- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #2.881
AYY kislarrrrrrrrrrrrr 2 gecedirr ruyamda AT goruyorummmm hayir olsunn insallahhhhhhhhhh
suan hatirladimmm at bizim evde yasiyoo hatta aa diyorumm iyicede alisti geldii eve bayaa egitimli kopek gibi oturuyoo falannnnn
ayy hayir olsunnn insalahh
Canimm hemen INCIR KURUNU uygulasana sennnnnnnnnnnn
bide doktor bana FEMARA Diye bi hap verdii yumurtlatan ve yumurta kalitesini arttirannnnnn bi hap arastir istersen bi
ama SOGAN KURUNE BASLADINMI DUN KONUSMUSTUKKKKK
HEMN BASLAA BITER BITMEZ ARDINDAN INCIR-HAVUC KURUNU YAPPPPPPPPPPPPP
o arada bu hapida sorrrr
ve bolll duaaa
olucakjk insallahhhhhhh
ama umutsuz olmaaaa
olucak allahin izniyle deee SILKELENNN VE HEMENNN BISEYLER YAPMAYA BASLA CNMMM
AYY kislarrrrrrrrrrrrr 2 gecedirr ruyamda AT goruyorummmm hayir olsunn insallahhhhhhhhhh
suan hatirladimmm at bizim evde yasiyoo hatta aa diyorumm iyicede alisti geldii eve bayaa egitimli kopek gibi oturuyoo falannnnn
ayy hayir olsunnn insalahh
soğansuyu kullanıyorum umarım o fada eder sonra incir kürü kürlerle uğraşdur
Canimm hemen INCIR KURUNU uygulasana sennnnnnnnnnnn
bide doktor bana FEMARA Diye bi hap verdii yumurtlatan ve yumurta kalitesini arttirannnnnn bi hap arastir istersen bi
ama SOGAN KURUNE BASLADINMI DUN KONUSMUSTUKKKKK
HEMN BASLAA BITER BITMEZ ARDINDAN INCIR-HAVUC KURUNU YAPPPPPPPPPPPPP
o arada bu hapida sorrrr
ve bolll duaaa
olucakjk insallahhhhhhh
ama umutsuz olmaaaa
olucak allahin izniyle deee SILKELENNN VE HEMENNN BISEYLER YAPMAYA BASLA CNMMM
amiiiin inşallahh , Allahım isteyen herkese versin sağlıkla inşallah.. hadi lilililililililillilililililili
ayyy ne güzel olmuşşşş , darısı herkeslerin başına inşallahhh çok teşekkür ederim perimm
çok teşekkür ederim , seni de tebrik ederizzzdualarımız seninle arkadaşım , sağ salim göreceksin bebişini merak etme, erken davranmışsın ondan.
benim akıntım da çoktu , her gün beyaz krem gibi akıntılarım vardı, ama şu an yumurtlama dönemin olması gerekmiyor mu senin? inşallah hamişsindir
Bebikommmmmm AT MURATTTTTTTTTTTTTTTTTT diyorum sanaaaaaaaaaaaaa bu ayyyyyyyyyyQAllahımın izniyleeeeeeee ayyyyy inşslllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!
Faydaeder canım benmmm şifa niyetine iiiçççç ne için içtiğini düşünerekkk inanarakkk iççç olucak bak görrrr
ben çişle olanlardan yapıyom datlum
ama ben de tükürükle olandan almak istiyorum,seninki ne marka,memnun musun?
CILT GENCLESTIREN AYDA 1 YAPILACAK MASKE
4-5 DAMLA LIMON VE su karistirilir tonik olusturulur ve cilt temizlenir onceeeeeeee
sonrasinda#
YAS MAYA su ile ( ki ben kuru cildim oldugu icin SUT ile karitiriyorummmmmm
maya krem halini aliyorrrr
ve cilde suruyoruzzz
CILDIN DERINLEMESINE GIRER VE CILDI GENCLESTIRIR
goz cevresinede surulebiliyorrrr boyun ve goguse kadar surebilirsiniz
(b2 b6 potasyum protein ............. ile doluyomuss cildimizzzz))))))
uzerine bez(gazli bez gibi yada tulbent gibi bisey ile yuzun uzeri ortuluyoooo
onun uzerine sicak suya batirilmisss havluu sicak havlu konuluyoo uzerineee
sonrada havluyu kaldirrrr buz gezdir uzerine:)))
YAS MAYAMMMMMMMMMM YOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK((( BURDADA YOKK ((
Bebikommmmmm AT MURATTTTTTTTTTTTTTTTTT diyorum sanaaaaaaaaaaaaa bu ayyyyyyyyyyQAllahımın izniyleeeeeeee ayyyyy inşslllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!
Faydaeder canım benmmm şifa niyetine iiiçççç ne için içtiğini düşünerekkk inanarakkk iççç olucak bak görrrr
benim bugün malum halvet çalışmalrım var yaaa evde baktım sadece kıymam var nasıl bir yemek yapim sizceee bi de tatlı ne ypimmmmmmmmmmm fikir versenizzzzzzzzzzzz şu amipli hatunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:=)
bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum ne yapacağımı bilmiyorum allahım ne olur şifa isteyene şifa ver
Canımmm kıymalı makarna yap benceee bol proteinliiiiiiiiiiiiiiiiii
Salata yapabilirsinnnnnnnnn
Yanına tarçınlı irmik helvasıııı ballı fındıklı muzzzz olabilirrrrrrrrrrrr
CANIMMM sen sogan bittigi gibi hemen incire baslaaaa havucla beraber onun icinde gogglan gir saracoglunun videolarinda anlatiyo direk ondan dinledigin gibi yap cunku sitelerden farkli farkli anlatiyolar
incirden sonra anlicaksin zaten hemenn nasil yumurtladiginiiii
benim ilac FEMARA adetin 4. gunu baslaniyo 5 gun gunde 1 tane iciliyo
bunu Teksan camlibel in orda verdiler bana hormonlar normal hersey normalll yumurtayi kalitelendirmek yumurtayi cogaltmak icin bu hap
HADI INSALLAHHH HAYIRLISI OLSUN CNMM
bugün perşembe akşamı oturup dua edeceğim rabbim geri çevirmesin inşallah
aminnnnnnnnnnn
yanliz cnmmm agrin varsaa bu aksam hemen denemeni yappppppp mutlakaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?