- 1 Şubat 2011
- 6.681
- 159
- 363
- Konu Sahibi Masalsularam
-
hıc eksık edermıyım sızle hep aklımdasınız benım ist kımsem yok ama bu sitede kenımı hıc yanlız hıssetmıorum .kızlar bu arada doktor önerisi isterseniz ayşe gürbüzü siddetle tavsiye ederim
Allah razı olsun senden canımmmmmmmmmmm, kesinlikle okiycam meryem suresiniiiiiiiiiii saol tatlımmmmhepınıze coooooooook tsk ederim bu aksam namazımda sızler ıcınde dua edicem rabbim bana esimin dogum gununde enguzel hediyeyi vermeyi nasip etti..KUL CEKILIRSE ARADAN TECELLİ EDER YARADAN yanı hayırlısını ıste ve sıgın rabbıne öpüyorum canlarım.her ezan sesinde rabbım nasıp et dedim bu ay.ve benım artık rabbım arkadaslarıma nasıp et dıorum artık her ezanda.kızlar meryem suresını mutlaka okuyun yada dinleyin...
Süpersiniz kızlar bikaç sayfa okudumda çok tatlısınız ,topiğiniz uğur getirsin herkese , benim meleğim karnımda zaten en kısa zamanda sizede nasip olur inşallah
canım çokta gecikmemiş aslında mevsimsel mi acabaaaaa inşallah bebiş vardır da saklanıyorduuurrrrrrrrrrrrr
ay ne bılım işte yaaa ınş.saklanıyodur sıpammm
ay canım benım takma dıyınce oluyomu sankı bana göre ben hiç takmadım ama adet olmayınca kıpraştım işteeeeeeeebirde kislarrrrrr yumurta bir zar icerisinde oluyormus iste o zari yirtip yumurtlama gerceklesiyormus eger onu yirtamazsa bu sefer yumurtlama olmuyomus oda zar icerisinde beklemeye gecipp adet gecikmesi yasaniyormus
ve kist gorunumunu aliyormuss
iste tumm bunlar icin ve rahimi tamamen temizlemek icin sogan kurune inaniyorummm
ayy reklam gibi oldu ama ne bilim ben faydasini gordum paylasmak istiyotumm
opuldunuz benim kocis geldii yemekk zamniiiiiiiii
optumm siziiiii
iykiii VARIZZZZZZZZZZZZZZZZZ
adetten 15 -20 gün sonramı yumurtlamadan sonramı tatlışkommmm bilgin varmıı ? benim geç döllenmeden yana umudum yok ama adet neden accaipleşti onu bilmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım yumurtlamadan sonra dıye bılıyorum ben
asissssssssssss bacım bugün aklımdan geçtin nirelerdesiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn kıs sen ziilliiiiiii ne yapan ne eden ben hala adetimi beklerimmmmmmmmmmmmmmmmmm:=)
hepınıze coooooooook tsk ederim bu aksam namazımda sızler ıcınde dua edicem rabbim bana esimin dogum gununde enguzel hediyeyi vermeyi nasip etti..KUL CEKILIRSE ARADAN TECELLİ EDER YARADAN yanı hayırlısını ıste ve sıgın rabbıne öpüyorum canlarım.her ezan sesinde rabbım nasıp et dedim bu ay.ve benım artık rabbım arkadaslarıma nasıp et dıorum artık her ezanda.kızlar meryem suresını mutlaka okuyun yada dinleyin...
ALPELLA
AYCAECE
TARCIN
ELMADAS
ZEYTIN
SUVESABUN bekleniyor
POLYY
PERISOKO
IDILGA NObat 27 Nisan
ADD83 NObat
BEYAZ 35 N obat
derin test yapacaktı noldu yaptı mı kızlar
ayyy hamişlerin arasında kalmışımmmALLAH mı yaptırdı sana bu yazıyııı harikasın pidilgammm
ayy hadi insallahhhhhhhh bak belkimde parmagima malum olmusturrrrrrrr :)))))) hadi bakalimmm bebis olursa ilk teyzosu benimm artik ona gore:)))
Tebrik ederim, Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin.slm ben yeni üye oldum ama 2 senedirde burayı süreklı okur takıp ederim 3 senelik evli 2,5 senedirde anne olmaya calısıyorum.bır kımyasal gebelık yasadım agustosta cok zor donemler atlattım ve gonal f kullanıp 15 gün öncede catlama iğnesi oldum gonal f ile bile herkezın en az 5 yumurtası olurken benim bır olmustu yıne saatlerce aglayarak ve dondum ama ruyalarımın etkısıyle bugun test yaptım cıft cızgı ve sok oldum.kanda verdım aksam 7 de alıcam.yanlış sayfaya yazdıysam duygularımı affedın.bugune kadar 3 doktor degıstırdım ve son doktorum mukemmeldı.dıcem su acı,hüsran bazen maddiyatın tükenmesi,insanların sana süreklı sorması,hamile bayan görünce cogalan acı insallah herkez bırgun anne olur esimin ayın 13 ünde dogum gunu işallah benim hediyem bebeğim olucak....
ayyy pozitifim benimmm...........bana taa nerelerden enerji gönderiyosun bi bilsenn... eğer hamiş olayım kocamdan önce haberimi size vericem... çünkü kocamla konuşamadıklarımı bile sizinle konuşuyorum... iyi ki varsınızzz.....
heytttttttttttt bensiz napıyorsunuz bakim burada :)))))))))))
nooooooooooooobatımmmmmmmmmmmmmm 23 nisannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
suvesabuncum naber nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnn
pidilgaaaaaaaaaa seni çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmm
periiiiiiiii senideeeeeeeeeeeeeeeeeee mucukkkkkkkkk sanaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canimm benimm insallahh hep beraberrr pozitif enerjiyl;e hamiss olucazz insallahh tabii bide dualarimizlaaa allahin izniyleee insalahhhhh hepimizz iykii varizzzzzzzz insallah hepberabeer mutluluklarimiza ortak olucazzz :)))
heytttttttttttt bensiz napıyorsunuz bakim burada :)))))))))))
nooooooooooooobatımmmmmmmmmmmmmm 23 nisannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
suvesabuncum naber nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnn
pidilgaaaaaaaaaa seni çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmm
periiiiiiiii senideeeeeeeeeeeeeeeeeee mucukkkkkkkkk sanaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canlarım hayırlı olsunn....
yeni bir nefese ihtiyacımız vardı zaten...
benim bat 23 nisan neşe doluyor insan...
inşallah müjdelerimizi bu ayın içinde alırız...
perim idilgammm benim yumurtlama tarihlerim neler yahu? heryerde başka yazıyo...sat 25 mart bat 23 nisan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?