Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kızlarrr yaaa henüzz kırmızıları görmedikkk amaaa
güğüs kısmından koltuk altına dogru sızım var yaaa..
regl olcammm kesinnn ((
bu koltuk altına doğru olan sızının bilimsel bi acıklaması var mıı..
yani regl belirtisi olarakk..

Canım hamiş olanlarda da oluyor oooo... İnşallah bunun belirtisidir canım. Kaç gün kalmıştı senin bata ?

Işılımmmmmmmm hoşgeldin bitanemmmmmmm Senden sonra topikte yas vardııı... Umarım biraz daha iiyisindir tatlımmm, dualarımız seninlee. Tekrardan en yakın zamanda hamiş kalacağına şüphem yokk Allahın izniyle canım benim...

aslinda onun bilimsel aciklamasi sut kanallari genisleyince olusur o agri ama ?????????????????
oda hamileligin daha sonraki asamalarinda olur diye biliyorummm
sut kanallari memislerimize yumoslarimizda paralel calisan seyler asljnda cok baglantililar birbiriyle

insallah hamislik belirtindir cnmmmmm

Işılllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
İyisin dimiiiiiiiiiiiii tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyi ol iyiiiiiiiiiiiiiiii
Herşey geçcekkkk,sseeenn yine hamiş olcannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

inşallahhh idimm yaaa inşallahhh..hayırlısı olsun hakkımızdaaa..

canım pidilgam benim daha iyiyim çok şükür,çok teşekkür ederim desteğin için,Rabbime her zaman hayırlısını ver diye dua ettim,hayırlısı böyleymiş diyorum.tabiki üzüldüm ağladım kolay kolay etkisinden kurtulamayacağım ama çok şükür ki Allahım sabrını veriyo O'na güvendim sığındım şimdi içim rahat biliyorum hayırlı zamanda sağlıkla verecek bebeğimi inşallah.aynı zamanda tüm bekleyen arkadaşlarımın da hayırlısıyla gelecek bebişleri inşallah...

hepinize desteğiniz ilginiz dualarınız için çok teşekkür ederim canlarım iyiki varsınız,inanıyorum ki aranızda daha çabuk toparlanıcam.çok seviyorum hepinizi
hamişlerimiz sakın ola stres yapmayın fazla düşünmemeye çalışın,kötü şeyleri aklınıza getirmeyin Allahım tez zamanda yüzümüzü güldürsün inşallah...

Ben varya nefes alamıyorum artıkkkkk yuh yanii öyle bir şişimki ve stres varki üstümde anlatamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aynennn vitaminimm yaaa aynennn..bide kmseye belli etmekte istemiyorumm hiçç
sıyırmakkk üzereymmm..daha batım gelmeden ümitsizliğe kapıldım bileee..

hoşbuldum canım,daha iyiyim tatlım cumartesiyi beklemedim dün aldılar bebişimi.yeni hamişlerimizle yas havasını dağıtırız periimmmm benimmmmm
canım benim daha iyiyim veren de Allah alan da Allah tevekkül etmekten başka yapıcak bişi yok,hayırlısıyla hepimiz hamiş olcazzzzz
hoşgeldin tatlım sefalar getirdin

hoşbuldum bitanemmmm

Işılcımmm kötüleri eskileri konuşmadannnnnn,senin tekrar aramıza SAĞLIĞINLA döndüğün için
Halaya kalkıyorummm...
Ohhhh tatlım yaa hadi dağıtalımmmm.
Bak biz bugun kafayı sıyırdıkkkkk çok şükür senide öyle bir dağıtırızzkiiiiii soooooormmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaa
Özledim kız seniiii

olcak tabiki tatlım hiç strese falan gireyim deme 4-şubat-2012 bir meleğim gitti 5-nisan-2012 de tekrar bitane daha geliverdi
onun içinnnnnnnn ne diyoruzzzz herşey ço0kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk güzel olacakkkkkkkkkkk hayırlısıyla

ISILIM iyi olmuss beklemeden aldirdiginnnn hakkinda hayirlisii cnmm msj yolladimm sanaaaaa opuyorummm

KISLARRRRRRR ayyy yine takilip kaldimmmmm gunesss actiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kacarrr bennnnnn

opuyorummm herkesiiii

oncelikle IYKI VARIMMMMMMMM demenizzzzz ve sonrasindaa IYKII VARSINNNNN denmenizzzzzzzzzz veee herdaimmm IYKII VARIZZZZZZZZZZZ olabilmenizzz dilegi ileeeeeee..........YA BEN SUPERRR FELANMIYIMM NEYIMMM YAA
ayy yazdigimaa bakarmisinizzzzzzz yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh oldumm kendimeeeeeeee

optummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bende çok özledim siziiiiiiii canımmm,dün evde yatarken hep aklıma geldiniz int.olsa da kızlara heber versem dedim.toparlanıp çalışmalara başlayıp herşeyi unutmak istiyoruuuuuuuuuummmmmmmmm

kuzum ben böyle olunca benim keçiler geldi demiyorum uyandılar sadece çünkü hiç gitmiyolar sizinkide o hesap oldu bugün
allah iyiliğinizi versin emi

Canım benim allah sana ve eşini sabrınızdan dolayı en kısa zamnada en güsel haberlerle mükafatlandıracaktır ben inanıyorum canımm hep hayırlısını isteyerek duaalarımıza başladık birbirimize hep hayıslısı diyerek destek olduk ve inan bana benim için senin için ve niceleri için en hayırlısını yine hayrına sıgınıp duaları dualara ekledigimiz sonsuzlugunda kudretine sıgındıgımız el açıp yalvardıgımız en umutsuz anımızda kapısını çaldıgımız bagışlamsı bol affetmesi sonsuz ve almadan veren bizi karşılıksız seven rabbimizden istedik ve rabbim bize en hayırlısını veriyorr belki istedigimiz degil ama inan bana bizim için en iyisini sadece ama sadece o bilebilir şükürler olsun rabbime ve ona inan kalbimizeeeeeeeee şükürler olsun.....

Ee hadi ozmaannn oturmak yokkkk dökelim içimiziiiii,ohhh ohhhh sefamız olsun,Rabbim bizim ve kocişlerimizin canını bağışlasınki daha çok halvet yapıp hamiş kalalımmm..

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…