- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #2.761
Piticonum ben sana sebebini söylemiştimO ilacı içtin, iyi çalıştın al bu da ödülün Bunu hakettin sen çoktan
kislarrrrrrr simdii benimm bu gurk gunumde olannnn acaipp yimirt agrisi ertesi gun gecti ama o zamnadan berii ince ince sizi varrr sol yumuda
yatarken bisey yok , uzanirkenn yokkk uzunn sure yuruyunce oluyo hatta halvet denemesindede problem yokkkkkk
eee ne bu simdiii NURTOPU GIBI bi kistimmi oldu dersinizzzzz
2-3 ay once gittigimdee bi sorun yoktuu ondan oncesindede 6 ayda bi alttan ultrason yaptiriyodummmm bisey yoktuu
ay bu yumurt acep yumuyoda catlamiyomuuuuuuuuuuuu
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy fenalikk geldiii
ama bak polyanacilik yapmadan dogru biseyler soyleyinnnnnnnnn:)))))))
GIZ hamismisssss hadii bakalimmmm hayirlisiiii bugunun ilk guzel haberiiiiiiiiiiiii
cnmmm adini yazdirip birdaha gelmeyenler oldugu icin siliniyooooooooooooooooo
seni kaydeder PERI mmmm simdiiii
ayy ne guzellll yaaaaa sevinseneeeeee hadiii halayy sanaaa
hadii yapppp bbebis tablonuda gorelimm bebisniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hehee çok sevindim zatennn Allahıma şükürler olsun
ama daha ne kadarlık olduğunu kesin olarak bilmiyorum nasıl eklicemm tabloyu nasıl yapıcam :)))
benim adımı niye sildinizzz
hamiş olduğumu öğrendim bugün ama niye sildinizzz
hehee çok sevindim zatennn Allahıma şükürler olsun
ama daha ne kadarlık olduğunu kesin olarak bilmiyorum nasıl eklicemm tabloyu nasıl yapıcam :)))
canıımmmmmm tebrık ederımmmmmmmmmmmmm
SEWWAL IMMMM
CANIMMM benimm nasilsinnnnnnnnnnn senin halvet haftaya dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii su duayii burdan bidahaa verelimmmm okumak isteyen okusunnnnnn
calintidirrr
PERIMMMMMMMMMMMMM OKU KIZZ BU GECE HALVET ONCESIII
BASKA TOPIKTEN CALINMISTIRRRRRR
HALVETTEN ONCE ABDEST ALIP BU DUA OKUNUPPP CUMBURLOPPPPP :)))
3kere okunacakmisssssssssss
Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).
Zünnûn’u da hatırla. Hani öfkelenerek (halkından ayrılıp) gitmişti de kendisini asla sıkıştırmayacağımızı sanmıştı. Derken karanlıklar içinde, “Senden başka hiçbir ilâh yoktur. Seni eksikliklerden uzak tutarım. Ben gerçekten (nefsine) zulmedenlerden oldum” diye dua etti.
88. Ayet
فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنجِي الْمُؤْمِنِينَ
Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).
canım nurtopu gibi kisti olan biri olarak söylüyorum ki bu kist uzanırken, yatarken, günün herhangi bir saatinde hiç olmadık zamanlarda ağrı yapar. ayrıca öle ince ince bir sızı falan da değil bildiğin ağrı. beni hoplatmıştı oturduğum yerden geçen ay. seninki kist değil emin ol içini ferah tut. hafif bir üşütme falandır en fazla.
tamamen doğruyu sölüyorummmmm:)))
ıyıyımmmmm bebem nasıl olayım hep aynı ben bızım topıgede yazdım ama gormedın heralde sen benım daha bugun adetımın 5 ıncı gunu daha bısey yok yanı sen napıyosunnnn
kısssss az kaldı gelmene heyecan varmı ben cok heyecanlanırdım sefer donuslerınde aıleme kavusacagım dıyeeeeeeeeeeee
teşekkür ederim şekerimmm çok sağol , herkesler hamiş hamiş olsun inşallahh her gün çok çok hamiş haberleri alalım inşallahhhh
Haklısın bitanemmmmmmmmmmmm en önemli günde salmak olmazzzzz kalktım banyomu yaptım kostümlendimmmmmmm balık sipariş ettim ennnn spermcanlısındannnnn yanında jumbo mumbo karides kalamar salata ileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canım sıkkın kıslarrr dün gece kusmaktan uyuyamadım karın agrısı da vardı çok beterdim yanii veee sonuçççççççççççç amip olmuşum birsürü antibiyotik,agrı kesici vs verdi ve benim bu haftada, haftaya da yımıtrtlama zamanımdı kötü oldu((((((((( ne yapsam bir fikir nolurrrr:=?
zaten bugün serum takıldı içinde birsürü igne ilaç vardıı bakalım bu ay böleee bitti gibi ilaçlar yumurtlamyı etkiler mi acabaaa?
neyse bunada çok şükürrrr yaaa önce saglıgım ne yapayımmmm hakkımızda hayırlısı olsun:)
ışılcım çok üzüldüm hakkımızda hayırlısı olsun allahım en güzelini bilir sabırlı olamak lazım allahım sana ve eşine çok sabır versinnn canımmmmmmmmmmmmmm
ADD immmm canimm benimmm GECMISS OLSUNNNN
amip oldum ne demekk kisimmm
neymiss o kiiiii
antibiyotik sonrasi hamis kalmak kolaylasiyomusss bu iyi haberr\:)
bide cnmmm
largopen agumentinn hamiskende kullanilabilen antibiyotiklerimisssssssss
doktorundan onlari isteee
bende diyorumm bu kiss nerelerde sesi solugu cikmiyoooooo
merka ettikkk canimmmmm
ADD cimm kendine dikkat ett onemli olannnn onceee sensinn sonra illakii bebiss gelicukkkk cnmin iciiiiiii
yeterkiiii yumular sagliliiiiiikliiiiii
spermcanlarrr hareketlii olsunnnnn
cnmmmm iyless hemnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?