- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #2.821
no haşhaaaşş yess PİTAMİİİİNNNN
hahayttt kızlar 2 sayfada yine koparttınız beni heeee..
Gelin vitamininizin şişen kkoooocaaamaann olan göbüşüne dogru Allahım çatlıcam yaaaa.Fena şişimm..Hergün kilo alıyorum gibi geliyorr,üstüme hiçbirseyim olmuyorrr..
Ve ben kesin bu ayda diskalifiye olcam sankim bunlar adet şişmesi gibi geliyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
pojouuuuuuuuuuuuuuuuuu,sana hep bonjour diyesim geliyor
hahayttt kızlar 2 sayfada yine koparttınız beni heeee..
Gelin vitamininizin şişen kkoooocaaamaann olan göbüşüne dogru Allahım çatlıcam yaaaa.Fena şişimm..Hergün kilo alıyorum gibi geliyorr,üstüme hiçbirseyim olmuyorrr..
Ve ben kesin bu ayda diskalifiye olcam sankim bunlar adet şişmesi gibi geliyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Ayyyy hadiiiiiiiiiiiii herkes test yapsııınnnnnn uzun zaman oldu topik test heyecanı yaşamayalıııııııııııııııı
hayırrrr tatlımm yaa pozitifff düşünüyoruzzz..hamişizz allahın
izniyleee hamişlere eklicek bizii de periiimmmm :)))
Ayyyy hadiiiiiiiiiiiii herkes test yapsııınnnnnn uzun zaman oldu topik test heyecanı yaşamayalıııııııııııııııı
bayaa belirgindi 2.çizgi ama
perimmmm benm 4 günümm var yaa zor tutuomm zaten kendimiii:)))))))))))))))))))
bidahaaa mı yımırtlıyooosuunnn yoksaaaa tatlımmm olabilir miiii :))))
akıntın falan var mııı..
TUTMA ANNEMMMMMM TUTMAAA ÇAKKKKK Bİ TESTTTTTya ben ovulasyondan 8 gün geçince başlıyorum ama çıkarsa sadece sevinme amacıylaaa .Çıkmazsa asla üzülmüyorum çünkü henüz erken diyorum ama çıkarsa da deliler gibi sevinirdimmmmmmmmmm. Sede böyle yapabilceksen yap bebişkommmmmmm sonesinti 6 gün önce yapmış çıkmışşş herkes farklı ama belli mi olurrr ayyy ben dayanamıyorum işteeeeee hayatım boyunce hiçbişeyde sabır gösteremedimmmm Hep o an ne istiyosam onu yaptımm. Bazen imreniyorum sabırlı insanalaraaa
canım sıkkın kıslarrr dün gece kusmaktan uyuyamadım karın agrısı da vardı çok beterdim yanii veee sonuçççççççççççç amip olmuşum birsürü antibiyotik,agrı kesici vs verdi ve benim bu haftada, haftaya da yımıtrtlama zamanımdı kötü oldu((((((((( ne yapsam bir fikir nolurrrr:=?
zaten bugün serum takıldı içinde birsürü igne ilaç vardıı bakalım bu ay böleee bitti gibi ilaçlar yumurtlamyı etkiler mi acabaaa?
neyse bunada çok şükürrrr yaaa önce saglıgım ne yapayımmmm hakkımızda hayırlısı olsun:)
ışılcım çok üzüldüm hakkımızda hayırlısı olsun allahım en güzelini bilir sabırlı olamak lazım allahım sana ve eşine çok sabır versinnn canımmmmmmmmmmmmmm
de güzelim istediini dee
pojuuu de böcüü deee ne derseeeen deee
şindi ben 5 gün falan gebelik testi yaptım hiçbişe çıkmadı ya
dün akşam ovu testi yaptım
hani gg den olanlardan,bozuk olanlardan yane
çünkü onda hep ikinci çizgi çıkıyaaaa
ayyyy delirdim nihayet
TUTMA ANNEMMMMMM TUTMAAA ÇAKKKKK Bİ TESTTTTTya ben ovulasyondan 8 gün geçince başlıyorum ama çıkarsa sadece sevinme amacıylaaa .Çıkmazsa asla üzülmüyorum çünkü henüz erken diyorum ama çıkarsa da deliler gibi sevinirdimmmmmmmmmm. Sede böyle yapabilceksen yap bebişkommmmmmm sonesinti 6 gün önce yapmış çıkmışşş herkes farklı ama belli mi olurrr ayyy ben dayanamıyorum işteeeeee hayatım boyunce hiçbişeyde sabır gösteremedimmmm Hep o an ne istiyosam onu yaptımm. Bazen imreniyorum sabırlı insanalaraaa
ivitttt nobatım 10 nisandı 5i sabahı yapmıştımbende sabırsızımgece boyuda rüyamda uğraşmıştım ondan sonra kaltım yaptım ve gördümmmm
yapın ya kızlar çıkmazsada üzülecek bişey yok çünkü gününüz geçmedi henüz
Hayırrr bende onlardan yapıyorum ve kesinlikle doğrularrr adet bitiminden beri başladımmmmm dün bugün ovu günlerim biliyordummm bugün daha net çıktı ilk günler bişi çıkmamıştıııı. Silik mi çıktı nası çıktııı daha 2 gün önce bi arkadaşın başına geldi hamiştiiii resmini koyyy bak çok heyecan yaptımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?