- 10 Nisan 2009
- 1.954
- 17
- 158
- 43
- Konu Sahibi Masalsularam
-
kizlar fikir verin
simdi ben 5 aralikta kürtaj oldum bilen vardir belki. özet geceyim. ogün bugün adet olamiyorum. gecen ay hormon testinde prolaktin azcik yüksek cikti. simdi ilac kullaniyorum. söyle bir durum var. subat 16 da kahverengi akintiyla birlikte pihtilar gelmisti. normal bi adet olmadigi icin dikkate almadim ama not almisim telefona. ocaktada buna benzer oldu ama not almamisin. mart 19da yine ayni sekilde kahve rengi akintiyla birlikte pihtilar geldi fark olarak (affedersiniz) tuvallette pecetede kirmizi olarak kan geldi ama cok cok az iste günlük ped kadar diyim.
benim düsüncem sanirim bu tarihler benim adet günlerim. 2 adat arasi 32 gün. aslinda eskidende adetlerim bu aralikla falan olurdu. öyle böyle hesaplayinca bu hafta yumurtlama haftam oluyo. acaba diyorum kendi kendime gelin güvey mi oluyorum. acaba yumurtluyor muyum ben onuda merak ediyorum.
varmi düsüncesi olan.
canım sana tek önerim soğan kürüne başlaman. kürtaj olanlar, miyomu , kisti olanlar ve en başta adet düzensizliği yaşayanlar yada aylarca olmayanlara soğan kürü çok iyi geliyor. daha çok emin olmak istiyorsan youtube.com'a gir ibrahim saraçoğlu soğan kürü yaz bir sürü videosu çıkar beyazcımmmmmmmm onları tek tek izleeeeeeeee. ben soğan kürüne çok inanıyorum.
benim esimde yaptirdi 3 gun once diyolar ama o gun yapmamis olmasi yeterlii cok onemli deil biz 1 gun oncesinde yapmistik ertesi gun doktora gittik dusunmemistik oyle bisey istiyecegini yaptirdik allaha sukur iyi cikti
canimmm ayy kardescigime yakinsinnn senn demekkk ayyy demekki ben seni o yuzden cok seviyorummmm o da maltepe tarafinda geldigiizde direk ona giidyoruz
kislarr insallah su bebislerimiz karinlarimiza konsunnn topik bulusmasi yapalim ist da bagdat caddesi yada sahilde bir kahve toplantisi
ayy cokk hoss olurrrr
süper olurrrrrrr bağdat caddesinde buluşalım güzel bir cafedeeeeeeeee topikçekkkkk ve kahve falıda baktıralımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))))))))))
hemde nasıl canım... eşimin gözlerinin içine bakarak neler anlatmıştım... çok emindim kendimden... hiç gecikmemişti çünkü... olduğumda gözlerime inanamıştım... ertesi güne dr randevumu bile almıştım... kan testim negatif çıkmıştı fakat yine de umutluydum...
ama şükürki çabuk toparlandım... baksana reglimiz oldu bitti ve de ovulasyon günlerimiz tekrar geldi...
şimdi senin yumurtan olgunlaşmışya canım kasık ağrın akıntın falan oldu mu?
bi de kaç yumurtan olmuş bu ay?
bana bir yumurtamı gösterdi boyunu çapını ölçtü çok iyi dedi. akıntımda çok iyiymiş mis gibiymiş. doktor sapıkmıydı anlamadım
sana 10 üzerinden 10 veriyorum dediiiiiiii ben içimden tövbeeeee tövbeeeeeee dedimmmmmm ay çok şeker bir doktorduuuuuuuuuuuu
doktor dedi ki ayda bir kere kadınlar yumurtlarrrrrrrrrrrrrr ve ilişkiyi o güne denk getirmek çok önemli. o günde hamile kalınır dedi. bütün kadınlar böyledir dedi. her bayanda yumurta olur ama çatlamayabilir dedi. bu yüzden ptesi gel bakim yumurtan çatlamış mı dedi. yumurtlama döneminde akıntı olur anlarsın dedi. bu akıntı yumurta akı kıvamında ve renginde olur dediiiiiiiiiii.
birde bana kızdı 10 aylık evlisin doktor doktor gezilirmi dedi. ilk 1 yıl çocuğun olmaması çok normal dedi. vücut kendini hazırlıyor dedi. evlenince adet günleri bile değişir düzensiz olur dedi. 1,5 yıldan sonra doktora gidilir dediiiiiiiii.
rahim filmi çektirmek bayanlar için hiç iyi değil vajina mikrop kapıyor önermiyorum dedi. en son çare onu öneriyorum dediiiiii.
ben kaçıyorum arkadaşlar herkese iyi gecelerrrrrrrrrrr. eşimi çok yanlız bıraktım yarın görüşürüz mucukkkkkkkkkkkkk