Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kızlar benim akıntılarım başlıyo ama dedikleri gibi iki parmak arasında sünen değil katı oluyo ben yumurtlamıypor muyum hiç

ADD cnmmm sadece makarna olmazzz koftede yapp yaninaaaaaaaaaaaa

KIYMALI MAKARNA TARIFIMMM pek guzledirrr

haslanan makarna suyu dokuldukten sonraaa
tencereye yag kiyma konur onlar pistikten sonra bolllllllll salca koyup karistirilip tuzzz
uzerine makarna dokulup iyice karistitilippp hepsi ic ice gecirilir:)))

sosu uzerine sevmiyorum boyle deneyinizz:)))

muckssssssssss

kiymali makarna yanina bisey dahaa bullaim sanaa protein+karbonhidrat iyi oldu aslinda kiymali makarnada yaniana bi proteinnn?????

kofte olabilir et olabilirr yada yaniana karides gibi bisey al cnmmm
meze olsunnnn?????

mucksssssssssssss

ya arkadaşım sağ tarafım acayip ağrıyo yumurta çatlaması olabilir mi doktorum bu hafta çatlayacağını söyledi

İivvvviiiittttttt iviiiitttt çok çok büyük ihtimalle yumurtluyosun canımmm akşam hemen ilişkiiiiii sonra sağ tarafına kıvrılıp cenin pozisyonunda uzan bi süreee popişe yastıkkkkkkkkkkk hadi rastgelsin canmmmmmmmmm

kızlar benim akıntılarım başlıyo ama dedikleri gibi iki parmak arasında sünen değil katı oluyo ben yumurtlamıypor muyum hiç

Canımmmm krem kıvamındaysa da KABULLLL. Yumurtlamaya çok yakın demekkkk o uzayan akıntı çok fazla çıkmıyor kendiliğindeennnnn idrarda felan gidiyor farketmiyoruzzz veya wcye oturduğunda hafiften geliyorrr ama şart değillll görmennnn yumurtluyorsundur tatlmm merak etmeee test kullandın mı hiçç?

perimmm normalde ben sırtüstü yatıp belimn altına yastık koyuyormm,bu
yan yatmayı yeni duydum öle mi yatmalıydımm (

yok canım kullanmadım hiç ben de soğan kürünü bitirdim havuçlu incirdeyim soğandan sonra şerbet gibi iyi geldi vallahi.

amin canım ya umarım öyledir sperm 72 saat yaşadığına göre bugün çatlarsa faydasını belki görebilirim ne olur kızlar dua edin

kızlar bana da cevap yazın... benim yumurtlama günüm geçti 1 hafta oldu klomenle yumurtladım..ancak şu anda koyu kıvamlı böle kirli beyaz renkte bir akıntım var...yoksa ben yine iltihap mı kaptımmmm ne dersinizzz

ok idimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm makarna cepte onu yapacam yanına bende düşünüyorum ama bulamadım birasda hastayım yaa baist şeyler arıyorum çorba yapacam önden zaten nohutlu- şehriye çorbası yapacam, tatlımda hazır sagolsun pericim söyledi ballı-muzlu-cevizli tatlııı:=))))) bol bol spermcanlar hareket etsinler diyeeeeeeeeeeeeeee:=)))) köfteyiii dün yedikk idimmmmmmmmmmm:=)))

hımmmm keşek bilseydim canım ama klomen sonrasıı belkii bebiş akıntısıdır belli olamz hadiii inş..:=))

canmm akıntında koku var mı,bildiğim kadarıyla iltihaplanmada
akıntıda kötü koku oluyoo..

İnşallah bebiş akıntısıdır tatlım
amin canım ya umarım öyledir sperm 72 saat yaşadığına göre bugün çatlarsa faydasını belki görebilirim ne olur kızlar dua edin

Canım sen 72 saat yaşamasından yola çıkıp hareket etme, o kadar yaşıyor olabilir ama ancak ilk 10 saat döllenme yeteneği max. seviyede oluyor o yüzden ilişkiyi ihmal etme tatlım hadi inşallahhh bebişin gelir bu ayyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…