Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

bendeeeeeeeeee ikizz ucuzzz allah ne verdiyse artikkkkkkkkk :))) teki bulduktaa :))))
ac tavuk muyuzz neyizzz:))))
Allahh insallah saglikli hayirli ikizlerii nasip etsin bizeeee :)

ne güzel canım... inşallah bu ay yımırtanla spermcanlar buluşurlar...

benim ki de öyle mi olur kii...? :44: herkesin yumurtlaması farklı olabilir ya...ama ne olursa olsun her fırsatta bu ay halvettt....

cnmmm ctesiden cokk once yapmadan beklmeeyin 4 gunu gectikten sonra spermlerin haeketligi azlip kalitesi azaliyomusss o yuzden bence persembe deneyin derim hem gitsin sperm onden beklesin yimirtani
yani persembe- ctesi sabah -pazar aksam halvet oneriyorummmm
ayy halimize bakk yakinda kadin doum uzmani olucaz :))))))))))))
bu hafta cnmcmm kocana vitamin icir protein balik karides agirlikli beslenin :))) sonra malum bacaklar havada beklmee seanslari :)))

hadi insallahhhhh bu ayyy tamam olucazz hepimizzz allahin izniyle insalahhhhhhhhhhhhhh

arkadaşlar ne güzel bi forum olmuş şıkır şıkır ben ilk kez bugün denedim,bilmem ki olur mu.... inşallah diyorum hayırlısıysa... yalnız ben BAT yazmışsınız ya o nedir?

tamamen aynıyız canım bat günümüz aynıydı o gün adet olmadık ve 3 gün sonra olduk. 3 gün gecikince ben umutlanmıştım (((((( çokta ağladım adet olunca kısmet değilmiş. ama artık ağlamak üzülmek yok her şeyin hayırlısı

hemde nasıl canım... eşimin gözlerinin içine bakarak neler anlatmıştım... çok emindim kendimden... hiç gecikmemişti çünkü... olduğumda gözlerime inanamıştım... ertesi güne dr randevumu bile almıştım... kan testim negatif çıkmıştı fakat yine de umutluydum...

ama şükürki çabuk toparlandım... baksana reglimiz oldu bitti ve de ovulasyon günlerimiz tekrar geldi...

şimdi senin yumurtan olgunlaşmışya canım kasık ağrın akıntın falan oldu mu?

bi de kaç yumurtan olmuş bu ay?

arkadaşlar ne güzel bi forum olmuş şıkır şıkır ben ilk kez bugün denedim,bilmem ki olur mu.... inşallah diyorum hayırlısıysa... yalnız ben BAT yazmışsınız ya o nedir?

hos geldin cnmmmmmm

BAT beklenen adet tarihi ama biz beklemekten biktigimiz ve gelmesini istemedigimiz icin topikce ona

NOBAT tarihi diyoruz gelmez olasii adet tarihi anlamindaaa

:)))))))))))

hadi bakalim hayirlisi seninde

ben kacar cnmcmmlarrrr kocisle ilgilenmek lazimmm
optummm herkesiii gorusmekk uzereeeeeeeeee
allaha emanett olunnnnnnn

muckssssssssssssss

asissssssssssss bacım bugün aklımdan geçtin nirelerdesiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn kıs sen ziilliiiiiii ne yapan ne eden ben hala adetimi beklerimmmmmmmmmmmmmmmmmm:=)

hafta sonuuuuuuuuu çok yoğundummmmmmmmmmmmmm yatılı misafirlerim vardıııı.
ptesi dışarıdaydım
bugün jinekolojik muayeneeeeeeeeeeeeeee moral pompolamaya çalışıyorum işteeeeeeee

inşallah hamilesindir canımmmmmmmmmmmmmm hala adet olmadın biliyorum.

hos geldin cnmmmmmm

BAT beklenen adet tarihi ama biz beklemekten biktigimiz ve gelmesini istemedigimiz icin topikce ona

NOBAT tarihi diyoruz gelmez olasii adet tarihi anlamindaaa

:)))))))))))

hadi bakalim hayirlisi seninde

hımmmm anladım canım bende yazarım bir ara ozaman. bişey sorucam hamile kaldığımız en erken ne zaman belli oluyor.mesela diyelim ki bugün hamile kaldıysam en erken nasıl ve ne zaman anlarım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…