Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
tükürükle ovulasyon testı yaapan varmı kıslar yoksa bır tek benmıyımmmmmmmmmmmmm(((((((((((((((

test evde yaw,koyamam ki
bi kutunun içine attım hepsini,koleksiyon yapıcam

kızalr yeni gördümde topikte bir 'P' akını başlamış .banada lütfet paybiceee diyiverinnnnn

Pendoşşşşşşş eeee nedücük o zamannnnn 23 Nisandaaaaa ayyy kesin önceden yapman lazım kesinnnnnn vallaaa çatııırrr çatttırrr çatlarız burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Pojoummmm bende yapmıştım yaaa çok ümitlenmiştim geçen ay mıydı ondan önceki mi hatırlamıyorum ama bazısı da hamiş çıkıo işte belli olmazzzz inşallahhh kuzzzzoşşşşşşşşşşşşş

PİDİLLLLLGGGGGGGGGGGGGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMM ANNOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ayyy bana bişilerrr oluooooo çok fenayım bugünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn enerji patlaması yaşıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

sagol canım tşk ederim ben dün ovu testi yaptım pztrsinden belli yapıyodum dün çok net kırmızı çizgiyi gördm akıntımdan anlamıştım zaten dün ve bi önceki gün halvet oldu ben şimdi dünden beri antibiyotik kullanıyorum ya bu amip belasından dolayı sizce ne yapsam halvete cts ye kadar devam etmeyi düşünüyorum ara vermeden:=) ama şu ilaçlar canımı sıkıyoooo bi fikir lütfeeennnnn kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne yapsam yaaaaaaaa:=(

KISLARRRRRRRRRR cokkk guzelllll cokkkk sansliiii sevgi doluuu halvet doluuuuuu yeni bir guneeeeeeeeeeee

GGGUUUUUNNNAAAYYYYYYDIIIIiiiiIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Ruhumuz mutlu YUMURTLARIMIZ saglikli Spermcanlarimiz hareketli haalvetlerimizz basariliiiii gobuslerimizzz bebisli olsunnnn gunumuzzz aydinnn olsunnnnnnnn

MUCKSSSSSSSSSSSSSS

ahandaa buda bizimmm spermle bulusmayan yimirt gibiii :))))

ama sonuctaaaa kacamiyooooooooooooooooo

geriiii sayım başlamıştırrrrrrrrrr

son 4 günnnn:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Bişi olmaz gülooooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş çalışmaa devammmm aralıksıııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

tarçınakide
kuzuuuuuuu hoş gelmişşşsin .nsaılsın uzun zamndır görüşmemiştik seninle.bebiş sendemi düşünüyorsun

Son düzenleme:

PERIMMMMMMMMMMMMMM

kocise yedirdigin seylerdenn sendee yedinnnnnnn dimiiiiiiiiiiiiiiiiiii bolbolll bidee yediysennnn alah alah sesleriyleeeee beklersinnnn kocisinii cnmmcmmmcmmmmmmmm:))))

daha iyi cnmmm en kotu ihtimalle bakti spermcanlardan ses yokk seninnn yimirt giderrr saldirir onlaraa:))))
superr olmujsssssssss :))

ilaçlar etkilemez diyosun dimi perimmmmm bende öyle düşünüyorum zaten antibiyotigi 5 gün alaacam sonra yok ayyyyy morel oldun canım çok sagolll ben ilaçlarıda alım halvetede devam edimmmm ölene kadar halvateeeeeee devaaammmmmmmmmmmmmmmmmm:=)))))

canım çok geçmiş olssuuunn

Gültanemmmmm birtanemmmmmmmmmm günaydıınnnnnnn günnnoşşşşşşşşşşş Dün halvet süper geçtiiiii arayı kısa tuttuğumuz için kocişe keçiboynuzunu azcık fazla iç dedimmm anooyy bi baktım kafaya dikmişşş yarılamış şişeyiiiiiiiiiiii hahahahh sonrasını anlatmıyorum zatennnnnnnnnnnn ooooyyyyyy oyyyyyoyoyooyoyooyoyooyoyoyoyo ahhahah bayıldım ikoncanaaaa tam bizim yumoşlar gibiii ama sonunda kaçışşş yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

hohoooyttttttttt cekirdekle ben geldim slmmmmmmmmm herkeze napırsınız

Günaydınnnnnn zeytooooo çekirdoooooooo günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

geriiii sayım başlamıştırrrrrrrrrr

son 4 günnnn:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Paybooşşşşşşşşşşşşşşş çok heyecanlııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…