Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

yumurta 24 saat duruyor o zaman yetişemeyiz ki akşam çatladıysa of ya of

Anooooyyyyyyyyyyy hamişleri unuttukkkkkkkkkkkkkkkk helva muz derkennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Yok annem yokkkk dimedikkkkkkkkkkkkkkkkkk canın mı çektiii kıyamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

biraz öyle oldu önüme 1 kilo muz koysalar gık demeden yerim valla
akşama az kaldı canım biraz daha sabredebilirim

Son düzenleme:

canımöyle akıntı olur muki bebiş olsa?

ay inşallah ama ne bilim hayal beee uzak bana

öyleeeeeeeeeee deme annem öyleeeeeeeeeeeeeeee demeeeeeeeeeeeeeeeeeee umudunu yitirmeeeeeeeeeeeeeee allahın gücüne giderrrrrrrrrrrr canım ne olursa olsun inşallah diyelim ki inşa etsin yaradan canım inş. olucaksın hepimiz olucaz.

selam kızlar ; cok üzgünüm regl oldumm yaa bu aydan baya ümitliydim oysa ki (
kadın dogumdan randevu aldım 25 ne verdiler acaba ne diyecek kafam cok karısık...

hayırsız evlada hergün ağlayacağımıza evladım niye olmuyor diye ağlayalım daha iyi...

Ben daha önce hiç gebelik geçirmedim bu arada..9,5 aylık evliyim ve hiç korunmadım... Allah nasip etse keşke hayırlı evlatlar hepimize...benim geçen ay 3 yumurtam oldu çatladı gene bebiş olmadı bu ay tek yumurtam var olasılık daha da düşük...

yumurta 24 saat duruyor o zaman yetişemeyiz ki akşam çatladıysa of ya of

sıkıntı yapmaaaaaaaaaaaa canım benim eskiden yumurtlama zamanımı vardıııı allahım ol derse zaten olurrr sen çalışmalara devam ettt ara vermeee sonuçta yumurta çatladımı çatlamadımı sadece tahmin sen yaradana sıgın vee çalışmaya devam et tam tevvekülle allahımıza sıgın cnımmmmmmm umudun hep olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yumurtaya can veren rabbim herşeyi senden benden daha iyi bilir canım sen stresssden uzak ol ve çalışmalarına ara vermeden devam et canım

kızlar karnım kötü kötü ağırmaya başladı.rahim duvarı dökülmeye başlıyor galiba

yumurta tek olsun çift olsun farketmez canım beniöm arkadasın.yumurtalıgını aldılar bir parça yumurtalıgı kaldııı sana yeminnn ama üç tane çocugu oldu önemli olan inanmak canım daha dur yolun başındasınnn hemen pes etmek yok allahım isterse yumurtasız bile evlat verir herşey bizim için canım allahım hayırlı saglıklı sıhhatlı evlat versin cümlemizeee

selam kızlar ; cok üzgünüm regl oldumm yaa bu aydan baya ümitliydim oysa ki (
kadın dogumdan randevu aldım 25 ne verdiler acaba ne diyecek kafam cok karısık...

üzülmek yok tatlım imtihan dünyasındayız neyle sınanacagımız bilmiyoruzz ne olursa olsun allaha sıgın ve sadece ondan iste ne istersen üzülmeeeeeee eger sana bunu uygun gördüyse yaradan bir hikmeti bir birldigi vardırrrrrrrrrrr unutmaaa tevvekül et yaradana ve şükret canım çünkü o adeti bile olmayı bekleyen o kadar çok insan varkii düzensiz adetten muzdarip olan canım üzülmeeeeeeeeeeeeee no stressssssssssssssssssssss

Allahım benim için indireceğin hayra şuanda öylesine muhtacımki

kızlar benim regli belirtilerim başladı şuan kötü oldum ya.salı günü Allah bilir nasıl olurum

3. günüm hafta sonuna denk geliyor cumartesi yani randevuyuda hemn ver miyorlar ne yapsam bi fikrin var mı?

canım o zman 4.gün yaptır yine olur.benim geçen ay 4.gün yapıldı. prolaktinim hafif yüksek çıktı. başka bir hastaneden falan alamaz mısın randevu falan bence ihmal etme 25indekine yine git ama elinde bir testin olsunki doktorunda ona göre bi işlem uygulasın sana...yoksa dicekki adetinin 3.günü gelde test yapalım o zaman 1 ay beklersin

Allahım benim için indireceğin hayra şuanda öylesine muhtacımki

kızlar benim regli belirtilerim başladı şuan kötü oldum ya.salı günü Allah bilir nasıl olurum

olsun canım olsunn maayıss ayının neyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii varrrr üzülmeeee yosmaaaaaaaaaaaaaaaaaa olsun hayırlı zamanda olsunda geç olsun güç olmasın hayırlısını istedik kim bilir belkide hayılrısını yaşıyoruz ama farkedemiyoruzzz olsun üzülme sen gün dogmadan neler dogarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ianacını yitirmeee dadlum:=)

3. günüm hafta sonuna denk geliyor cumartesi yani randevuyuda hemn ver miyorlar ne yapsam bi fikrin var mı?

canım sen hormon testi yaptıracam deyip randevunu al adetinin 3.gününe al randevunuuuuuuuuuuuu mutlaka

sagol canm tesekkrler tabikide allha sığınıyorum hayırlısını diliyorum zamanı vardır mutlaka ama insanız işte 1yıl 1 ay oldu sorunum mu var acaba demekten alı koyamıyorum kendimi ya hiç olmassam diye bi de yakınlarımdan biri dogum yaptı cok yakın arkadasım 2 aylık evliyken hamile kaldı şimdi 4 aylık hamiile onlara bakınca hepten çoküyorum .. ALLAHIM EN KISA ZAMNDA HAYIRLISINI VERSİN TÜM ÜMMETİ MUHAMMEDE. AMİİNNNN

ne kadar güzel moral veriyosun valla
inşallah bu ay hamile kalmışımdır o zamannn...umut ediyorummmm 9 gün sonra burdan yazarım sonucuuD:
arkadaşın çok sanslıymışş...allaha inancım sonsuzz...ama ne yalan söyliyim böyle düşündükçe benim çocuğum olacak anne olacam falan diye bir tuhafıma gidiyorr:d

aman canı ya resmen almadııgımız sey kalmadı bır ıkı ay ıcınde yıne gıtcez bız tup bebege

kadın dogum doktoruna gitmedn testi yaptırabiliyormuyum acaba nasıl yapılıyo kan alıyorlar diye biliyorum ama bi de benm bi sorunum var dış genital bölgeme yakın bacak baslangıc yerinde şişliklerim oluyo buyuyum bosalıyo kanlı iltihap gibi acaba bunun hamiş kalmama engel olabilir mi?

ssk anlaşmalı özel hastanelerde de yapılıyor hafta sonuna denk gelirse yada bir labaratuar sadece kan veriyorsun başka bir şey değil. dediğin rahatsızlığını doktorunla görüş ama sanmam engel olsun sonuçta bebek rahimde gelişiyor...sakın ihmal etme 25i çok geç çünkü tekrar ara muayene olmayacağını sadece adetin 3.günü hormon testi yaptırmak istediğini söyle istersen daha sonra sonuçlarınla git doktora sana ona göre bir tedavi uygular..benim pkolu olduğum bu hormon testleriyle açığa çıktı ve klomenle tedaviye devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…