Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
yemeğe çıktım ben görüşürüzzz hatunlarrrr

lan yürüüüüüüüüüüüüüü de gittttttttttttttttt zııkımlanda gelllllllllllllllll aç hatunnnn oynamazzzzzzzzzzzzzzzzzz bende birasdan gidippppppppppppppp zıkkımlanacaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm paybiceeeeeeeeeeeee yediklerin topak topak löp löp et ve yagggggggggggggg olsunnnnnnnnn dermişiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm tabiiii ki demedim(desemde sen inanma), göbüşün bebişşşşşşş dolsunnnnnnnnnn:=))))))))))) bu kısmaaaaaaa çok içten aminnnnnnnnnnn diyorummmmmmmmmm:=)
bu topikdekilerin varya sırtından sopasyııııııııı karınından sıpayııııııııı eksik etmeyecennnnnnnnnnnnn bendeeeeeeeeee dahillllll sıpa kısmı ok de sopaaaaaaaaaaaaa birasssss acıtabilirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:=)))))))))))))))))))))

bugün içimden hep bu şarkıyı söylemek geliyiiiiiiiiiiiiiiii

oy bahçanıza ben gelemedim köpekten oyy oyy kopekteennn oyyyy

zaten sadece bu kısmını biliyorumm ve hep bunu söylüyorummmmmmmmmm neden acabaaaaaaa anaammmm yoksa ilaçlar benim beynimimi uyuşturduuuuuuuuuuuuuuuuuu:=)))))))))))))))))

Bende sadece orasını biliyommmmmmmmmm

senin varyaaaaaaaaaa dibin kararmışşşşşşşşşşşşş dibsiz bi kuyu gibi olmuşunnnnnnnnn sen bideeeeeeeee canımcımm üç vakte kadarrrrrrrr halvet var sanaaaaaaaaaaaaaaaa ama öyle böyleeeeeeeeee degilllllllllllll tam böyleeeeeeeeee ikiz üçüz sıpaaaaaaaaa dogurturacak kadar saglammmmmmmmmm halvetttttttttt varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:=)))))))))))))))))) benden bu kadarrrrrrrrrrrrrrrr tencere dibin kara senin ki benden karaaaaaaaaaaaaa misaliiiiiiiiiiiiiiiiii falın fallanmışşşşşşşşşşş kızzzzzzzz zilliiiiiiiiiiiii:=))))))))))))))))))

Tum dualarimiznnnnnnn ve dualarimizla birlikte tummmmmmmm dileklerimizin gercege donusecegii hayirlii bir gunn diliyorummm kislarrrrrrrrr

GUNUMUZ AYDINNNN , CUMAMIZ HAYIRLIIII ,DILIMIZZ DUALIII ,BEDENIMIZ SAGLIKLI , KALBIMIZ MUTLU , RUHUMUZ HUZURLU , EVIMIZ BEREKETLI , ICIMIZ KIPIR KIPIR SEVINCLI OLSUNNNNNNNNNNNNNN , GOBUSLERIMIZEEE BEBISLER DOLSUNNNNNNNNNN

AMINNNNNNNNNNNNNNN

MUCKSSSSSSSSSSSSSSSSSSS herkeseeeeeeee

Dibimiz karadı vallaaa:))))))))))))))))))))))))))))))
Sagol cnaım benim ağzına sağlıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Hepimizee bereketli halvetlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,inşşaalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh,İçimiz spermcanlarla dolsun hiçbiri geri çıkmadann yımırtlayla birleşsinnn,dokuz ay sonradaaa ister rafadan ister tavadan olsuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..
Bol çocuklarımız osssuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aminineeeeeeeeee aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yavrummmmmmmmmmmmmm idimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
londranın gurbet kuşuuuuuuuuuuuuu güseliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :=))))))))))))))))))))))))

birasdan dönecegimmmmmmmmmmmmmm beni özleyin anacımmmmmmmmmmmmmmm byeeeeeeeeeee öptüm kulak memenizdennnnnnnnnnnnnnn:=)))))))))))))))

ıyyyyyyyyyyyyyy ben bile tiksindim kendimden aman be adoş pek bi pisliksinnnnnnn bugünnnnnnnnnnn:=)))))

canıııımm pidiillgaaaa
biz test yaptık biliya mısıııınnn
tek çızııı gördük

canıııımm pidiillgaaaa
biz test yaptık biliya mısıııınnn
tek çızııı gördük

CANIMMM erkenn mi yaptinizzzz yine kiiiiiiiii ?????????

amann sakinnn uzulmekkk yokkkk bak uzulursenizzz yumularinizzz kalitesizlesirrr kuzularrrrrrr :)))
uzulmek yokkkkk calismaya devammm
valla benimde bu ay hicc umidim yokkk bekliyorumm oyleeeeee

ama ne diyoruzzz EN HAYIRLI ZAMANDA ENN HAYIRLI BEBISLERIMIZZZ BIZIM OLSUNNNNNNNNNNN

hayirli zamani beklicezzzz enn guxzellllll bebisleriiii kapicazzz insalahhhhhhh cnmcmmm

Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz

Alpellaaa Hamileee

Aycaece Hamileee

Elmadas Hamileee

FactorB Hamileee

Zeytinnn Hamileee

Derinsuberfu Hamileee

İsilisil38 Hamileee

Sonesinti Hamileee

aserenhan Hamileee

Kapnax Hamileee

Gizz86 Hamileee

Ümitle kelebeğini bekleyen anne Adaylarımız

Thegabrela NOBAT: 20 Nisan

Bojou: Bat(asıca): 21 Nisan

Parem04: 21 Nisan

hurr NOBAT: 21 Nisan

vitaminc NOBAT:22 Nisan

asis NOBAT: 23 Nisan Neşe doluyor İnsannn!!!

enderfts NOBAT: 23 Nisan Neşe doluyor insan

Jonguil NOBAT: 23 Nisan Neşe Doluyor insan

suvesabun NOBAT 23 Nisan Neşe doluyor İnsan

Aybice NOBAT: 24 Nisan

medmus NOBAT: 24 Nisan

beyazz_35 NOBAT: 20-25 Nisan

mehmetderya NOBAT: 25 Nisan

İdilga NOBAT: 27 Nisan

masal5959 NOBAT: 27 Nisan

karabiber89 NOBAT: 30 Nisan

eylemsevcan NOBAT: 30 Nisan

eerdgn NOBAT: 2 Mayıs

papilo NOBAT: 2 Mayıs

Perisoko NOBAT: 2 Mayıs

belfü NOBAT: 3 Mayıs

ADDD83 NOBAT: 4 Mayıs

Tatlicadi55 NOBAT: 4 Mayıs Nisan

naz34 NOBAT: 4 mayıs (bir-iki gün oynayabilir)

deragun NOBAT: 5 Mayıs

Berceste_ NOBAT: 5 Mayıs

meessttrraa NOBAT: 8 Mayıs

sevval17 NOBAT:12 Mayıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…