Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
sonunda çileğimide yidim rahatladım sonesinti nerdesin kız sende istiodun ya sanada ayırmıstım sonra bi baktım onuda yimişim hamilelik işte naparsın söz bi dahakine ayırıcam sana

ADDD CANIMMM ama sana bisey dokunmussss demekkiiii nerden kaptin o enfeksiyonu sennnnnnnn

SU olabilirr cnmmm suyunu hatta ictiginnn damacanida beraberindee pompasini falan hepsini yenile cnmmm
isyerindede ictiginn suya dikkat ettt
TAVUK da boyle yapabilir yada yesillikkkkkkk iyi yikanmamissss

cnmm amann dikkat et kendinee
veee iyi oll
bize lazimsinnnnnnnn:)))
cnmm benimmm antibiyotik konusuda ciddi simdiii tum vucudun temizlenince bi bakmissin onumuzdekii gurk sonrasii hoppppppp hamissinnnn hadi bakalim insllahh canimm
hepimizin hakkinda hayirlisi olsunn
cnmmcm
optummm seniiiiiii

iyi geceler kızlar sayfaların genelini okumaya çalıştım. amma da çok yazmışsınız listeye beni de ekler misiniz vallahi yalnız bırkmam sizi :) bat 21 nisan

canlarım yaaa benim karnımın alt tarafında bi şişlik bi batma oluyo rahatsız etti benii yaa bir de çok akıntım oldu bugün...yumurtlama günlerimde geçeli epey oldu zaten akıntım koyu ve beyazımsı sarımsı gibi... bi fikri olan...batım 30 nisan

canlarım yaaa benim karnımın alt tarafında bi şişlik bi batma oluyo rahatsız etti benii yaa bir de çok akıntım oldu bugün...yumurtlama günlerimde geçeli epey oldu zaten akıntım koyu ve beyazımsı sarımsı gibi... bi fikri olan...batım 30 nisan

canımm çokk teşekür ederim bende uyguuyorrum 10. günümdeyim ilk kür denemem, merak ettim bu kürle hamiş kalanlar varmıı diyee inşallahh vardırr hrkesin meleklerii gelsinn inşallahhhh

soğan kürü mü canım şu an uyguladığın. eğer oysa diğer topiklerde uygulayıp sonuç alan çok kişi var

hadi halayaaa o zamaaaannn...bugün aldığım en güzel habeeerr....

Güzel bir hamilelik döneminin ardından sağlıkla kucağına alırsın inşallaahh meleğinii.....

amiiiin inşallahh , Allahım isteyen herkese versin sağlıkla inşallah.. hadi lilililililililillilililililili
ayyy ne güzel olmuşşşş , darısı herkeslerin başına inşallahhh çok teşekkür ederim perimm
çok teşekkür ederim , seni de tebrik ederizzz dualarımız seninle arkadaşım , sağ salim göreceksin bebişini merak etme, erken davranmışsın ondan.
benim akıntım da çoktu , her gün beyaz krem gibi akıntılarım vardı, ama şu an yumurtlama dönemin olması gerekmiyor mu senin? inşallah hamişsindir

:82::82::82::82::82::82::82:

dükkan açılmıştır......

İSTEME VERESİYE DOST KALALIM ÖLESİYE........

ıyyy resmen midem bulandı espiriden.kabul ediyorum çok berbattı.ama komik olmasada gülün emiii.gurur meselesi yaparım ben şimdi

günaydııınnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
gnaydın cankuslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben cok fazla gıremıyorum topıge yanı butun sayfaları okuyamıyorummmm oyuzden toplucaaaaaaaaaa

butun hamıslerı tebrıkkkkkkkkk ederımmmmmmmm

hamıs olmak ısteyenlere elımden gelen bısey yok ancaaaaaakkkkk gonulden duaaaaaaaa ederımmmmmmmmmmm

opuyorum kıslar hepınızı ınsallah hepınızı hunu guzel geceeeeeerr

bazen Alah a dua ederken Allah ım hakkımda hayırlısını ver dıyoruz. sonra hakkımızda hayırlı olanı verdıgınde bız begenmıyoruz...
hz.alı soyle dua edermıs Allah ım gonlumde olanı hakkımda hayırlı eyle...hakkımda hayırlı olanlarıda gonlume razı eyle

amınnnnnnnnnnnn

KIzzlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Güüüüüüüüüüünnnnnaaaaaaaaaaaaayyyyyydddddddddddddddınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kokulu kokulu öpücük yolluyorum sizzzzzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

günayddıııınnnnnn canmmmmm,bigün daha gectiii cok sükürrrrr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…