Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
hahayttt kızlar 2 sayfada yine koparttınız beni heeee..

Gelin vitamininizin şişen kkoooocaaamaann olan göbüşüne dogru Allahım çatlıcam yaaaa.Fena şişimm..Hergün kilo alıyorum gibi geliyorr,üstüme hiçbirseyim olmuyorrr..
Ve ben kesin bu ayda diskalifiye olcam sankim bunlar adet şişmesi gibi geliyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

al benden de o kadar!!
o halde neden göbüşlerimizi tokuşturmuyoz pitaminiim :13:

Ayyyy hadiiiiiiiiiiiii herkes test yapsııınnnnnn uzun zaman oldu topik test heyecanı yaşamayalıııııııııııııııı

Son düzenleme:

hayırrrr tatlımm yaa pozitifff düşünüyoruzzz..hamişizz allahın
izniyleee hamişlere eklicek bizii de periiimmmm :)))

hayırrrr tatlımm yaa pozitifff düşünüyoruzzz..hamişizz allahın
izniyleee hamişlere eklicek bizii de periiimmmm :)))

iiiiiivvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvviiiiiiiiiiiitttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt LİSTENİN ALTINDAKİ HERKES EN ÜSTLERE TAŞINCAK BU AYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Ayyyy hadiiiiiiiiiiiii herkes test yapsııınnnnnn uzun zaman oldu topik test heyecanı yaşamayalıııııııııııııııı

şindi ben 5 gün falan gebelik testi yaptım hiçbişe çıkmadı ya
dün akşam ovu testi yaptım
hani gg den olanlardan,bozuk olanlardan yane
çünkü onda hep ikinci çizgi çıkıyaaaa

ayyyy delirdim nihayet

perimmmm benm 4 günümm var yaa zor tutuomm zaten kendimiii :)))))))))))))))))))

TUTMA ANNEMMMMMM TUTMAAA ÇAKKKKK Bİ TESTTTTT ya ben ovulasyondan 8 gün geçince başlıyorum ama çıkarsa sadece sevinme amacıylaaa .Çıkmazsa asla üzülmüyorum çünkü henüz erken diyorum ama çıkarsa da deliler gibi sevinirdimmmmmmmmmm. Sede böyle yapabilceksen yap bebişkommmmmmm sonesinti 6 gün önce yapmış çıkmışşş herkes farklı ama belli mi olurrr ayyy ben dayanamıyorum işteeeeee hayatım boyunce hiçbişeyde sabır gösteremedimmmm Hep o an ne istiyosam onu yaptımm. Bazen imreniyorum sabırlı insanalaraaa

ivitttt nobatım 10 nisandı 5i sabahı yapmıştım bende sabırsızımgece boyuda rüyamda uğraşmıştım ondan sonra kaltım yaptım ve gördümmmm

yapın ya kızlar çıkmazsada üzülecek bişey yok çünkü gününüz geçmedi henüz

Canlarıııımmm merhabaaaa..neyse topik dolu bugün canlı ve heyecanlıııı....

Geçmiş olsuuunnn Addddcim.. inşallah bugün daha iyisindir....bol su içmeyi unutmaa....

de güzelim istediini dee
pojuuu de böcüü deee ne derseeeen deee

hahahaa benim de bonjour diyesim geliyoo....

Hayırrr bende onlardan yapıyorum ve kesinlikle doğrularrr adet bitiminden beri başladımmmmm dün bugün ovu günlerim biliyordummm bugün daha net çıktı ilk günler bişi çıkmamıştıııı. Silik mi çıktı nası çıktııı daha 2 gün önce bi arkadaşın başına geldi hamiştiiii resmini koyyy bak çok heyecan yaptımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tatlımmm bende sabırsızımmm amaa test yapmak için korkuyorumm,
bide suan işteyimm..cıkınca alabilirsem yarın sabah erkenden yaparımm
sizede haber ederimmmmmmm hemncecikk..benm evde netim yokkk (
tatil günlerinde giremiorummm bebeimmm yaaaaa

İVİİİTTTTTTTTTT kırmızıları görene kadar umut hala vaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..... Hatta bazen kırmızıları görsek bile vvaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr....

UMUT HEP VAR CİCİŞLEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRR

SONUÇ NOLURSA OLSUNNNNNNN YUMURTLARAMIZI SAĞOLSUNNNNNNNNNNNNN ANNOOOYYYYYYY COŞTUM YA BEN BUGÜÜNNNNNN

benim de yımırtlama günlerimde net çıktı ama yımırtlamadan sonra da yaptım 1 hafta falan.
2.çizgi genelde çıktı, silik de olsa
o yüzden bozuk olduunu düşünüyodum
ayyyy yoksaaa..bak şimdi beni de heyecanlandırdııınnn
ama bayaa regl olcam gibi de :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…