkenn yokkk uzunn sure yuruyunce oluyo hatta halvet denemesindede problem yokkkkkk

eee ne bu simdiii NURTOPU GIBI bi kistimmi oldu dersinizzzzz
2-3 ay once gittigimdee bi sorun yoktuu ondan oncesindede 6 ayda bi alttan ultrason yaptiriyodummmm bisey yoktuu
ay bu yumurt acep yumuyoda catlamiyomuuuuuuuuuuuu

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy fenalikk geldiii

ama bak polyanacilik yapmadan dogru biseyler soyleyinnnnnnnnn:)))))))

Piticonum ben sana sebebini söylemiştim O ilacı içtin, iyi çalıştın al bu da ödülün Bunu hakettin sen çoktan

benim adımı niye sildinizzz

hamiş olduğumu öğrendim bugün ama niye sildinizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…