- 11 Şubat 2012
- 1.741
- 66
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #2.901
ya arkadaşım sağ tarafım acayip ağrıyo yumurta çatlaması olabilir mi doktorum bu hafta çatlayacağını söyledi
kızlar benim akıntılarım başlıyo ama dedikleri gibi iki parmak arasında sünen değil katı oluyo ben yumurtlamıypor muyum hiç
İivvvviiiittttttt iviiiitttt çok çok büyük ihtimalle yumurtluyosun canımmm akşam hemen ilişkiiiiii sonra sağ tarafına kıvrılıp cenin pozisyonunda uzan bi süreee popişe yastıkkkkkkkkkkk hadi rastgelsin canmmmmmmmmm
Canımmmm krem kıvamındaysa da KABULLLL. Yumurtlamaya çok yakın demekkkk o uzayan akıntı çok fazla çıkmıyor kendiliğindeennnnn idrarda felan gidiyor farketmiyoruzzz veya wcye oturduğunda hafiften geliyorrr ama şart değillll görmennnn yumurtluyorsundur tatlmm merak etmeeetest kullandın mı hiçç?
İivvvviiiittttttt iviiiitttt çok çok büyük ihtimalle yumurtluyosun canımmm akşam hemen ilişkiiiiii sonra sağ tarafına kıvrılıp cenin pozisyonunda uzan bi süreee popişe yastıkkkkkkkkkkk hadi rastgelsin canmmmmmmmmm
amin canım ya umarım öyledir sperm 72 saat yaşadığına göre bugün çatlarsa faydasını belki görebilirim ne olur kızlar dua edin
ADD cnmmm sadece makarna olmazzz koftede yapp yaninaaaaaaaaaaaa
KIYMALI MAKARNA TARIFIMMM pek guzledirrr
haslanan makarna suyu dokuldukten sonraaa
tencereye yag kiyma konur onlar pistikten sonra bolllllllll salca koyup karistirilip tuzzz
uzerine makarna dokulup iyice karistitilippp hepsi ic ice gecirilir:)))
sosu uzerine sevmiyorum boyle deneyinizz:)))
muckssssssssss
kiymali makarna yanina bisey dahaa bullaim sanaa protein+karbonhidrat iyi oldu aslinda kiymali makarnada yaniana bi proteinnn?????
kofte olabilir et olabilirr yada yaniana karides gibi bisey al cnmmm
meze olsunnnn?????
mucksssssssssssss
kızlar bana da cevap yazın... benim yumurtlama günüm geçti 1 hafta oldu klomenle yumurtladım..ancak şu anda koyu kıvamlı böle kirli beyaz renkte bir akıntım var...yoksa ben yine iltihap mı kaptımmmm ne dersinizzz
yok canım kullanmadım hiç ben de soğan kürünü bitirdim havuçlu incirdeyim soğandan sonra şerbet gibi iyi geldi vallahi.
Canımmm kıymalı makarna yap benceee bol proteinliiiiiiiiiiiiiiiiii
Salata yapabilirsinnnnnnnnn
Yanına tarçınlı irmik helvasıııı ballı fındıklı muzzzz olabilirrrrrrrrrrrr
kızlar bana da cevap yazın... benim yumurtlama günüm geçti 1 hafta oldu klomenle yumurtladım..ancak şu anda koyu kıvamlı böle kirli beyaz renkte bir akıntım var...yoksa ben yine iltihap mı kaptımmmm ne dersinizzz
nasıl akıntı falan geldimi yada ağrı falan oldumu sende
İnşallah bebiş akıntısıdır tatlımkızlar bana da cevap yazın... benim yumurtlama günüm geçti 1 hafta oldu klomenle yumurtladım..ancak şu anda koyu kıvamlı böle kirli beyaz renkte bir akıntım var...yoksa ben yine iltihap mı kaptımmmm ne dersinizzz
amin canım ya umarım öyledir sperm 72 saat yaşadığına göre bugün çatlarsa faydasını belki görebilirim ne olur kızlar dua edin
canmm akıntında koku var mı,bildiğim kadarıyla iltihaplanmada
akıntıda kötü koku oluyoo..
soğanda bi şey olmadı zaten kistim yoktu incirden iki üç gün içinde damla damla akıntı oldu ama yumurtlama mevsimim gelmiştir galiba
birisi muzmu dedi helvamı dedi ayyyyyy bana bişeyler oluyoooooo
hımmmm keşek bilseydim canım ama klomen sonrasıı belkii bebiş akıntısıdır belli olamz hadiii inş..:=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?