- 7 Nisan 2011
- 303
- 10
- 98
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #3.241
selam kızlar kaç zamandır giremedim nasılsınız. hamiş haberi var mı sırada kim var.
selammm tatlım hosgeldinn..gizz86 ve kapnax arkadasımızz hamiş tatllımm
sana bişe sorcamm yaa smdi ben takıldım kaldım,göğüslerim agrıyo ama
koltuk altına dogru..daha cokk regl zamanı böle olur diolar,bilgin var mı sende
olmusmuydu..eger öleyse bn yine regl olcammmm :'(
ya hayırlı muğurlu olsun tebrik ediyorum.
bende uçlarında hassiyet olmuştu. sol kasığım normalden farklı ağrımıştı. arkadaşa sordum kasık ağrımaz yok öle olmaz yok böle olmaz demişti. herkesin bünyesi farklı olduğundan değişiyo. belli bi standart yok.
yani sen adetin geçince test yap. ama umutsuzluğa kapılma. adetlerin düzenliyse olur Allah ın izniyle.
dun topuklu cizmelere gezindimmmm kokosluk varya serdee:)) eve gelipp yattinca gece sureklii sol kasigimmm sizim sizim sizladi
nedenini bilmiyorummmm
ya bu sol kasigimin yumurt kismimin sizisi (ama tam agri diyemiyorum inceden SIZI) Bacagima kadar iniyo gibiii
sabah uyandim agri magri yok
simdi bacak bacak uzerine o sol tarafi SIKISTIRIP oturunca sizi oluyo yinee?????????
nedir buuuu
Nobat 27 nisan yumurtlayali cok oldu???????????????? bu ne ki
ya hayırlı muğurlu olsun tebrik ediyorum.
bende uçlarında hassiyet olmuştu. sol kasığım normalden farklı ağrımıştı. arkadaşa sordum kasık ağrımaz yok öle olmaz yok böle olmaz demişti. herkesin bünyesi farklı olduğundan değişiyo. belli bi standart yok.
yani sen adetin geçince test yap. ama umutsuzluğa kapılma. adetlerin düzenliyse olur Allah ın izniyle.
dun topuklu cizmelere gezindimmmm kokosluk varya serdee:)) eve gelipp yattinca gece sureklii sol kasigimmm sizim sizim sizladi
nedenini bilmiyorummmm
ya bu sol kasigimin yumurt kismimin sizisi (ama tam agri diyemiyorum inceden SIZI) Bacagima kadar iniyo gibiii
sabah uyandim agri magri yok
simdi bacak bacak uzerine o sol tarafi SIKISTIRIP oturunca sizi oluyo yinee?????????
nedir buuuu
Nobat 27 nisan yumurtlayali cok oldu???????????????? bu ne ki
Canım benim allah sana ve eşini sabrınızdan dolayı en kısa zamnada en güsel haberlerle mükafatlandıracaktır ben inanıyorum canımm hep hayırlısını isteyerek duaalarımıza başladık birbirimize hep hayıslısı diyerek destek olduk ve inan bana benim için senin için ve niceleri için en hayırlısını yine hayrına sıgınıp duaları dualara ekledigimiz sonsuzlugunda kudretine sıgındıgımız el açıp yalvardıgımız en umutsuz anımızda kapısını çaldıgımız bagışlamsı bol affetmesi sonsuz ve almadan veren bizi karşılıksız seven rabbimizden istedik ve rabbim bize en hayırlısını veriyorr belki istedigimiz degil ama inan bana bizim için en iyisini sadece ama sadece o bilebilir şükürler olsun rabbime ve ona inan kalbimizeeeeeeeee şükürler olsun.....
Selam kızlar...
ışılcım merhaba, seni gördüğüme sevindim...senin haberinden sonra pek giremediğm ben de topiğe.
Canım ne güzel yazmışsın "veren de alan da allah" diye. Aynen öyle canım, en hayırlısı buymuş.
Eminim en kısa zamanda yeni ve gzüel haberlerini vereceksin bizlere. ALLAH HAKKIMIZDA HEP EN HAYIRLISINI VERSİN.16:
selammm tatlım hosgeldinn..gizz86 ve kapnax arkadasımızz hamiş tatllımm
sana bişe sorcamm yaa smdi ben takıldım kaldım,göğüslerim agrıyo ama
koltuk altına dogru..daha cokk regl zamanı böle olur diolar,bilgin var mı sende
olmusmuydu..eger öleyse bn yine regl olcammmm :'(
amin canım aminnn hayırlısıyla önce senden ve sıradaki diğer arkadaşlardan alalım hayırlı haberi,sonra bende size yetişirim inşallah.çok özledim sizleriSelam kızlar...
ışılcım merhaba, seni gördüğüme sevindim...senin haberinden sonra pek giremediğm ben de topiğe.
Canım ne güzel yazmışsın "veren de alan da allah" diye. Aynen öyle canım, en hayırlısı buymuş.
Eminim en kısa zamanda yeni ve gzüel haberlerini vereceksin bizlere. ALLAH HAKKIMIZDA HEP EN HAYIRLISINI VERSİN.16:
ışıııllll canımmmmmmmmm hoşgeldiiinnnn
Allah'ım tez zamanda hayırlısıyla yeniden göbüşüne kelebeğni kondursun sağlıkla inşaallaaaaahhh
allahhaa cok şükür adetlerim düzenli canmm yaa..
inşallahh allahtan ümit kesilmezz sende bol bol dua et tatlımm bizeee
senin bi sıkıntın yoktur inşallhhh nasıl bebişşşş :))
allah sağ salim doğurmayı nasip etsin inşallahhh..
Test yapmak istiyoruuummm, ovt geçeli iki gün olduu
Ya kızlar bişe dicem, benim bir arkadaşım var 7 aylık hamile.
Haftasonu görüştük, eli yüzü çok feci şişmiş, burnu kooooocamannn olmuuuşşşş, herkeste böyle mi olur acabaaa.
Ya tamam kızmayın onları düşünmeye daha çooooook var ama napiim... :26: :26: :26:
selam canım.
Ya ben senin o avatar resmine bayılıyorum nerden aldın bi söyle yufennnnnnnnnnnnnnn
afedersin benim de popüşe dooru bi ağrım var,ordan bacaama bi sızı geçiya
offf alllaahhıımmm oooofffff
amin anım amin cümlesiyle.Allahım herkesin gönlüne göre versin
bizde bi sorun yok hamd olsun teyzesi. işte ultrasonda da göründü. ama kaç haftalık onu bilmiyoruz hcg bakmadı doktor. 2 hafta sonra kalbini dinlemeye gidicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?