Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Piticonum ben sana sebebini söylemiştim O ilacı içtin, iyi çalıştın al bu da ödülün Bunu hakettin sen çoktan

AYyyy caniimm insallahh bakalimm valla dua okurkenn dilimdee tuy biticekkkkk :))))))

senin yemek monunle ilgili yazdiklarimi okudunmuu PERIMMMMMMMMMMMMM o monuu cokk zayiiff ekle biseylerrrrrrr
haa bide tatliiiiiii yedirrr cnmcmmmm
PERIMMMMMMMMMMM olucakkkk seninn bu ayyy insallahhh hadii bakalimmmm
yemege et ilaveeeeeee etttttttttttttt

GIZ hamismisssss hadii bakalimmmm hayirlisiiii bugunun ilk guzel haberiiiiiiiiiiiii
cnmmm adini yazdirip birdaha gelmeyenler oldugu icin siliniyooooooooooooooooo
seni kaydeder PERI mmmm simdiiii

ayy ne guzellll yaaaaa sevinseneeeeee hadiii halayy sanaaa

hadii yapppp bbebis tablonuda gorelimm bebisniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım nurtopu gibi kisti olan biri olarak söylüyorum ki bu kist uzanırken, yatarken, günün herhangi bir saatinde hiç olmadık zamanlarda ağrı yapar. ayrıca öle ince ince bir sızı falan da değil bildiğin ağrı. beni hoplatmıştı oturduğum yerden geçen ay. seninki kist değil emin ol içini ferah tut. hafif bir üşütme falandır en fazla.

tamamen doğruyu sölüyorummmmm:)))

hehee çok sevindim zatennn Allahıma şükürler olsun
ama daha ne kadarlık olduğunu kesin olarak bilmiyorum nasıl eklicemm tabloyu nasıl yapıcam :)))

SEWWAL IMMMM

CANIMMM benimm nasilsinnnnnnnnnnn senin halvet haftaya dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii su duayii burdan bidahaa verelimmmm okumak isteyen okusunnnnnn

calintidirrr

PERIMMMMMMMMMMMMM OKU KIZZ BU GECE HALVET ONCESIII

BASKA TOPIKTEN CALINMISTIRRRRRR
HALVETTEN ONCE ABDEST ALIP BU DUA OKUNUPPP CUMBURLOPPPPP :)))
3kere okunacakmisssssssssss

Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).

Zünnûn’u da hatırla. Hani öfkelenerek (halkından ayrılıp) gitmişti de kendisini asla sıkıştırmayacağımızı sanmıştı. Derken karanlıklar içinde, “Senden başka hiçbir ilâh yoktur. Seni eksikliklerden uzak tutarım. Ben gerçekten (nefsine) zulmedenlerden oldum” diye dua etti.

88. Ayet

فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنجِي الْمُؤْمِنِينَ

Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).

ıyıyımmmmm bebem nasıl olayım hep aynı ben bızım topıgede yazdım ama gormedın heralde sen benım daha bugun adetımın 5 ıncı gunu daha bısey yok yanı sen napıyosunnnn
kısssss az kaldı gelmene heyecan varmı ben cok heyecanlanırdım sefer donuslerınde aıleme kavusacagım dıyeeeeeeeeeeee

canimmm benimki sankiii orda icerde bi sivilce var gibi dusun tek noktadaaa ama tatli tatli sizi seklinde bu sabah kalkiyorumm yatarken kalkarken hicbisey yokkkkk sonra ogleyin yuruyuse cikinca yuruyuste basliyoo sonra devam ediyooo sanki bir nokta gibi sol yumurtalikta ama agri deilll sizi

garippp
insallahh dedigin gibidirr cnmm tam tarifimm bu bide bunu yorumlarsann super olucakk :)) bende sen gibi yurtdisinda oldugumdan doktorada gidemiyorummm yakinda kadin dogumcu olucammm oku oku okuuu google benden bikti valla

GIZZZZ IMM

CNIMM HADI bakalim hayirlisi darisi basimizzaa once bebisini sonra bizeee dua et lutfennnnnn hayirlisiylaaa bizim gobusleree bebisss konsunnn seninde hayirlisyla kucagina almani nasip etsinnnn
tabloo ben bilmiyorum kiiiiiiiiiiiii
henuz ihtiyac olmadigindannn :)))

PAREMMMM oralarda canin sIKILmasinn bak hep gir buralara cnmcmmmmm
mucksssssssss
oralardada kurcalatma doktorlara kendini cok anlaicaklarini sanmiyorum sadece ultrason dan faydalan bencee
muckss

Haklısın bitanemmmmmmmmmmmm en önemli günde salmak olmazzzzz kalktım banyomu yaptım kostümlendimmmmmmm balık sipariş ettim ennnn spermcanlısındannnnn yanında jumbo mumbo karides kalamar salata ileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

canimmmm OLMAZMIIIIIIII gecen annemle ist da esenler truvada bulustukkk ayyy ben direk sarildimmm agla aglaaaaa ama durduramiyorumm kendimiiiii inan tekrdaga gelene kadar kucagina yattimmmm sarilip sarilip agladimmmmmm o zaman 3 ay di simdi 4 ayy nolurr bilmiyorummmmmmmmmmm
kii bunu yazarkendee simdiii gozyasiiimmm dusuverdiiiiiiiii
ama allahasukurkiii internet varrr hergunn SKY dan gorusuyoruzzzzz ayyyy
gecenn ilk 3 ayda bideee gecenin bi yarisinda 3 kere aglama nobetleri gecirmistim neyseki o hallerimde gectiiii

amannn herkesin sagligi yerinde olsundaaaaaa
allahh sag salimm kavusmamizi nasip etsinn

insallahh hamis hamisss gelirimmm ve sendeeeee hamis bir halde gorusuruz senle
insalahhhhh 4 yada 6 :)))))))) anladin sennn

muckssssssssssssss

ben yavastan kacar kizlarr
kocis beni beklerrrrr
yuruyusumuz varrrrr
muckssssss

teşekkür ederim şekerimmm çok sağol , herkesler hamiş hamiş olsun inşallahh her gün çok çok hamiş haberleri alalım inşallahhhh

hadi halayaaa o zamaaaannn...bugün aldığım en güzel habeeerr....

Güzel bir hamilelik döneminin ardından sağlıkla kucağına alırsın inşallaahh meleğinii.....

Gizzzzzzzz cok sevindim canımmmmmmmmmmmmmmmmmm adını yazdım altın harflerleeeeeeee Allaah kucağına da almayı nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Ayyyyyy süper mutlu alıyorum hamiş haberleri alıncaaaa

IDILGA BUNU COKKKKKKKKKKKKKK BEGENDII :)))))))

afferimmm canimmcmm gecen haftaa nerdeyse yuzgeclerimiz cikicakti balik yerken bizdeeee bu hafta kendimizi sebzeye verdik :))))

uzerine tatliyiii unutmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hicbiseyy yoksaaaaaa

bedemlii MAGNUM cnmmm :))))))))))))

bakk duada yolladim sanaa
yapmadan 3 kere okuyosun kopyala bsayarina yapistir okuuuuuuu

hadii hayirlisi olsunn cnmmmm cokk optumm seniiiiiii

dus alma halvetten sonra

Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).

Zünnûn’u da hatırla. Hani öfkelenerek (halkından ayrılıp) gitmişti de kendisini asla sıkıştırmayacağımızı sanmıştı. Derken karanlıklar içinde, “Senden başka hiçbir ilâh yoktur. Seni eksikliklerden uzak tutarım. Ben gerçekten (nefsine) zulmedenlerden oldum” diye dua etti.

88. Ayet

فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنجِي الْمُؤْمِنِينَ

Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).

canım sıkkın kıslarrr dün gece kusmaktan uyuyamadım karın agrısı da vardı çok beterdim yanii veee sonuçççççççççççç amip olmuşum birsürü antibiyotik,agrı kesici vs verdi ve benim bu haftada, haftaya da yımıtrtlama zamanımdı kötü oldu ((((((((( ne yapsam bir fikir nolurrrr:=?
zaten bugün serum takıldı içinde birsürü igne ilaç vardıı bakalım bu ay böleee bitti gibi ilaçlar yumurtlamyı etkiler mi acabaaa?

neyse bunada çok şükürrrr yaaa önce saglıgım ne yapayımmmm hakkımızda hayırlısı olsun:)

ışılcım çok üzüldüm hakkımızda hayırlısı olsun allahım en güzelini bilir sabırlı olamak lazım allahım sana ve eşine çok sabır versinnn canımmmmmmmmmmmmmm

baska bi topikten caldimm duayii bu ay bende yaptimm hatta esimede okuttummmm bakalim hayirlisiiiiiiiii

valla biz elimizden gelenn herseyii yapiyoruzz gerissii ALLAHIN OL demesine kaliyokii bunada KADER DIYORUZZZZZZZZ

o zaman ne diyoruz yineee yenidennnnn

KADERDE VARSAA ...........MEK NEYE YARAR UZULMEKK :))))))))))))

onemli olan ALLAH guzel kaderler yazsinn hepimizeeeeeeeeeeee

EN HAYIRLI ZAMANDA ENN HAYIRLI BEBISLERII ONCE GOBUSLERIMIZE SONRA KUCAKLARIMIZA ALMAYI NASIP ETSINNNNNNNNNN

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ALLAHA EMANET OLUN
melekleriniz yaninda olsunnnnnnnn
mucksssss

ADD immmm canimm benimmm GECMISS OLSUNNNN

amip oldum ne demekk kisimmm
neymiss o kiiiii

antibiyotik sonrasi hamis kalmak kolaylasiyomusss bu iyi haberr\:)
bide cnmmm
largopen agumentinn hamiskende kullanilabilen antibiyotiklerimisssssssss
doktorundan onlari isteee

bende diyorumm bu kiss nerelerde sesi solugu cikmiyoooooo
merka ettikkk canimmmmm

ADD cimm kendine dikkat ett onemli olannnn onceee sensinn sonra illakii bebiss gelicukkkk cnmin iciiiiiii
yeterkiiii yumular sagliliiiiiikliiiiii
spermcanlarrr hareketlii olsunnnnn

cnmmmm iyless hemnnnnnnnn

Selammmmmmmmm kızlar nasılsınız? Bi 5 dk bakayım dedim size napıyosunuz?perisoko nbr cnm?

çok sagol idim bi tür bagısak enfeksiyonu bagırsaklarda mikrop varmışş antibiyotigimin adı flagyl canım bakalım yaaa içtim artık önce benim saglıgım dün ölüme ramak kaldı sandım karın agrısından ve kusmadan canım benim idim kısss moral verdin yineee bilmiyodum antibiyotik sonrası kolay gebe kalındıgını hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım allah senin ve diger arkadaşlarımızın hepimizin yüzünü en ksa zamnda güldürsün inş.canım aminnnnnnnnnnnnnn

herkese mrb

öncelikle ışıla çok üzüldüm((. büyük geçmiş olsun diliyorum.rabbim en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlat tekrar göbüşüne kondursun.

GiZ ide tebrik ediyorum.Allah inşallah evladını sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder.

Bende bugün BHCG baktırdmı 2692 çıktı(pzartesi günü 767 idi).4+5 hamileyim.doktora gittim gerçi biraz erken oldu ama dayanamadım. Hem batından hemde vajinal USG yaptı ama keseyi tam göremedim dedi.salı günü tekrar gel dedi. biraz canım sıkıldı ama inşallah salı gidince görür.dua edin arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…