Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Paybikemmmmmm bencede biz seçilmişsiz tartışmasız bu kadar çatlak bir topikte toplanamaz yani imkansıııızzzzzz

Pojoummm anoooyyy çok tatlı yaaaaa, bende dün aynı kocişle benim karışımım bi bebiş buldummm ahanda bu ikimizin mixi resmen kaş gözzz aynı eşimmmm burunla yüz şekli bennnnnnn oyyyyyyy yerim onu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

periiiiiiii bu kızları salmışsın testte.durumları pek ii görünmüyorrrrr.

hemşireee hemşirreeeee:94::94::94::94::94: lütfen bizim topiğeee acil bi doktorrrrrrr

Son düzenleme:
periiiiiiii bu kızları salmışsın testte.durumları pek ii görünmüyorrrrr.

hemşireee hemşirreeeee:94::94::94::94:94: lütfen bizim topiğeee acil bi doktorrrrrrr

Ben Pişiiii yapmadım yaaa kendileri tutturdu test yapicukkkkkkk diyeeee Bende yapın ama negatif çıkarsa üzülmeyin sadece pozitif çıkarsa sevinin dediiiiiüümmmmmmm

coooooooookkkkkkkkk tatttlıııııııııı yaaa masallahhhhhh :)))))))

aynen canımm çok doğruuu.yaa bu bebiş çok datluuuuuuuuuu yaaaaaaaaaa ben bebekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

pişşştt bana da ısmarlasana

gitme burda birlikte içelimmm

Ohhhh yine geldimm dayanamadımmm.Hem kahvemi içerim hem size laf yetiştiririm.....
Hadi kızlar kahvleeriniz soğuyorrr....

Perimmmm bunu ben varyaaa yirim yirim yirimm bitiririrmmmmmmmmmmmmmmmmm,hammmmm yaparımmmmmmmmmmmmmmmmmm,çok tatttttttttlı buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Behlülün bir sahnesi vardıya arabada bağırıyordu daha dogrusu böğürüyordu deli danalar gibinn..Bende öyle yapcammmmmmmm ..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:

oooyyyy çok datluuuu süper miiixxx
Allahım sana böyle bi bebiş versin inşalllaaaahhhhh amiiiinn

Ben geldiiiiiimmm. Bugub bat in birinci gunu adetim gelmedi :) carsambaya kadar muhlet veriyorum kendime :)
hoş geldin balummmm ayyyy inşşşş gelmezzzzz yaaaa
Ben Pişiiii yapmadım yaaa kendileri tutturdu test yapicukkkkkkk diyeeee Bende yapın ama negatif çıkarsa üzülmeyin sadece pozitif çıkarsa sevinin dediiiiiüümmmmmmm

enderfts ile boju iide ,yawrum vitaminc kendine gelemedi

Son düzenleme:
PERİİİİİİİİİİİİİİİİİ YERİM BEN SENİN MİNNAK BURUNLU KIZÇEZİNİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ AMANIN degmesinn yosmayaaaaaaaaaaaaaaaaaa pek bi tatluuuuuuuuuuu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama bendeeeeeeeeeee vitaminc bacımmmmmmmmmm gibi şehzadeeeeeeeeeeeeeee severimmmmmmmmmmm bilmem ama erkek veletlerine karşıı daha bi içim ısınıyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii neden acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:=)))))))))))))))))))))) ayyyyyyyy kanımda erkek manyaklıgı mı var neeeeeeeeeeeeee anaaammmmmmmmmm erkek olsam nuri alço gibim bişey olurdum heral bennnnnnnnnnnnnnnn:=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

YUHİİİYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Testtt testtt babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Hehe yok oyle kanmicam sizebenim adetler zaten problemli. Carsamba sabah yapcam test eger gelmezse. Elimde bi test var sadece. Bi test on euro burda . Varsa carsamba kesin cikar:) gecen hamileligimde battan bi hafta sonra yapmistim cikmamisti . Tam yedi haftalikken belli olmustu. Hos o gebelik problemliydi belki ondan gec belli olmustu ama olsun. Beklicem carsambaya kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…