- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #2.861
ah be güzelim nerdeee
dediğin gibi filmlerde oluyo o
kojjjjmaaaakkk kojmaaaakkk istiyorumm dadıjııııımmmm :111::111::111:
benim de yımırtlama günlerimde net çıktı ama yımırtlamadan sonra da yaptım 1 hafta falan.
2.çizgi genelde çıktı, silik de olsa
o yüzden bozuk olduunu düşünüyodum
ayyyy yoksaaa..bak şimdi beni de heyecanlandırdııınnn
ama bayaa regl olcam gibi de :18::18:
test evde yaw,koyamam ki
bi kutunun içine attım hepsini,koleksiyon yapıcam
sagol canım tşk ederim ben dün ovu testi yaptım pztrsinden belli yapıyodum dün çok net kırmızı çizgiyi gördm akıntımdan anlamıştım zaten dün ve bi önceki gün halvet oldu ben şimdi dünden beri antibiyotik kullanıyorum ya bu amip belasından dolayı sizce ne yapsam halvete cts ye kadar devam etmeyi düşünüyorum ara vermeden:=) ama şu ilaçlar canımı sıkıyoooo bi fikir lütfeeennnnn kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne yapsam yaaaaaaaa:=(
Bişi olmaz gülooooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş çalışmaa devammmm aralıksıııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hohoooyttttttttt cekirdekle ben geldim slmmmmmmmmm herkeze napırsınız
Yidiiiimmm bebikommmmmmmmmm yimemmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiPERIMMMMMMMMMMMMMM
kocise yedirdigin seylerdenn sendee yedinnnnnnn dimiiiiiiiiiiiiiiiiiii bolbolll bidee yediysennnn alah alah sesleriyleeeee beklersinnnn kocisinii cnmmcmmmcmmmmmmmm:))))
daha iyi cnmmm en kotu ihtimalle bakti spermcanlardan ses yokk seninnn yimirt giderrr saldirir onlaraa:))))
superr olmujsssssssss :))
ilaçlar etkilemez diyosun dimi perimmmmm bende öyle düşünüyorum zaten antibiyotigi 5 gün alaacam sonra yok ayyyyy morel oldun canım çok sagolll ben ilaçlarıda alım halvetede devam edimmmm ölene kadar halvateeeeeee devaaammmmmmmmmmmmmmmmmm:=)))))
sllmm.hoşgeldiniz kuzu ve bebişihohoooyttttttttt cekirdekle ben geldim slmmmmmmmmm herkeze napırsınız
geçmiş olsun hayatım .halvete tabikide devammmmilaçlar etkilemez diyosun dimi perimmmmm bende öyle düşünüyorum zaten antibiyotigi 5 gün alaacam sonra yok ayyyyy morel oldun canım çok sagolll ben ilaçlarıda alım halvetede devam edimmmm ölene kadar halvateeeeeee devaaammmmmmmmmmmmmmmmmm:=)))))
Paybooşşşşşşşşşşşşşşş çok heyecanlııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı[/B]
sagol canım tşk ederimm pojoummm:) benimde yeni sloganım ölene kadar halvete devaaaammmmmmmmmmmmmm:=)
P aybike HATUN umm bitirdinmi isleriniii ozledikkk kizimmmm :)
ADDD cnmmm amann hadi iyless bian onceeee doktor hamilelik bakip gorununceye kadar ne kullanicaksan kullan demisti banaa bende asi olmak icin sormustumm
Zeytin ve cekirdegii gunossssssss :))
SEVVALIMMMMMMMMMM canakaleyeeeeeee gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn mucksssssssssss
BonjuuuummmmUCKKKKSS
SEVVALim yaa su gurkmatigini birdahaki sefere CLEAR BLUE al ve digital olandan hic ugrasmiyosun direk gulen surat var yada yokkk cizgi okuma derdi falanda yokkk hani az koyu cok koyu falan fillan gibi
AYYYYYY IYKII VARSINIZZ HEPINIZZZZZZZZZ
sllmm.hoşgeldiniz kuzu ve bebişi
geçmiş olsun hayatım .halvete tabikide devammmm
ayyy evet perim yaaaa heycanlandımmm ama korkuyorummmm
Yidiiiimmm bebikommmmmmmmmm yimemmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiYa bu ay çok çalıştıkkk hepimizzz Allahım nolur mükafatımızı verrr AMİNNNNNNNNNNNNN
Kuzuşşş yımırtalara bişi olmaz ama döllenme olursa bişi olurmuki bilemedim bebitommmm ilacın prospektüsüne bakar mısın canikom hamilelikte kullanımla ilgili ne yazıoooo
Kııızzzzz deliiiiiiiiiiiiiii POMAPALA COŞŞŞŞŞ MUUUUUUU offf çok güldüm bugünnnnnnnnAAAAAAAAAyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy deli gacııılarrr
iki dakka yoktum yine maasallahhhh doldurmusunuz sayfalarıııııııııııııııııııııııııııııııııııı
ya bugun yogunum dünde müsaittimde nesemiz yoktuuu offfffffffff kacırıyorum muahbbettiiiiiiiiii,ama okuyorum heeee,dedikodumu yapmayınnnnnnbiri bana sonra özet geçsinn ben çıkmak zorundayım kızzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
öpüldünüz gene gelirim
beni özleyinnn..
uyyyy pıtırcıklarım hepinizi çooookk seviyorummm
Unutmayın HAYAT BOŞ POMPALA COŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
arkadaşlar benim AMH hormon sonuçlarım şimdi elime geldi 1.15 miş çok üzülüyorum yumurtalarım azalıyor
valla okudum dün prospektüsü verdigi ilaçlarda hamileligin ilk üç ayında kullanmayınız yazıyorr cnım ben zaten a.biyotigi 5 gün alacam digeride agrı kesici zaten karın agrım fazla bu hastalıktan dolayı yani karnım agrıyınca alacam allahıma emenat ne yapim almam lazım çünkü vucudumda mikroplu bir şekilde hamile kalırsam bebişime daha çok zarar verir diye düşünüyorum bu ay olmazsaaa mayıstaaaaaaaaaaaaaaaaaa daha çok çalışırım ne yapim herşey kader kısmet allahımıza emanetiz canlarrrrrrrrrrrrrrrrr:=)
Kııızzzzz deliiiiiiiiiiiiiii POMAPALA COŞŞŞŞŞ MUUUUUUU offf çok güldüm bugünnnnnnnn
Canımmmmm bak kendin demişssinnn AZALMIŞŞŞŞŞŞ ama BİTMEMİŞŞŞŞŞŞŞŞ!!!!! Yani hala bebeğin olabiliirrrrrrrrr 1 YUMURTA+1 SPERM=BEBEK demek artıkkkk. Yaşımız ilerledikçe hepimizin azalıcak üzülcek bişi yok canımmmm her şekilde bebişin olur Allahın izniyleeeee
SONUÇ NE OLURSA OLSUNNNNNNN YUMURTALARIMIZ SAĞOLSUUUUNNNNNNN 1 TANE BİLE KALSAAAAAAAAAAAAAA OLSUNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!
AYY kislarrrrrrrrrrrrr 2 gecedirr ruyamda AT goruyorummmm hayir olsunn insallahhhhhhhhhh
suan hatirladimmm at bizim evde yasiyoo hatta aa diyorumm iyicede alisti geldii eve bayaa egitimli kopek gibi oturuyoo falannnnn
ayy hayir olsunnn insalahh
arkadaşlar benim AMH hormon sonuçlarım şimdi elime geldi 1.15 miş çok üzülüyorum yumurtalarım azalıyor
AAAAAAAAAyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy deli gacııılarrr
iki dakka yoktum yine maasallahhhh doldurmusunuz sayfalarıııııııııııııııııııııııııııııııııııı
ya bugun yogunum dünde müsaittimde nesemiz yoktuuu offfffffffff kacırıyorum muahbbettiiiiiiiiii,ama okuyorum heeee,dedikodumu yapmayınnnnnnbiri bana sonra özet geçsinn ben çıkmak zorundayım kızzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
öpüldünüz gene gelirim
beni özleyinnn..
uyyyy pıtırcıklarım hepinizi çooookk seviyorummm
Unutmayın HAYAT BOŞ POMPALA COŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?