Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

teşekkürler canım Allah kabul etsin hemen inşlh:)))
ben çorluda yaşıyorum o yüzden ist. da olan arkadaşlar doktor önerini değerlendireceklerdir eminim..
bende kürlere başladım dün..belki faydası olur diye:)

Allah razı olsun senden canımmmmmmmmmmm, kesinlikle okiycam meryem suresiniiiiiiiiiii saol tatlımmmm

Süpersiniz kızlar bikaç sayfa okudumda çok tatlısınız ,topiğiniz uğur getirsin herkese , benim meleğim karnımda zaten en kısa zamanda sizede nasip olur inşallah

ayyy o küçük mercimeği yer teyzelerriiii canm benmmmm Allah tamamına erdirsinnn bi seste kurtarsın seniii bizlerden de dualarını eksit etme güzel anneeee, aramızda olursan mutlu oluruzz hem muhabbet ederizz hemde senden bişiler öğreniriz bikaç hamiş arkadaşımızda var zaten canımmmm

asissssssssssss bacım bugün aklımdan geçtin nirelerdesiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn kıs sen ziilliiiiiii ne yapan ne eden ben hala adetimi beklerimmmmmmmmmmmmmmmmmm:=)

heyoooooooOOOooo kislarrrrrr

aa ASISIMMM herkesler buluyooo yeni topigimiziiiiiiiiii hosgeldinnn cnmmmcmmmmmmm nasil gidiyoo bakalimmm ????????

aminnn cnmmcmm

Allahhhhhhhhh razi olsunn cnmmmcmm allah dualarimizi kabul etsinn insallahhhhhhhhhhh hepimizi hayirli zamanda evlat sahibi yapsinnn hayirlisiylaaa

derin test yapacaktı noldu yaptı mı kızlar

?????????????????????????? ses yok daha sanirimm

gunun bilgileri ::::)))
kislarr yumurtlama zamanini beklemeden hastalik bitiminde gunaasiri denemlere baslayalim bacaklari yarim saat dikmeye devam tabiiiiii
birde esleriniede vitamin icirin kislarrrrrrrr
kendinizde vitamin ozellikle folik asidi ihmal etmeyin

ayy hadi insallahhhhhhhh bak belkimde parmagima malum olmusturrrrrrrr :)))))) hadi bakalimmm bebis olursa ilk teyzosu benimm artik ona gore:)))

ayyy pozitifim benimmm........... bana taa nerelerden enerji gönderiyosun bi bilsenn... eğer hamiş olayım kocamdan önce haberimi size vericem... çünkü kocamla konuşamadıklarımı bile sizinle konuşuyorum... iyi ki varsınızzz.....

Tebrik ederim, Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin.

heytttttttttttt bensiz napıyorsunuz bakim burada :)))))))))))

nooooooooooooobatımmmmmmmmmmmmmm 23 nisannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

suvesabuncum naber nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnn

pidilgaaaaaaaaaa seni çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmm

periiiiiiiii senideeeeeeeeeeeeeeeeeee mucukkkkkkkkk sanaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canimm benimm insallahh hep beraberrr pozitif enerjiyl;e hamiss olucazz insallahh tabii bide dualarimizlaaa allahin izniyleee insalahhhhh hepimizz iykii varizzzzzzzz insallah hepberabeer mutluluklarimiza ortak olucazzz :)))

kizlar fikir verin
simdi ben 5 aralikta kürtaj oldum bilen vardir belki. özet geceyim. ogün bugün adet olamiyorum. gecen ay hormon testinde prolaktin azcik yüksek cikti. simdi ilac kullaniyorum. söyle bir durum var. subat 16 da kahverengi akintiyla birlikte pihtilar gelmisti. normal bi adet olmadigi icin dikkate almadim ama not almisim telefona. ocaktada buna benzer oldu ama not almamisin. mart 19da yine ayni sekilde kahve rengi akintiyla birlikte pihtilar geldi fark olarak (affedersiniz) tuvallette pecetede kirmizi olarak kan geldi ama cok cok az iste günlük ped kadar diyim.
benim düsüncem sanirim bu tarihler benim adet günlerim. 2 adat arasi 32 gün. aslinda eskidende adetlerim bu aralikla falan olurdu. öyle böyle hesaplayinca bu hafta yumurtlama haftam oluyo. acaba diyorum kendi kendime gelin güvey mi oluyorum. acaba yumurtluyor muyum ben onuda merak ediyorum.
varmi düsüncesi olan.

Kızlar, hepiniz çok tatlisiniz.ben de hamile kalmak üzereyim.o nasıl oluyor derseniz, pozitif düşünüyorum ki olsun, diye cevap verebilirim. Nisan 15 benim beklemediğim adet tarihim.Aynı konuda başka bir topiği takip ediyorum. Ama sanırım arada buraya da uğrarım.neticede amaçlar ayni burayı takip eden herkese bol şans dilerim. Yumurtalar tutsun, hepimiz anne olalım.

canım nerelerdesin yaaa

iyiyim ben battaşım sen nasılsın?

çalışmalar nasıl gidiyo??

yımırtlama günlerine çok az kaldı... eli kulağındaa

canimm benimm insallahh hep beraberrr pozitif enerjiyl;e hamiss olucazz insallahh tabii bide dualarimizlaaa allahin izniyleee insalahhhhh hepimizz iykii varizzzzzzzz insallah hepberabeer mutluluklarimiza ortak olucazzz :)))

eeevvveettt canıımmm.... Rabbim bu ay kucağmızı çifter çifter doldurur inşallahhhhh çok istiyorum ikizimin olmasınıı

ASIS imm bende senii cokk ozledimmmm yeni topigimizzz ugur getirsinnn insallahhh bahar dallari gibi patlayalimmmm ugurbocuklerimiz gelsin konsun gobusumuze insallah bu ayyyy

benimde BEKLEMEDIGIM BAT NOBAT 27 Nisan NOBATDAS araniyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canımmmmmmmmmm geçen ayda battaştık bu ayda battaşızzzzzzzzzzzzz
soruna cevap vermem gerekirse

ben bugün çok iyi bir jinekoloğa gittimmmm hem alttan hem üstten ultrasonla baktı miss gibi tertemizsin dedi. 25 martta adet oldum 23 nisanda beklenen adet günüm dedim. yumurtam oluşmaya başlamış hatta büyümüş bana ultrasonla gösterdi hatta yumurtam bu ay sağ taraftaymış. her ay yer değiştirirmiş. bir ay solda bir ay sağda olurmuş bu yumurtaaaaaaaaaa. her neyse hesapladı cuma cumartesi ve pazar günü mutlaka eşinle birlikte ol çok önemli yumurtanın çatlama günleri bunlar dedi. ptesi kontrola gel bakayım yumurtan çatlamış mı dedi.

cuma, ctesi pazar halvettttttttttt var canım sana banaaaaaaaaaaaaa iyi değerlendir olurmu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…