- 31 Mart 2012
- 627
- 17
- 98
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #2.781
canım sıkkın kıslarrr dün gece kusmaktan uyuyamadım karın agrısı da vardı çok beterdim yanii veee sonuçççççççççççç amip olmuşum birsürü antibiyotik,agrı kesici vs verdi ve benim bu haftada, haftaya da yımıtrtlama zamanımdı kötü oldu((((((((( ne yapsam bir fikir nolurrrr:=?
zaten bugün serum takıldı içinde birsürü igne ilaç vardıı bakalım bu ay böleee bitti gibi ilaçlar yumurtlamyı etkiler mi acabaaa?
neyse bunada çok şükürrrr yaaa önce saglıgım ne yapayımmmm hakkımızda hayırlısı olsun:)
ışılcım çok üzüldüm hakkımızda hayırlısı olsun allahım en güzelini bilir sabırlı olamak lazım allahım sana ve eşine çok sabır versinnn canımmmmmmmmmmmmmm
cnmmm hemen hemen hepimiz uygulamiss ve faydasini gormuss kisilerizzzz
benim fikrim uygulaaa en dogru seklini ogrenmek icin googldan saracogluna gir videolar bolumunden adamin agzindan dinle ve uygula cnmmm ben 15 gun yaptim
ama bebk icin olmasada ilerde her yil bu kuru uygularim diye dusunuyorum rahimi tertemiz yapiyooooo
hadi kolay gelsin cnmmmmm
sonrasinda incir havucuda deneee
optummm
soğan kürü mü canım şu an uyguladığın. eğer oysa diğer topiklerde uygulayıp sonuç alan çok kişi var
evet canım soğan kürü amnn inşallahh sonuç alan var demekkii allahım yüzümü güldür hepimizn inşallahhhh çook teşekkürler
amiiiin inşallahh , Allahım isteyen herkese versin sağlıkla inşallah.. hadi lilililililililillililililililihadi halayaaa o zamaaaannn...bugün aldığım en güzel habeeerr....
Güzel bir hamilelik döneminin ardından sağlıkla kucağına alırsın inşallaahh meleğinii.....
ayyy ne güzel olmuşşşş , darısı herkeslerin başına inşallahhh çok teşekkür ederim perimmGizzzzzzzz cok sevindim canımmmmmmmmmmmmmmmmmm adını yazdım altın harflerleeeeeeeeAllaah kucağına da almayı nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Ayyyyyy süper mutlu alıyorum hamiş haberleri alıncaaaa
çok teşekkür ederim , seni de tebrik ederizzzherkese mrb
GiZ ide tebrik ediyorum.Allah inşallah evladını sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder.
Bende bugün BHCG baktırdmı 2692 çıktı(pzartesi günü 767 idi).4+5 hamileyim.doktora gittim gerçi biraz erken oldu ama dayanamadım. Hem batından hemde vajinal USG yaptı ama keseyi tam göremedim dedi.salı günü tekrar gel dedi. biraz canım sıkıldıama inşallah salı gidince görür.dua edin arkadaşlar
benim akıntım da çoktu , her gün beyaz krem gibi akıntılarım vardı, ama şu an yumurtlama dönemin olması gerekmiyor mu senin? inşallah hamişsindircanlarım yaaa benim karnımın alt tarafında bi şişlik bi batma oluyo rahatsız etti benii yaa bir de çok akıntım oldu bugün...yumurtlama günlerimde geçeli epey oldu zaten akıntım koyu ve beyazımsı sarımsı gibi... bi fikri olan...batım 30 nisan
pek bi sessüssünüzzzz da
KIzzlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Güüüüüüüüüüünnnnnaaaaaaaaaaaaayyyyyydddddddddddddddınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kokulu kokulu öpücük yolluyorum sizzzzzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?