- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #2.801
Bugün ovu testim dünkinden daha kooyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
anaaaaammm hemencek çaar kocikinii periiimmm
Bugün ovu testim dünkinden daha kooyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
benim adımı niye sildinizzz
hamiş olduğumu öğrendim bugün ama niye sildinizzz
ilk kez denedim geçen ay.ama hamile kalamadım kızlar.sizce neden? doktor herşey normal demişti.adet günlerimde düzenli. adetliyim şuan. sadece bilenlere sormak istedim. normal mi bu
Bebişkommmmmmm akşam gecikmiş mi oluruuzzzzzzzzzzzzzzDün sabah ve akşam halvet oldu zatennnnnnnnnnn onlar duruyordurrr Senide 2 günün kaldııııı çok heyecanlııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııv
Bebişkommmmmmm akşam gecikmiş mi oluruuzzzzzzzzzzzzzzDün sabah ve akşam halvet oldu zatennnnnnnnnnn onlar duruyordurrr Senide 2 günün kaldııııı çok heyecanlııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııv
ilk kez denedim geçen ay.ama hamile kalamadım kızlar.sizce neden? doktor herşey normal demişti.adet günlerimde düzenli. adetliyim şuan. sadece bilenlere sormak istedim. normal mi bu
yok kıııızzz helecandan söledim
erken kalkan yol alır,erken halvetlenen döl alıır
2 gün kaldı ama sıcak su torbasına yapışık günler yakın gibi bilmiyom,gelmesin istemiyom
gerim gerim gerildim dün
bugün relax
Canımmmmmmm tabikiiiii çok normallllllllllllll, bende ilk denemede olmayınca senin gibi neden acaba demiştimmm sonra okuyup öğrenip tecrübe kazanınca saçmaladığımı farkettimmmm ilkinde tutması zaten büyük şans. 1 seneye kadar deneyip olmazsa bi sorun olduğu anlaşılır ki zaten doktor sorun yok demiş.. Sen yumurtlama günlerini takip et stres yapma en kısa zamanda bekletmeden gelir canım bebişinnnnnnnn inşallahhhhhhh
hahahahhaahh halvetten döl mü alııırrrrrrrrrrr hahaahahha ayyy alemsinn cicişko yaaa sabah senin karikatürü eşime anlattım çok güldüüüüBugün yaptın mı testtttt
ay ne biliyim canım yafilmlerde her kadın hemen hamile kalıveriyor ya öyle düşünmüştüm ama yalanmış dediğin gibi yapıcam.demek normal bi sebebi olması gerekmez yani diyosun. Allah ne zaman verirse.inşallah isteyenlere hemen versin
ay ne biliyim canım yafilmlerde her kadın hemen hamile kalıveriyor ya öyle düşünmüştüm ama yalanmış dediğin gibi yapıcam.demek normal bi sebebi olması gerekmez yani diyosun. Allah ne zaman verirse.inşallah isteyenlere hemen versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?