- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #3.201
kendinee geldinn mii minnosssss :))))))
ben sıyırdım,smdiden hamiş deilim modundayım ve bi sonraki ay için
hesaplama yapıorummmD DD
Geldim tatlım bir dua okudummm rahatladım vallaaa:)))
Yimakkk yimakkkk istiyorummm.....Siz yediniz geldiniz tabimmmm:)) Afiyet olsssunnnnnn şekerimmm
İyi hesap yap,güzel seksii kıyafetler iç çamaşırları fln :))))))))))))))))
Mrb kızlarrrrr
Ben sabah test yaptım tekrar. Yine 2.çizgi çok silik çıktı. Marka aynıydı, ondan mı aynı çıkıyo yoksa hamilemiyim anlamadım.
Yazarken bile komik geliyo yaaa
Mrb kızlarrrrr
Ben sabah test yaptım tekrar. Yine 2.çizgi çok silik çıktı. Marka aynıydı, ondan mı aynı çıkıyo yoksa hamilemiyim anlamadım.
dun topuklu cizmelere gezindimmmm kokosluk varya serdee:)) eve gelipp yattinca gece sureklii sol kasigimmm sizim sizim sizladi
nedenini bilmiyorummmm
ya bu sol kasigimin yumurt kismimin sizisi (ama tam agri diyemiyorum inceden sızı) bacagima kadar iniyo gibiii
sabah uyandim agri magri yok
simdi bacak bacak uzerine o sol tarafi sıkıstırıp oturunca sizi oluyo yinee?????????
Nedir buuuu
nobat 27 nisan yumurtlayali cok oldu???????????????? Bu ne ki
Evet oyle gibi oldu:) ben telden hizlica girip takip edip cikiyorum sizle motive oluyorum enerjimi aliyorum oyle gune devam:))) ben beklemedeyim nobatimi, gerci yumurtlama yeni bitti sayilir simdi belirti olsun diye vucudumu dinleyip duruyorum :)icim hevesle dolu sizinde oldugu gibi
dun topuklu cizmelere gezindimmmm kokosluk varya serdee:)) eve gelipp yattinca gece sureklii sol kasigimmm sizim sizim sizladi
nedenini bilmiyorummmm
ya bu sol kasigimin yumurt kismimin sizisi (ama tam agri diyemiyorum inceden SIZI) Bacagima kadar iniyo gibiii
simdi bacak bacak uzerine o sol tarafi SIKISTIRIP oturunca sizi oluyo yinee?????????
nedir buuuu
Nobat 27 nisan yumurtlayali cok oldu???????????????? bu ne ki
Hmmmmmmmyyyyy e hamilesin o haldeee :26: kan verdin mii?Mrb kızlarrrrr
nedenini bilmiyorummmm
ya bu sol kasigimin yumurt kismimin sizisi (ama tam agri diyemiyorum inceden SIZI) Bacagima kadar iniyo gibiii
simdi bacak bacak uzerine o sol tarafi SIKISTIRIP oturunca sizi oluyo yinee?????????
nedir buuuu
Nobat 27 nisan yumurtlayali cok oldu???????????????? bu ne ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?