Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

at görmek iyidir pidilgam,bence sen olcaaaannn
hadi işallaaaaahhh

soğan kürü bitince bu ilk kullanışım yannız ikicisini kullanmadan incir kürünemi başlayım

Bebikommmmmm AT MURATTTTTTTTTTTTTTTTTT diyorum sanaaaaaaaaaaaaa bu ayyyyyyyyyy QAllahımın izniyleeeeeeee ayyyyy inşslllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!
soğansuyu kullanıyorum umarım o fada eder sonra incir kürü kürlerle uğraşdur

Faydaeder canım benmmm şifa niyetine iiiçççç ne için içtiğini düşünerekkk inanarakkk iççç olucak bak görrrr

peki bu ilaç ne zaman başlanıyor ne kadar içiliyor

benim bugün malum halvet çalışmalrım var yaaa evde baktım sadece kıymam var nasıl bir yemek yapim sizceee bi de tatlı ne ypimmmmmmmmmmm fikir versenizzzzzzzzzzzz şu amipli hatunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:=)

yok tatlım ben doktor kontrolündeyim ya...yumurtam geçen hafta perşembe cuma gibi çatladı.yani üzerinden 1 hafta geçti. benm adet siklusum biraz uzun...birde geçen ay progestan kullanmıştım o bittikten 7 gün sonra olmuştum..öle bi tahminle 30u ile 2si arasında olacam... ama ben yine de 28inde falan kanda baktırcam.pek umudum yok alıştım 9 aydır negatifi grmeye

bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum ne yapacağımı bilmiyorum allahım ne olur şifa isteyene şifa ver

CILT GENCLESTIREN AYDA 1 YAPILACAK MASKE

4-5 DAMLA LIMON VE su karistirilir tonik olusturulur ve cilt temizlenir onceeeeeeee

sonrasinda#

YAS MAYA su ile ( ki ben kuru cildim oldugu icin SUT ile karitiriyorummmmmm
maya krem halini aliyorrrr

ve cilde suruyoruzzz

CILDIN DERINLEMESINE GIRER VE CILDI GENCLESTIRIR

goz cevresinede surulebiliyorrrr boyun ve goguse kadar surebilirsiniz

(b2 b6 potasyum protein ............. ile doluyomuss cildimizzzz))))))
uzerine bez(gazli bez gibi yada tulbent gibi bisey ile yuzun uzeri ortuluyoooo
onun uzerine sicak suya batirilmisss havluu sicak havlu konuluyoo uzerineee
sonrada havluyu kaldirrrr buz gezdir uzerine:)))

YAS MAYAMMMMMMMMMM YOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK ((( BURDADA YOKK ((

bugün sağ tarafım acayip sancı var yumurtam mı çatlıyor acaba kızlar

ya arkadaşım sağ tarafım acayip ağrıyo yumurta çatlaması olabilir mi doktorum bu hafta çatlayacağını söyledi

benim bugün malum halvet çalışmalrım var yaaa evde baktım sadece kıymam var nasıl bir yemek yapim sizceee bi de tatlı ne ypimmmmmmmmmmm fikir versenizzzzzzzzzzzz şu amipli hatunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:=)

Canımmm kıymalı makarna yap benceee bol proteinliiiiiiiiiiiiiiiiii

Salata yapabilirsinnnnnnnnn

Yanına tarçınlı irmik helvasıııı ballı fındıklı muzzzz olabilirrrrrrrrrrrr

bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum ne yapacağımı bilmiyorum allahım ne olur şifa isteyene şifa ver

CANIMMM sen sogan bittigi gibi hemen incire baslaaaa havucla beraber onun icinde gogglan gir saracoglunun videolarinda anlatiyo direk ondan dinledigin gibi yap cunku sitelerden farkli farkli anlatiyolar
incirden sonra anlicaksin zaten hemenn nasil yumurtladiginiiii

benim ilac FEMARA adetin 4. gunu baslaniyo 5 gun gunde 1 tane iciliyo
bunu Teksan camlibel in orda verdiler bana hormonlar normal hersey normalll yumurtayi kalitelendirmek yumurtayi cogaltmak icin bu hap

HADI INSALLAHHH HAYIRLISI OLSUN CNMM

Canımmm kıymalı makarna yap benceee bol proteinliiiiiiiiiiiiiiiiii

Salata yapabilirsinnnnnnnnn

Yanına tarçınlı irmik helvasıııı ballı fındıklı muzzzz olabilirrrrrrrrrrrr

sagol bebişim evet güselll fikir ballı muzda aklımda vardı zatennnnn züperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canım züperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sagolasınnn bebişimmmmmmmmmmmmm:=)
spermcanlarııııııııııııııııı proteinnnnnnnnnn manyagıııııııııııııııııı yapacam:=)))))))))))))))))))))))

kendi kendimizin dr olduk arkadaşlar . bana cevap yazdığın için sana çok tşk ederim bilgilerin içinde. allah isteyen herkese versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…