Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

canım sana tek önerim soğan kürüne başlaman. kürtaj olanlar, miyomu , kisti olanlar ve en başta adet düzensizliği yaşayanlar yada aylarca olmayanlara soğan kürü çok iyi geliyor. daha çok emin olmak istiyorsan youtube.com'a gir ibrahim saraçoğlu soğan kürü yaz bir sürü videosu çıkar beyazcımmmmmmmm onları tek tek izleeeeeeeee. ben soğan kürüne çok inanıyorum.

BEYAZIM benimde sana onerim kesinlikle sogan kuru

ama sen incir kuru yapma ardindan cunku oda prolaktini yukseltiyor ama kesinlikle sogan kuruyle rahimini temizlemelisinnn cnmmm

optumm kislarr

ASIS im super anlatmissinnnnnn optumm senii

ama sen incir kuru yapma ardindan cunku oda prolaktini yukseltiyor ama kesinlikle sogan kuruyle rahimini temizlemelisinnn cnmmm

optumm kislarr

ben geldim idilgacımmmmmmmmmmm tatil nasıl gecti nerelere gittiniz bana ne aldııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnn :)))))))))))))))ayyyy yavrum bi hastalandım hala halim yok pek bilg.basında duramıyorum cumartesi günü iki kere acili boyladık bulantı ve kusmadan senin ne oldu adet oldun mu?

ayyyy yavrularrrrrrrrr biz bu kürleri deneye deneye dana gibi olcazzz yaaaaaaaaaaaa:)))))))))))) fakirin umudu kürlere devammmmmmmmmmmmmm

haklisin ama bu ay baslayamam annem gelicek 15 günlügüne. bu arada doktorun ne kadar iyimis herseyi güzel güzel anlatmis benimkini göremiyorum bile asistaniyla görüsüyoruz sadece
yeni doktor ariyorum ins bulabilirim iyi bi doktor

optumm kislarr

tamam canim dediklerini dikkate alcam
kizlar tesekkür ederimde bu sogan kürü icerken cok kokuyo mu????

Son düzenleme:
alpellacım nasıl oldun geçtimi bulantın şimdi nasılsın arkadaşım

canım bulantım gündüzleri oluyor yalnız daha önemli bir sorunum var o da kahverengi lekelenme ve bebeğin olduğu yerde ağrı... gece gece içime kurt düştü ya sabah olsun belki dr.a giderim

Olurum tabii canım bende baya bişeyler öğrendim hamiş olduktan sonra seve seve paylaşırım sizle , bu 2. bebeğimiz ilki 8 haftalıkken kalbi durmuştu , teşekkür ederim iyi dileklerin için ,

kızlar günaydın ben dün 2. tet yaptım çift çizgi tam size yazarken elektirikler gitti . daha sonra dersanaye ve ordanda ablama derken dün gece çok geç saatte eve döndük. şimdi çıkıyorum hastaneye kan tahlili yapmaya birde dün gece 4 de mide bulantısı fena oldu inşalla döndügümde size haberleri yazacam sizi seviyorum kızlar

canım bulantım gündüzleri oluyor yalnız daha önemli bir sorunum var o da kahverengi lekelenme ve bebeğin olduğu yerde ağrı... gece gece içime kurt düştü ya sabah olsun belki dr.a giderim

günaydın canım yeni gördüm yazdığını sen içini ferah tut ama mutlaka git doktoruna bebişin ben burdayım diyor arada sanırım o kadar böyle düşün kötü şeyler getirme aklına ))

Son düzenleme:

Kesinlikle canım mesela benim sat 29 aralık ama döllenme 15 ocak yani arada 17 gün fark var o yüzden adetten 3-4 gün sonra başlayıp 2 günde bir halvet olmak şansı baya artırıyo aslında spermler 3 gün canlı kalabiliyo ama işi sağlama almak için 2 diolar

ayyyyy çok sevindimmmmm hadi bakalım güzel bir değerle gelirsin buraya bizde seni seviyoruz canımmmm

Mutlaka git doktoruna bence , için rahat etsin en azından

Son düzenleme:
Bende eşimi gönderip kendimi pc başına attım hemen bahar geldi artık şükür sen çalışıyormusun?

) iyi yapmışsın evet canım çalışıyorum özel bi şerkette muhasebe departmanında fırsat buldukçada sizlere yazıyorum evet gelsin artık bahar umarım baharı görmeden yaza girmeyiz ben çok severim baharı doya doya yaşarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…