- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #3.161
Allahtan kesip de toplamadılaarr
oooyyyy iiiraaannçççııımmmmm
ben bir süre cıkayım kendime bir kahve yapayım kafam dağılsın yoksa tırtlattımmm,sizide etkiliyorum gıızzzzzzlarr
ben bir süre cıkayım kendime bir kahve yapayım kafam dağılsın yoksa tırtlattımmm,sizide etkiliyorum gıızzzzzzlarr
periiiiiiii bu kızları salmışsın testte.durumları pek ii görünmüyorrrrr.
hemşireee hemşirreeeee:94::94::94::94:94: lütfen bizim topiğeee acil bi doktorrrrrrr
Paybikemmmmmm bencede biz seçilmişsiz tartışmasız bu kadar çatlak bir topikte toplanamaz yani imkansıııızzzzzz
Pojoummm anoooyyy çok tatlı yaaaaa, bende dün aynı kocişle benim karışımım bi bebiş buldummm ahanda bu ikimizin mixi resmen Eki Görüntüle 395891 kaş gözzz aynı eşimmmm burunla yüz şekli bennnnnnnoyyyyyyy yerim onu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Paybikemmmmmm bencede biz seçilmişsiz tartışmasız bu kadar çatlak bir topikte toplanamaz yani imkansıııızzzzzz
Pojoummm anoooyyy çok tatlı yaaaaa, bende dün aynı kocişle benim karışımım bi bebiş buldummm ahanda bu ikimizin mixi resmen Eki Görüntüle 395891 kaş gözzz aynı eşimmmm burunla yüz şekli bennnnnnnoyyyyyyy yerim onu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ben geldiiiiiimmm. Bugub bat in birinci gunu adetim gelmedi :) carsambaya kadar muhlet veriyorum kendime :)
pişşştt bana da ısmarlasana
gitme burda birlikte içelimmm
hoş geldin balummmm ayyyy inşşşş gelmezzzzz yaaaaBen geldiiiiiimmm. Bugub bat in birinci gunu adetim gelmedi :) carsambaya kadar muhlet veriyorum kendime :)
Ben Pişiiii yapmadım yaaa kendileri tutturdu test yapicukkkkkkk diyeeeeBende yapın ama negatif çıkarsa üzülmeyin sadece pozitif çıkarsa sevinin dediiiiiüümmmmmmm
hoş geldin balummmm ayyyy inşşşş gelmezzzzz yaaaa
enderfts ile boju iide ,yawrum vitaminc kendine gelemedi
Aahahhhhhhh iyiyim kız iyiyim dur kahvemi kapatayımda bir fal bakışak
Uslu oldum tamammmmm
YUHİİİYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Testtt testtt babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?