Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Günaydddınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn SEVGİ PITIRCIKLARIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM,

CİCİŞŞŞŞŞŞ TOTİŞLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

PAPATYALAAAAARRRRRRRRRRRRRR

MENEKŞELEEEERRRRRRRRRRRRRRRRR

ANNİŞ OLMAK İSTEYENLERRRRRRRRRRRRR

ANNİŞLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Günaydınnnnn yeni güüünnnnnnnnnnnn, yeni umutttttttttttt, huzuuurrrrrrrrrrr, aşkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...................

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Son düzenleme:
:119: :119: :118: :118:

Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz

Alpellaaa Hamileee

Aycaece Hamileee

Elmadas Hamileee

FactorB Hamileee

Zeytinnn Hamileee

Derinsuberfu Hamileee

İsilisil38 Hamileee

Sonesinti Hamileee

aserenhan Hamileee

Kapnax Hamileee

Gizz86 Hamileee

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

Thegabrela NOBAT: 20 Nisan İnşallah kelebek göbüştedir!

Bojou: Bat(asıca): 21 Nisan Hadi bebişko kelebek göbüşe konmuş de!

Parem04: 21 Nisan Dün gelmiştin ciciş haberler yokmu?

hurr NOBAT: 21 Nisan Sende ne durumlarrr??? Hurrrrrrrrcannnnn

vitaminc NOBAT:22 Nisan Vitaminim benimmmmm nerde çekirdeğin?

asis NOBAT: 23 Nisan Neşe doluyor İnsannn!!!

enderfts NOBAT: 23 Nisan Neşe doluyor insan

Jonguil NOBAT: 23 Nisan Neşe Doluyor insan [/COLOR][/SIZE][/B]

suvesabun NOBAT 23 Nisan Neşe doluyor İnsan

Aybice NOBAT: 24 Nisan

medmus NOBAT: 24 Nisan

beyazz_35 NOBAT: 20-25 Nisan

mehmetderya NOBAT: 25 Nisan

İdilga NOBAT: 27 Nisan

masal5959 NOBAT: 27 Nisan

karabiber89 NOBAT: 30 Nisan

eylemsevcan NOBAT: 30 Nisan

eerdgn NOBAT: 2 Mayıs

papilo NOBAT: 2 Mayıs

Perisoko NOBAT: 2 Mayıs

belfü NOBAT: 3 Mayıs

ADDD83 NOBAT: 4 Mayıs

Tatlicadi55 NOBAT: 4 Mayıs Nisan

naz34 NOBAT: 4 mayıs (bir-iki gün oynayabilir)

deragun NOBAT: 5 Mayıs

Berceste_ NOBAT: 5 Mayıs

meessttrraa NOBAT: 8 Mayıs

sevval17 NOBAT:12 Mayıs

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

anaaaaammm hemencek çaar kocikinii periiimmm

Bebişkommmmmmm akşam gecikmiş mi oluruuzzzzzzzzzzzzzz Dün sabah ve akşam halvet oldu zatennnnnnnnnnn onlar duruyordurrr Senide 2 günün kaldııııı çok heyecanlııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııv

Peri senle nobatimiz ayni gun ama benim yumurtlama gunum bitti sanirsam ovu testi yapmiyorum ama vajina akintimda o yumurta beyazi hali gitti kremsi hale donustu dun itibari ile

ilk kez denedim geçen ay.ama hamile kalamadım kızlar.sizce neden? doktor herşey normal demişti.adet günlerimde düzenli. adetliyim şuan. sadece bilenlere sormak istedim. normal mi bu

Dün üzüldükkkkk, can sıkıntısı yaşadıkkk, bugün herks POZİTİFKO olsun lütfennnnnnnnnnnnnnn. Bu topiğin amacı buuu, insanın başına herşey gelebiliyor hayattaaaa. Bunlarla baş edebilmek lazımm. Işılım ve hepimiz HAMİŞ kalıcaz bu şekildeee, POZİTİFCANLARIM benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ilk kez denedim geçen ay.ama hamile kalamadım kızlar.sizce neden? doktor herşey normal demişti.adet günlerimde düzenli. adetliyim şuan. sadece bilenlere sormak istedim. normal mi bu

Canım benim bende ilk denemede senin gibi ümitsizliğe kapılmıştım sonra biraz tecrübe kazanınca saçmaladığımı farkettimmm. Her ay 1 kadının hamiş kalma şansı %25 o da yumurtlama günlerine denk getirdiysen. 1 sene denemeden ümitsizliğe kapılmamak gerekkk henüz çok erkennnnnnnn. Ovulasyon takibini yapppp, stres yapmaaaa en kısa zamanda olur inşallah canımmmmmmmm

yok kıııızzz helecandan söledim
erken kalkan yol alır,erken halvetlenen döl alıır
2 gün kaldı ama sıcak su torbasına yapışık günler yakın gibi bilmiyom,gelmesin istemiyom
gerim gerim gerildim dün
bugün relax

2 gün kaldı ama sıcak su torbasına yapışık günler yakın gibi bilmiyom,gelmesin istemiyom
gerim gerim gerildim dün
bugün relax

gerim gerim gerildim dün
bugün relax

Canımmmmmmm tabikiiiii çok normallllllllllllll, bende ilk denemede olmayınca senin gibi neden acaba demiştimmm sonra okuyup öğrenip tecrübe kazanınca saçmaladığımı farkettimmmm ilkinde tutması zaten büyük şans. 1 seneye kadar deneyip olmazsa bi sorun olduğu anlaşılır ki zaten doktor sorun yok demiş.. Sen yumurtlama günlerini takip et stres yapma en kısa zamanda bekletmeden gelir canım bebişinnnnnnnn inşallahhhhhhh

hahahahhaahh halvetten döl mü alııırrrrrrrrrrr hahaahahha ayyy alemsinn cicişko yaaa sabah senin karikatürü eşime anlattım çok güldüüüü Bugün yaptın mı testtttt

ay ne biliyim canım ya filmlerde her kadın hemen hamile kalıveriyor ya öyle düşünmüştüm ama yalanmış dediğin gibi yapıcam.demek normal bi sebebi olması gerekmez yani diyosun. Allah ne zaman verirse.inşallah isteyenlere hemen versin

Tabiiki tatlımmm henüz karar vermek için çok erkennn, genelde 3. 4. denemede hamile kalanlar daha fazla canım rahim alışmış oluyormuş sperme felan, kendini bebişe hazırlıyormuş. Bak burda biçok denemesi sonuçsuz kalan dostcanlarımız var. Benimde 3. denemem mesela. Sakın olmayacak diye kendini strese sokma, sadece süreyi uzatmış olursun, rahat ol canım, beslenmene dikkat et, eşine keçiboynuzu pekmezi içir, ovulasyon testi al takip et, eşinle zorunlu gibi değil gerçekten isteyerek birlikte ol eminim güzel sonuçlar alıcaksın. Bizi de habersiz bırakma lütfen tatlım

ah be güzelim nerdeee
dediğin gibi filmlerde oluyo o

kojjjjmaaaakkk kojmaaaakkk istiyorumm dadıjııııımmmm :111::111::111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…