Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kendinee geldinn mii minnosssss :))))))
ben sıyırdım,smdiden hamiş deilim modundayım ve bi sonraki ay için
hesaplama yapıorummm DDD

kendinee geldinn mii minnosssss :))))))
ben sıyırdım,smdiden hamiş deilim modundayım ve bi sonraki ay için
hesaplama yapıorummm DDD

Geldim tatlım bir dua okudummm rahatladım vallaaa:)))
Yimakkk yimakkkk istiyorummm.....Siz yediniz geldiniz tabimmmm:)) Afiyet olsssunnnnnn şekerimmm

İyi hesap yap,güzel seksii kıyafetler iç çamaşırları fln :))))))))))))))))

Son düzenleme:

:)))))))))))canmm benmmm hepsini uygulıcamm bu ayyy DD
tabi hamiş deilsemm egerrr.. evett tatlım yemek yedimm :))
hadi sende yeee hemennn

Mrb kızlarrrrr
Ben sabah test yaptım tekrar. Yine 2.çizgi çok silik çıktı. Marka aynıydı, ondan mı aynı çıkıyo yoksa hamilemiyim anlamadım.
Yazarken bile komik geliyo yaaa

Mrb kızlarrrrr
Ben sabah test yaptım tekrar. Yine 2.çizgi çok silik çıktı. Marka aynıydı, ondan mı aynı çıkıyo yoksa hamilemiyim anlamadım.

Ikinci cizgi ne kadar silik olursa olsun her zaman pozitif supheyle bakmaliyiz. Yarin baska,markayla yap bide canim. Insallah bebisin seninledir.

Bebişlerrrrrrrrrr,
ben yemege gidiyorummmmm
Allahh hepimize bebişşşş versinn tez zamanda inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ayyy sanırım çok yemekten kilo aldım...:d bugün ne bulsam mideye indirdim...börekler pastalar meyveler ayyyy inanmıyom bu seferde şişkoluktan olmıycak bebiş...
ya rabbim bize de güzel duygulardan mahrum bırakma. senin her şeye gücün yeter... hayırlı evlat nasip et hayırsızca hayırlısı olacaksa gecinden ver!AMİN!!

Bİ DE HAMİLE OLSAM 100 KİLO OLURUM HERALDE DAHA BEBİŞ YOKKEN 64 KİLOYUM PSİKOLOJİM BOZULDU ŞİMDİİİYEMEK NO

Mrb kızlarrrrr

HAKKINDA HAYIRLISI OLSUNNN CNMMCMM BENIMMMM
bizi habersiz birakmaaaa paylasimmmsizda birakmaaa
haberlerini bekliyorummmmmmm

meleklerin yaninda olsunnnnnnnn enn dogru kararlarr vermeni saglasinlar cnmcmmmmmmmm
bebis isindee hayirli zamansa ve hayirli bebisse olsun insallah cnmmm

Evet oyle gibi oldu:) ben telden hizlica girip takip edip cikiyorum sizle motive oluyorum enerjimi aliyorum oyle gune devam:))) ben beklemedeyim nobatimi, gerci yumurtlama yeni bitti sayilir simdi belirti olsun diye vucudumu dinleyip duruyorum :)icim hevesle dolu sizinde oldugu gibi

dun topuklu cizmelere gezindimmmm kokosluk varya serdee:)) eve gelipp yattinca gece sureklii sol kasigimmm sizim sizim sizladi
nedenini bilmiyorummmm
ya bu sol kasigimin yumurt kismimin sizisi (ama tam agri diyemiyorum inceden SIZI) Bacagima kadar iniyo gibiii

sabah uyandim agri magri yok
simdi bacak bacak uzerine o sol tarafi SIKISTIRIP oturunca sizi oluyo yinee?????????

nedir buuuu

Nobat 27 nisan yumurtlayali cok oldu???????????????? bu ne ki

iki sebebi vardır ya adet olacan rahim sızım sızım sızlıyo ya da bebiş gelcek sızım sızım sızlatıyo

allah insallahh hevesleriniiii isteklerinii sana versinnn cnmcm :)) vee hepimizeeeee hayirlisiylaa
ama yaz cnmm sende ara sira yasadiklariniii dusuncelerinii kenidni duygulariniii :)))

opuyorummm sessiz prenses ::)))
mucksssss

Anaammmm banada öyle olmuştu acaba diyorum 2 keremi yımırtlıyoruz farkında olmadan canım yaa.Ama boşver sen yımırtlamda bebiş ağrısı olsun ooo bebişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ya kızlar ya yumurtlama hamileleik ve adet belirtileri aynı ya neden değişik değişik olmuyo ya o zaman anlardık her şeyi

kızlar yaaaaaaa soyle bı bebıs hapı ıcad edılse yutsak ta yumuk yumuk bebıslerımız karnımızda tutunsa ne kaaaaaaaaa guzel olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Mrb kızlarrrrr
Hmmmmmmmyyyyy e hamilesin o haldeee :26: kan verdin mii?

Diorum kuzuşkom ben sana niçin olduğunuuuuuu gurkinden beri o ağrı var işteeeeeeeeeeee

HAAdiiii bakalimm hayirlisii artik umitlenmeme karari aldimmmmmm :)))))))))

yuruyusume cikicaktimmm ayyyyy yine yagmurr yaaaaaaaa offf valla
PERIMMMMMMMMMM pek sessizsinn bugunnnn halvet haftasi kutlamalarindan sonraa yorgun dustunnn sanirsamm cnmm benimmmmmm

ben kacar yavas yavas bu gecede yemek derdimm yokkkkkkkkk monummm yokkkkkkkkkk yihuuuuuuuuuuu
disarda yemek fasliii var yinee ama yine hediye derdim varr bu sefer ev hediyesi alicukkkkkk ya hediye secmektenn hic hoslanmiyorummmmmmm
bide hediye bakarken hep kendime biseylerrr begeniveriyorummmmm :))))))))))))

burda heryerrr cicekk actiiiii vitrinlerdeeee rengarennkk elbiselerrrrrrrrr uzunn cogunluktaa kisalarda varrrrrrr ama oraya gore pahaliii
ya burasi ilginc marka ayni urun ayni turkiyeyle burda oranin 2 katii fiyat istiyorl;a anlamadimm bizim paramizinda degeri cok dusuk burdaa zatennn

amannn memleketim gibisi yokkkkkkkkk

ISILISIL im cnmmmmm nasilsinnnnnnn
keyfin yoktur bundan eminimmm amaaa dedigim gibi soyleee dusunnnnnn seninn icinn hayirlii olan bebisi kucagina alip kokladigindaaa amnnnn iykii oncesindekiler olmamis yoksa sana kavusamicaktimmmm diceksinnnnnn
bunu unutmaa cnmin iciiiii

sadece sabirli olll bakkk herseye ragmen bebis yasasaydi ve dogustan saglik (allahh korusun )kotu problemleri olan bebek olsaydii omur boyuu ne kadar cok uzulurdun
allah seni seviyomus kiiii bunu yasamani istemeden cozumlemisss cnmmmmm

yeniiiisi cokk yakinda olucakk insallah saglikla kurtajdan sonra kii ayda bile kalabilirsinnnnnnnn cnmcmmmmmm

sakinn uzulmeee
uzulup vucudunu yormaaa

opuyorumm seniiiiiii
hep dua et icindenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…