- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
canım nerelerdesin yaaa
iyiyim ben battaşım sen nasılsın?
çalışmalar nasıl gidiyo??
yımırtlama günlerine çok az kaldı... eli kulağındaa
eeevvveettt canıımmm.... Rabbim bu ay kucağmızı çifter çifter doldurur inşallahhhhhçok istiyorum ikizimin olmasınıı
canımmmmmmmmmm geçen ayda battaştık bu ayda battaşızzzzzzzzzzzzz
soruna cevap vermem gerekirse
ben bugün çok iyi bir jinekoloğa gittimmmm hem alttan hem üstten ultrasonla baktı miss gibi tertemizsin dedi. 25 martta adet oldum 23 nisanda beklenen adet günüm dedim. yumurtam oluşmaya başlamış hatta büyümüş bana ultrasonla gösterdi hatta yumurtam bu ay sağ taraftaymış. her ay yer değiştirirmiş. bir ay solda bir ay sağda olurmuş bu yumurtaaaaaaaaaa. her neyse hesapladı cuma cumartesi ve pazar günü mutlaka eşinle birlikte ol çok önemli yumurtanın çatlama günleri bunlar dedi. ptesi kontrola gel bakayım yumurtan çatlamış mı dedi.
cuma, ctesi pazar halvettttttttttt var canım sana banaaaaaaaaaaaaa iyi değerlendir olurmu.
canım nerelerdesin yaaa
doktorrrrrrrrrrrr sankın stres yapma stresten olmaz dedi. rahat olun dediiiiiiiiii. eşimde yarın sperm testi yaptıracak araştırmış nişantaşına gidiyorrrrrrrr en iyi laboratuvar oradaymış. sabah 9.30 da orada olacakkkkkk.
ASIS imm bende senii cokk ozledimmmm yeni topigimizzz ugur getirsinnn insallahhh bahar dallari gibi patlayalimmmm ugurbocuklerimiz gelsin konsun gobusumuze insallah bu ayyyy
benimde BEKLEMEDIGIM BAT NOBAT 27 Nisan NOBATDAS araniyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
uğur getirecek inanıyorummmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmm bu ay hiç bir şeye üzülmek, dert etmek yokkkkkkkkkkkkkkkk. evime yakın maltepede nefes terapisti buldum. bugünüm jinekologda geçti. bu hafta müsait olursam nefes kursuna kayıt olucam olmadı ptesiiiiiiiiiiii. tamamen stresten arınmak ve olumlu olmak için
canım nerelerdesin yaaa
doktorrrrrrrrrrrr sankın stres yapma stresten olmaz dedi. rahat olun dediiiiiiiiii. eşimde yarın sperm testi yaptıracak araştırmış nişantaşına gidiyorrrrrrrr en iyi laboratuvar oradaymış. sabah 9.30 da orada olacakkkkkk.
uğur getirecek inanıyorummmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmm bu ay hiç bir şeye üzülmek, dert etmek yokkkkkkkkkkkkkkkk. evime yakın maltepede nefes terapisti buldum. bugünüm jinekologda geçti. bu hafta müsait olursam nefes kursuna kayıt olucam olmadı ptesiiiiiiiiiiii. tamamen stresten arınmak ve olumlu olmak için
asis cim spermiogram testi için 3 gün eşinin cinsel perhiz yapması gerek...
tamamen aynıyız canım bat günümüz aynıydı o gün adet olmadık ve 3 gün sonra olduk. 3 gün gecikince ben umutlanmıştımhayır canım sadece bu ay bıraktığım incir kürünü (havuçlu) yumurtlama günlerimde tekrar yapmaya karar verdim... inşallah işe yarar... bende akıntımı kontrol ediyorum..
sen yazmıştın ya bir kaç önceki msjında "reglim geç oldu" diye.. benimde bu ay 3 gün geç oldu reglim normalde günü gününe olurdu... öyle olunca rahim gebeliğe hazırlanıyormuş diyolar... burada da okudum öyle regl leri düzensizleşen hanımlar 2-3 ay içinde veya hemen hamile kalmışlar... inşallah bizde bu ay hamile kalırız...
yaşın kaç canım? ilk bebeğin mi?
canım nerelerdesin yaaa
uğur getirecek inanıyorummmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmm bu ay hiç bir şeye üzülmek, dert etmek yokkkkkkkkkkkkkkkk. evime yakın maltepede nefes terapisti buldum. bugünüm jinekologda geçti. bu hafta müsait olursam nefes kursuna kayıt olucam
olmadı ptesiiiiiiiiiiii. tamamen stresten arınmak ve olumlu olmak için
benim esimde yaptirdi 3 gun once diyolar ama o gun yapmamis olmasi yeterlii cok onemli deil biz 1 gun oncesinde yapmistik ertesi gun doktora gittik dusunmemistik oyle bisey istiyecegini yaptirdik allaha sukur iyi cikti
canimmm ayy kardescigime yakinsinnn senn demekkk ayyy demekki ben seni o yuzden cok seviyorummmm o da maltepe tarafinda geldigiizde direk ona giidyoruz
kislarr insallah su bebislerimiz karinlarimiza konsunnn topik bulusmasi yapalim ist da bagdat caddesi yada sahilde bir kahve toplantisi
ayy cokk hoss olurrrr
tamamen aynıyız canım bat günümüz aynıydı o gün adet olmadık ve 3 gün sonra olduk. 3 gün gecikince ben umutlanmıştım(((((( çokta ağladım adet olunca kısmet değilmiş. ama artık ağlamak üzülmek yok her şeyin hayırlısı
arkadaşlar ne güzel bi forum olmuş şıkır şıkırben ilk kez bugün denedim,bilmem ki olur mu.... inşallah diyorum hayırlısıysa... yalnız ben BAT yazmışsınız ya o nedir?
asis cim spermiogram testi için 3 gün eşinin cinsel perhiz yapması gerek...
ctesi halvet oldu.
pazar 1. gün
ptesi 2. gün
salı 3. gün
çarşamba yani yarın spermiogrammmmmmmmmmmm perhiz sona ericekkkkkkkkkkk
sonra perşembeeeeeee perhizzzzzzzzz yapacak veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
cuma ctesi pazar halvette olucazzzzzzzzzz doktor öyle dedi hesapladı. 25 mart pazar günü adet olmuştum
cuma ctesi pazar eşinle birlikte ollllllllll ptesi gel bakim dediiiiiiiiiii
arkadaşlar ne güzel bi forum olmuş şıkır şıkırben ilk kez bugün denedim,bilmem ki olur mu.... inşallah diyorum hayırlısıysa... yalnız ben BAT yazmışsınız ya o nedir?
uzakta olanlarada internetten canli yayin yaparsiniz:)))))benim esimde yaptirdi 3 gun once diyolar ama o gun yapmamis olmasi yeterlii cok onemli deil biz 1 gun oncesinde yapmistik ertesi gun doktora gittik dusunmemistik oyle bisey istiyecegini yaptirdik allaha sukur iyi cikti
canimmm ayy kardescigime yakinsinnn senn demekkk ayyy demekki ben seni o yuzden cok seviyorummmm o da maltepe tarafinda geldigiizde direk ona giidyoruz
kislarr insallah su bebislerimiz karinlarimiza konsunnn topik bulusmasi yapalim ist da bagdat caddesi yada sahilde bir kahve toplantisi
ayy cokk hoss olurrrr
benim esimde yaptirdi 3 gun once diyolar ama o gun yapmamis olmasi yeterlii cok onemli deil biz 1 gun oncesinde yapmistik ertesi gun doktora gittik dusunmemistik oyle bisey istiyecegini yaptirdik allaha sukur iyi cikti
ayy cokk hoss olurrrr
ok toplanırız canım bana uyarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bende ist.dayım fındıklıddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :=)
ctesi halvet oldu.
pazar 1. gün
ptesi 2. gün
salı 3. gün
cuma ctesi pazar halvette olucazzzzzzzzzz doktor öyle dedi hesapladı. 25 mart pazar günü adet olmuştum
hmmmm anladimmm o zaman tamam iste sizin altin vurus cuma cnmcmmm o gun icin guzel bi hediye al kendine kostumsel olarak :)))) guzelce giyin suslen guzelde bir sofra sonrasinda turk kahvesiii hoppppp halvett .olucak insallah bu ayy hepimizzz hamis olucuuuukkkkkkkkkkkk :)))) insalah
ctesi halvet oldu.
pazar 1. gün
ptesi 2. gün
salı 3. gün
yavrummmmmmmmmmmmmmm ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh maşşallahhh hadi bakem hayırlısı olcek olcek bu ay :=)olucazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
asissssssssssss bacım bugün aklımdan geçtin nirelerdesiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn kıs sen ziilliiiiiii ne yapan ne eden ben hala adetimi beklerimmmmmmmmmmmmmmmmmm:=)
hos geldin cnmmmmmm
BAT beklenen adet tarihi ama biz beklemekten biktigimiz ve gelmesini istemedigimiz icin topikce ona
NOBAT tarihi diyoruz gelmez olasii adet tarihi anlamindaaa
:)))))))))))
hadi bakalim hayirlisi seninde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?