Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
P aybike HATUN umm bitirdinmi isleriniii ozledikkk kizimmmm :)

ADDD cnmmm amann hadi iyless bian onceeee doktor hamilelik bakip gorununceye kadar ne kullanicaksan kullan demisti banaa bende asi olmak icin sormustumm

Zeytin ve cekirdegii gunossssssss :))

SEVVALIMMMMMMMMMM canakaleyeeeeeee gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn mucksssssssssss

BonjuuuummmmUCKKKKSS

SEVVALim yaa su gurkmatigini birdahaki sefere CLEAR BLUE al ve digital olandan hic ugrasmiyosun direk gulen surat var yada yokkk cizgi okuma derdi falanda yokkk hani az koyu cok koyu falan fillan gibi

AYYYYYY IYKII VARSINIZZ HEPINIZZZZZZZZZ

ööle bişey deniyoo ponjourcuumm belki sende de bu sefer doğruyu gösteriyoduurrr...ama bende hergün silikte olsa 2. çizgi çıktı valla...
inşallaahhhh

test evde yaw,koyamam ki
bi kutunun içine attım hepsini,koleksiyon yapıcam

ben yaptıımmm tatlıımmm sonra kocaamm çişli çişli saklanır mıı dediii attıımmm..
20 tane yanyanaaa dizdim çok komiktiiii.....

sen deneeee bişi olmaazzz bence deeee.....millet ne koşullarda farkında olmadan hamile kalıyoo....

Yidiiiimmm bebikommmmmmmmmm yimemmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Ya bu ay çok çalıştıkkk hepimizzz Allahım nolur mükafatımızı verrr AMİNNNNNNNNNNNNN

Kuzuşşş yımırtalara bişi olmaz ama döllenme olursa bişi olurmuki bilemedim bebitommmm ilacın prospektüsüne bakar mısın canikom hamilelikte kullanımla ilgili ne yazıoooo

hohoooyttttttttt cekirdekle ben geldim slmmmmmmmmm herkeze napırsınız
sllmm.hoşgeldiniz kuzu ve bebişi
geçmiş olsun hayatım .halvete tabikide devammmm

ayyy evet perim yaaaa heycanlandımmm ama korkuyorummmm

hoşgeldin pidilgacım.vallaaa işlerim bitmedi ama en azından hafifledi.bende sizi özledim da

BENDE her ay cift cizgiyi gorunce yimirtladigimi sakliyorummm o cubuguuu :))) sonra kirmizi kart yedigimde atiyorumm ama o ana kadar beklemeede cizgili cubukk:)

gecen cibigi aldimm elimeeee:)) kocisee dogruu goturdummm amanda amann babasiniinnn guzeliymiss dieeeayy dedimmm ozlediysen sarill bebisineee
adamm kafayii yedin sanirsamm gibi bakti yuzumee gulmeye basladi oda:))))) ayy yerimm benn bu bebisiiiii ayyy kahvalti tabagii koysakmii masaya cocugumuzaaa (cubugumuzaa ) dedimmm
askim ben hazirliyayim kahvaltiyi dediiii kalktiii
arada ise yariyoooooo:))))))

sllmm.hoşgeldiniz kuzu ve bebişi

geçmiş olsun hayatım .halvete tabikide devammmm

ayyy evet perim yaaaa heycanlandımmm ama korkuyorummmm

Korkmakkk yok bebikoooommmm korkmakkk yokkkkkkkkk çatlayan son yumurtalarımızı kullanmadık henüüüüzzz daha bide yumurta çoooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

AAAAAAAAAyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy deli gacııılarrr
iki dakka yoktum yine maasallahhhh doldurmusunuz sayfalarıııııııııııııııııııııııııııııııııııı
ya bugun yogunum dünde müsaittimde nesemiz yoktuuu offfffffffff kacırıyorum muahbbettiiiiiiiiii,ama okuyorum heeee,dedikodumu yapmayınnnnnn biri bana sonra özet geçsinn ben çıkmak zorundayım kızzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
öpüldünüz gene gelirim
beni özleyinnn..
uyyyy pıtırcıklarım hepinizi çooookk seviyorummm

Unutmayın HAYAT BOŞ POMPALA COŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

valla okudum dün prospektüsü verdigi ilaçlarda hamileligin ilk üç ayında kullanmayınız yazıyorr cnım ben zaten a.biyotigi 5 gün alacam digeride agrı kesici zaten karın agrım fazla bu hastalıktan dolayı yani karnım agrıyınca alacam allahıma emenat ne yapim almam lazım çünkü vucudumda mikroplu bir şekilde hamile kalırsam bebişime daha çok zarar verir diye düşünüyorum bu ay olmazsaaa mayıstaaaaaaaaaaaaaaaaaa daha çok çalışırım ne yapim herşey kader kısmet allahımıza emanetiz canlarrrrrrrrrrrrrrrrr:=)

Kııızzzzz deliiiiiiiiiiiiiii POMAPALA COŞŞŞŞŞ MUUUUUUU offf çok güldüm bugünnnnnnnn

arkadaşlar benim AMH hormon sonuçlarım şimdi elime geldi 1.15 miş çok üzülüyorum yumurtalarım azalıyor

Canımmmmm bak kendin demişssinnn AZALMIŞŞŞŞŞŞ ama BİTMEMİŞŞŞŞŞŞŞŞ!!!!! Yani hala bebeğin olabiliirrrrrrrrr 1 YUMURTA+1 SPERM=BEBEK demek artıkkkk. Yaşımız ilerledikçe hepimizin azalıcak üzülcek bişi yok canımmmm her şekilde bebişin olur Allahın izniyleeeee
SONUÇ NE OLURSA OLSUNNNNNNN YUMURTALARIMIZ SAĞOLSUUUUNNNNNNN 1 TANE BİLE KALSAAAAAAAAAAAAAA OLSUNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!

AYY kislarrrrrrrrrrrrr 2 gecedirr ruyamda AT goruyorummmm hayir olsunn insallahhhhhhhhhh

suan hatirladimmm at bizim evde yasiyoo hatta aa diyorumm iyicede alisti geldii eve bayaa egitimli kopek gibi oturuyoo falannnnn

ayy hayir olsunnn insalahh

canım,bi arkadaşım antibiyotik kullanırken bol bol halvet yaparak hamile kaldı,yeni evliydi ve ilk ayıyıdı çünkü
çok şükür bişe yok bebişte.

ama ihtiyatlı olmakta da fayda var bence dr.unla bi görüş.
yine de sen gönlünü ferah tut Allah'ın izniyle olursun ve hiçbi olumsuzluk olmaz inşalllaaaahhhh

soğansuyu kullanıyorum umarım o fada eder sonra incir kürü kürlerle uğraşdur

günaydınnn idimmmmmmmmmmmmmm ayyy rüyan çok güsel at murat demek muradın olacak demekki hadi inş.canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hayırlısı olsunn muradlı haberini alacaksın inş.canım haberini :=)

arkadaşlar benim AMH hormon sonuçlarım şimdi elime geldi 1.15 miş çok üzülüyorum yumurtalarım azalıyor

Canimm hemen INCIR KURUNU uygulasana sennnnnnnnnnnn
bide doktor bana FEMARA Diye bi hap verdii yumurtlatan ve yumurta kalitesini arttirannnnnn bi hap arastir istersen bi

ama SOGAN KURUNE BASLADINMI DUN KONUSMUSTUKKKKK

HEMN BASLAA BITER BITMEZ ARDINDAN INCIR-HAVUC KURUNU YAPPPPPPPPPPPPP
o arada bu hapida sorrrr

ve bolll duaaa

olucakjk insallahhhhhhh
ama umutsuz olmaaaa
olucak allahin izniyle deee SILKELENNN VE HEMENNN BISEYLER YAPMAYA BASLA CNMMM

ppmpalaa pitimanimiiim pompalaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…