- 16 Ocak 2012
- 907
- 141
- 133
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #2.841
Hayırrr bende onlardan yapıyorum ve kesinlikle doğrularrr adet bitiminden beri başladımmmmm dün bugün ovu günlerim biliyordummm bugün daha net çıktı ilk günler bişi çıkmamıştıııı. Silik mi çıktı nası çıktııı daha 2 gün önce bi arkadaşın başına geldi hamiştiiii resmini koyyy bak çok heyecan yaptımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tükürükle ovulasyon testı yaapan varmı kıslar yoksa bır tek benmıyımmmmmmmmmmmmm(((((((((((((((
kızalr yeni gördümde topikte bir 'P' akını başlamış .banada lütfet paybiceee diyiverinnnnn
Pendoşşşşşşş eeee nedücük o zamannnnn 23 Nisandaaaaa ayyy kesin önceden yapman lazım kesinnnnnn vallaaa çatııırrr çatttırrr çatlarız burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatatlımmm bende sabırsızımmm amaa test yapmak için korkuyorumm,
bide suan işteyimm..cıkınca alabilirsem yarın sabah erkenden yaparımm
sizede haber ederimmmmmmm hemncecikk..benm evde netim yokkk(
tatil günlerinde giremiorummm bebeimmm yaaaaa
benim de yımırtlama günlerimde net çıktı ama yımırtlamadan sonra da yaptım 1 hafta falan.
2.çizgi genelde çıktı, silik de olsa
o yüzden bozuk olduunu düşünüyodum
ayyyy yoksaaa..bak şimdi beni de heyecanlandırdııınnn
ama bayaa regl olcam gibi de :18::18:
Canlarıııımmm merhabaaaa..neyse topik dolu bugün canlı ve heyecanlıııı....
Geçmiş olsuuunnn Addddcim.. inşallah bugün daha iyisindir....bol su içmeyi unutmaa....
hahahaa benim de bonjour diyesim geliyoo....
"P"aybiceem ayyybicemmm :82::82::82:
sagol canım tşk ederim ben dün ovu testi yaptım pztrsinden belli yapıyodum dün çok net kırmızı çizgiyi gördm akıntımdan anlamıştım zaten dün ve bi önceki gün halvet oldu ben şimdi dünden beri antibiyotik kullanıyorum ya bu amip belasından dolayı sizce ne yapsam halvete cts ye kadar devam etmeyi düşünüyorum ara vermeden:=) ama şu ilaçlar canımı sıkıyoooo bi fikir lütfeeennnnn kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne yapsam yaaaaaaaa:=(
PİDİLLLLLGGGGGGGGGGGGGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMM ANNOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ayyy bana bişilerrr oluooooo çok fenayım bugünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn enerji patlaması yaşıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
Bişi olmaz gülooooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş çalışmaa devammmm aralıksıııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
sagol canım tşk ederim ben dün ovu testi yaptım pztrsinden belli yapıyodum dün çok net kırmızı çizgiyi gördm akıntımdan anlamıştım zaten dün ve bi önceki gün halvet oldu ben şimdi dünden beri antibiyotik kullanıyorum ya bu amip belasından dolayı sizce ne yapsam halvete cts ye kadar devam etmeyi düşünüyorum ara vermeden:=) ama şu ilaçlar canımı sıkıyoooo bi fikir lütfeeennnnn kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne yapsam yaaaaaaaa:=(
KISLARRRRRRRRRR cokkk guzelllll cokkkk sansliiii sevgi doluuu halvet doluuuuuu yeni bir guneeeeeeeeeeee
GGGUUUUUNNNAAAYYYYYYDIIIIiiiiIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Ruhumuz mutlu YUMURTLARIMIZ saglikli Spermcanlarimiz hareketli haalvetlerimizz basariliiiii gobuslerimizzz bebisli olsunnnn gunumuzzz aydinnn olsunnnnnnnn
MUCKSSSSSSSSSSSSSS
ahandaa buda bizimmm spermle bulusmayan yimirt gibiii :))))
ama sonuctaaaa kacamiyooooooooooooooooo
hohoooyttttttttt cekirdekle ben geldim slmmmmmmmmm herkeze napırsınız
geriiii sayım başlamıştırrrrrrrrrr
son 4 günnnn:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
canım çok geçmiş olssuuunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?