- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #2.921
İnşallah bebiş akıntısıdır tatlım
Canım sen 72 saat yaşamasından yola çıkıp hareket etme, o kadar yaşıyor olabilir ama ancak ilk 10 saat döllenme yeteneği max. seviyede oluyor o yüzden ilişkiyi ihmal etme tatlım hadi inşallahhh bebişin gelir bu ayyyyy
Anooooyyyyyyyyyyy hamişleri unuttukkkkkkkkkkkkkkkk helva muz derkennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnYok annem yokkkk dimedikkkkkkkkkkkkkkkkkk canın mı çektiii kıyamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
İnşallah bebiş akıntısıdır tatlım
Canım sen 72 saat yaşamasından yola çıkıp hareket etme, o kadar yaşıyor olabilir ama ancak ilk 10 saat döllenme yeteneği max. seviyede oluyor o yüzden ilişkiyi ihmal etme tatlım hadi inşallahhh bebişin gelir bu ayyyyy
ay inşallah ama ne bilim hayal beee uzak bana
öyleeeeeeeeeee deme annem öyleeeeeeeeeeeeeeee demeeeeeeeeeeeeeeeeeee umudunu yitirmeeeeeeeeeeeeeee allahın gücüne giderrrrrrrrrrrr canım ne olursa olsun inşallah diyelim ki inşa etsin yaradan canım inş.Olucaksın hepimiz olucaz.
yumurta 24 saat duruyor o zaman yetişemeyiz ki akşam çatladıysa of ya of
selam kızlar ;cok üzgünüm regl oldumm yaa bu aydan baya ümitliydim oysa ki (
kadın dogumdan randevu aldım 25 ne verdiler acaba ne diyecek kafam cok karısık...
hayırsız evlada hergün ağlayacağımıza evladım niye olmuyor diye ağlayalım daha iyi...
Ben daha önce hiç gebelik geçirmedim bu arada..9,5 aylık evliyim ve hiç korunmadım... Allah nasip etse keşke hayırlı evlatlar hepimize...benim geçen ay 3 yumurtam oldu çatladı gene bebiş olmadı bu ay tek yumurtam var olasılık daha da düşük...
selam kızlar ;cok üzgünüm regl oldumm yaa bu aydan baya ümitliydim oysa ki (
kadın dogumdan randevu aldım 25 ne verdiler acaba ne diyecek kafam cok karısık...
adetinin 3.günü hormon testi yaptırmadıysam 25i ok geç olur bencee..yaptırmadıysan hormonlarına baktır
3. günüm hafta sonuna denk geliyor cumartesi yani randevuyuda hemn ver miyorlar ne yapsam bi fikrin var mı?
Allahım benim için indireceğin hayra şuanda öylesine muhtacımki
kızlar benim regli belirtilerim başladı şuan kötü oldum ya.salı günü Allah bilir nasıl olurum
3. günüm hafta sonuna denk geliyor cumartesi yani randevuyuda hemn ver miyorlar ne yapsam bi fikrin var mı?
yumurta tek olsun çift olsun farketmez canım beniöm arkadasın.yumurtalıgını aldılar bir parça yumurtalıgı kaldııı sana yeminnn ama üç tane çocugu oldu önemli olan inanmak canım daha dur yolun başındasınnn hemen pes etmek yok allahım isterse yumurtasız bile evlat verir herşey bizim için canım allahım hayırlı saglıklı sıhhatlı evlat versin cümlemizeee
üzülmek yok tatlım imtihan dünyasındayız neyle sınanacagımız bilmiyoruzz ne olursa olsun allaha sıgın ve sadece ondan iste ne istersen üzülmeeeeeee eger sana bunu uygun gördüyse yaradan bir hikmeti bir birldigi vardırrrrrrrrrrr unutmaaa tevvekül et yaradana ve şükret canım çünkü o adeti bile olmayı bekleyen o kadar çok insan varkii düzensiz adetten muzdarip olan canım üzülmeeeeeeeeeeeeee no stressssssssssssssssssssss
yumurta tek olsun çift olsun farketmez canım beniöm arkadasın.yumurtalıgını aldılar bir parça yumurtalıgı kaldııı sana yeminnn ama üç tane çocugu oldu önemli olan inanmak canım daha dur yolun başındasınnn hemen pes etmek yok allahım isterse yumurtasız bile evlat verir herşey bizim için canım allahım hayırlı saglıklı sıhhatlı evlat versin cümlemizeee
üzülmek yok tatlım imtihan dünyasındayız neyle sınanacagımız bilmiyoruzz ne olursa olsun allaha sıgın ve sadece ondan iste ne istersen üzülmeeeeeee eger sana bunu uygun gördüyse yaradan bir hikmeti bir birldigi vardırrrrrrrrrrr unutmaaa tevvekül et yaradana ve şükret canım çünkü o adeti bile olmayı bekleyen o kadar çok insan varkii düzensiz adetten muzdarip olan canım üzülmeeeeeeeeeeeeee no stressssssssssssssssssssss
P aybike HATUN umm bitirdinmi isleriniii ozledikkk kizimmmm :)
ADDD cnmmm amann hadi iyless bian onceeee doktor hamilelik bakip gorununceye kadar ne kullanicaksan kullan demisti banaa bende asi olmak icin sormustumm
Zeytin ve cekirdegii gunossssssss :))
SEVVALIMMMMMMMMMM canakaleyeeeeeee gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn mucksssssssssss
BonjuuuummmmUCKKKKSS
SEVVALim yaa su gurkmatigini birdahaki sefere CLEAR BLUE al ve digital olandan hic ugrasmiyosun direk gulen surat var yada yokkk cizgi okuma derdi falanda yokkk hani az koyu cok koyu falan fillan gibi
AYYYYYY IYKII VARSINIZZ HEPINIZZZZZZZZZ
canım o zman 4.gün yaptır yine olur.benim geçen ay 4.gün yapıldı. prolaktinim hafif yüksek çıktı. başka bir hastaneden falan alamaz mısın randevu falan bence ihmal etme 25indekine yine git ama elinde bir testin olsunki doktorunda ona göre bi işlem uygulasın sana...yoksa dicekki adetinin 3.günü gelde test yapalım o zaman 1 ay beklersin
kadın dogum doktoruna gitmedn testi yaptırabiliyormuyum acaba nasıl yapılıyo kan alıyorlar diye biliyorum ama bi de benm bi sorunum var dış genital bölgeme yakın bacak baslangıc yerinde şişliklerim oluyo buyuyum bosalıyo kanlı iltihap gibi acaba bunun hamiş kalmama engel olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?