- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #3.181
yemeğe çıktım ben görüşürüzzz hatunlarrrr
bugün içimden hep bu şarkıyı söylemek geliyiiiiiiiiiiiiiiii
oy bahçanıza ben gelemedim köpekten oyy oyy kopekteennn oyyyy
zaten sadece bu kısmını biliyorumm ve hep bunu söylüyorummmmmmmmmm neden acabaaaaaaa anaammmm yoksa ilaçlar benim beynimimi uyuşturduuuuuuuuuuuuuuuuuu:=)))))))))))))))))
Eki Görüntüle 395964 Eki Görüntüle 395965 Eki Görüntüle 395966
Anaammm iki tane sallayın şekerlerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
senin varyaaaaaaaaaa dibin kararmışşşşşşşşşşşşş dibsiz bi kuyu gibi olmuşunnnnnnnnn sen bideeeeeeeee canımcımm üç vakte kadarrrrrrrr halvet var sanaaaaaaaaaaaaaaaa ama öyle böyleeeeeeeeee degilllllllllllll tam böyleeeeeeeeee ikiz üçüz sıpaaaaaaaaa dogurturacak kadar saglammmmmmmmmm halvetttttttttt varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:=)))))))))))))))))) benden bu kadarrrrrrrrrrrrrrrr tencere dibin kara senin ki benden karaaaaaaaaaaaaa misaliiiiiiiiiiiiiiiiii falın fallanmışşşşşşşşşşş kızzzzzzzz zilliiiiiiiiiiiii:=))))))))))))))))))
Tum dualarimiznnnnnnn ve dualarimizla birlikte tummmmmmmm dileklerimizin gercege donusecegii hayirlii bir gunn diliyorummm kislarrrrrrrrr
GUNUMUZ AYDINNNN , CUMAMIZ HAYIRLIIII ,DILIMIZZ DUALIII ,BEDENIMIZ SAGLIKLI , KALBIMIZ MUTLU , RUHUMUZ HUZURLU , EVIMIZ BEREKETLI , ICIMIZ KIPIR KIPIR SEVINCLI OLSUNNNNNNNNNNNNNN , GOBUSLERIMIZEEE BEBISLER DOLSUNNNNNNNNNN
AMINNNNNNNNNNNNNNN
MUCKSSSSSSSSSSSSSSSSSSS herkeseeeeeeee
canıııımm pidiillgaaaa
biz test yaptık biliya mısıııınnn
tek çızııı gördük
Kızlar listemiz nerde ben 1 haftadır takip edemedim ama.Göremedim şimdide...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?